You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Φάτε κορωνοιο και κρουσματολογια και δουλειά εξ αποστάσεως μπεεεε
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.169
- Πόντοι
- 6.515
θελουν να μαντρωσουν τον κοσμο μεσα, να καταστρεψουν την ιδιωτικη οικονομια, να ζουνε ολοι με επιδοματα να τους εχουν στο χερι να τους ψηφιζουν
ο καλλιτεχνης Γρηγορης Περτακος με απλα επιχειρηματα και παραθεση των αριθμων τους ξεγυμνωνει
ο καλλιτεχνης Γρηγορης Περτακος με απλα επιχειρηματα και παραθεση των αριθμων τους ξεγυμνωνει
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.129
- Πόντοι
- 6.635
για ποτε ολα τα μελη του bou γινανε γιατροι ρε παιδι μου...χαχαχα
αν σε 6-12 μηνες βγει εμβολιο και τελειωσουν και καραντινες και τεστ και επιδοματα και ολα, τι θα λετε ρε μαλακες μετα, οτι απετυχε το σχεδιο το πολυεθνικων και η τρομοκρατια κλπ...
εισαστε για γελοια αλλα και για κλαματα μερικοι εδω μεσα...
εδω θα ειμαστε σε λιγους μηνες οταν θα εχουν τελειωσει ολα να γελαμε μαζι σας με τα νεα σεναρια που θα κατεβασει η κουτρα σας
αν σε 6-12 μηνες βγει εμβολιο και τελειωσουν και καραντινες και τεστ και επιδοματα και ολα, τι θα λετε ρε μαλακες μετα, οτι απετυχε το σχεδιο το πολυεθνικων και η τρομοκρατια κλπ...
εδω θα ειμαστε σε λιγους μηνες οταν θα εχουν τελειωσει ολα να γελαμε μαζι σας με τα νεα σεναρια που θα κατεβασει η κουτρα σας
matrix21
ξεχνας μια παραμετρο
ναι μεν θα εχουν τελειωσει ολα οταν ερθει το εμβολιο
αλλα ξεκιναει το ανελεητο κυνηγητο σε οσους καταφεραν να κανουν prison break την ζωη μας και αυτο το γνωριζουν και καποιοι θα ξεκουμπιστουν για παντα απο την ελλαδα λογω αντιποινων
ξεχνας μια παραμετρο
ναι μεν θα εχουν τελειωσει ολα οταν ερθει το εμβολιο
αλλα ξεκιναει το ανελεητο κυνηγητο σε οσους καταφεραν να κανουν prison break την ζωη μας και αυτο το γνωριζουν και καποιοι θα ξεκουμπιστουν για παντα απο την ελλαδα λογω αντιποινων
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
ο καλλιτεχνης Γρηγορης Περτακος
Ο ποιός;
Εντυπωσιακό πως ταυτίζεστε οι ακροδεξιοί με τους αριστερούς.
Όταν βέβαια πει κάτι που δεν μας βολεύει το κάνουμε μόκο.
Συνημμένα
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.157
- Πόντοι
- 3.556
τυπε tigerhead ενας γνωστος ειχε μια γειτονισσα που ειχε ενα μπαρμπα 90 χρονωνε που τεζαρε. στο νοσοκομειο της ειπαν οτι αν δηλωσει αιτια τεζαρισματος τον κορωνα, τοτε θα παρει επιδοτηση για εξοδα κηδειας, κορακια, φερετρο μασιφ, φρεσκα κολυβα κλπ
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.416
- Πόντοι
- 19.795
Ενα κρουσμα νεαρου εργαζομενου σε μια απο τις μεγαλυτερες ξενοδοχειακες μοναδες της Ελλαδας, οπου οι 180 περιπου εργαζομενοι εχουν εξυπηρετησει απο τις αρχες Ιουλιου περιπου 16000 επισκεπτες (140000 διανυκτερευσεις).Εχεις κανενας κανενα γνωστο του που να εχει αρρωστησει απο κοβιντ ;
Tigerhead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
οντως ;τυπε tigerhead ενας γνωστος ειχε μια γειτονισσα που ειχε ενα μπαρμπα 90 χρονωνε που τεζαρε. στο νοσοκομειο της ειπαν οτι αν δηλωσει αιτια τεζαρισματος τον κορωνα, τοτε θα παρει επιδοτηση για εξοδα κηδειας, κορακια, φερετρο μασιφ, φρεσκα κολυβα κλπ
για ποτε ολα τα μελη του bou γινανε γιατροι ρε παιδι μου...χαχαχα
φίλε λίγο σεβασμό, εδώ έχουν μαζευτεί μερικά από τα μεγαλύτερα μυαλά (σε διαγαλαξιακό επίπεδο) για να μοιραστούν μαζί μας τις πολύτιμες γνώσεις τους, ντροπή να σκέφτεσαι έτσι. Εδώ ο άλλος στην προηγούμενη σελίδα αναρωτιέται γιατί δεν κάνουν καραντίνα για να γλυτώσουμε από τα ναρκωτικά...
ο κουλης ειναι αυτος με το ποδηλατο
ψευδές δημοσίευμα για συνωστισμό, άμα το βάλουμε με playmobil θα φανεί ξεκάθαρα ότι απλά ξεγελάει ο φακός και ή γωνία λήψης
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.555
- Πόντοι
- 2.606
Μη γραφετε αηδιες.....ξερω κρουσματα,ορισμενοι την βγαλανε και λιγο σφιχτα(πονοι,πυρετος,δυσπνοια) και χτες εμαθα για γνωστο που πεθανε(75ρης με σοβαρο υποκειμενο) ....Δεν συζηταμε αν υπαρχει η οχι ο ιος....ουτε αν θελουν να μας τζιπαρουν για να πιανουμε ραδιοφωνο με την πουτσα και να μας ξεματιαζουν ονλαιν....ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ,ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (αφου οι αρχιδες θα αναγκαστουν σε δανεισμο) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ?
Εχω ακουσει περιπτωση που πηγε να κανει το τεστ τελικα δεν το εκανε και του στειλανε τα αποτελεσματα σαν θετικο
εγώ πάλι έχω ακούσει περίπτωση κάποιος που πήγε με καπότα χωρίς πουτάνα και του είπαν ότι έμεινε έγκυος
θα μας κάνουν όλους κονσόλες
Εχω ακουσει περιπτωση που πηγε να κανει το τεστ τελικα δεν το εκανε και του στειλανε τα αποτελεσματα σαν θετικο
εγώ πάλι έχω ακούσει περίπτωση κάποιος που πήγε με καπότα χωρίς πουτάνα και του είπαν ότι έμεινε έγκυος
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.680
- Πόντοι
- 5.506
οντως ;τυπε tigerhead ενας γνωστος ειχε μια γειτονισσα που ειχε ενα μπαρμπα 90 χρονωνε που τεζαρε. στο νοσοκομειο της ειπαν οτι αν δηλωσει αιτια τεζαρισματος τον κορωνα, τοτε θα παρει επιδοτηση για εξοδα κηδειας, κορακια, φερετρο μασιφ, φρεσκα κολυβα κλπ
Είσαι βλάκας; (Ρητορικό)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.416
- Πόντοι
- 19.795
Δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχει κορονοιος. Τουλαχιστον οχι εγω, που φοραω καθημερινα μασκα απο τις 2 Φλεβαρη. Απλως εγω ανεφερα την ξενοδοχειακη μοναδα, για να δειξω το ποσο πολυ μπορει να περιοριστουν τα κρουσματα, αν φοραμε τη μασκα. Γιατι οι εργαζομενοι στα ξενοδοχεια δεν μπορουν να κανουν αλλιως.Μη γραφετε αηδιες.....ξερω κρουσματα,ορισμενοι την βγαλανε και λιγο σφιχτα(πονοι,πυρετος,δυσπνοια) και χτες εμαθα για γνωστο που πεθανε(75ρης με σοβαρο υποκειμενο) ....Δεν συζηταμε αν υπαρχει η οχι ο ιος....ουτε αν θελουν να μας τζιπαρουν για να πιανουμε ραδιοφωνο με την πουτσα και να μας ξεματιαζουν ονλαιν....ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ,ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (αφου οι αρχιδες θα αναγκαστουν σε δανεισμο) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ?
Είσαι βλάκας; (Ρητορικό)
πραγματικά δεν ξέρω αν ο γατοκέφαλος μας δουλεύει ή μπορεί να είναι τόσο "ιδιαίτερης νοημοσύνης" που να πήρε τις μετρητοις έστω και για μια στιγμή το ποστ του Retro....
Εμπιστευομαι μονο τον μεγα Λαδακη.για ποτε ολα τα μελη του bou γινανε γιατροι ρε παιδι μου...χαχαχα
φίλε λίγο σεβασμό, εδώ έχουν μαζευτεί μερικά από τα μεγαλύτερα μυαλά (σε διαγαλαξιακό επίπεδο) για να μοιραστούν μαζί μας τις πολύτιμες γνώσεις τους, ντροπή να σκέφτεσαι έτσι. Εδώ ο άλλος στην προηγούμενη σελίδα αναρωτιέται γιατί δεν κάνουν καραντίνα για να γλυτώσουμε από τα ναρκωτικά...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις