Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.651
- Πόντοι
- 6.256
βαλε και την ζυγαρια στον κωλο σου ρε μπουστη
Τυπε ο πουστης τσιμπουκωνει διαχειριστές για να μην τον λέμε πουστη...
βαλε και την ζυγαρια στον κωλο σου ρε μπουστη
την προορίζει ; Την έχει βάλει στην ταιστρα στο στάβλο να πάρει καμία εικοσαρια κιλά ;Λίγα για τον Σαββιδη τύπε
Χθες ανεβασε φωτο της γκομενας που προοριζει για μενα
δεν κανω τετοια εγω, εγω δεν σκεφτομαι πουτσες σαν εσενα.Τσίμπουκωσες κανένα διαχειριστή τυπε; :S :S :S
και να σκεφτεις τσιμπουκωνα τους διαχειριστες χθες, δηλαδη να μην ειμαι αναγκασμενος να βλεπω παντου τις παπαριες του, σχεδον το καταφερε μονος του, γραφει με αλλους μπαχαλακιδες εκει τωρα, αντι να μας τα κανουν μπαχαλο παντου και να ειμαστε αναγκασμενοι να τους διαβαζουμε. ελπιζω να κρατησει.
Και που είσαι ακόμα...Και φυσικά άλλη μια πρωτιά για το μπου.κομ που έγκαιρα είχε διαγνώσει τις τραγικές επιπτώσεις του εγκλεισμού όταν κανένα από τα κατεστημένα μέσα δεν μιλούσε για αυτές σκόπιμα παρά σιωπώντας τες βοηθούμενα από κομματόσκυλα τύπου αλεξ ...
Ενδεικτικά :
Όταν η «αναγκαστική συγκατοίκηση» σκοτώνει: Σοκ στην Ιταλία από τη δολοφονία φοιτήτριας
δεν κανω τετοια εγω, εγω δεν σκεφτομαι πουτσες σαν εσενα.
τι μας ξαναηρθες εδω.
θα χορτασεις πουτσες οταν επιτραπει η κυκλοφορια
αντε συρε να κανεις τον χαβαλε σου σε αλλα θεματα, να μιλησουμε λιγο σοβαρα εδω χωρις το χαζοτρολαρισμα σου,
αντε ξου ολοκληρο θεμα ανοιξες για να παιξεις τι θελεις παλι εδω.
97 έχουν χάσει τη ζωή τους απο τον Σεπτέμβριο έως και την περασμένη εβδομάδα απο την γρίπη
49 απο Κορωνοϊό, σε 3 εβδομάδες μόλις.
Αυτα λοιπόν για την "γριπούλα"
από twitter
εχεις φαει γερο κολλημα.Δεν στα είπανε καλά τυπε...Μόλις ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και βγεις μπουστης και επίσημα εγώ και οι μπαχαλακηδες θα μπαίνουμε μετά από κάθε ποστ που θα κάνεις και θα πετάμε screenshot με το αποτέλεσμα.
Δεν γλυτώνεις Φιονογαμημενε από εμάς!!!
εχεις φαει γερο κολλημα.
ποναει ο κωλος σου απο το πουτσαρια που ονειρευεσαι.
απο που προεκυψε τωρα αυτο?Bonus: Στην Ιταλία ο κόσμος δεν έχει να φάει. Είναι θέμα ημερών ο ξεσηκωμός.
να για αυτο χρειαζεται ενα κουμπι μπλοκαρισματος να μην βλεπω αλλο τι μαλακιες γραφεις.70% όσων έχουν ψηφίσει λένε ότι είσαι μπουστης...
να για αυτο χρειαζεται ενα κουμπι μπλοκαρισματος να μην βλεπω αλλο τι μαλακιες γραφεις.
τι καλα ενα απογευμα την εβγαλες στο καινουριο σου θεμα, τι θελεις παλι?
ειπαμε τα πουτσαρια σου απο καλοκαιρι πουστρικο.
Αυτός και ο Χίος πιστεύουν ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά και θα πεθάνουμε όλοι από κορωνοϊό. Επίσης, το ίδιο πιστεύουν εκατοντάδες instagrammers, παρουσιαστές, τραγουδιστές, ηθοποιοί και άλλοι "ειδικοί". Με αυτούς ταυτίζεσαι, καλώς ή κακώς.
Τυπε όλο το σάιτ πιστεύει ότι είσαι πουστης...να για αυτο χρειαζεται ενα κουμπι μπλοκαρισματος να μην βλεπω αλλο τι μαλακιες γραφεις.
τι καλα ενα απογευμα την εβγαλες στο καινουριο σου θεμα, τι θελεις παλι?
ειπαμε τα πουτσαρια σου απο καλοκαιρι πουστρικο.
δεν ισχυει το 11% πιστευει οτι ειναι λουγκρα ξεφωνημενη
απο που προεκυψε τωρα αυτο?
στον ιραν εχουν να φανε.
στην κινα εχουν να φανε.
και ξαφνικα στην πλουσια ιταλια πεθαινουν της πεινας?
εχει κανεις επαφη με ιταλια ή εστω να δει κανα ιταλικο καναλι να μας επιβεβαιωσει οτι εχουν και θεμα και με τα τροφιμα τωρα?
τραβηγμενο μου ακουγεται.
αλλο σε κανα σουπερ μαρκετ τρελαμενες γιαγιαδες να αδειασαν τα ραφια με τα μακαρονια και αλλο οτι ο κοσμος στην ιταλια δεν εχει να φαει.
ναι ολο το σαητ ειναι τα 42 ατομα της αριστερας και της προοδου που ψηφισαν οτι ειμαι μπουστης,Τυπε όλο το σάιτ πιστεύει ότι είσαι πουστης...