Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Μην υποτιμας τους νηγιριανους ειναι απο τις πρωτες μαφιες στον κοσμο , το να τρως αμασητο οτι σου πασαρουν δεν ειναι σημαδι ευφυΐας

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.169
Πόντοι
6.515
θελουν να μαντρωσουν τον κοσμο μεσα, να καταστρεψουν την ιδιωτικη οικονομια, να ζουνε ολοι με επιδοματα να τους εχουν στο χερι να τους ψηφιζουν

ο καλλιτεχνης Γρηγορης Περτακος με απλα επιχειρηματα και παραθεση των αριθμων τους ξεγυμνωνει :confused:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
για ποτε ολα τα μελη του bou γινανε γιατροι ρε παιδι μου...χαχαχα
αν σε 6-12 μηνες βγει εμβολιο και τελειωσουν και καραντινες και τεστ και επιδοματα και ολα, τι θα λετε ρε μαλακες μετα, οτι απετυχε το σχεδιο το πολυεθνικων και η τρομοκρατια κλπ...
εισαστε για γελοια αλλα και για κλαματα μερικοι εδω μεσα...
εδω θα ειμαστε σε λιγους μηνες οταν θα εχουν τελειωσει ολα να γελαμε μαζι σας με τα νεα σεναρια που θα κατεβασει η κουτρα σας

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
matrix21

ξεχνας μια παραμετρο

ναι μεν θα εχουν τελειωσει ολα οταν ερθει το εμβολιο

αλλα ξεκιναει το ανελεητο κυνηγητο σε οσους καταφεραν να κανουν prison break την ζωη μας και αυτο το γνωριζουν και καποιοι θα ξεκουμπιστουν για παντα απο την ελλαδα λογω αντιποινων

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
ο καλλιτεχνης Γρηγορης Περτακος

Ο ποιός; :bounce-glasses:

Εντυπωσιακό πως ταυτίζεστε οι ακροδεξιοί με τους αριστερούς.
Όταν βέβαια πει κάτι που δεν μας βολεύει το κάνουμε μόκο.

Συνημμένα

• xaxaxa.gif
    xaxaxa.gif
    884,2 KB · Εμφανίσεις: 26

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Εχεις κανενας κανενα γνωστο του που να εχει αρρωστησει απο κοβιντ ;

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.157
Πόντοι
3.556
τυπε tigerhead ενας γνωστος ειχε μια γειτονισσα που ειχε ενα μπαρμπα 90 χρονωνε που τεζαρε. στο νοσοκομειο της ειπαν οτι αν δηλωσει αιτια τεζαρισματος τον κορωνα, τοτε θα παρει επιδοτηση για εξοδα κηδειας, κορακια, φερετρο μασιφ, φρεσκα κολυβα κλπ:confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.416
Πόντοι
19.795
Εχεις κανενας κανενα γνωστο του που να εχει αρρωστησει απο κοβιντ ;
Ενα κρουσμα νεαρου εργαζομενου σε μια απο τις μεγαλυτερες ξενοδοχειακες μοναδες της Ελλαδας, οπου οι 180 περιπου εργαζομενοι εχουν εξυπηρετησει απο τις αρχες Ιουλιου περιπου 16000 επισκεπτες (140000 διανυκτερευσεις).

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
τυπε tigerhead ενας γνωστος ειχε μια γειτονισσα που ειχε ενα μπαρμπα 90 χρονωνε που τεζαρε. στο νοσοκομειο της ειπαν οτι αν δηλωσει αιτια τεζαρισματος τον κορωνα, τοτε θα παρει επιδοτηση για εξοδα κηδειας, κορακια, φερετρο μασιφ, φρεσκα κολυβα κλπ:confused:
οντως ;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895
αν σε 6-12 μηνες βγει εμβολιο και τελειωσουν και καραντινες και τεστ και επιδοματα και ολα, τι θα λετε ρε μαλακες μετα, οτι απετυχε το σχεδιο το πολυεθνικων και η τρομοκρατια κλπ...
εδω θα ειμαστε σε λιγους μηνες οταν θα εχουν τελειωσει ολα να γελαμε μαζι σας με τα νεα σεναρια που θα κατεβασει η κουτρα σας

φίλε λίγο σεβασμό, εδώ έχουν μαζευτεί μερικά από τα μεγαλύτερα μυαλά (σε διαγαλαξιακό επίπεδο) για να μοιραστούν μαζί μας τις πολύτιμες γνώσεις τους, ντροπή να σκέφτεσαι έτσι. Εδώ ο άλλος στην προηγούμενη σελίδα αναρωτιέται γιατί δεν κάνουν καραντίνα για να γλυτώσουμε από τα ναρκωτικά...

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.555
Πόντοι
2.606
Μη γραφετε αηδιες.....ξερω κρουσματα,ορισμενοι την βγαλανε και λιγο σφιχτα(πονοι,πυρετος,δυσπνοια) και χτες εμαθα για γνωστο που πεθανε(75ρης με σοβαρο υποκειμενο) ....Δεν συζηταμε αν υπαρχει η οχι ο ιος....ουτε αν θελουν να μας τζιπαρουν για να πιανουμε ραδιοφωνο με την πουτσα και να μας ξεματιαζουν ονλαιν....ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ,ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (αφου οι αρχιδες θα αναγκαστουν σε δανεισμο) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ?

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895
Εχω ακουσει περιπτωση που πηγε να κανει το τεστ τελικα δεν το εκανε και του στειλανε τα αποτελεσματα σαν θετικο

εγώ πάλι έχω ακούσει περίπτωση κάποιος που πήγε με καπότα χωρίς πουτάνα και του είπαν ότι έμεινε έγκυος

Reporter

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
1
Εχω ακουσει περιπτωση που πηγε να κανει το τεστ τελικα δεν το εκανε και του στειλανε τα αποτελεσματα σαν θετικο

εγώ πάλι έχω ακούσει περίπτωση κάποιος που πήγε με καπότα χωρίς πουτάνα και του είπαν ότι έμεινε έγκυος

:2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.680
Πόντοι
5.506
οντως ;

Είσαι βλάκας; (Ρητορικό)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.416
Πόντοι
19.795
Μη γραφετε αηδιες.....ξερω κρουσματα,ορισμενοι την βγαλανε και λιγο σφιχτα(πονοι,πυρετος,δυσπνοια) και χτες εμαθα για γνωστο που πεθανε(75ρης με σοβαρο υποκειμενο) ....Δεν συζηταμε αν υπαρχει η οχι ο ιος....ουτε αν θελουν να μας τζιπαρουν για να πιανουμε ραδιοφωνο με την πουτσα και να μας ξεματιαζουν ονλαιν....ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ,ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (αφου οι αρχιδες θα αναγκαστουν σε δανεισμο) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ?
Δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχει κορονοιος. Τουλαχιστον οχι εγω, που φοραω καθημερινα μασκα απο τις 2 Φλεβαρη. Απλως εγω ανεφερα την ξενοδοχειακη μοναδα, για να δειξω το ποσο πολυ μπορει να περιοριστουν τα κρουσματα, αν φοραμε τη μασκα. Γιατι οι εργαζομενοι στα ξενοδοχεια δεν μπορουν να κανουν αλλιως.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895
οντως ;

Είσαι βλάκας; (Ρητορικό)

πραγματικά δεν ξέρω αν ο γατοκέφαλος μας δουλεύει ή μπορεί να είναι τόσο "ιδιαίτερης νοημοσύνης" που να πήρε τις μετρητοις έστω και για μια στιγμή το ποστ του Retro....

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21

φίλε λίγο σεβασμό, εδώ έχουν μαζευτεί μερικά από τα μεγαλύτερα μυαλά (σε διαγαλαξιακό επίπεδο) για να μοιραστούν μαζί μας τις πολύτιμες γνώσεις τους, ντροπή να σκέφτεσαι έτσι. Εδώ ο άλλος στην προηγούμενη σελίδα αναρωτιέται γιατί δεν κάνουν καραντίνα για να γλυτώσουμε από τα ναρκωτικά...
Εμπιστευομαι μονο τον μεγα Λαδακη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom