shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
βατσινοβλακες μπουρλαζωμοφανς κλπ τσιρκοσουργελοχλεχλεδες, μην τυχον ξεχασετε και δεν πατε να... ξανα-ξανα-ξανα-ξανα θωρακιστειτε εεε?
κριμα θα'ναι
13.12.2021 και 07.11.2021 τα ελεγε αυτα ο γεροτζιαφας κλπ, αλλα οι επομενοι θα φανε γερες κλωτσες... αν τις γλυτωσει το μητσοτακεϊκο δηλαδη.Καθηγηταράς και σκληρός καργιόλης Γρηγόρης Γεροτζιάφας ρε ψέκες , τα καλύτερα έπονται
Γεροτζιάφας (Πανεπ. Σορβόνης): Όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί ας πάει στο βουνό
ΣΥΡΙΖΑ: Το νέο think tank του Αλέξη Τσίπρα
Ο Αλέξης Τσίπρας έρχεται σφαιράτος με αυτοκίνητο αξίας 150.000 ευρώ να μας σώσει. Είναι έτοιμος να φορτώσει στον Μητσοτάκη συμμετοχή σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας [VIDEO] - Κουρδιστό Πορτοκάλι
Αυτο εδω ηταν το ποσταρισμα που του ειχα παραθεσει.
Ειναι το κρατος δικαιου που δε βγαζει στα μανταλακια τους μπατσους βιαστες αλλα ολους τους αλλους36χρονος παιδοβιαστης υπαλληλος νοσοκομειου σε διαθεσιμοτητα και μισο μισθο- υγειονομικοι ανεμβολιαστοι διωξημο και χωρις μισθο μετα λεει βριζουμε τη ΝΔ
Είχα και εγω βήχα και πονόλαιμο πρίν κανένα μήνα περίπου , αλλά δεν πήγα στον γιατρό. Τώρα να ήτανε καμιά γρίπη ; Κανένας νέος κορωνοιός ; Κανένας παλιός κορωνοιός ; Δεν ξέρω , αλλά έτσι και αλλιώς πλέον δεν έχουν και μεγάλη διαφορά ο παλιός με τον νέοΡε τύποι .. πήγε ένας φίλος στο γιατρό για κάτι βυχαλακια και του είπε έχει κορωνοϊό.. τι είναι αυτό ξέρετε; Είναι σοβαρό;
με ενα δικαστη που ειχα ενα δυο κουβεντες μου ειπε οτι εμεις δεν δικαζουμε με βαση αν ειναι κατι δικαιο η αδικο βλεπουμε τα κεταπια με τους νομους και βαση του νομου ταδε..... παρτο αυγο και κουρευτο δηλαδηΕιναι το κρατος δικαιου που δε βγαζει στα μανταλακια τους μπατσους βιαστες αλλα ολους τους αλλους
το ναζιστογιδο εδω γαργαρα ακομα.Πρωθυπουργός καναδικής Αλμπέρτα: «Ζητώ ταπεινά συγνώμη για τους ανεμβολίαστους που απολύσαμε
«Απολογούμαι και για τις διακρίσεις εις βάρος τους» Σε μία συγκλονιστική δήλωση προχώρησε η πρωθυπουργός της καναδικής Αλμπέρτα Danielle Smith με την οποία ζήτησε ταπεινά συγγνώμη σε όσους ανεμβολίαστους απολύθηκαν από κυβερνητικές θέσεις και τις τις διακρίσεις εις βάρος τους. Την ίδια στιγμή...iskra.gr