trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Παραδοχή υπαλλήλου της Pfizer : Στους VIP δώθηκε ειδική παρτίδα του εμβολίου κατά του Covid.
Πηγή.
Πόσο στόκοι νοιώθουν τώρα οι αναλώσιμοι μπολιασμένοι οεο;
Για το συνδρομο της κλεισουρας δεν μιλαει κανεις
επι καραντινας κλεισουρα ομιλω, που εκανε μεγαλυτερο κακο απο τον καθε covidΕ, ναι. Τα πραγματικά αλάνια είναι γάτες, και βρίσκουν τρόπους. Οι περισσότεροι από τους άλλους δεν ενοχλούνται και τόσο. Αράζουν και βλέπουν καμιά κωμωδία στo χαζοκούτι ή στο Νετφλιξ.
επι καραντινας κλεισουρα ομιλω, που εκανε μεγαλυτερο κακο απο τον καθε covid
εγω αναφερομαι (λογω του ποιον της εργασιας μου) τι εχει κανει εκεινοτο lockdown. μιλαω για ατομα που τον κωλο τους δεν βαζουν μεσα, βολτες εξοδοι ξενυχτια ως καθημερινο τροπο ζωης, δεν μιλαω για ατομα που ειναι σπιτι δουλεια και οχι του εξω. εκεινα τα ατομα (του εξω) επαθαν αυτο το συνδρομο και εκτοτε βγαινουν απο το σπιτι για ψυλλου πηδημα, και δεν μπορουν να το καταλαβουν οτι κινουνται σαν ζομπι, οτι κατι τους ωθει να μην καθονται σπιτι. δεν ξερω εαν εχει να κανει κατι με αυτο και το εμβολιο και τι μας εριξαν μεσα. ξερω πως το εμβολιο εβγαλε εξω καθε ειδος αυτισμου που ειχαμε ολοι μεσα μας, παραδειγμα η εξαρση "out of the closet" των γκει, που απο την αρση της καραντινας πνιγηκε ο τοπος απο δαυτους/ες, τοσο καιρο που κρυβονταν; δεν θεωρω χρονικη συμπτωση αυτο, διοτι η ομοφυλλοφιλια ειναι ειδος αυτισμου μην κρυβομαστε. απλα αν εσαι παραπανω παρατηρητικος θα το δεις αυτο γυρω σου, ανθρωποι να γυροφερνουν χωρις πραγματικο λογο και αιτια, αρκει να ξερεις πως ηταν πριν την καραντινα αυτοι οι ανθρωποι και να κανεις τις συγκρισεις.Κι εγώ για τότε μιλάω, καλέ. :-)
Κάποια από τα Air BnB ήταν ακόμη και στο πρώτο το αυστηρό λοκντάουν του Μαρτίου του 2020 ανοιχτά, και ακόμη και κορίτσια από στούντιο, που πριν δεν πολυκάναν βίζιτες, είχαν αρχίσει να κάνουν, επειδή είχαν ξεμείνει παντελώς από φράγκα.
εγω αναφερομαι (λογω του ποιον της εργασιας μου) τι εχει κανει εκεινοτο lockdown. μιλαω για ατομα που τον κωλο τους δεν βαζουν μεσα, βολτες εξοδοι ξενυχτια ως καθημερινο τροπο ζωης, δεν μιλαω για ατομα που ειναι σπιτι δουλεια και οχι του εξω. εκεινα τα ατομα (του εξω) επαθαν αυτο το συνδρομο και εκτοτε βγαινουν απο το σπιτι για ψυλλου πηδημα, και δεν μπορουν να το καταλαβουν οτι κινουνται σαν ζομπι, οτι κατι τους ωθει να μην καθονται σπιτι. δεν ξερω εαν εχει να κανει κατι με αυτο και το εμβολιο και τι μας εριξαν μεσα. ξερω πως το εμβολιο εβγαλε εξω καθε ειδος αυτισμου που ειχαμε ολοι μεσα μας, παραδειγμα η εξαρση "out of the closet" των γκει, που απο την αρση της καραντινας πνιγηκε ο τοπος απο δαυτους/ες, τοσο καιρο που κρυβονταν; δεν θεωρω χρονικη συμπτωση αυτο, διοτι η ομοφυλλοφιλια ειναι ειδος αυτισμου μην κρυβομαστε. απλα αν εσαι παραπανω παρατηρητικος θα το δεις αυτο γυρω σου, ανθρωποι να γυροφερνουν χωρις πραγματικο λογο και αιτια, αρκει να ξερεις πως ηταν πριν την καραντινα αυτοι οι ανθρωποι και να κανεις τις συγκρισεις.
Από την απάντησή σου κατάλαβα οτι ή δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις καθόλου το άρθρο ή δεν ξέρεις γρι αγγλικά.Δεν είναι εύκολα επαληθεύσιμη αυτή η τοποθέτηση. Αν οι φαρμακευτικές εταιρίες είχαν ειδικές παρτίδες με «κούφια» εμβόλια για VIPs, πολιτικούς και celebrities παραμένει στη σφαίρα των συνομωσιακών θεωριών.
αυτο μπορει να ειναι και τουμπαλιν (και εκει η "θεωρεια" μου παλι ακουμπα), οτι λογω covid δεν ξερουμε τι θα προκηψει οποτε βαστατε τουρκοι τα αλογα παιρνω φορα κατηφορα χωρις δευτερη σκεψη αφου "αυριο" δεν ξερω τι μου ξημερωνει. εγω αυτο δυστυχως βλεπω πιο πολυ γυρω μου παρα αυτο που εχεις εσυ παρατηρησει.Τώρα καταλαβαίνω καλύτερα, τι εννοείς. Ξέρω ´γω. Ίσως να μας προέκυψαν όντως μανιοκαταθλιπτικές εξάρσεις με τάσεις φυγής και αυτιστικά συμπτώματα.
Επειδή δεν έκανα ποτέ τα εμβόλια, δεν μπορώ να δω σε μένα προσωπικά κάποια διαφορά. Σε άτομα του κύκλου μου πρόσεξα απλώς, ότι είναι πιο συνειδητοποιημένοι πλέον, ότι, όχι, οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν στα 80 και τα 90 μόνο, πολλοί πεθαίνουν και στα 40 και τα 50.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε, που λένε. :-)
Από την απάντησή σου κατάλαβα οτι ή δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις καθόλου το άρθρο ή δεν ξέρεις γρι αγγλικά.
αυτο μπορει να ειναι και τουμπαλιν (και εκει η "θεωρεια" μου παλι ακουμπα), οτι λογω covid δεν ξερουμε τι θα προκηψει οποτε βαστατε τουρκοι τα αλογα παιρνω φορα κατηφορα χωρις δευτερη σκεψη αφου "αυριο" δεν ξερω τι μου ξημερωνει. εγω αυτο δυστυχως βλεπω πιο πολυ γυρω μου παρα αυτο που εχεις εσυ παρατηρησει.
Θα σου βαλω και αλλες ιδεες. Δες πότε ιδρυθηκαν/ξεκινησαν οι Wolt και Efood, ακριβως λιγο πριν ανακοινωθει το lockdown. Δεν υπηρχε περιπτωση ο νεοελλην χιπστερ να γινει πελατης υπο φυσιολογικες συνθηκες, τηλεφωνο και ντελιβερι του μαγαζιου κλασικα. Οποτε μεγαλα funds "ξερουν" εκ των προτερων. Και παμε σε αυτο τωρα, υπο lockdown γεμισαν οι τσεπες μας χρημα διοτι δεν ειχαμε την δυνατοτητα να σπαταλαμε σε χαζομαρες εξω. Οποτε με την "απελευθερωση" βρεθηκαμε με λεφτα στην καβατζα, και αρχισαμε να ξοδευμουε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ειτε απο την καβατζα που πριν δεν ειχαμε ποτε ειτε απο συνδρομο στερησης. Και μας εμεινε αυτος ο τροπος ζωης πια, πιο πολλα εξοδα/σπαταλες, και το θεωρουμε φυσιολογικο! Παραδειγμα η αυξηση της βενζινης μεσα σε μια νυχτα απο 1.5 σε 2 ευρω. Εγω δεν ειδα (λογω εργασιας μου) τις επομενες μερες αλλαγη στην χρηση των οχηματων ή λιγοτερη κινιση στους δρομους. Οποτε ο ανθρωπος εγινε πιο καταναλωτικος και δεν ξερω που θα βγει αυτο ή τι κρυβεται απο πισω.Πιθανόν να έχουν οι κοντόφθαλμοι ρεύμα. Τι να σου πω. Ούτε επιβεβαιώνω, ούτε διαφωνώ.
Μου βάζεις πάντως ιδέες. :-)