alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Aπευθυνεσαι σε ποιους?Να σταματήσει η γελοιοποίηση και υπερτραγικοποίηση της κατάστασης θέλω.
Στο συνολο των κυβερνησεων ολης της ανθρωποτητας?
Aπευθυνεσαι σε ποιους?Να σταματήσει η γελοιοποίηση και υπερτραγικοποίηση της κατάστασης θέλω.
Μια γειτώνισσαΕχετε εσείς κανα συγγενή η γνωστο ακομα φιλος φιλου σας με κορονοιο? Εγω κορονοιο ακουω τοσο καιρό ξέρω 300 ατομα και κανενας δεν ειναι άρρωστος. Αν μπορει καποιος απο εσας να κανει ενα νεο θεμα στο μπου κομ με ψηφοφορία να δουμε τι γίνεται. Γιατι η βαλιτσα τραβηξε μακρια με αυτην την ιστορια
ρε παιδια ειναι κατι τυποι τους λες ναι συμφωνω με τα μετρα προφυλαξης, αλλα δεν ηρθε και το τελος του κοσμου,
και σου λενε ξανα και ξανα οτι εισαι εναντια στα μετρα, εναντια στα εμβολια, εισαι συνομωσιολογος, ασχετα πραγματα που δενιχσυριστηκες ποτέ.
για τρολαρισμα δεν το κανουν , απλα δεν ξερουν να διαβαζουν.
λες οτι η γριπη σκοτωσε περισοτερους απο τον κορονοιο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ 500.000 ΝΕΚΡΟΥς ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ 50.000 ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ.
και συμπεραινουν μονοι τους επειδη ετσι θελουν οτι θελεις να αρθουν τα μετρα και να κολλησει ο κοσμος, ενω εγω πχ εχω πει καμμια 10ρια φορες οτι θελω και αλλα μετρα για να γλυτωνουμε και απο την γριπη και απο τα αλλα μεταδοτικα νοσηματα καθε χειμωνα.
ελεος, διαβαστε τι γραφουμε, και μη λετε οτι γραφουμε αλλα.
στο συνολο ολων των καναλιων, που μας λενε οτι αυξηθηκε η εξοδος απο τα διοδια και οι υπευθυνοι των διοδιων λεγανε οτι εοιχαν μειωση 30% σε σχεση με την προηγουμενη βδομαδα.Aπευθυνεσαι σε ποιους?
Γιατι δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι το φαινομενο ειναι εν εξελιξει, και δεν μπορουμε ακομα να βγαλουμε συμπερασματα, ακομα και σε αριθμους;
Aπευθυνεσαι σε ποιους?
Γιατί τυπε κανείς διάκριση στους ηλικιωμένους και στους χρόνια νοσούντες. Άνθρωποι δεν είναι και αυτοί; Δεν έχουν δικαίωμα να βγουν μια βόλτα, να πάρουν τον αέρα τους; Επίσης ελπίζω όταν βάλεις αυτούς καραντίνα, να βάλεις και τα παιδιά τους που μένουν στο ίδιο σπίτι. Πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες 30+ ζουν μαζί με τους γονείς τους 60+. Πρέπει να μπουν και αυτοί καραντίνα. Επίσης πολλά ελληνικά νοικοκυριά έχουν ανθρώπους παχύσαρκους (είμαστε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη σε παχυσαρκία), υπερτασικούς, με άσθμα, με καρδιακά προβλήματα. Πρέπει να μπουν όλοι αυτοί καραντίνα. Έτσι όπως τα λες και τα υπολογίζω πρέπει να μπει το 90% του πληθυσμού σε καραντίνα :SΤύπε έχω κουράσει με το να τα λέω. Ψάξε προηγούμενες σελίδες. Χοντρικά: ηλικιωμένοι και χρόνια νοσούντες σε καραντίνα, κλείσιμο χώρων μαζικής συγκέντρωσης (καφετέριες, γυμναστήρια, κλπ), και τήρηση ατομικών μέτρων προστασίας από τους υπόλοιπους (αποφυγή συνωστισμών, συχνό πλύσιμο χεριών, κλπ)
Αυτή η γελοιότητα με την εμετικά κατευθυνόμενη ειδησεογραφία/δημοσιογραφία ώστε να υποστηριχθούν καταλλήλως τα μέτρα, δε νομίζω ότι υπάρχει πουθενά.Aπευθυνεσαι σε ποιους?
Μηπως και οι ουρές στις τραπεζες ηταν fake?στο συνολο ολων των καναλιων, που μας λενε οτι αυξηθηκε η εξοδος απο τα διοδια και οι υπευθυνοι των διοδιων λεγανε οτι εοιχαν μειωση 30% σε σχεση με την προηγουμενη βδομαδα.
παω να περπατησω στην παραλια και εμ γυρναει ΣΩΣΤΑ η αστνομια πισω, η παραλια αδεια, και στα καναλια παιζανε ψευτικες εικονες βδομαδες πριν.
ειναι ή δεν ειναι 1984 μεγαλος αδερφος, να σου δειχνουν εικονες οτι η παραλια εινα γεματη ενω ειναι αδεια????
Τύπε έχω κουράσει με το να τα λέω. Ψάξε προηγούμενες σελίδες. Χοντρικά: ηλικιωμένοι και χρόνια νοσούντες σε καραντίνα, κλείσιμο χώρων μαζικής συγκέντρωσης (καφετέριες, γυμναστήρια, κλπ), και τήρηση ατομικών μέτρων προστασίας από τους υπόλοιπους (αποφυγή συνωστισμών, συχνό πλύσιμο χεριών, κλπ)
Tυπε. Επειδη ειμαι στις καλες μου σημερα αντε να στο ξαναπω αλλη μια φορα. Σε απλα ελληνικα μπας και το καταλαβεις :
Τα μετρα για τον κορωνοιο δε παιρνονται αναλογα με το ποσοι πεθαναν η θα πεθανουν. Τα μετρα παιρνονται για να μην υπαρξει η αναγκη για απλη νοσηλεια η εντατικη για μεγαλο αριθμο ασθενων που χρηζουν νοσηλειας ταυτοχρονα. Επειδη με τον κορωνοιο με την υψηλη και ασυμπτωματικη μεταδοτικοτητα και την ελλειψη εμβολιο, ειναι κατι παρα πολυ πιθανο.
Ειναι ευκολα κατανοητο αυτο? Σου ειναι καπου δυσκολο να καταλαβεις κατι σε αυτο?
εσενα ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι με την γριπουλα ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ,Tυπε. Επειδη ειμαι στις καλες μου σημερα αντε να στο ξαναπω αλλη μια φορα. Σε απλα ελληνικα μπας και το καταλαβεις :
Τα μετρα για τον κορωνοιο δε παιρνονται αναλογα με το ποσοι πεθαναν η θα πεθανουν. Τα μετρα παιρνονται για να μην υπαρξει η αναγκη για απλη νοσηλεια η εντατικη για μεγαλο αριθμο ασθενων που χρηζουν νοσηλειας ταυτοχρονα. Επειδη με τον κορωνοιο με την υψηλη και ασυμπτωματικη μεταδοτικοτητα και την ελλειψη εμβολιο, ειναι κατι παρα πολυ πιθανο.
Ειναι ευκολα κατανοητο αυτο? Σου ειναι καπου δυσκολο να καταλαβεις κατι σε αυτο?
Μήπως οι ουρές στις τράπεζες δημιουργήθηκαν λόγω της τρομοκρατίας με τον ιό και τα επερχόμενα οικονομικά μέτρα;Μηπως και οι ουρές στις τραπεζες ηταν fake?
Αυτή η γελοιότητα με την εμετικά κατευθυνόμενη ειδησεογραφία/δημοσιογραφία ώστε να υποστηριχθούν καταλλήλως τα μέτρα, δε νομίζω ότι υπάρχει πουθενά.
Μαλλον ζεις σε αλλη χωρα.Μήπως οι ουρές στις τράπεζες δημιουργήθηκαν λόγω της τρομοκρατίας με τον ιό και τα επερχόμενα οικονομικά μέτρα;
εσενα ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι με την γριπουλα ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ,
επρεπε επειδη ειναι πολυ περισσοτεροι οι θανατοι να ειχαμε παρει μετρα να τους κανουμε λιγοτερους.
1 απαγορευση τελετων εντος των ναων
2 σχολεια καλοκαιρι αντι για χειμωνα
3 υποχρεωτικος εμβολιασμος των ανω των 60 ετων και των αρρωστων
αν κατσω θα σκεφτω και αλλα.
δηλαδη τι το ιδιαιτερο εχουν οι νεκροι του κορονοιου που ΣΩΣΤΑ προσπαθουμε να τους κρατησουμε χαμηλα, ενω για αλλα που επισης μπορουμε να παρουμε μετρα τους αφηνουμε να πεθαινουν σε μεγαλυτερους αριθμους επειδη το εχουμε συνηθισει???????
Αυτο ακριβωςχαμηλο ιικο φορτιο+κλειστα συνορα + τεστ = χαλαρωση μετρων
ουρες στις τραπεζες ειδα ηταν αληθινες.Μηπως και οι ουρές στις τραπεζες ηταν fake?
Ποιο είναι το exit strategy της καραντίνας?
Ποια προϋπόθεση αν ικανοποιηθεί βγαίνει η χώρα από αυτή?