Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το αλλο το βιντεακι εννοειται το κατεβασαν......  :S :S :S

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.232
Πόντοι
1.706
Δεν ξερω τύπε, εισαι γιατρος? Εγω βλεπω γιατρους να βλεπουν αυτες τις εικονες και να τραβανε τα μαλλια τους
Α ξεχασα, ειναι εγκαθετοι του ΣΚΑΙ
Τύπε αν νομίζεις ότι η λέξη συνωστισμός αφορά 100 ανθρώπους σε χιλιάδες τετραγωνικά, τότε λυπάμαι. Επίσης λυπάμαι αν νομίζεις ότι ο ιός είναι κάποια σκόνη που κυκλοφορεί στον αέρα και μόλις βγεις από το σπίτι σου πέφτει στο κεφάλι σου και κολλάς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Εγώ πάντως που αρχικά ήμουν πολύ εναντίον στα μέτρα την έχω καταβρεί τώρα. Πιτσα μαλακία και βιντεογκεημ όλη μέρα, χωρίς να νιώθω μαλάκας γιατί δε φταίω.
Ζωή και κότα.
Μακάρι να μην αρθούν ποτέ.
Δημοσιος Υπαλληλος?

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.351
Πόντοι
2.356
Οι γιατροι τραβανε τα μαλλια τους γιατι δεν εχουν τα απαραιτητα υλικα να δουλεψουν και να προστατευτουν!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Δεν είναι η περίπτωση #2 αυτό που προτείνω είναι αυτό που έγινε εκεί και γράφω ότι θεωρώ ότι είναι ανεφάρμοστο εδώ.

Οι μάσκες επιβράδυναν την μετάδοση και επειδή υπήρχε και κουλτούρα χρήσης τους αλλά και τεράστιο απόθεμα και δυναμικό παραγωγής συνέβαλαν σημαντικά στον περιορισμό της περαιτέρω εξάπλωσης. Έτσι τουλάχιστον

Οι μάσκες έπαιξαν κάποιο ρόλο, αλλά όχι τον καθοριστικό.

Το μάντρωμα έπαιξε τον κύριο ρόλο.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.232
Πόντοι
1.706
Ναι αλλά αποφασιστε ρε τύποι

Εχει αυξημενη κινηση εξω και ο κοσμος κάνει επανασταση, αρα καλα κανει η κυβερνηση και αυστηροποιει τα μετρα, ή δεν εχει αυξημενη κινηση, ο κοσμος πειθαρχει και τα καναλια λενε ψεματα για να στηριξουν την προσπαθεια της κυβερνησης να καταπιεσει και να τρομοκρατησει τον κοσμο?
Η κίνηση είναι πάρα πολύ μικρή. Συνωστισμός σε εξωτερικό χώρο με τον αριθμό ανθρώπων που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες δεν υφίσταται σε καμια περίπτωση. Όμως, η εμετική ειδησεογραφία και ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να πείσουν για τα μέτρα, πιθανώς να εξαγριώσει στο επόμενο διάστημα αρκετό κόσμο που θα βγαίνει μόνο και μόνο για "σπάσιμο". Αυτό είναι που λέω ότι με την επικοινωνιακή τακτική που ακολουθούν φλερτάρουν με το να πετύχουν το ακριβώς αντίθετο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Τύπε αν νομίζεις ότι η λέξη συνωστισμός αφορά 100 ανθρώπους σε χιλιάδες τετραγωνικά, τότε λυπάμαι. Επίσης λυπάμαι αν νομίζεις ότι ο ιός είναι κάποια σκόνη που κυκλοφορεί στον αέρα και μόλις βγεις από το σπίτι σου πέφτει στο κεφάλι σου και κολλάς.
Αρα οι γιατροι που τα βλεπουν και τρελαινονται, λενε ψεματα, ναι?

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.501
Πόντοι
1.446
Ρε τύπε,
ΚΑΙ συνταγματολογος?
Και μαλιστα για το Συνταγμα της Σουηδιας?

Ναι νομιζει οτι αμα ποσταρει το συνταγμα της Σουηδιας θα αποδειξει κατι ειναι για να τους κλαις οι Σουηδοι με τις μαλακιες που κανουν

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Εγώ πάντως που αρχικά ήμουν πολύ εναντίον στα μέτρα την έχω καταβρεί τώρα. Πιτσα μαλακία και βιντεογκεημ όλη μέρα, χωρίς να νιώθω μαλάκας γιατί δε φταίω.
Ζωή και κότα.
Μακάρι να μην αρθούν ποτέ.

Κανα γκομενακι πηδας τυπε  :think: :S :S :S

Συνημμένα

• 6c193540bfed380d1537389b688d190d.11.jpg
    6c193540bfed380d1537389b688d190d.11.jpg
    19,7 KB · Εμφανίσεις: 10

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Δεν ξερω τύπε, εισαι γιατρος? Εγω βλεπω γιατρους να βλεπουν αυτες τις εικονες και να τραβανε τα μαλλια τους
Α ξεχασα, ειναι εγκαθετοι του ΣΚΑΙ

εξαιρετικος επιστήμονας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Όμως, η εμετική ειδησεογραφία και ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να πείσουν για τα μέτρα, πιθανώς να εξαγριώσει στο επόμενο διάστημα αρκετό κόσμο που θα βγαίνει μόνο και μόνο για "σπάσιμο".
Δηλαδη με ποιον τροπο επρεπε να "πεισουν" για τα μετρα?
Αν εξαγριωνεται καποιος επειδη του λενε κατι που θα τον προστατευσει, τοτε μιλαμε για πεντάχρονα, που βαζουν τα κλαματα επειδη δεν τους αφηνουν οι γονεις τους να φανε όλο το βαζο με το γλυκο

Και φυσικα  το παιδι θα φαει ολο το βαζο οταν δεν θα το βλεπουν, για σπασιμο στον περιορισμο

Αλλά μιλαμε για πεντάχρονο. Απο τους ενηλικους εχεις αλλες απαιτησεις

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Φυσικα και δεν θα ηταν δωρεαν. Αφου οι χρηματοδοτησεις στην ερευνα σε πολλα επιστημονικα πεδια, (και αυτο δεν χρειαζεται να μου το πει ο Κουλογλου) εχει πεσει σε μηδενικα επιπεδα. Απλως θα μπορουσε να χρημαδοτησει τα πανεπιστημια να κανουν δουλεια.

Αρα ειναι αληθεια;
Δε γνωρίζω. Ο Κουλογλου πάντως τονίζει με μαύρα γράμματα το δωρεάν,το οποίο όμως δεν αναφέρεται πουθενά στην επιστολή, που σημαίνει ότι κάνει σπέκουλα. Κλασσικό πούστικο άρθρο βουλευτή-αντικειμενικού δημοσιογράφου.
Ένα από τα περιφερειακά τμήματα που μου έρχονται στο μυαλό είναι το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με έδρα τη Λάρισα. Αλλά δεν τους έχω για κορόιδα εκεί να προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες. Κανα δυο που ξέρω είναι εξαιρετικά "δραστήριοι" και "αποτελεσματικοί" στη διαχείριση προγραμμάτων. Και καλά κάνουν.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μα νομίζω ότι η Σουηδία τα έχει όλα ανοιχτα, σχολεία, καφετέριες, καταστήματα και απλώς συνιστά στους πολίτες να τηρούν μέτρα προσωπικής υγιεινής και να προσπαθούν να μην συναθροίζονται πολλοί. Ακολουθούν την ανοσία της αγέλης. Εδώ στην Ελλάδα θα πετύχαινε;
Εμείς έχουμε ιδεολογία αγέλης τύπε  :S

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.232
Πόντοι
1.706
Αρα οι γιατροι που τα βλεπουν και τρελαινονται, λενε ψεματα, ναι?
Ποιος γιατρός σχολίασε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εικόνα κίνησης (όχι σαν αυτές από την παραλία) και τρελάθηκε. Πόσταρε βίντεο να δω. Αιτία για να τρελαθεί κάποιος είναι ο Άδωνις που δίνει συνέντευξη ΜΕΣΑ σε σουπερ μαρκετ χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, και όχι κάποιοι δεκάδες άνθρωποι που βολτάρουν σε ανοιχτό χώρο χιλιάδων τετραγωνικών.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ναι νομιζει οτι αμα ποσταρει το συνταγμα της Σουηδιας θα αποδειξει κατι ειναι για να τους κλαις οι Σουηδοι με τις μαλακιες που κανουν
Τύπε η πραγματικοτητα ειναι ξεροκεφαλη
Ό,τι και να γραψουν οι κουφιοκεφαλακηδες του μπου κομ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
ειναι ο τριτος ανηλικος ή ειχαμε και αλλους στους 30.000 νεκρους της ευρωπης?

Θα σε ρώταγα αν θα έγραφες τα ίδια αν ήταν το παιδί ΣΟΥ αλλά ευτυχώς ξέρουμε οτι είσαι μπούστης και ευτυχώς δε θα διαιωνίσεις τη μαλακία που σε δέρνει.

ΣΙΧΑΜΑ.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.546
Πόντοι
2.886
Ρε τύπε,
ΚΑΙ συνταγματολογος?
Και μαλιστα για το Συνταγμα της Σουηδιας?

Η wikipedia το λέει

The Swedish constitution mandates that the relevant expert agency, the Public Health Agency, rather than politicians must initiate any actions to prevent the virus

και έψαξα να βρω το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ  ΣΟΥΗΔΙΑΣ

για να παραθέσω το συγκεκριμένο άρθρο

Η ΔΙΑΦΟΡΑ που έχει η ΣΟΥΗΔΙΑ από τα άλλα ΚΡΑΤΗ
είναι ότι με βάση το ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΔΕΝ αποφασίζουν οι
πολιτικοί
, αλλά η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ !

Το γράφουν αυτό σε πολλά σάϊτ, και το Σύνταγμα
είναι για να το καταλαβαίνουν οι πολίτες
όχι μόνο οι νομικοί.

Stories

Νέο!

Stories