Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ιδού.

Θαυμάστε απάντηση από επιστήμονα και μάλιστα βιολόγο.

Θαυμάστε απάντηση από καθηγητή μέσης εκπαίδευσης (το σπουδαιότερο απ' όλα κατά την γνώμη μου).

Δηλαδή ποια είναι τα προαιρετικά εμβόλια;;;;;

Θα μας πεις ποια είναι τα προαιρετικά εμβόλια;;;;

(και επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις θα πρέπει να είσαι έτοιμος να απαντήσεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ γιατί είσαι κατά των προαιρετικών αυτών εμβολίων).
οχι μαλακα δεν ειμαι κατα των προαιρετικων εμβολιων. ειμαι υπερ του να γινουν ολα υποχρεωτικα τι δεν καταλαβαινεις?

βασικα τα εμβολια στην ελλαδα απο οτι εχω διαβασει ειναι απο την μια μερια προαιρετικα να τα κανεις στα παιδια σου, αλλα αμα δεν τα κανεις, δεν μπορεις να τα γραψεις στο σχολειο που ειναι υποχρεωτικο , οποτε ουσιαστικα ειναι υποχρεωτικα.

συγκερκιμενα τωρα για την ερωτηση σου, παραδειγμα προαιρετικου εμβολιου, αν θυμαμαι καλα γιατι δεν ειμαι και γιατρος ειδικος, που πρεπει να γινεται καθε 5 χρονια ειναι αυτο του τετανου, που συνηθως ναι μεν το κανουμε σε παιδικη ηλικια αλλα μετα τις 5ετιες τις αναμνηστικες ουσιστικα κανεις δεν τις κανει.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.351
Πόντοι
2.356
Ελληνάρας δημοσιογράφος(; ) ενημερώνει για νέο θάνατο από κορωνοϊό φορώντας μάσκα και γάντια. :jerking:
Είναι ο ίδιος που μετά θα μπει σε ένα αμάξι να οδηγήσει ΜΟΝΟΣ και θα φοράει μάσκα, και πιθανώς να σκαλίσει και τη μύτη του με τα γάντια.

Γιατί δεν μας ενημερώνει και για τους υπόλοιπους που πέθαναν στην Κοζάνη σήμερα από άλλα αίτια; Εκείνοι δεν ήταν ψυχές;
Εχουν θολωσει και τα πατομπουκαλα του παπαρα!!!!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Μια διαφορετική άποψη...αξίζει να το διαβάσεις όλο.

Τύπε, το διαβάσαμε.

Μας το έχει βάλει 1.500.000 φορές και ο αυτιστικός ερευνητής / ερευνητάκος / λαδάκης.

Λες και δεν ξέραμε τον Ιωαννίδη.

Λες και δεν είχαμε ακούσει ξανά για evidence based medicine.

Εγώ πάντως κρατάω μόνον αυτό:

Δημοσιογράφος: Το μέτρο εγκλεισμού θα αποδειχτεί πράγματι αποτελεσματικό;

Ιωαννίδης: Είναι μια απαραίτητη, τυφλή απάντηση σε συνθήκες έλλειψης αξιόπιστων δεδομένων. Δεν ξέρουμε πόσο αποτελεσματικός είναι τελικά, αλλά χωρίς δεδομένα δεν υπάρχει άλλη λύση.

Για να ξέρουμε τι μας γίνεται, ε;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Μια διαφορετική άποψη...αξίζει να το διαβάσεις όλο.

Έχει συζητηθεί εδώ και ημέρες στο έγκυρο μπου.κομ όταν οι mainstream δημοσιογράφοι ψειρίζανε ακόμα τον πιθηκα, καλά κανείς και το παραθέτεις.

Χαρακτηριστικό απόσπασμα :

Ε: Ποια η διάρκεια αυτής της καταιγίδας;

Α: Αγνωστο. Θεωρώ πάντως πιθανό να υπάρχει σημαντική εποχικότητα και να επέλθει ύφεση σχετικά σύντομα. Ανησυχώ περισσότερο για τα μέτρα που παίρνουμε στα τυφλά, που μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες, πολύ χειρότερες για όλους μας. Μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα ψυχικής υγείας, αυτοκτονίες, περισσότερα εμφράγματα, οικογενειακή βία, κακοποίηση παιδιών και χίλια δυο άλλα. Ο παρατεταμένος εγκλεισμός επίσης εξαναγκάζει τη δημοκρατία να προτυπωθεί πάνω σε απολυταρχικά ήθη. Πολύ επικίνδυνα μονοπάτια.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.451
Πόντοι
1.056
Ελληνάρας δημοσιογράφος(; ) ενημερώνει για νέο θάνατο από κορωνοϊό φορώντας μάσκα και γάντια. :jerking:
Είναι ο ίδιος που μετά θα μπει σε ένα αμάξι να οδηγήσει ΜΟΝΟΣ και θα φοράει μάσκα, και πιθανώς να σκαλίσει και τη μύτη του με τα γάντια.

Γιατί δεν μας ενημερώνει και για τους υπόλοιπους που πέθαναν στην Κοζάνη σήμερα από άλλα αίτια; Εκείνοι δεν ήταν ψυχές;
Ρε τυπε ακόμα δεν έχω καταλάβει τι θέλεις να γίνει. Να μην πάρουμε κανένα μέτρο; Να ανοίξουν κανονικυ σχολεία, καφετέριες, σινεμά, θέατρα κλπ.; Να αφήσουμε ανοιχτές τις εισόδους της χώρας να εισέρχονται τουρίστες; Να γυρίσουμε πίσω το χρόνο και να συνεχίσουμε τη ζωή μας όπως στις αρχές Μαρτίου;

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.232
Πόντοι
1.706
Ρεπορταζ ΕΡΤ
R28q1H4.jpg

Λίγα δευτερόλεπτα μετά
TE8OjrN.jpg

Γελοιποιούνται μόνοι τους

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.232
Πόντοι
1.706
Ρε τυπε ακόμα δεν έχω καταλάβει τι θέλεις να γίνει. Να μην πάρουμε κανένα μέτρο; Να ανοίξουν κανονικυ σχολεία, καφετέριες, σινεμά, θέατρα κλπ.; Να αφήσουμε ανοιχτές τις εισόδους της χώρας να εισέρχονται τουρίστες; Να γυρίσουμε πίσω το χρόνο και να συνεχίσουμε τη ζωή μας όπως στις αρχές Μαρτίου;
Να σταματήσει η γελοιοποίηση και υπερτραγικοποίηση της κατάστασης θέλω.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Ιδανικό πειραματικό περιβάλλον ...

Αυτό θα βγαλει λαβράκια από πλευράς επιπτώσεων σε νεαρούς υγιείς ανθρώπους, ιδανικές συνθήκες ελέγχου.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.451
Πόντοι
1.056
Να σταματήσει η γελοιοποίηση και υπερτραγικοποίηση της κατάστασης θέλω.
Πες τότε τι πρέπει να κάνουμε; Πρότεινε μέτρα. Από τι κατάλαβα, θεωρείς δεν χρειάζονται τα μέτρα καραντίνας. Οπότε να κυκλοφορούμε άνετα όπου και όποτε θέλουμε;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αντε μπραβο.
αααααν θα κολησουν ολοι, θαααααα πεθανουν 1 στους 6 ηλικιωμενους και βαρια αρρωστους
και 1 στους 5.000 απο τους υπολοιπους,

και μας τα πρηζουν οτι ηρθε ξανα η βουβωνικη πανωλη και με εκθετικη αυξηση θα πεθανει η μιση ευρωπη.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.225
Πόντοι
19.795
αντε μπραβο.
αααααν θα κολησουν ολοι, θαααααα πεθανουν 1 στους 6 ηλικιωμενους και βαρια αρρωστους
και 1 στους 5.000 απο τους υπολοιπους,

και μας τα πρηζουν οτι ηρθε ξανα η βουβωνικη πανωλη και με εκθετικη αυξηση θα πεθανει η μιση ευρωπη.
Γιατι δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι το φαινομενο ειναι εν εξελιξει, και δεν μπορουμε ακομα να βγαλουμε συμπερασματα, ακομα και σε αριθμους;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
οχι μαλακα δεν ειμαι κατα των προαιρετικων εμβολιων. ειμαι υπερ του να γινουν ολα υποχρεωτικα τι δεν καταλαβαινεις?

βασικα τα εμβολια στην ελλαδα απο οτι εχω διαβασει ειναι απο την μια μερια προαιρετικα να τα κανεις στα παιδια σου, αλλα αμα δεν τα κανεις, δεν μπορεις να τα γραψεις στο σχολειο που ειναι υποχρεωτικο , οποτε ουσιαστικα ειναι υποχρεωτικα.

συγκερκιμενα τωρα για την ερωτηση σου, παραδειγμα προαιρετικου εμβολιου, αν θυμαμαι καλα γιατι δεν ειμαι και γιατρος ειδικος, που πρεπει να γινεται καθε 5 χρονια ειναι αυτο του τετανου, που συνηθως ναι μεν το κανουμε σε παιδικη ηλικια αλλα μετα τις 5ετιες τις αναμνηστικες ουσιστικα κανεις δεν τις κανει.

Εκτός από βιολογία δεν ξέρεις και Ελληνικά.

Τώρα μας λες ότι πρέπει όλα τα εμβόλια να γίνουν υποχρεωτικά.

Παπαριές, ούτε ξέρεις τι λες.

Ο τέτανος είναι προαιρετικός; Και τι σχέση έχει αυτό με την αναμνηστική δόση; Καταλαβαίνεις ακόμη και τις βασικές αρχές της Βιολογίας;

Σκέψου να σου ζητήσει κανένας να τους εξηγήσεις για την αντίδραση του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος στους ιούς. Λεμφοκύτταρα, ηωσινόφιλα, βασεόφιλα.

Οπότε θα σου πω εγώ ένα εμβόλιο που είναι προαιρετικό: Το εμβόλιο κατά του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων.

Είσαι υπέρ ή κατά;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
537
Like
80.509
Πόντοι
41.129
Γιατι δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι το φαινομενο ειναι εν εξελιξει, και δεν μπορουμε ακομα να βγαλουμε συμπερασματα, ακομα και σε αριθμους;

[size=30pt]ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ[/size]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε παιδια ειναι κατι τυποι τους λες ναι συμφωνω με τα μετρα προφυλαξης, αλλα δεν ηρθε και το τελος του κοσμου,

και σου λενε ξανα και ξανα οτι εισαι εναντια στα μετρα, εναντια στα εμβολια, εισαι συνομωσιολογος, ασχετα πραγματα που δενιχσυριστηκες ποτέ.

για τρολαρισμα δεν το κανουν , απλα δεν ξερουν να διαβαζουν.

λες οτι η γριπη σκοτωσε περισοτερους απο τον κορονοιο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ 500.000 ΝΕΚΡΟΥς ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ 50.000 ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ.

και συμπεραινουν μονοι τους επειδη ετσι θελουν οτι θελεις να αρθουν τα μετρα και να κολλησει ο κοσμος, ενω εγω πχ εχω πει καμμια 10ρια φορες οτι θελω και αλλα μετρα για να γλυτωνουμε και απο την γριπη και απο τα αλλα μεταδοτικα νοσηματα καθε χειμωνα.

ελεος, διαβαστε τι γραφουμε, και μη λετε οτι γραφουμε αλλα.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.232
Πόντοι
1.706
Πες τότε τι πρέπει να κάνουμε; Πρότεινε μέτρα. Από τι κατάλαβα, θεωρείς δεν χρειάζονται τα μέτρα καραντίνας. Οπότε να κυκλοφορούμε άνετα όπου και όποτε θέλουμε;
Τύπε έχω κουράσει με το να τα λέω. Ψάξε προηγούμενες σελίδες. Χοντρικά: ηλικιωμένοι και χρόνια νοσούντες σε καραντίνα, κλείσιμο χώρων μαζικής συγκέντρωσης (καφετέριες, γυμναστήρια, κλπ), και τήρηση ατομικών μέτρων προστασίας από τους υπόλοιπους (αποφυγή συνωστισμών, συχνό πλύσιμο χεριών, κλπ)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εκτός από βιολογία δεν ξέρεις και Ελληνικά.

Τώρα μας λες ότι πρέπει όλα τα εμβόλια να γίνουν υποχρεωτικά.

Παπαριές, ούτε ξέρεις τι λες.

Ο τέτανος είναι προαιρετικός; Και τι σχέση έχει αυτό με την αναμνηστική δόση; Καταλαβαίνεις ακόμη και τις βασικές αρχές της Βιολογίας;

Σκέψου να σου ζητήσει κανένας να τους εξηγήσεις για την αντίδραση του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος στους ιούς. Λεμφοκύτταρα, ηωσινόφιλα, βασεόφιλα.

Οπότε θα σου πω εγώ ένα εμβόλιο που είναι προαιρετικό: Το εμβόλιο κατά του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων.

Είσαι υπέρ ή κατά;

υπερ

θες καμμια αλλη ερωτηση , εδω ειμαι να δουμε που το πας στο τελος.

και να γινει υποχρεωτικο θελω στην πρωτη λυκειου να το κανουν στα σχολεια. καποτε ερχοντουσαν στα δημοτικα και μας καναν το μαντου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom