Νέα

Netbook Turbo X Red

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zourlaris81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 954
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Zourlaris81

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Πωλειται netbook Turbo X κοκκινου χρωματος σε αψογη λειτουργικη κατασταση

Η μνημη του εχει αναβαθμιστει σε 2Gb απο 1GB και ο σκληρος δισκος που ειχε αντικατασταθηκε απο εναν WESTERN DIGITAL 500GB WD5000BPKT SCORPIO BLACK SATA στις 7200rpm παρακαλω!!!! Ο δισκος ειναι ουσιαστικα αμεταχειριστος καθως μπηκε πριν 1 εβδομαδα
Οθονη 10 ιντσων
Σε αψογη λειτουργικη κατασταση.
Εμφανισιακα εχει μια μικρη γρατζουνια 2cm στην ακρη του καπακιου της οθονης απο την εξωτερικη πλευρα (η πλευρα που αναγραφεται η φιρμα του υπολογιστη εννοω)

Μονο ο δισκος ειχε 110 ευρω
Ειναι περασμενα τα windows7 starter , μια πιο ελαφρυα εκδοση των windows7 ωστε να μην επιβαρυνεται ιδιαιτερα.

Tιμη με πμ για να μην εχουμε συζητησεις οπως σε αλλα θεματα

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Πωλειται netbook Turbo X κοκκινου χρωματος σε αψογη λειτουργικη κατασταση

Η μνημη του εχει αναβαθμιστει σε 2Gb απο 1GB και ο σκληρος δισκος που ειχε αντικατασταθηκε απο εναν WESTERN DIGITAL 500GB WD5000BPKT SCORPIO BLACK SATA στις 7200rpm παρακαλω!!!! Ο δισκος ειναι ουσιαστικα αμεταχειριστος καθως μπηκε πριν 1 εβδομαδα
Οθονη 10 ιντσων
Σε αψογη λειτουργικη κατασταση.
Εμφανισιακα εχει μια μικρη γρατζουνια 2cm στην ακρη του καπακιου της οθονης απο την εξωτερικη πλευρα (η πλευρα που αναγραφεται η φιρμα του υπολογιστη εννοω)

Μονο ο δισκος ειχε 110 ευρω
Ειναι περασμενα τα windows7 starter , μια πιο ελαφρυα εκδοση των windows7 ωστε να μην επιβαρυνεται ιδιαιτερα.

Tιμη με πμ για να μην εχουμε συζητησεις οπως σε αλλα θεματα

να ξέρες με αυτή την απόφαση σου για τη τιμή πόσο κόσμο στεναχώρησες.... πως θα σου πουν ότι πιάνει 20€;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εμενα μου κανει εντυπωση το γιατι να μπει κανεις στον κοπο να αγορασει δισκο να στησει το μηχανημα και σε μια εβδομαδα να το πουλαει......

Αν θες να πουλησεις κατι δεν μπαινεις σε τετοια διαδικασια και δεν βαζεις τετοιο δισκο αλλα καποιον φθηνοτερο......

Εκανε και αναβαθμιση ο θετοθετης και σε μνημη και λειτουργικο....

Τουλαχιστον να μας αναφερει ποσο κανει το μηχανημα χωρις τις αναβαθμησεις του ?
Ετσι οπως την εχει θεσει την αγγελια μου μοιαζει πολυ πονηρη....

Ειναι σαν να πουλαω τογιοτα 5ετιας και να λεω, ξερετε, εβαλα τακακια απο ρολς ροις και λεβιε ταχητητων απο φερραρι και μονο αυτα που ειναι και καινουργια (εβδομαδος η μηνα) κανουν τοσο  :P :rolleyes:

Μια γρια οση κρεμα και να βαλει γρια θα ειναι ;)

OP
OP
Z

Zourlaris81

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Την RAM την αναβαθμισα εδω και πολυ καιρο μιας και ειχα το ανταλλακτικο απο προηγουμενο λαπτοπ και καθοτανε.
Ο προηγουμενος σκληρος που ειχε (160gb) δεν επαρκουσε για τα αρχεια που ηθελα να περασω και ετσι τον αλλαξα.
Σημερα ομως αγορασα ενα Vaio 15ιντσων που ειχα βρει σε μια αλλη αγγελια σε πολυ καλη τιμη και επειδη το netbook δε μου χρειαζεται πλεον το πουλαω.

Αν ειχα κατι να κρυψω ,ωστε να χαρακτηριστει η αγγελια μου υποπτη, δε θα ανεφερα καθολου για τη γρατζουνια.

kavliaris23

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου η αγγελια σου νομιζω πως ειναι ελλιπης... Δεν αναφερεις την τιμη οπως λες, αλλα επισης δεν αναφερεις και το μοντελο του υπολογιστη. Η τουλαχιστον τα τεχνικα του χαρακτηριστικα. Εαν η αγγελια σου ειναι πιο ολοκληρωμενη, τοτε ειναι πιο πιθανο να πουλησεις αυτο που θες! Φιλικα παντα!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Επειδή έχω και εγώ ένα ίδιο (MiniNote), είναι το netbook του Πλαίσιο που πουλούσε το 2010 με επεξεργαστή Intel Atom μονοπύρηνο, τότε έκανε καινούργιο 329 ευρώ σε κόκκινο και 299 σε μαύρο, το κόκκινο δηλαδή το πλήρωνες +30 ευρώ! Τα Win7 Starter είναι τα μαμά. Μια χαρά μικρούλη είναι με μόνο μειονέκτημα την μπαταρία που κρατάει 1 με 1 μιση ώρα, όπως όλα της κατηγορίας άλλωστε. Είναι ιδανικό για μαθητική χρήση, browsing, word κλπ. Για πιο σύνθετα δεν αντέχει. Εκτιμώ ότι σαν μεταχειρισμένο κάνει γύρω στα 100-150 σήμερα. Τα έξτρα του φίλου (μνήμη + δίσκος) ευπρόσδεκτα, αλλά φίλε μου αυτά τελικά είναι δώρο στον αγοραστή, μην περιμένεις να τα "πουλήσεις". Αν σου είναι χρήσιμος ο δίσκος (που πάντα είναι, έστω και σαν εξωτερικός) βάλε πάνω τον παλιό και δώστο έτσι.
ΥΓ1> και στο δικό μου έκανα ακριβώς την ίδια αναβάθμιση δίσκου (αν και εμένα είχε 250αρι)
ΥΓ2> απλή ενημέρωση έκανα, το δικό μου δεν το πουλάω...
ΥΓ3> με υγεία το Vaio, καλώς ήρθες στον πραγματικό κόσμο!

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
784
Πόντοι
86
και μονο οτι εχει win 7, αστο γαμα το. μαγκα με 200ε παιρνω hp του κουτιου με αδιαβροχο πληκτρολογιο. καινουργιο και hp, οχι παλισιο τουρμποΧ. με 80ε το παιρνω τωρα. δεν αξιζει παραπανω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom