Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
76
Πόντοι
1
Ναι αλλα δεν εχουν απαγορευση κυκλοφοριας αλλα υποχρεωτικη χρηση μασκας, θα μαθω λεπτομέρειες και θα επανελθω.
Προχθες που μηλισα με Κοσιτσε μου ειπαν οτι υπαρχει αστυνομια στον δρομο και έλεγχος( δεν ξερω αν ειναι με χαρτί η ςμς οπως εδω) αλλα μια απο τα ιδια. Επισης εχουν κλεισει τα συνορα και πριν 5 μερες ηταν η προθεσμία για επαναπατρισμο Σλοβακων. Απο εχθες κανενα δεν αφηνουν να μπουν.
Καποιος που ειπε για ψευτικους θανατους ...Δεν υπαρχει περιπτωση , το δημοσιο της Σλοβακιας ειναι τοσο ψειρες στην δουλεια τους που δεν υπαρχει περιπτωση μικρο αλλα πολυ οργανωμενο κρατος καμια σχεση με την μπανανια μας

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.869
Πόντοι
33.818
Ρε τυπε όταν εσυ επεβαλες καθεστώς Βορειας Κορεας αυτοι επεβαλαν μασκες από τοτε εχουν περασει πανω από 10 ημερες, αυτοι εχουν 0 νεκρους (ή 1) και εσυ 73 το βουλωνεις και παμε παρα κατω, τι δεν καταλαβαίνεις!!!!

Επειδή δεν έχουμε καθεστώς Βόρειας Κορέας δεν το βουλώνω....Σύμφωνα με πηγή που παρέθεσες οι μάσκες είναι το πλέον πρόσφατο μέτρο που χρησιμοποιούν, όχι το πρώτο, τί δεν καταλαβαίνεις;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Ας μην λεμε τι θα γινει αλλα τι εγινε σε ένα ταπινο κρατος της Ευρώπης που δεν εφαρμοσε καμοια χουντικη καραντινα αλλα πηρε καποια απαιτούμενα και δραστικα μετρα όπως η υποχρεωτικη χρηση μασκων που ο ιεροψάλτης εκπρόσωπος του Κικιλια ακομα το ψαχνει αν πρεπει ή όχι να τις φοραμε, το κρατος λοιπον είναι η Σλοβακια με 485 κρούσματα και 0 νεκρους εν αντιθεση με το Κουλισταν που μετρα ηδη 73 νεκρους που σιγουρα θα αυξηθουν, αυτά για να σταματησει επιτελους το σανο στον κοσμο και η αναφορα του τι γινετε μονο σε 2 κρατη (Ιταλια και Ισπανια) γιατι ετσι μας βολευει.

Ρε πούστηδες, ψάχνω ένα κομμουνοφασίστα να ξέρει Ελληνικά αλλά τίποτα......

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Λες βλακείες, πάμε παρακάτω
ενας μπαρμπας μπουρτζοβλαχος που ειχα συναντησει οταν ειχα παει να δω εναν συγγενη μου σε κρατικο νοσοκομειο ζητησε να δει τον καθηγητη ιατρικης και του ειπε "πες στα γιατρουδακια σου εδω γυρω να μην μου λενε και μου ξαναλενε οτι επαθα εφραγμα. εγω κατι φασολια εφαγα προχτες το βραδυ και με πειραξανε. οχι να ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε"
ο τυπος ειχε παθει εμφραγμα και τον σωσανε γιατι τον πηγαν γρηγορα στο νοσοκομειο

υπαρχουν κι αλλοι μπαρμπαδες που εξαρτουν τους θανατους απο πανδημια αναλογως αν θα κανεις υποχρεωτικη η οχι τη χρηση μασκας στον υγιη πληθυσμο
η εγγυτητα και επικοινωνια με τους τοπους μεγαλης διασπορας, τα τυχαια περιστατικα μεταφορας του ιου, η μεση ηλικια του πληθυσμου, η πειθαρχια των πολιτων στα ηδη ληφθεντα μετρα δεν παιζουν ρολο
κοινως κατι φασολια εφαγα και με πειραξανε οποτε βουλωστε το

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.547
Πόντοι
2.886
Προχθες που μηλισα με Κοσιτσε μου ειπαν οτι υπαρχει αστυνομια στον δρομο και έλεγχος( δεν ξερω αν ειναι με χαρτί η ςμς οπως εδω) αλλα μια απο τα ιδια. Επισης εχουν κλεισει τα συνορα και πριν 5 μερες ηταν η προθεσμία για επαναπατρισμο Σλοβακων. Απο εχθες κανενα δεν αφηνουν να μπουν.
Καποιος που ειπε για ψευτικους θανατους ...Δεν υπαρχει περιπτωση , το δημοσιο της Σλοβακιας ειναι τοσο ψειρες στην δουλεια τους που δεν υπαρχει περιπτωση μικρο αλλα πολυ οργανωμενο κρατος καμια σχεση με την μπανανια μας

+1000 ακριβώς !

Έχω πάει Σλοβακία και όσον αφορά το δημόσιο
είναι όπως τα λες.
Αυστηρότητα.
Άλλωστε είναι δορυφόροι των Γερμανών.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Λες βλακείες, πάμε παρακάτω
Εισαι τελειως βλακας ή το παιζεις βλακας
χωρες από 1500 μεχρι 1999 κρούσματα - θανατοι
Φινλανδια 28
Σερβια 51
Μεξικο 79
Παναμάς 46
Η.Α.Ε 10
Δομινικανη Δημ. 82
ΕΛΛΑΔΑ ή Κουλισταν 73
Νοτια Αφρικη 11
Καταρ 4
Αυτό θεωρηται επιτυχημενη αντιμετωπιση ποιον δουλευουν!!!!

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
Απο την πρωτη μερα που γυρισα απο την Ασια και ημουν ο μοναδικος Ελληνας στο αεροδρομιο που φοραγε μασκα, φωναζω για αυτο το πραγμα. Εχω καταντησει ο γραφικος του νηματος.

Έχουν γραφτεί πολλά και έχει αναλυθεί το θέμα. Ο καθένας ανάλογα του iq του έχει καταλάβει.
Με απλά λόγια σε μαζικό πληθυσμό η μάσκα δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει, ένα  επειδή ο κόσμος δεν ξέρει να τις χρησιμοποίει όπως πρέπει και δυο επειδή όπως έδειξαν έρευνες δημιουργείται η ψευδαίσθηση στον χρήστη πως δεν κινδυνεύει και αμελεί τα υπόλοιπα μέτρα ασφαλείας, αποστάσεις, πλύσιμο, κλπ.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Δεν εχουν απαγορευση κυκλοφοριας η αστυνομια μπορει να ελεγχει αλλα πραγματα

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Επειδή δεν έχουμε καθεστώς Βόρειας Κορέας δεν το βουλώνω....Σύμφωνα με πηγή που παρέθεσες οι μάσκες είναι το πλέον πρόσφατο μέτρο που χρησιμοποιούν, όχι το πρώτο, τί δεν καταλαβαίνεις;
Ρε τυπε αντι για απαγορευση κυκλοφοριας εχουν κυκλοφορια με μασκες τι πρωτο και τελευταιο μετρο μου λες, αυτοι εχουν 0 νεκρους και εσυ 73, τοσο στοκος εισαι!!!!!

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
Εισαι τελειως βλακας ή το παιζεις βλακας
χωρες από 1500 μεχρι 1999 κρούσματα - θανατοι
Φινλανδια 28
Σερβια 51
Μεξικο 79
Παναμάς 46
Η.Α.Ε 10
Δομινικανη Δημ. 82
ΕΛΛΑΔΑ ή Κουλισταν 73
Νοτια Αφρικη 11
Καταρ 4
Αυτό θεωρηται επιτυχημενη αντιμετωπιση ποιον δουλευουν!!!!

Ευχαρίστως πληρώνω να έξοδα να φύγεις σε μια από αυτές, Διάλεξε χώρα.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.547
Πόντοι
2.886
Είναι όμως μια πραγματικότητα. Έτσι και αλλιώς έχει λεχτεί επαννελημένα πως η θνητότητα είναι πολύ χαμηλό ποσοστό σε μη ομάδες υψηλού κινδύνου και σε ασθενείς χωρίς υποκείμενα νοσήματα.
Το να λες όμως χωρίς να γίνεται νεκροψία ΘΕΩΡΩ πως πέθανε από καρδιά, καρκίνο κλπ και δεν τον ανακοινώνω στους θανάτους είναι εντελώς αυθαίρετο συμπέρασμα για αυτό και η Σλοβακία δεν συμμετέχει σε στατιστικά ερευνών.
Εσύ ο ίδιος αν γινόταν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα θα έβγαινες εδώ να κράξεις, μας κρύβει τους θανάτους η κυβέρνηση Κούλη κλπ.+

Τα σωστά είναι : Λεχθεί , επανειλημμένως, σε ομάδες μη ( όχι
σε μη ομάδες) , στατιστικές έρευνες

ΔΕΝ σου κάνει επισήμανση το πρόγραμμα, όταν πληκτρολογείς
ανορθόγραφα ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506

Συνημμένα

• Screen Shot 2020-04-04 at 21.54.11.png
    Screen Shot 2020-04-04 at 21.54.11.png
    33,8 KB · Εμφανίσεις: 29

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.219
Πόντοι
19.795
Έχουν γραφτεί πολλά και έχει αναλυθεί το θέμα. Ο καθένας ανάλογα του iq του έχει καταλάβει.
Με απλά λόγια σε μαζικό πληθυσμό η μάσκα δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει, ένα  επειδή ο κόσμος δεν ξέρει να τις χρησιμοποίει όπως πρέπει και δυο επειδή όπως έδειξαν έρευνες δημιουργείται η ψευδαίσθηση στον χρήστη πως δεν κινδυνεύει και αμελεί τα υπόλοιπα μέτρα ασφαλείας, αποστάσεις, πλύσιμο, κλπ.
Και δεν θα μπορουσες να βαλεις τον Παπαδοπουλο να μου δειχνει ποια ειναι η ορθη χρηση της μασκας, αντι να τον βαζεις να ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ ΕΞΩ και να μου λεει καθησε μεσα;

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.351
Πόντοι
2.356

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.547
Πόντοι
2.886
Απο την πρωτη μερα που γυρισα απο την Ασια και ημουν ο μοναδικος Ελληνας στο αεροδρομιο που φοραγε μασκα, φωναζω για αυτο το πραγμα. Εχω καταντησει ο γραφικος του νηματος.

Σε πολλά Κράτη είναι υποχρεωτική η μάσκα

όχι μόνο στη Σλοβακία και την Ουκρανία ( που κατά σύμπτωση
έχουν πολλές μουνάρες  :2funny: )

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206
Που είναι ο επικίνδυνος να μας πει ότι η γρίπη είναι χειρότερη του κορωνοϊού?

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.351
Πόντοι
2.356
Και δεν θα μπορουσες να βαλεις τον Παπαδοπουλο να μου δειχνει ποια ειναι η ορθη χρηση της μασκας, αντι να τον βαζεις να ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ ΕΞΩ και να μου λεει καθησε μεσα;
Ελα ντε,απο την αρχη μας ζαλισανε τ'αρχιδια οτι αμα πλενουμε τα χερια ουτε γαντια ουτε μασκες θελουμε,το ειπε κι ο ιεροψαλτης!

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.869
Πόντοι
33.818
Ρε τυπε αντι για απαγορευση κυκλοφοριας εχουν κυκλοφορια με μασκες τι πρωτο και τελευταιο μετρο μου λες, αυτοι εχουν 0 νεκρους και εσυ 73, τοσο στοκος εισαι!!!!!
Ρε ουρακοτάγκε δεν έχουν νεκρούς επειδή φοράνε όλοι μάσκες; Αυτό λες.
Και εγώ σου λέω ότι έχουν κρούσματα και οι μάσκες είναι το πιο πρόσφατο μέτρο που πήραν. Οι μάσκες τί σχέση έχουν με τους 0 νεκρούς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom