Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.547
- Πόντοι
- 2.886
πολλα ζητας τωρα κι εσυ!
Εγώ πληκτρολογώ από κομπιούτερ, όχι από κινητό
και υπογραμμίζει με κόκκινο μια λέξη αν
την πληκτρολογήσεις ανορθόγραφα
πολλα ζητας τωρα κι εσυ!
Έχουν γραφτεί πολλά και έχει αναλυθεί το θέμα. Ο καθένας ανάλογα του iq του έχει καταλάβει.
Με απλά λόγια σε μαζικό πληθυσμό η μάσκα δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει, ένα επειδή ο κόσμος δεν ξέρει να τις χρησιμοποίει όπως πρέπει και δυο επειδή όπως έδειξαν έρευνες δημιουργείται η ψευδαίσθηση στον χρήστη πως δεν κινδυνεύει και αμελεί τα υπόλοιπα μέτρα ασφαλείας, αποστάσεις, πλύσιμο, κλπ.
Απο το αγχος τους να σου την πουνε τα περνανε ολα αρβαλα!!!Εγώ πληκτρολογώ από κομπιούτερ, όχι από κινητό
Ρε ουρακοτάγκε δεν έχουν νεκρούς επειδή φοράνε όλοι μάσκες; Αυτό λες.
Και εγώ σου λέω ότι έχουν κρούσματα και οι μάσκες είναι το πιο πρόσφατο μέτρο που πήραν. Οι μάσκες τί σχέση έχουν με τους 0 νεκρούς;
Εισαι τελειως βλακας ή το παιζεις βλακας
χωρες από 1500 μεχρι 1999 κρούσματα - θανατοι
Φινλανδια 28
Σερβια 51
Μεξικο 79
Παναμάς 46
Η.Α.Ε 10
Δομινικανη Δημ. 82
ΕΛΛΑΔΑ ή Κουλισταν 73
Νοτια Αφρικη 11
Καταρ 4
Αυτό θεωρηται επιτυχημενη αντιμετωπιση ποιον δουλευουν!!!!
Εγώ πληκτρολογώ από κομπιούτερ, όχι από κινητό
Τελείως προσωπική εκτίμηση: Πιστεύω σύντομα οι μάσκες θα καθιερωθούν.
Ελπίζω να έχουμε κάνει τα κουμάντα μας γιατί είναι είδος προς εξαφάνιση.
Ελα ντε,απο την αρχη μας ζαλισανε τ'αρχιδια οτι αμα πλενουμε τα χερια ουτε γαντια ουτε μασκες θελουμε,το ειπε κι ο ιεροψαλτης!
Εγω δεν ισχυριζομαι κατι τετοιο, απλως θα μπορουσαμε να εχουμε ενα 10 με 20 τοις εκατο λιγοτερα κρουσματα και θανατους αν ηταν υποχρεωτικη η χρηση μασκας, κασκολ, μαντηλιου σε τραπεζες, Σουπερ μαρκετ, και μετρο. Και ακομα λιγοτερα κρουσματα αν λαμβανοντουσταν καποια μετρα στα αεροδρομια καμμια 20αρια μερες πριν.Ρε ουρακοτάγκε δεν έχουν νεκρούς επειδή φοράνε όλοι μάσκες; Αυτό λες.
Και εγώ σου λέω ότι έχουν κρούσματα και οι μάσκες είναι το πιο πρόσφατο μέτρο που πήραν. Οι μάσκες τί σχέση έχουν με τους 0 νεκρούς;
Ειχε κυκλοφορησει καταγγελια στο fb πριν μερες (ονομαστικη) ότι καποιου πεθανε η μανα του 94 χρονων καπου στην επαρχεια και τον πλησιασαν για να του πουν αν θελει να δηλωσει τον θανατο από κορονα, δεν ξερεις τι γινεται ας το, ειδικα Ιταλια, Ισπανια...οι λιγοι νεκροι δεν ''πουλανε'' ως γνωστο
Τα σωστά είναι : Λεχθεί , επανειλημμένως, σε ομάδες μη ( όχι
σε μη ομάδες) , στατιστικές έρευνες
ΔΕΝ σου κάνει επισήμανση το πρόγραμμα, όταν πληκτρολογείς
ανορθόγραφα ;
Απο το αγχος τους να σου την πουνε τα περνανε ολα αρβαλα!!!
Κωστάκη, αυτός ο βλάκας ο μπαζουκοκέφαλος δεν βάζει τόνους ρε, πες κάτι! :S
Βλακας εισαι ,εσυ,εγω δεν σ εβρισα,βαριεμαι να βαζω τονους!
οι λιγοι νεκροι δεν ''πουλανε'' ως γνωστο
Ειχε κυκλοφορησει καταγγελια στο fb πριν μερες (ονομαστικη) ότι καποιου πεθανε η μανα του 94 χρονων καπου στην επαρχεια και τον πλησιασαν για να του πουν αν θελει να δηλωσει τον θανατο από κορονα, δεν ξερεις τι γινεται ας το, ειδικα Ιταλια, Ισπανια...
Ειχε κυκλοφορησει καταγγελια στο fb πριν μερες (ονομαστικη) ότι καποιου πεθανε η μανα του 94 χρονων καπου στην επαρχεια και τον πλησιασαν για να του πουν αν θελει να δηλωσει τον θανατο από κορονα, δεν ξερεις τι γινεται ας το, ειδικα Ιταλια, Ισπανια...
Ο ουρακοτάγκος είναι πανω από εσενα και από οσους επικροτουν την χουντα του Κουλη, σκεψου ζει ελευθερος στην ζουγκλα, ψαξε τον εαυτο σου σε αλλα ζωα εκτροφης (προβατα, γιδια, μοσχάρια, γουρούνια ή πετεινους).Ρε ουρακοτάγκε δεν έχουν νεκρούς επειδή φοράνε όλοι μάσκες; Αυτό λες.
Τυπε και καλβιν κλαιν μασκα οχι του κιλου :S :S :S