Έχει λίγο διττή ερμηνεία, με μια πρώτη ανάγνωση όντως φαίνεται να λες ότι τα μοσχάρια είναι συγγενείς του, αλλά μπορεί κάλλιστα να εννοείς ότι οι συγγενείς του είναι μοσχάρια, εγώ κρατάω τη δεύτερη ερμηνεία και θα πατήσω κι εγώ αναφορά
Έχει λίγο διττή ερμηνεία, με μια πρώτη ανάγνωση όντως φαίνεται να λες ότι τα μοσχάρια είναι συγγενείς του, αλλά μπορεί κάλλιστα να εννοείς ότι οι συγγενείς του είναι μοσχάρια, εγώ κρατάω τη δεύτερη ερμηνεία και θα πατήσω κι εγώ αναφορά
Από την στιγμή που πετάγεσαι σαν πόρδος, δεν είναι ευτιστικό, είναι η πραγματικότητα. ΑΠό ότι φαίνεται ο αυτιστικός αγιος αρχιμαλακας μπετόστοκος είσαι εσύ. Συνέχισέ το
Τί έπαθε αυτός εδώ ρε παιδιά; Μήπως ήταν έξω από ψυγείο το εμβόλιο και μπαγιάτεψε; Ή του έδωσα ληγμένο;
Ας μας πει κάποιος αό τους επιστήμονες που έχουμε άπειρους εδώ μέσα :
εδω νομιζω κανουμε διαλογο για την χρησιμοτητα η οχι του εμβολιου λεγοντας τα επιχειρηματα μας
αν ο ενας λεει μην το κανεις αφου δεν θελεις και ο αλλος καντο αφου θελεις τι νοημα εχει ο διαλογος;
επισης αν λεμε σε αυτους που διαφωνουμε κοιτα την παρτη σου και ασε τους αλλους ειτε ειμαστε υπερ ειτε κατα του εμβολιου παλι τι νοημα εχει ο διαλογος;
εγω εχω κανει και τα 2 κοβιντ και του πνευμονιοκοκου και της γριππης χωρις σχεδον καμμια παρενεργεια
σχεδον λεω γιατι στο πρωτο κοβιντ της pfizer ειχα για λιγες ωρες μικρο πονο στο μπρατσο
το ιδιο και στου πνευμονιοκοκου
επαναφερω λοιπον τα επιχειρηματα και περιμενω απαντηση αν θελεις διαλογο
αν δεν θελεις και οι απαντησεις ειναι του τυπου οποις θελει ας το κανει οποιος θελει ας μην το κανει γατι γραφεις στο νημα;
ολοι ιατρικοι φαρμακευτικοι συλλογοι ενωση πνευμονιολογων ειναπ ενωση χημικων βιολογων ολοι υπευθυνοι μεθ ολοι της επιστημονικης επιτροπης ολλα τα κομματα πλην βελοπουλου λενε ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
ολοι εχουν συνομωτησει;
και αν συνεβαινε μονο στην ελλαδα καλα
συμβενει σε ΟΛΟ τον κοσμο
κομμουνιστικα δικτατορικα δημοκρατικα σοσιαλιστικα καθεστωτα
παντου
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
Το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων ενηλίκων είναι 83% στην Πορτογαλία, 77% στην Ισπανία, 70% στην Ιταλία.
Τελικά δεν είμαστε Νοτιοευρωπαίοι. Βαλκάνιοι είμαστε.
Πολύ σωστά. Από την άλλη φταίει πλήρως η κυβέρνηση που άφησε τη μαλακία να αναπαράγεται για 8 μήνες ολόκληρους και δεν επέβαλε το εμβόλιο σε όλους όπως γίνεται στον στρατό. Ρώτησαν κανέναν για ό,τι μας έκαναν στον στρατό? Όχι βέβαια, μάς συμπεριφέρθηκαν ως ζώα και καλά έκαναν. Ίδια ακριβώς περίπτωση ο γενικός πληθυσμός και ακόμα μεγαλύτερη ομοιότητα από το στράτευμα με ζώα. Δείτε τι ψηφίζουν.
Τρομακτικα χαζός!
Τουλάχιστον καταλαβες γιατί κάποιοι το περασαν ηπιότερα στο σπίτι απο αυτούς που νοσηλεύτηκαν ή συνεχιζεις να νομίζεις ότι το σπίτι του καθενός παρέχει μεγαλύτερη φροντίδα στον ασθενή απο τους γιατρούς του νοσοκομείου?
?
Πολύ σωστά. Από την άλλη φταίει πλήρως η κυβέρνηση που άφησε τη μαλακία να αναπαράγεται για 8 μήνες ολόκληρους και δεν επέβαλε το εμβόλιο σε όλους όπως γίνεται στον στρατό. Ρώτησαν κανέναν για ό,τι μας έκαναν στον στρατό? Όχι βέβαια, μάς συμπεριφέρθηκαν ως ζώα και καλά έκαναν. Ίδια ακριβώς περίπτωση ο γενικός πληθυσμός και ακόμα μεγαλύτερη ομοιότητα από το στράτευμα με ζώα. Δείτε τι ψηφίζουν.
Θα υπάρξει πρόβλημα αγαπητέ μου. Καταρχάς οι κάτοικοι του ελλαδιστάν που είναι θηλυκού γένους θα έχουν πρόβλημα καθότι άμαθες από καραβανάδικες πρακτικές. Και δεύτερον ακόμα και εμείς που πήγαμε στρατό το κάναμε αναγκαστικά, αν είχαμε δικαίωμα να επιλέξουμε θα επιλέγαμε κάτι εναλλακτικό. Δεν ξέρω και πολλούς που ανοίγουν σαμπάνιες από τη χαρά τους όταν τους έρθει η κλήση να παρουσιαστούν στο στρατό. Μάλλον θα πρέπει τώρα που είμαστε σε μια σεβαστά-ώριμη ηλικία να μας αλυσοδέσουν για να μας κάνουν με το ζόρι οποιαδήποτε ιατρική πράξη στην οποία δε συναινούμε.
Θα υπάρξει πρόβλημα αγαπητέ μου. Καταρχάς οι κάτοικοι του ελλαδιστάν που είναι θηλυκού γένους θα έχουν πρόβλημα καθότι άμαθες από καραβανάδικες πρακτικές. Και δεύτερον ακόμα και εμείς που πήγαμε στρατό το κάναμε αναγκαστικά, αν είχαμε δικαίωμα να επιλέξουμε θα επιλέγαμε κάτι εναλλακτικό. Δεν ξέρω και πολλούς που ανοίγουν σαμπάνιες από τη χαρά τους όταν τους έρθει η κλήση να παρουσιαστούν στο στρατό. Μάλλον θα πρέπει τώρα που είμαστε σε μια σεβαστά-ώριμη ηλικία να μας αλυσοδέσουν για να μας κάνουν με το ζόρι οποιαδήποτε ιατρική πράξη στην οποία δε συναινούμε.
Ακριβώς. Όπως μας επιβάλουν τόσα και τόσα χωρίς καμιά αντίδραση (πχ φόροι που αναπροσαρμόζονται αυθαίρετα όπως γουστάρουν, καραντίνες, εισφορές-ληστεία κοκ) να επιβάλουν και αυτό. Αν ήταν αποφασιστική η κυβέρνηση δε θα άνοιγε ρουθούνι. Τώρα που δε θέλουν να ζυμώσουν και κοσκινίζουν 9 μήνες έχουμε πεθάνει να διαβάζουμε μαλακίες, έχει καταστραφεί η οικονομία και έχουμε διχαστεί ως συνήθως όπως με την μαλακία το δημοψήφισμα.
Ας τελειώνουν οι καραγκιόζηδες της κυβέρνησης να μπούμε επιτέλους σε μια κανονικότητα. Και αν δε θέλουν ας σταματήσουν να διαθέτουν ΜΕΘ σε ανεμβολίαστους και να τα ανοίξουν όλα να τελειώνουμε. Μάς έπρηξαν τα ούμπαλα. Όποιος θέλει να πεθάνει ας πεθάνει αλλά χωρίς να μπλοκάρει το σύστημα για τους άλλους και χωρίς να επιβάλει κλείσιμο της οικονομίας.
Εμβολιαστείτε Γιουνάνια με τα εμβόλια μόνο για εσάς
Εμείς πάντως να ξέρετε πως δεν ζητήσαμε από τον Αλλάχ ή το Κούλι να σας ψοφίσει
Δικιά σας αυτοκτονία είναι