danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
στειλε και σε μενα αλλα οχι καυτο γιατι ο αντρας σου ο λαρυ θα μας μπαουλιασει και τους δυο
σου στειλα ενα οχι μονο καυτο αλλα .....πμ...φιλουθκια
στειλε και σε μενα αλλα οχι καυτο γιατι ο αντρας σου ο λαρυ θα μας μπαουλιασει και τους δυο
Danai exeis PM
Κλασσικο ειναι !!! ;) ;) ;)Έπεσες κι' εσύ στη λούμπα βλέπω.....
και εγώ την ίδια απορία έχω...
ποίος ο σκοπός τον νήματος αν δεν ενημερώνουν.
Στον n.smynri απάντησες. Εμένα όμως όχι και διαφωνώ ως προς αυτή την τακτική και την μυστικοπάθεια. Δηλαδή εγώ που μένω μακρυά (στην Αίγινα), δεν πρέπει να ξέρω εκ των προτέρων τι προσφέρει το μαγαζί ώστε να μην έρχομαι τσάμπα τόσο δρόμο;;;; Για να προσελκύσεις πελάτες θα πρέπει να διαφημίσεις αυτό που προσφέρεις.καλημερααα....φιλαρακια...λοιπον για την απορια σου θα προσπαθησω να σου λυσω..κοιτα να δεις ο[size=12pt]καθε μαγαζι εχει το συστιμα του το πως κανει την ενημερωση[/size]κ το πως δουλεβει δεν υποτιμαω το πως δουλεβει ο καθε μαγαζι..εδω παντα οταν μου στελνουνε πμ παντα απανταω..απο κει κ περα υπαρχει κ ενα αλο τροπο N.smirni76 ελα απο δω μενεις κοντα ετσι κ αλιως ι οταν παζ να κανεις την βολτουλα σου ελα να δεις τα κοριτσια απο κοντα ...κ να σε δω κ ολες .. ..φιλουθκια
Στον n.smynri απάντησες. Εμένα όμως όχι και διαφωνώ ως προς αυτή την τακτική και την μυστικοπάθεια. Δηλαδή εγώ που μένω μακρυά (στην Αίγινα), δεν πρέπει να ξέρω εκ των προτέρων τι προσφέρει το μαγαζί ώστε να μην έρχομαι τσάμπα τόσο δρόμο;;;; Για να προσελκύσεις πελάτες θα πρέπει να διαφημίσεις αυτό που προσφέρεις.
Στείλε pm , αλλα να ξέρεις ότι αυτό ακριβως είναι και το αντικείμενο της διαφωνίας Δανάη. Ότι θα πρέπει να γράφονται δημοσίως για να μαθαίνουν όλοικαλησπερα αγαπη μου κοιτα να δεις αμα θες να μαθεις καποιες πιο καυτες πληροφοριες σου στελνο σε πμ... :-* :-*
Στείλε pm , αλλα να ξέρεις ότι αυτό ακριβως είναι και το αντικείμενο της διαφωνίας Δανάη. Ότι θα πρέπει να γράφονται δημοσίως για να μαθαίνουν όλοι
Έχεις απόλυτο δικιο σε αυτό αλλά μάλλον ο καθένας νομίζει ότι το πρόγραμμα που του γράφει στο πμ είναι μόνο γιαυτόν.
Δανάη το inbox στα PM σου είναι γεμάτο. Άδειασέ το να πάρουμε σειρά και μεις οι ταλαίπωροι
Αυτό είναι ένα άλλο αρνητικό της ενημέρωσης με PM.