Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
κυριε λεκλε σας εγκαλω σε ενα σωστο και εποικοδομητικο διαλογο,δεν ειναι δυνατο να συνεχισω να συνομιλω μαζι σας και εσεις να γραφετε πεζοδρομιακες υβρεις χειριστου επιπεδου...καπου ωπα!...ειμαι απολυτα συμφωνος να ανοιξουν αφου καταγραφετε τις αποψεις τοσο επιμελως στα πρακτικα σας ομως δεν ειμαι βεβαια αυτος που εχει κατακαβλωσει να τα ανοιξει τσατρα πατρα...φανταζομαι με αντιλαμβανεστε?
Το τερμάτισες!!! :tooth: :tooth: :tooth:

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Δεν το λέω εγώ ότι δεν είναι αξιόπιστα τα τεστ.
Το παραδέχτηκε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και λέει πως πρέπει να κοιτάνε άλλους παράγοντες και όχι τα τεστ.
Τώρα που καταστρέψανε τον πλανήτη, φάγανε τον Τραμπ και ποιός ξέρει τι άλλο θέλανε να πετύχουν.
Τώρα το λέει ο ΠΟΥ κατόπιν εορτής.
Το PCR test που ο εφευρέτης του πέθανε λίγο πριν εμφανιστεί ο Covid. Γιατί ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να πει πραγματικά αν είναι αποτελεσματικό.
Δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι. Η αλήθεια κάνει μπαμ. Οι άλλοι είναι βλάκες.

Κι αυτοί που λένε το πέρασανε...
Πνευμονία πέρασες. Μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά νομίζεις;
Τα παγκόσμια κρούσματα πνευμονίας από τότε που βγήκε ο Covid είναι 0...

Μια χαρά είναι τα τεστ. Ότι θέλεις διαβάζεις.

Έχουμε το μαλάκα τον Κούλη που νομίζει ότι νίκησε τον κορωνοϊό από πέρυσι το Μάιο, έχουμε και εσάς τους τρόμπες πιστεύετε και διαδίδετε ό,τι μαλακία διαβάζετε στο ίντερνετ.

Έλεος. Γκώσαμε!

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Δεν το λέω εγώ ότι δεν είναι αξιόπιστα τα τεστ.
Το παραδέχτηκε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και λέει πως πρέπει να κοιτάνε άλλους παράγοντες και όχι τα τεστ.
Τώρα που καταστρέψανε τον πλανήτη, φάγανε τον Τραμπ και ποιός ξέρει τι άλλο θέλανε να πετύχουν.
Τώρα το λέει ο ΠΟΥ κατόπιν εορτής.
Το PCR test που ο εφευρέτης του πέθανε λίγο πριν εμφανιστεί ο Covid. Γιατί ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να πει πραγματικά αν είναι αποτελεσματικό.
Δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι. Η αλήθεια κάνει μπαμ. Οι άλλοι είναι βλάκες.

Κι αυτοί που λένε το πέρασανε...
Πνευμονία πέρασες. Μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά νομίζεις;
Τα παγκόσμια κρούσματα πνευμονίας από τότε που βγήκε ο Covid είναι 0...

Μια χαρά είναι τα τεστ. Ότι θέλεις διαβάζεις.

Έχουμε το μαλάκα τον Κούλη που νομίζει ότι νίκησε τον κορωνοϊό από πέρυσι το Μάιο, έχουμε και εσάς τους τρόμπες πιστεύετε και διαδίδετε ό,τι μαλακία διαβάζετε στο ίντερνετ.

Έλεος. Γκώσαμε!

Μάθε να διαβάζεις πριν απαντάς βλάκα.
Διάβασε το ποστ που ανέβασα από τον ΠΟΥ, που λέει ότι τα PCR δεν είναι πλέον αξιόπιστα.
Χθες ανέβηκε μαζί με την ανάληψη της εξουσίας από τον Μπάιντεν.
Καραγκιόζη.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
κυριε λεκλε σας εγκαλω σε ενα σωστο και εποικοδομητικο διαλογο,δεν ειναι δυνατο να συνεχισω να συνομιλω μαζι σας και εσεις να γραφετε πεζοδρομιακες υβρεις χειριστου επιπεδου...καπου ωπα!...ειμαι απολυτα συμφωνος να ανοιξουν αφου καταγραφετε τις αποψεις τοσο επιμελως στα πρακτικα σας ομως δεν ειμαι βεβαια αυτος που εχει κατακαβλωσει να τα ανοιξει τσατρα πατρα...φανταζομαι με αντιλαμβανεστε?

Αγαπητέ συμφορίτη, με χαρά αποδέχομαι την συγκαταβατική πρόσκληση.
Προτείνω να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις με τους όρους του πιθανού ανοίγματος των χιονοδρομικών για αναλύσουμε το θέμα περαιτέρω.
Sincerely Yours
Dr Leclerc

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ε ρε τύπε η δική μου άποψη δεν σε ενδιαφέρει, η άποψη των TIMES δεν σε ενδιαφέρει, τι σε ενδιαφέρει; Περιορίσου τότε μόνο στο Αλεξ71 και τον Γιώργο Αυτιά.:confused:

Σιγά μην είναι και η επίσημη άποψη των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.
Ένα πορνίδιο που εργάζεται στους Times γράφει την άποψή της, την οποία την έχω χεσμένη.
Η δική σου άποψη θα ήταν σεβαστή όπως σου έχω ξαναγράψει στο παρελθόν ακόμα κι όταν διαφωνούσα σε ότι έγραφες.
Αλλά όταν είσαι εμμονικός παύει να μετρά η άποψή σου.
Τον Alex διάβαζέ τον με προσοχή, είναι ευκαιρία να μάθεις μερικά πράγματα, όσο σου κόβει τέλος πάντων, ότι καταλάβεις κέρδος θα έχεις.
Και μια και τον ανέφερες, ο Alex σχολίασε αρνητικά την εμφάνιση του ΠΘ στον εμβολιασμό με το ανοιχτό πουκάμισο.
Προφανώς είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κάποιος την άποψή του την δέχεται με σεβασμό.
Εμένα δεν με ενόχλησε η εμφάνιση, ίσως επειδή 25 χρόνια το πουκάμισο το φορώ έτσι, χωρίς φανελάκι, δεν μου φάνηκε ότι βλέπω κάτι περίεργο.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    206,9 KB · Εμφανίσεις: 13

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
Χλεχλε σαχλαμάρα οι δύο επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες να φοράς τη μάσκα και να πλένεις τα βρωμοχερα σου.

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Διάβασε το ποστ που ανέβασα από τον ΠΟΥ, που λέει ότι τα PCR δεν είναι πλέον αξιόπιστα.
Καραγκιόζη.

Πού μωρέ μαλάκα λέει ο WHO ότι τα PCR τεστ δεν είναι αξιόπιστα;
Που;
Δείξε μου τη γαμημένη τη φράση!

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Καραγκιόζη.

Που;

Τα χω υπογραμμισμένα στο άλλο post αλλά αφού θες να στα κάνω πιο λιανά...

Where test results do not correspond with the clinical presentation, a new specimen should be taken and retested using the same or different NAT technology.
Δηλαδή ότι είναι πιθανό τα PCR να είναι λάθος και πρέπει να ξαναγίνονται σε συνδυασμό με άλλες τεχνολογίες..

Most PCR assays are indicated as an aid for diagnosis, therefore, health care providers must consider any result in combination with timing of sampling, specimen type, assay specifics, clinical observations, patient history, confirmed status of any contacts, and epidemiological information.
Η τελευταία φράση τα λέει όλα. Από κύριο διαγνωστικό εργαλείο που ήταν τα PCR, τώρα μετατρέπονται σε διαγνωστικό βοήθημα και κυρίως πρέπει να εξετάζονται άλλοι παράγοντες.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606

Αγαπητέ συμφορίτη, με χαρά αποδέχομαι την συγκαταβατική πρόσκληση.
Προτείνω να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις με τους όρους του πιθανού ανοίγματος των χιονοδρομικών για αναλύσουμε το θέμα περαιτέρω.
Sincerely Yours
Dr Leclerc
πραγματικα υποσχομαι να παρατηρησω με μεγαλη προσοχη τις αεναες προσπαθειες που θα καταβαλουν αυτα τα σπαγανια για να κανουν τη χωρα και τις ζωες μας ενα ατελειωτο ρδελομπου....και βεβαια μετα να τοποθετηθω επι του θεματος ,κοσμια παντα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τι ειναι τα σπαγανια?

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Καραγκιόζη.

Που;

Τα χω υπογραμμισμένα στο άλλο post αλλά αφού θες να στα κάνω πιο λιανά...

Where test results do not correspond with the clinical presentation, a new specimen should be taken and retested using the same or different NAT technology.
Δηλαδή ότι είναι πιθανό τα PCR να είναι λάθος και πρέπει να ξαναγίνονται σε συνδυασμό με άλλες τεχνολογίες..

Most PCR assays are indicated as an aid for diagnosis, therefore, health care providers must consider any result in combination with timing of sampling, specimen type, assay specifics, clinical observations, patient history, confirmed status of any contacts, and epidemiological information.
Η τελευταία φράση τα λέει όλα. Από κύριο διαγνωστικό εργαλείο που ήταν τα PCR, τώρα μετατρέπονται σε διαγνωστικό βοήθημα και κυρίως πρέπει να εξετάζονται άλλοι παράγοντες.

ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ θα μου πεις που λέει ότι είναι μωρέ μαλάκα, ή όχι;

Σου λέει, άμα ο άλλος φαίνεται να νοσεί, αλλά το PCR είναι είναι negative ας πούμε, ξανατσέκαρέ το αλλιώς, γιατί αν είναι false negative και τον αφήσεις να πάει σπίτι του, μπορεί να μολύνει κι άλλους.

Μέχρι και τα τεστ εγγυμοσύνης βγάζουν false negatives αλλά δε σημαίνει ότι είναι αναξιόπιστα.

Τρόμπα!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ θα μου πεις που λέει ότι είναι μωρέ μαλάκα, ή όχι;

Σου λέει, άμα ο άλλος φαίνεται να νοσεί, αλλά το PCR είναι είναι negative ας πούμε, ξανατσέκαρέ το αλλιώς, γιατί αν είναι false negative και τον αφήσεις να πάει σπίτι του, μπορεί να μολύνει κι άλλους.

Μέχρι και τα τεστ εγγυμοσύνης βγάζουν false negatives αλλά δε σημαίνει ότι είναι αναξιόπιστα.

Τρόμπα!

Για ρώτησε αυτόν τον βλάκα ποιά είναι τα άλλα τεστ που βασίζονται σε "NAT technology" και έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία και ειδικότητα από τα PCR να γελάσουμε λίγο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Δύο κωλόπαιδα αληταραδες χωρίς ανατροφή έδειραν άσχημα έναν μεσήλικα μεροκαματιαρη που προσπαθούσε να κάνει την δουλειά του. Αυτή είναι η Ελληνική κοινωνία σήμερα μετά από μισό αιώνα μεταπολιτευσης. Να την χαιρόμαστε...

Τυπε δεν ενημερωνεσαι σωστα. Να ακους πιο προσεκτικα τα καναλια. Δυο ιδεολογοι "αρνητες μασκας" εδειραν εναν που τους υπεδειξε να βαλουν μασκα :confused::confused::confused:

ΔΕΝ με κατάλαβες τύπε, δεν σε ενημερώνω, αυτή είναι η άποψή μου για το περιστατικό, το που κατέντησε η Ελληνική κοινωνία.

Και εγώ είμαι αρνητής, με την έννοια ότι δεν συμφωνώ με την χρήση της, ιδίως σε εξωτερικούς χώρους. Στο μετρό όμως και γενικά στα ΜΜΜ πρέπει συνιστάται η χρήση της.

Αν εγώ δεν φοράω και κάποιος μου κάνει παρατήρηση, πρέπει δλδ να τον σκοτώσω;;;;;

Χιουμοριστικα το γραψα το οτι δεν ενημερωνεσαι σωστα... μη ψαρωνεις :sunglasses:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Όχι στο πιστοποιητικό εμβολιασμού είπαν οι ηγέτες της Ε.Ε.

Δεν βρήκε αρκετά ευήκοα ώτα στη Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης μέσω τηλεδιάσκεψης, η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το πιστοποιητικό εμβολιασμού ως «διαβατήριο» για πιο εύκολες μετακινήσεις.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης, οι ηγέτες συμφώνησαν επίσης ότι είναι πολύ νωρίς για πολίτες που έχουν κάνει εμβόλιο κατά του νέου κορονοϊού να διεκδικήσουν τυχόν ταξιδιωτικά προνόμια, γράφει το Politico. Πρόκειται δηλαδή για την πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού, την οποία ωστόσο κάποιες χώρες του νότου, όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία, την είχαν δει θετικά.

Προς το παρόν, σε τόσο πρώιμο στάδιο της διαδικασίας ανοσοποίησης, οι ηγέτες αποφάσισαν ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού πρέπει να θεωρούνται αποκλειστικά ως ιατρικά έγγραφα και να μην χρησιμοποιούνται για ταξιδιωτικούς σκοπούς.

Κοινως τον γραψανε στα αρ....α τους τον νεο μωυση

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Μητσοτάκης: πιο φερέφωνο της Μέρκελ δεν υπάρχει
Η μάλλον υπάρχει,,,,ο Τσίπρας

Α ρε Ανδρέα που είσαι που έγραφες στα αρχιδια σου τη Γερμανία :sunglasses:

Άκου εκεί πιστοποιητικό!! Κ θέτει ως παράδειγμα για να πας Αφρική πρέπει να έχεις κάνει του κίτρινου πυρετού
Με μια τεράστια διαφορά ότι στο εμβόλιο του κίτρινο πυρετού έχω πρόσβαση κ αύριο αν θέλω το κάνω ενώ στο εμβόλιο κοβιντ μπορεί να πέρασε κανένα εξάμηνο
Άρα την αμέλεια του κράτους κ ανικανότητα να μου το προσφέρει άμεσα πχ εγώ θα είμαι δίχως certificate :confused

jigis0702

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
21
Μητσοτάκης: πιο φερέφωνο της Μέρκελ δεν υπάρχει
Η μάλλον υπάρχει,,,,ο Τσίπρας

Α ρε Ανδρέα που είσαι που έγραφες στα αρχιδια σου τη Γερμανία :sunglasses:

Άκου εκεί πιστοποιητικό!! Κ θέτει ως παράδειγμα για να πας Αφρική πρέπει να έχεις κάνει του κίτρινου πυρετού
Με μια τεράστια διαφορά ότι στο εμβόλιο του κίτρινο πυρετού έχω πρόσβαση κ αύριο αν θέλω το κάνω ενώ στο εμβόλιο κοβιντ μπορεί να πέρασε κανένα εξάμηνο
Άρα την αμέλεια του κράτους κ ανικανότητα να μου το προσφέρει άμεσα πχ εγώ θα είμαι δίχως certificate :confused

Η Γερμανια της δεκαετιας του 80 δεν ειχε τη δυναμη που εχει σημερα. Ουτε ενωμενη δεν ηταν τοτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom