Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.638
Πόντοι
6.256
:tickedoff:ναι ολο το σαητ ειναι τα 42 ατομα της αριστερας και της προοδου που ψηφισαν οτι ειμαι μπουστης,

αντε ρε πουστη γαμησου να χορτασεις πουτσαρια, στερημενε , σε εχει φαει η απαγορευση κυκλοφοριας και δεν βρισκεις τα πουτσαρια σου
χαχαχα

:alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick:

Τυπε είσαι πουστης...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.695
Πόντοι
6.056

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.225
Πόντοι
19.795
[size=14pt]Ιταλία: «Θέλουμε να φάμε». Στη Σικελία άρχισε το πλιάτσικο, αρματωμένοι αστυνομικοί στα σούπερ μάρκετ

Αστυνομικοί με γκλοπ και όπλα μεταφέρθηκαν στη Σικελία για να προστατέψουν καταστήματα, προϊόντα και ιδιοκτήτες από το πλιάτσικο και τις λεηλασίες.[/size]

«Μείναμε χωρίς φαγητό και χωρίς χρήματα. Έχουν κλείσει το κατάστημά μου για είκοσι ημέρες, πώς μπορώ να ζήσω;“.

“Δεν έχουμε πια ούτε ένα ευρώ. Δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλη μια εβδομάδα σαν αυτή”, ένας πολίτης του Παλέρμο.

Το σουπερμάρκετ Lidl στο Παλέρμο..... Η αστυνομία και οι καραμπινιέροι παρεμβαίνουν ακριβώς όταν τα καροτσάκια είναι γεμάτα και οι άνθρωποι προσπαθούν να φύγουν χωρίς να πληρώνουν για τα αγαθά.

Ευτυχως που εδω παμε 20 μερες πιο πισω απο τους Ιταλους και προλαβαινουμε καποια πραγματα. Ελπιζω το ιδιο να γινει και σε αυτο το θεμα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εδω τελικα ξεκινησε η διαθεση της χλωροκινης? να περιμενουμε αποτελεσματα σε καμμια βδομαδα?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.638
Πόντοι
6.256

ο οποίος

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
10
Πόντοι
1
εδω τελικα ξεκινησε η διαθεση της χλωροκινης? να περιμενουμε αποτελεσματα σε καμμια βδομαδα?

Αν ησουν συμβουλος του προεδρου Τραμπ, τι θα τον συμβουλευες να κανει στη Ν.Υορκη και στη Ν. Υερσεη;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506
[size=20pt]Αν ησουν συμβουλος του προεδρου Τραμπ,[/size] τι θα τον συμβουλευες να κανει στη Ν.Υορκη και στη Ν. Υερσεη;

Ρε τύπε, προειδοποιούν πρώτα, μου βγήκε το αντισηπτικό από τη μύτη....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν ησουν συμβουλος του προεδρου Τραμπ, τι θα τον συμβουλευες να κανει στη Ν.Υορκη και στη Ν. Υερσεη;
ουτε που μου περασε απο το μυαλο. παιζει κατι ειδικο στην νεα υορκη και το νιου τζερσεϋ?
εσυ τι θα συμβολευες τον κιμ γιονγκ ουν να κανει στην βορειο κορεα?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.492
Πόντοι
6.256
Ο χαρδαλιάς ειναι αρκετά ξεφτιλισμένος ή μπορεί κι άλλο

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.695
Πόντοι
6.056
θα σου πει τωρα τιποτα κουλο να γινουν οι πουστηδες ladyboy και τετοια να ξερεις

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
υπερ των ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ εμβολιων

Ιδού.

Θαυμάστε απάντηση από επιστήμονα και μάλιστα βιολόγο.

Θαυμάστε απάντηση από καθηγητή μέσης εκπαίδευσης (το σπουδαιότερο απ' όλα κατά την γνώμη μου).

Δηλαδή ποια είναι τα προαιρετικά εμβόλια;;;;;

Θα μας πεις ποια είναι τα προαιρετικά εμβόλια;;;;

(και επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις θα πρέπει να είσαι έτοιμος να απαντήσεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ γιατί είσαι κατά των προαιρετικών αυτών εμβολίων όταν σου πω ένα από αυτά).

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.232
Πόντοι
1.706
Ελληνάρας δημοσιογράφος(; ) ενημερώνει για νέο θάνατο από κορωνοϊό φορώντας μάσκα και γάντια. :jerking:
Είναι ο ίδιος που μετά θα μπει σε ένα αμάξι να οδηγήσει ΜΟΝΟΣ και θα φοράει μάσκα, και πιθανώς να σκαλίσει και τη μύτη του με τα γάντια.

Γιατί δεν μας ενημερώνει και για τους υπόλοιπους που πέθαναν στην Κοζάνη σήμερα από άλλα αίτια; Εκείνοι δεν ήταν ψυχές;

ο οποίος

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
10
Πόντοι
1
ουτε που μου περασε απο το μυαλο. παιζει κατι ειδικο στην νεα υορκη και το νιου τζερσεϋ?
εσυ τι θα συμβολευες τον κιμ γιονγκ ουν να κανει στην βορειο κορεα?

Της πουτανας γινεται εχουν μολυνθει ακομα και τα χελωνονιντζακια στον υπονομο

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ελληνάρας δημοσιογράφος(;) ενημερώνει για νέο θάνατο από κορωνοϊό φορώντας μάσκα και γάντια. :jerking:
Είναι ο ίδιος που μετά θα μπει σε ένα αμάξι να οδηγήσει ΜΟΝΟΣ και θα φοράει μάσκα, και πιθανώς να σκαλίσει και τη μύτη του με τα γάντια.

Επειδή μας έχεις πρήξει τον μπούτσο με αυτούς που οδηγούνε και φοράνε μάσκα θα σου πω έναν απλό λόγο.

Βαριούνται να την φορέσουν μόλις φθάσουν στον προορισμό τους.

Εσύ πανέξυπνε τι ζόρι έχεις;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.492
Πόντοι
6.256
Ο αρχιγελοίος αδωνης πόσταρε στο τουιτερ το μισθο που δινει στο κράτος?
Πόσο ξεφτίλας , δεν μπορεί να το κρύψει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom