Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.129
Πόντοι
2.606
Λίγα για τον Σαββιδη τύπε
Χθες ανεβασε φωτο της γκομενας που προοριζει για μενα
την προορίζει ; Την έχει βάλει στην ταιστρα στο στάβλο να πάρει καμία εικοσαρια κιλά ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τσίμπουκωσες κανένα διαχειριστή τυπε; :S :S :S
δεν κανω τετοια εγω, εγω δεν σκεφτομαι πουτσες σαν εσενα.
τι μας ξαναηρθες εδω.

θα χορτασεις πουτσες οταν επιτραπει η κυκλοφορια

αντε συρε να κανεις τον χαβαλε σου σε αλλα θεματα, να μιλησουμε λιγο σοβαρα εδω χωρις το χαζοτρολαρισμα σου,

αντε ξου ολοκληρο θεμα ανοιξες για να παιξεις τι θελεις παλι εδω.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.651
Πόντοι
6.256
και να σκεφτεις τσιμπουκωνα τους διαχειριστες χθες, δηλαδη να μην ειμαι αναγκασμενος να βλεπω παντου τις παπαριες του, σχεδον το καταφερε μονος του, γραφει με αλλους μπαχαλακιδες εκει τωρα, αντι να μας τα κανουν μπαχαλο παντου και να ειμαστε αναγκασμενοι να τους διαβαζουμε. ελπιζω να κρατησει.

Δημόσια ομολογία μπουστη Νικ1410...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Και φυσικά άλλη μια πρωτιά για το μπου.κομ που έγκαιρα είχε διαγνώσει τις τραγικές επιπτώσεις του εγκλεισμού όταν κανένα από τα κατεστημένα μέσα δεν μιλούσε για αυτές σκόπιμα παρά σιωπώντας τες βοηθούμενα από κομματόσκυλα τύπου αλεξ  ...

Ενδεικτικά :

Όταν η «αναγκαστική συγκατοίκηση» σκοτώνει: Σοκ στην Ιταλία από τη δολοφονία φοιτήτριας

Και που είσαι ακόμα...
Όταν θα καταρρέουν οικονομίες , ο χρυσός θα γίνει παγκόσμιο νόμισμα και κυβερνήσεις θα παραχωρούν εθνικές εξουσίες σε παγκόσμια υπερεθνικά διοικητήρια και πολλά άλλα με πιο σύντομο τη κάποιας μορφής κρατική ανταλλακτική αξία προς τους ΔΥ  τότε θα ξεθάψουμε πολλά ποστ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
την ομολογια σου οτι με τα μετρα σου λειπουν τα πουτσαρια ξεχασες πουστρακι

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.651
Πόντοι
6.256
δεν κανω τετοια εγω, εγω δεν σκεφτομαι πουτσες σαν εσενα.
τι μας ξαναηρθες εδω.

θα χορτασεις πουτσες οταν επιτραπει η κυκλοφορια

αντε συρε να κανεις τον χαβαλε σου σε αλλα θεματα, να μιλησουμε λιγο σοβαρα εδω χωρις το χαζοτρολαρισμα σου,

αντε ξου ολοκληρο θεμα ανοιξες για να παιξεις τι θελεις παλι εδω.

Δεν στα είπανε καλά τυπε...Μόλις ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και βγεις μπουστης και επίσημα εγώ και οι μπαχαλακηδες θα μπαίνουμε μετά από κάθε ποστ που θα κάνεις και θα πετάμε screenshot με το αποτέλεσμα.

Δεν γλυτώνεις Φιονογαμημενε από εμάς!!!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.275
Πόντοι
506
97 έχουν χάσει τη ζωή τους απο τον Σεπτέμβριο έως και την περασμένη εβδομάδα απο την γρίπη

49 απο Κορωνοϊό, σε 3 εβδομάδες μόλις.

Αυτα λοιπόν για την "γριπούλα"

από twitter

Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και Αμερική συνεχίζουν με σπασμένα φρένα...

Σε Βέλγιο, Ολλανδία και Αγγλία οι ρυθμοί αγριεύουν.

Ελλάδα και Γερμανία αρνούνται πεισματικά να πάρουν μέρος στον χορό του θανάτου.

Bonus: Στην Ιταλία ο κόσμος δεν έχει να φάει. Είναι θέμα ημερών ο ξεσηκωμός.

https://[URL unfurl="true"]www.swrfernsehen.de/landesschau-rp/gutzuwissen/1584552169458,corona-test-106~_v-16x9@2dL_-6c42aff4e68b43c7868c3240d3ebfa29867457da.jpg[/img[/URL]]

USA +439
Germany +57
France +499
Italy +837
England +381
Spain +553

Holland +175
Greece +3
Belgium +192
Sweden +34
Portugal +20
Switzerland +36

31.03.2020, 21:00

USA (327εκατ. κάτοικοι): 3.580 νεκροί και 176.518 κρούσματα (3981 διασωληνωμένοι)
Germany (83εκατ. κάτοικοι): 702 νεκροί και 68.180 κρούσματα (1979 διασωληνωμένοι)
France (66εκατ. κάτοικοι): 3.523 νεκροί και 52.128 κρούσματα (5565 διασωληνωμένοι)
Italy (60εκατ. κάτοικοι): 12.428 νεκροί και 105.792 κρούσματα (4023 διασωληνωμένοι)
England (56εκατ. κάτοικοι): 1.789 νεκροί και 25.150 κρούσματα (δεν έχουμε στοιχεία)
Spain (46εκατ. κάτοικοι): 8.269 νεκροί και 94.417 κρούσματα (5607 διασωληνωμένοι)

Holland (17εκατ. κάτοικοι): 1.039 νεκροί και 16.186 κρούσματα (1053 διασωληνωμένοι)
Greece (11εκατ. κάτοικοι): 49 νεκροί και 1.314 κρούσματα (85 διασωληνωμένοι)
Belgium (11εκατ. κάτοικοι): 705 νεκροί και 12.775 κρούσματα (1021 διασωληνωμένοι)
Sweden (10εκατ. κάτοικοι): 180 νεκροί και 4.435 κρούσματα (358 διασωληνωμένοι)
Portugal (10εκατ. κάτοικοι): 160 νεκροί και 7.443 κρούσματα (188 διασωληνωμένοι)
Switzerland (9εκατ. κάτοικοι): 395 νεκροί και 16.186 κρούσματα (301 διασωληνωμένοι)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν στα είπανε καλά τυπε...Μόλις ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και βγεις μπουστης και επίσημα εγώ και οι μπαχαλακηδες θα μπαίνουμε μετά από κάθε ποστ που θα κάνεις και θα πετάμε screenshot με το αποτέλεσμα.

Δεν γλυτώνεις Φιονογαμημενε από εμάς!!!
εχεις φαει γερο κολλημα.
ποναει ο κωλος σου απο το πουτσαρια που ονειρευεσαι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Bonus: Στην Ιταλία ο κόσμος δεν έχει να φάει. Είναι θέμα ημερών ο ξεσηκωμός.
απο που προεκυψε τωρα αυτο?
στον ιραν εχουν να φανε.
στην κινα εχουν να φανε.
και ξαφνικα στην πλουσια ιταλια πεθαινουν της πεινας?

εχει κανεις επαφη με ιταλια ή εστω να δει κανα ιταλικο καναλι να μας επιβεβαιωσει οτι εχουν και θεμα και με τα τροφιμα τωρα?

τραβηγμενο μου ακουγεται.

αλλο σε κανα σουπερ μαρκετ τρελαμενες γιαγιαδες να αδειασαν τα ραφια με τα μακαρονια και αλλο οτι ο κοσμος στην ιταλια δεν εχει να φαει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
70% όσων έχουν ψηφίσει λένε ότι είσαι μπουστης...
να για αυτο χρειαζεται ενα κουμπι μπλοκαρισματος να μην βλεπω αλλο τι μαλακιες γραφεις.

τι καλα ενα απογευμα την εβγαλες στο καινουριο σου θεμα, τι θελεις παλι?

ειπαμε τα πουτσαρια σου απο καλοκαιρι πουστρικο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.651
Πόντοι
6.256
να για αυτο χρειαζεται ενα κουμπι μπλοκαρισματος να μην βλεπω αλλο τι μαλακιες γραφεις.

Τυπε όλο το σάιτ πιστεύει ότι είσαι πουστης...

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.237
Πόντοι
1.706
Αυτός και ο Χίος πιστεύουν ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά και θα πεθάνουμε όλοι από κορωνοϊό. Επίσης, το ίδιο πιστεύουν εκατοντάδες instagrammers, παρουσιαστές, τραγουδιστές, ηθοποιοί και άλλοι "ειδικοί". Με αυτούς ταυτίζεσαι, καλώς ή κακώς.

Και μιας και είσαι ενεργός τώρα, λύσε μου και την απορία για το πώς ακριβώς βοηθάει η σημερινή ανακοίνωση Χαρδαλιά για συγκεκριμένους δήμους με πρόβλημα ότι θα απαγορεύεται τελείως η κυκλοφορία από τις 8 το βράδυ εως τις 8 το επόμενο πρωί. Ότι ας πούμε εκείνες τις ώρες υπάρχει συνωστισμός; Ή ότι αν εγώ θέλω να κυκλοφορήσω δεν μπορώ να το κάνω τις νόμιμες ώρες; Το ίδιο ακριβώς με τα sms που δε συμβάλλουν σε τίποτα απολύτως αφού αν θέλω να κυκλοφορήσω απλά στέλνω ένα sms και το κάνω. Εντελώς ανουσία και άσκοπα μέτρα που αντί να τρομοκρατήσουν και να επιβληθούν όπως θέλουν, θα πετύχουν το ακριβώς αντίθετο δηλαδή ο κόσμος να στραφεί εναντίον τους.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.802
Πόντοι
5.506

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.695
Πόντοι
6.056
δεν ισχυει
το 11% πιστευει οτι ειναι λουγκρα ξεφωνημενη

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.275
Πόντοι
506
απο που προεκυψε τωρα αυτο?
στον ιραν εχουν να φανε.
στην κινα εχουν να φανε.
και ξαφνικα στην πλουσια ιταλια πεθαινουν της πεινας?

εχει κανεις επαφη με ιταλια ή εστω να δει κανα ιταλικο καναλι να μας επιβεβαιωσει οτι εχουν και θεμα και με τα τροφιμα τωρα?

τραβηγμενο μου ακουγεται.

αλλο σε κανα σουπερ μαρκετ τρελαμενες γιαγιαδες να αδειασαν τα ραφια με τα μακαρονια και αλλο οτι ο κοσμος στην ιταλια δεν εχει να φαει.

[size=14pt]Ιταλία: «Θέλουμε να φάμε». Στη Σικελία άρχισε το πλιάτσικο, αρματωμένοι αστυνομικοί στα σούπερ μάρκετ

Αστυνομικοί με γκλοπ και όπλα μεταφέρθηκαν στη Σικελία για να προστατέψουν καταστήματα, προϊόντα και ιδιοκτήτες από το πλιάτσικο και τις λεηλασίες.[/size]

«Μείναμε χωρίς φαγητό και χωρίς χρήματα. Έχουν κλείσει το κατάστημά μου για είκοσι ημέρες, πώς μπορώ να ζήσω;“.

“Δεν έχουμε πια ούτε ένα ευρώ. Δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλη μια εβδομάδα σαν αυτή”, ένας πολίτης του Παλέρμο.

Το σουπερμάρκετ Lidl στο Παλέρμο..... Η αστυνομία και οι καραμπινιέροι παρεμβαίνουν ακριβώς όταν τα καροτσάκια είναι γεμάτα και οι άνθρωποι προσπαθούν να φύγουν χωρίς να πληρώνουν για τα αγαθά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
:tickedoff:
ναι ολο το σαητ ειναι τα 42 ατομα της αριστερας και της προοδου που ψηφισαν οτι ειμαι μπουστης,

αντε ρε πουστη γαμησου να χορτασεις πουτσαρια, στερημενε , σε εχει φαει η απαγορευση κυκλοφοριας και δεν βρισκεις τα πουτσαρια σου
χαχαχα

:alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom