jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Αντε ναρθει με το καλο να το βαλουμε!
Νομιζεις οτι θα σου σηκωθει ετσι ;;
Αντε ναρθει με το καλο να το βαλουμε!
Να αρχίσουν να πέφτουν τα στοιχήματα για το πόσα έκτροπα θα συμβούν την πρώτη ημέρα των εμβολιασμών στην Ελλάδα.
Και αν το "σκοιλ ελικικου" και οι υπερμεγέθεις μάσκες στα δημοτικά πέρασαν στα ψιλά, στα εμβόλια μιλάμε για θέμα υγείας και δεν είναι δυνατόν να κουκουλωθεί.
Οχι τιποτ αλλο! Εχω κανονισει να σηκωθω νωρις αυριο να παω ταξιδακι Γαλλια κ ειμαι μεχρι αυτη την ωρα εδω να απανταω σε σενα τα αυτονοητα,οτι εδω δεν υπαρχει απαγορευση μετακινησης μεταξυ των χωρων,σαφως με τα καταλληλα μετρα παντα κ εκει ο Μεσσιας απαγορευει να πας απ τα Τρικαλα στη Καρδιτσα κ συ θες να μας πεισεις οτι κ δω παν στα "τυφλα" .
Ναι στα τυφλα πανε,αλλα δεν εχουν γαμησει αγορες,μετακινησεις κ λ π συνεχομενα επι δυο μηνες
λες μαλακιες,ηταν να παω ντυσελντορφ 5/11.
παρασκευη 30/10 μου ηρθε mail οτι θα πρεπει να εχω μαζι μου βεβαιωση οτι ταξιδευω για επαγγελματικους λογους. Αν δεν μπορω να το βεβαιωσω το ξενοδοχειο ειναι υποχρεωμενο να μου ακυρωσει τη κρατηση. αρα επιτρεπονται οι μετακινησεις αλλα δεν μπορω να βρω ξενοδοχειο να μεινω.
το παμε, η κυβερνηση κουλη δεν κανει λαθη/Αντί για 2.1 εκ εμβόλια θα έρθουν 300Κ και περιμένω με αγωνία να διαβάσω στα Παραπολιτικά.γρ πως φταίει ο Τσίπρας και η βιλάρα του για αυτό
Θα σφραγισουν περιοχες και σπιτια αφου πρωτα επιτρεψουν να μετακινουνται ολοι.Εχει μια λογικη για να να στρωσουν και τα καινουργια περιπολικα,μην τα φαει η σκονηΧρυσοχοΐδης: «Αν χρειαστεί θα σφραγίσουμε περιοχές, ακόμη και σπίτια»
Ναι,σφραγίστε τα τσαντίρια πρώτα και τα λέμε
Tωρα στο μεγκα εσκασε ειδηση οτι ειχαμε την πρωτη αρπαγη ασθενους με κοβιντ απο το νοσοκομειο που νοσηλευοταν.Μηπως πηγε για νυχια και μαλλια![]()
![]()
![]()
![]()
Tυπε τι νομιζεις οτι ειμαι για να απαντησω η Πυθια ή κανενας σοφος παντογνωστης πολιτικαντης σαν αυτους που κανουν γυρα στα καναλια?Στα Γιαννιτσα νομιζω εγινε οποτε μπορει να ταν και ρομα.Tωρα στο μεγκα εσκασε ειδηση οτι ειχαμε την πρωτη αρπαγη ασθενους με κοβιντ απο το νοσοκομειο που νοσηλευοταν.Μηπως πηγε για νυχια και μαλλια![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό πάλι το είχα απορία , δηλαδή αν φύγεις μόνος σου είσαι για φυλάκιση η πρόστιμο η και τα δυο μαζί δεν είμαι σίγουρος , αν πάλι σε διώξουν νωρίτερα απο το νοσοκομείο λόγω οτι δεν έχουν κρεβάτια η δεν ξέρω και εγω για ποιό λόγο όλα καλά ;
Αυτη η αρπαγή τι φάση τον απήγαγαν ;![]()
Εχθες τυποι,εκανα οδικο road trip μεταξυ τριων χωρων.Του 12 φορες χειροτερου απο μας Βελγιου μεχρι Γαλλια!
προσοχη μουνοπανο χρυσοχοιδη μηπως χρειαστει εμεις να σας γαμησουμε τα σπιτια....αντε παλιοκαθικια που την ειδατε και χουντα
Ο μαικλ εχει καλα κονε με το βρυκολακεικο και νομιζει οτι επιασε τον παπα απ τ διααρχι.Σοφες επιλογες των ηγετων,τρεξτε ρεμαλια να ψωνισετε,να εκκλησιαστειτε να φτιαξετε νυχια και μαλλια(μην κυκλοφορειτε σαν βλαχαρες) μαζευτειται και για το ρεβεγιον ΑΛΛΑ θα κανει ντου μεχρι και σε σπιτια λεει ο αδιαβαστος πρωην υπουργοςπροσοχη μουνοπανο χρυσοχοιδη μηπως χρειαστει εμεις να σας γαμησουμε τα σπιτια....αντε παλιοκαθικια που την ειδατε και χουντα