You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν νομίζω ότι υπήρχε καλύτερη επιλογή από τον Πάνο για την συγκεκριμένη θέση, άλλωστε μιλάμε ίσως για την πιο μεγάλη κουφάλα εεεεεεε ψαγμένο μέλος στο σάιτ
Πάνο καλή υπομονή αγόρι μου, γιατί δεν τίθεται θέμα αξίας.. αν ήταν έτσι έχεις το παράσημο του τρισάκις τιμημένου , με iron cross, medal of honor, congressial medal of merit kai den symazeuetai από όλους μας.. Απλά υπομονή με τον κάθε μ@#$@ που θα συναντήσεις (και κάνε καμιά νύξη να μας κάνουν τιμημένους ρεεεεεεεε)
Και πάλι ΑΞΙΟΣ
Πάνο καλή υπομονή αγόρι μου, γιατί δεν τίθεται θέμα αξίας.. αν ήταν έτσι έχεις το παράσημο του τρισάκις τιμημένου , με iron cross, medal of honor, congressial medal of merit kai den symazeuetai από όλους μας.. Απλά υπομονή με τον κάθε μ@#$@ που θα συναντήσεις (και κάνε καμιά νύξη να μας κάνουν τιμημένους ρεεεεεεεε)
Και πάλι ΑΞΙΟΣ
Τα συγχαρητήρια κι από μένα Πάνο!! Αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος τι σημαίνει moderator καθότι άσχετος με τα τεχνικά του internet! Για να λένε όλοι όμως άξιος (που άξιος είσαι γιατί πρώτα απ' όλα είσαι καλό παιδί) κάτι καλό θα είναι!!
Πάντα τέτοια λοιπόν!
Πάντα τέτοια λοιπόν!
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ʼντε βρε καλορίζικός!!! Και από μένα κέρασμα ο πρώτος χορός στο Kama Sutra!! Διοτι είμαι και ανοιχτοχέρης βεβαίως βεβαίως!!!
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Ο φίλος panos είναι από τα άτομα που ξεχωρίζουν στο σάιτ με την εν γένει παρουσία τους, και η '' προαγωγή '' του εμένα τουλαχιστον με χαροποιεί ιδιαιτέρως !
Καλορίζικος !
Καλορίζικος !
scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
καλορίζοκος φιλε!!!!!!!!
ΑΞΙΟΣ!!!
ΑΞΙΟΣ!!!
JohnMullins2005
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
πολύ καλό addition στο moderating team!
griegoathens
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
αρχισες το γλύψιμο warhol? Τους εκβιασμούς? την οικογενειοκρατία?για να δουμε ποιο τσουτσουκι θα πει τωρα κατι για μενα !!!χαχαχαχαχα
griegoathens
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
ο νεος moderator ειναι ο πανοςμπος!!
Σιδεροκέφαλος (και στο πάνω και στο κάτω κεφάλι). Ο Πάνος είναι γαμώ τα παιδιά και ενημερωμένος. 3 δουλειές κάνει το παιδί για να επισκέπτεται τα στριπτιτζάδικα και να παρευρίσκεται σε όλα τα εγκαίνια studio κλπ. ʼντε τώρα Πάνο, ξημέρωσε μιά καινούργια μέρα. Ο αγώνας ΤΩΡΑ δικαιώθηκε.
Επισκέπτης
Μολις το διαβασα. Μπραβο panos. Ενα φιλι στο κουτελο απο τον θειο παπ...!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Συγχαρητήρια Φίλε ,πάντα επιτυχίες ...
griegoathens
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Θα έχει και τιμημένους Moderators?Sorry, Global Μοderator!!!!!!!
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
μετα απο αυτη την επιλογη επιβεβαιωνεται η ανησυχια μερικων οτι δυστυχως το σαιτ φθινει
μην τσιμπατε ρε αλανια πλακα κανω
μπραβο πανο αξιος
μην τσιμπατε ρε αλανια πλακα κανω
μπραβο πανο αξιος
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Εγω βασικα θελω να καταγγειλω τη διαφθορα που υποβοσκει στο site και προβιβαζονται ατομα αμφιβολου ποιοτητας και αξιας / εγω κοτζαμ ΥΠΟΥΡΓΟΣ και ακομα να γινω Moderator κυριοι /εδω επικρατει η αναξιοκρατια και οι γνωριμιες ........
Λοιπον μετα απο το ξεσπασμα μου Παναη τραβα καζανακι και σου ευχομαι τα καλυτερα / προφανως ο Παναης αν και δεν το ξερω απο κοντα - αν και μπορω να ρωτησω αλλους για το ποιον του π.χ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ειναι απο τα πιο ΟΚ ατομα εδω μεσα μαζι με τη παρεα του Ropaloforo, Warhol κ.α. / σου ευχομαι τα καλυτερα φιλε / με την αξια σου εισαι εκει ψηλα !!!!!!
Τωρα δηλαδη αν γραφουμαι κεφαλαια ή greeklish θα μας τη λεει ο Παναης σε εμας τους φιλους του / δε παιζει ετσι δεν ειναι / αν ειναι ετσι τωρα θα αρχισω τα φραπεδοποστ, τα κεφαλαια, τα τηλεφωνα απο strip girl κ.α. / για πες μας Παναη ....
Λοιπον μετα απο το ξεσπασμα μου Παναη τραβα καζανακι και σου ευχομαι τα καλυτερα / προφανως ο Παναης αν και δεν το ξερω απο κοντα - αν και μπορω να ρωτησω αλλους για το ποιον του π.χ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ειναι απο τα πιο ΟΚ ατομα εδω μεσα μαζι με τη παρεα του Ropaloforo, Warhol κ.α. / σου ευχομαι τα καλυτερα φιλε / με την αξια σου εισαι εκει ψηλα !!!!!!
Τωρα δηλαδη αν γραφουμαι κεφαλαια ή greeklish θα μας τη λεει ο Παναης σε εμας τους φιλους του / δε παιζει ετσι δεν ειναι / αν ειναι ετσι τωρα θα αρχισω τα φραπεδοποστ, τα κεφαλαια, τα τηλεφωνα απο strip girl κ.α. / για πες μας Παναη ....
Επισκέπτης
α ωστε ετσι ε?πανο κανε μπαν τον γκριεγκο για να στρωσει!!! !!οι συντροφοι ανεβηκαν στην εξουσια !!αρχισες το γλύψιμο warhol? Τους εκβιασμούς? την οικογενειοκρατία?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις