Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Άκου μπάρμπα, στις επόμενες θα πάνε όλοι να ψηφίσουν δεν θα έχει αποχές και μαλακίες
Τι μου λες? Έχεις μιλήσει με όλους αυτούς δηλαδή και σου έχουν πει ότι θα πάνε στις επόμενες εκλογές... μάλιστα... μάλιστα!

οπότε καταλαβαίνεις τι βοιδόπουτσα έχει να πέσει.
Μωρέ εγώ είμαι σίγουρος! Οπότε έχουμε και λέμε:
1. Εγώ λέω ότι ΔΕΝ θα πάνε όλοι, εσύ λες ότι θα πάνε.
2. Εγώ λέω ότι θα πέσει βοϊδόπουτσα στην αριστερά, εσύ στην δεξιά.
Τραβάμε ένα screenshot λοιπόν και το έχουμε στα αρχεία μας για να θυμηθούμε τι έλεγε ο καθένας μας όταν γίνουν εκλογές. ΟΚ? :grin:

Μεταξυ μας εκτός απο λαμογια που κανουν δουλιτσες και κατι τελειωμενους χουντογερους με αλτσχαιμερ δεν βλεπω αλλη δεξαμενη ψηφων για τον γουρλοματη.
Kαλά, εσύ τελικά όλα τα ξέρεις ε? Χεχε το γραπτό μένει, για να δούμε αν έχεις δίκιο :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Εντωμεταξυ επομενες εκλογες απ'οτι θυμαμαι ειναι με απλη αναλογικη... δλδ 50% δε πιανει κανεις.

Απο μεθεπομενες θα παιξει παλι εκλογοbonus.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Μωρέ εγώ είμαι σίγουρος! Οπότε έχουμε και λέμε:
1. Εγώ λέω ότι ΔΕΝ θα πάνε όλοι, εσύ λες ότι θα πάνε.
2. Εγώ λέω ότι θα πέσει βοϊδόπουτσα στην αριστερά, εσύ στην δεξιά.
Τραβάμε ένα screenshot λοιπόν και το έχουμε στα αρχεία μας για να θυμηθούμε τι έλεγε ο καθένας μας όταν γίνουν εκλογές. ΟΚ
Εγω ειπα οτι θα πεσει βοιδοπουτσα στον γουρλοματη, αν τολμησει να καταιβει στις εκλογες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ξερω πολλους που λενε δωστε μου μια καλπη να τον μαυρισω και οχι οπως το λεω εγω τωρα αλλα με αναφορες στο επιπεδο του εγκεφαλου του και αλλα που δεν λεγονται (καταλαβαινεις) δεν εχει να κανει με τον Τσιπρα αυτο ξεκολλα, οι περισσοτεροι απο αυτους τον ψηφησαν στις εκλογες ή δεν πηγαν να ψηφησουν, δεν ψηφησαν Τσιπρα και τωρα βριζουν τον γουρλοματη. Δεν ξερω αν το αντιλαμβανεσαι, αλλα εκει εξω δεν ασχολειται κανεις με τον ιο, το ηπιοτερο που προκαλει ειναι ο χλευασμος και το γελιο, οταν ομως ο αλλος χανει την δουλεια ή νιωσει οτι καποιος παιζει με την υγεια των παιδιων του τα πραγματα αγριευουν, και εχουν αγριευσει αρκετα.
Δεν ξέρω που ζεις εσύ, αλλά εγώ βλέπω τα αντίθετα. Τα νούμερα λένε τα αντίθετα και έχουν... αγριεύσει ελάχιστοι!!!
Στην οικονομία φαίνεται από τα νούμερα. Στην υγεία από τα νούμερα πάλι και την μάσκα στα σχολεία σήμερα. Δεν άνοιξε μύτη ενώ κάποιοι έλεγαν μέχρι ότι θα πέσει ο κούλης από αυτό! :tooth: Που ήταν αυτοί οι πολλοί που λένε δωστε μου μια κάλπη να μαυρίσω τον κούλη? Όπως είπε ο alex πιο πάνω, μετακομίζουν πολλοί στον κούλη. Την περίδο 15-19 στις δημοσκοπήσεις ο κούλης ήταν πάντα μπροστά. Τώρα είναι πάλι μπροστά. Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που βλέπεις εσύ με τα δικά σου μάτια!

Παιδιά... προσγειωθείτε στον πλανήτη γη και ειδικά στην χώρα Ελλάδα!

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Δεν ξέρω που ζεις εσύ, αλλά εγώ βλέπω τα αντίθετα. Τα νούμερα λένε τα αντίθετα και έχουν... αγριεύσει ελάχιστοι!!!
Στην οικονομία φαίνεται από τα νούμερα. Στην υγεία από τα νούμερα πάλι και την μάσκα στα σχολεία σήμερα. Δεν άνοιξε μύτη ενώ κάποιοι έλεγαν μέχρι ότι θα πέσει ο κούλης από αυτό! Tooth Που ήταν αυτοί οι πολλοί που λένε δωστε μου μια κάλπη να μαυρίσω τον κούλη? Όπως είπε ο alex πιο πάνω, μετακομίζουν πολλοί στον κούλη. Την περίδο 15-19 στις δημοσκοπήσεις ο κούλης ήταν πάντα μπροστά. Τώρα είναι πάλι μπροστά. Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που βλέπεις εσύ με τα δικά σου μάτια!

Την δημοσκοπηση οτι περιπου το 1/4 των ψηφοφόρων της ΝΔ στις εκλογες του 19 θεωρουν οτι δεν υπαρχει κορονοιος ή οτι τα μετρα ειναι ακραια την ειδες?? Ξερεις τι σημαινει αυτο?? εισαι ηδη 30% .Απο εκει και περα δεν ξερω που ζεις αλλα η Ελλαδα δεν ειναι ουτε Σερβια, ουτε Ουκρανια, ουτε Γεωργια εκει μπαινουν κοινοβουλιο και σε βγαζουν σηκωτο εξω. Ο Ελληνας θα τον περιμενει στις εκλογες να εισαι σιγουρος για αυτο, αν νομιζεις οτι επειδη δεν βλεπεις πλατεια Μεινταν η αυτα που εγιναν στην Σερβια το καλοκαιρι και νομιζεις οτι ολη η Ελλαδα πείνει νερο στο ονομα του Κουλη εισαι αφελης.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Την δημοσκοπηση οτι περιπου το 1/4 των ψηφοφόρων της ΝΔ στις εκλογες του 19 θεωρουν οτι δεν υπαρχει κορονοιος ή οτι τα μετρα ειναι ακραια την ειδες?? Ξερεις τι σημαινει αυτο?? εισαι ηδη 30% .Απο εκει και περα δεν ξερω που ζεις αλλα η Ελλαδα δεν ειναι ουτε Σερβια, ουτε Ουκρανια, ουτε Γεωργια εκει μπαινουν κοινοβουλιο και σε βγαζουν σηκωτο εξω. Ο Ελληνας θα τον περιμενει στις εκλογες να εισαι σιγουρος για αυτο, αν νομιζεις οτι επειδη δεν βλεπεις πλατεια Μεινταν η αυτα που εγιναν στην Σερβια το καλοκαιρι και νομιζεις οτι ολη η Ελλαδα πείνει νερο στο ονομα του Κουλη εισαι αφελης.
OK, OK... εσύ στην Ελλάδα που ζεις, βλέπεις 30%, ξέρεις τους ψηφοφόρους, ξέρεις ποιος πήγε που, ξέρεις τι σκέφτεται ο Έλληνας.

Στην Ελλάδα που ζω εγώ, βλέπω αυτά:

1. Πρόθεση ψήφου:

2. Συσπείρωση - διαρροές:

3. Aποδοχή χειρισμών κυβέρνησης:

Αν τώρα μου το ρίξεις στο "ψεύτικες-πληρωμένες-μούφες" δημοσκοπήσεις, και πάλι θα σου πω ότι ζεις σε μια άλλη Ελλάδα εκτός αν με πείσεις ή αν έχεις κάτι χειροπιαστό να μου πεις/δείξεις. Αλλιώς θα παραμείνω στις απόψεις μου και μπορούμε να συζητήσουμε για το χρώμα του ήλιου του γαλαξία που είναι ο δέκατος στη σειρά μετά τον "Ανδρομέδα" :grin:

Συνημμένα

• dimoskopisi.png
    dimoskopisi.png
    289 KB · Εμφανίσεις: 21
  • sispirosi.png
    sispirosi.png
    140,7 KB · Εμφανίσεις: 15
  • xeirismoi.png
    xeirismoi.png
    126,6 KB · Εμφανίσεις: 19

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Στην οικονομία φαίνεται από τα νούμερα. Στην υγεία από τα νούμερα πάλι και την μάσκα στα σχολεία σήμερα. Δεν άνοιξε μύτη ενώ κάποιοι έλεγαν μέχρι ότι θα πέσει ο κούλης από αυτό! Tooth Που ήταν αυτοί οι πολλοί που λένε δωστε μου μια κάλπη να μαυρίσω τον κούλη? Όπως είπε ο alex πιο πάνω, μετακομίζουν πολλοί στον κούλη. Την περίδο 15-19 στις δημοσκοπήσεις ο κούλης ήταν πάντα μπροστά. Τώρα είναι πάλι μπροστά. Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που βλέπεις εσύ με τα δικά σου μάτια!

τον θειτσο αστον να ονειρευεται και να πιστευει τις δημοσκοπήσεις.
Εγω του ειπα πως ούτε 35 μοναδες δεν πιανουν τωρα αν παμε σε εκλογες αλλα κανεο πως δεν το πιστευει.
Εγω του ανελυσα μια μια τις περιφέρειες της χωρας,σταθεροο στα νουμερα εχουν στη μιση αττικη κυκλαδες δωδεκανησα και πτωση σε μακεδονια θρακη β αιγαιο πελλοπονησο εκτος λακωνιας στερεα και ηπειρο,η θεσσαλια παιζεται αν και εκει κατι ψιλοχανουν οπωα και στο ιονιο παλι ψιλοχανουν.
Ο συριζα πελλοπονησο εκτος λακωνιας κρητη θρακη μιση αττικη ειναι πρωτος και θα εχει ανοδο σε στερεα ηπειρο ιονιο β αιγαιο.μακεδονια κυκλαδες Δωδεκάνησα μιση αττικη χανει.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ρε εξαπατημενε εγω θα τα ποσταρω αυτα;;

Εταιρία αλουμινίου, κολλητού φίλου του Μητσοτάκη, ανέλαβε να φτιάξει τις μάσκες «σκόιλ ελικικού»

Σε γνωστό επιχειρηματία, φίλο του Κυριάκου Μητσοτάκη με δραστηριότητα στην παραγωγή αλουμινίων, ανέθεσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος τη παρασκευή των μασκών που μοιράστηκαν σήμερα Δευτέρα στους μαθητές των σχολείων.

Τελευταία στιγμή και με φαστ τρακ διαδικασίες διατέθηκαν όπως αποδεικνύεται μέσω της ΚΕΔΕ πάνω από 6 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία των μασκών που μοιράστηκαν στα σχολεία της χώρας. Πέρα από το τραγελαφικό του πράγματος -αφού φάνηκε πως οι διαστάσεις των μασκών ήταν λάθος- και αυτή η υπόθεση αποπνέει οσμή σκανδάλου. Κι αυτό διότι όπως φαίνεται μεγάλο μέρος των χρημάτων για την παραγωγή μασκών διατέθηκε στην εταιρία αλουμινίου Exalco, του –κατά πολλά δημοσιεύματα- φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη, αλλά και προσωπικά του πρωθυπουργού, Γιάννη Καντώνια.

Μετά τις παλινωδίες της κυβέρνησης για το πώς οι μαθητές θα προμηθεύονταν τις μάσκες εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ανακοίνωσε ότι αυτές θα διατεθούν από το κράτος, μέσω της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος. Με συνοπτικές διαδικασίες η ΚΕΔΕ αποφάσισε στις 7 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μόλις την περασμένη εβδομάδα, να αναθέσει την παρασκευή μέρους των μασκών σε τρεις εταιρίες. Ανάμεσα σε αυτές και η Exalco ΑΕ Βιομηχανία Αλουμινίου, η οποία ανέλαβε να παρασκευάσει πάνω από 300.000 μάσκες αντί ενός 1,12 ευρώ για κάθε μία από αυτές. Οι άλλες δύο εταιρίες είναι οι «ΜΠΛΙΟΥΜΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ» και «ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ ΟΕ».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η ανάθεση στην εταιρία του πρωθυπουργικού φίλου και τις άλλες δύο εταιρίες έγινε κατόπιν αποχώρησης της Α.Τ.Ε.Σ.Ε. ΑΕ η οποία είναι συμφερόντων του Χρήστου Χούμπαυλη ο οποίος εκπροσωπεί στην Ελλάδα τη γαλλική βιομηχανία Dassault, που κατασκευάζει τα αεροσκάφη Rafale. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η Α.Τ.Ε.Σ.Ε. ΑΕ έκανε πίσω για να μη δημιουργηθεί θόρυβος, λόγω της εμπλοκής της στην αγορά των γαλλικών αεροσκαφών. Έτσι, έφτασε να αναλάβει μέρος της παρασκευής των μασκών η εταιρία Exalco.

Τα ερωτηματικά και η φιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Πέρα από το γεγονός ότι διατέθηκαν τόσα χρήματα των Ελλήνων πολιτών για την δημιουργία μασκών οι οποίες στην καλύτερη περίπτωση προκαλούν γέλιο και στη χειρότερη αποτελούν μια ακόμη απόδειξη της ροπής που εμφανίζει η κυβέρνηση προς την εξυπηρέτηση φίλων, ερωτηματικά προκαλεί και το γεγονός ότι μια εταιρία αλουμινίου, με άσχετο δηλαδή αντικείμενο, ανέλαβε να παρασκευάσει τις μάσκες.

Φαίνεται ωστόσο πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού η εταιρία Exalco, ανήκει στον καλό φίλο του πρωθυπουργό Γιάννη Καντώνια, γεγονός κάθε άλλο παρά κρυφό. Άλλωστε μπορεί κανείς να βρει δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Καντώνιας έχει εκμεταλλευτεί τη φιλία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να του περάσει σε πρώτο πρόσωπο τα μηνύματα του επιχειρηματικού κόσμου για τη στήριξη της παραγωγικότητας της χώρας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε εξάλλου τις εγκαταστάσεις της Exalco τον Μάιο του 2019. Εκεί τον υποδέχτηκε ο καλός του φίλος Γιάννης Καντώνιας, ενώ ο πρωθυπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων ότι στόχος του είναι «η κυβέρνηση της ΝΔ να διευκολύνει με την πολιτική της όλες τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στην χώρα μας».

Σε κάθε περίπτωση, ο πρωθυπουργός φαίνεται πως αυτή του θέση τη στηρίζει, ιδίως όταν πρόκειται για καλούς φίλους του. Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός από τότε που το Documento αποκάλυπτε, ότι η κυβέρνηση είχε αναθέσει προ μηνών τη παρασκευή μασκών, σε εργοστάσιο του επίσης φίλου του επιχειρηματίας Αχιλλέα Νταβέλη. Μέχρι τότε, ο Νταβέλης δεν παρήγαγε μάσκες, ξεκίνησε όμως να το κάνει μεσούσης της κρίσης του κορονοϊού. Η επιχειρηματική αυτή απόφαση εμφανίστηκε μαγικά ταυτόσημη με τη σωτηρία της χώρας, ενώ sites και κανάλια, άρχισαν προωθούν προκλητικά την συγκεκριμένη επιχειρηματική ενέργεια.

Μπιζνες κολλητων

Γιαυτο γιναν "απαραιτητα" τα φιμωτρα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Το τελευταίο θύμα του φονικού ιού ήταν ένας 60χρονος άνδρας στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος έπασχε από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια

Λυπηρο

Ποιο λυπηρο ομως το δουλεμα του τσιρκου και των "ειδικων" λαμογιων

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Το τελευταίο θύμα του φονικού ιού ήταν ένας 60χρονος άνδρας στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος έπασχε από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια

Λυπηρο

Ποιο λυπηρο ομως το δουλεμα του τσιρκου και των "ειδικων" λαμογιων
Α ρε Ινδονησία που θέλουν μερικοί
Θ

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Άμα είναι και χωρίς προφυλάξεις, ότι πρέπει.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Θα σας γλεντήσει πολύ καλά σήμερα ο Κούλης όλους εσάς τους Αθηναίους με τις ανακοινώσεις που θα κάνει.....
Συντονιστείτε και πέστε στα τέσσερα χαϊβάνια.Για το καλό σας βέβαια.... :boff:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Οι αχρηστοι και α-δεξιοι ουτε τις μασκες που ιδιοι προπαγανδιζουν εδω και καιρο στα σχολεια ουτε αυτες δεν μπορεσαν να διαχειριστουν και εγιναν ρομπες ξεκουμπωτες για αλλη μια φορα

Τραγκας τωρα παιδια λιποθυμουν στα σχολεια απο την μασκα

Αρχιζε γενοκτονια...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Θα σας γλεντήσει πολύ καλά σήμερα ο Κούλης όλους εσάς τους Αθηναίους με τις ανακοινώσεις που θα κάνει.....

Ο λαος να δεις μαστορα τι γλεντι θα στησει στις εκλογες οταν θα διαολοστειλει τον νεο μωυση

Εκει να δεις γλεντια

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706

Ο λαος να δεις μαστορα τι γλεντι θα στησει στις εκλογες οταν θα διαολοστειλει τον νεο μωυση

Εκει να δεις γλεντια
Τζχώνιε, να τον ξαποστείλουμε τον Μωυσή αφού δεν τον θέλεις.
Πρώτα όμως να έχει διαχωρίσει τα νερά του ποταμού, μην μας πνιγείτε εσείς τα προστατευόμενα είδη....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πασοκος που ακούει Τράγκα;Πόσο ξεφτίλας ;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Ρε συ τύπε33, εδω έχει ξεσκιστεί στο μακελειο και στο ντοκουμέντο......
Γατάκι ο τράγκας μπροστά τους (καλά, όχι ακριβ΄ψς αλλά λέμε και καμιά μαλακία αφού η κουβέντα περιλαμβάνει τον Τζχώνιο).........:grin::grin::grin::grin:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.687
Πόντοι
736
Οι αχρηστοι και α-δεξιοι ουτε τις μασκες που ιδιοι προπαγανδιζουν εδω και καιρο στα σχολεια ουτε αυτες δεν μπορεσαν να διαχειριστουν και εγιναν ρομπες ξεκουμπωτες για αλλη μια φορα

Τραγκας τωρα παιδια λιποθυμουν στα σχολεια απο την μασκα

Αρχιζε γενοκτονια...

Εψαχνα χτές στο διαδίκτυο , και βρήκα αυτό εδω σχετικά με τις μάσκες στα παιδια.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26

Εκει να δεις γλεντια
Μακάρι να γινόταν αυτό αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται να γίνει.Όχι επειδή δεν έχει ξυπνήσει η ικανή και απαραίτητη μερίδα του κόσμου από αυτά που εντέχνως μας πασάρουν αλλά επειδή αυτοί οι βρωμιάρηδες που έχουμε πάνω στα ηνία έχουν κάνει τα κουμάντα τους όλα αυτά τα χρόνια είτε με τη στρατολόγηση ψηφοφόρων μέσω ρουσφετιών , είτε με τις εξόφθαλμες νοθείες που πάντα γίνονταν υπέρ τους σε κάθε εκλογική αναμέτρηση , είτε με τις αθρόες παράνομες ελληνοποιήσεις λαθροπιθήκων.
Ακόμα και στην απευκτέα γι αυτούς περίπτωση να μην έχουν αυτοδυναμία , είναι ικανοί να συμμαχήσουν όλοι μαζί (ΝΔ,Σύριζα,Πασόκ κλπ) ώστε να μας στείλουν στο διάλο μια ώρα αρχίτερα.Γιατί μην γελιέται κανένας και μην έχει αυταπάτες.Αυτός είναι ο πρωταρχικός τους στόχος.Να μας αντικαταστήσουν με λαθροέποικους και μέχρι στιγμής μια χαρά το πετυχαίνουν στο σχέδιό τους.Βγάζουν καντήλες όταν ακούνε για πατρίδα,θρησκεία,οικογένεια και βγάζουν φλύκταινες όταν ακούγεται ο εθνικός μας ύμνος.

• Like
Αντιδράσεις: rigass

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom