giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
Ολα τα αγκαποτα με γκαποταν !Για αυτό μύστη να προσέχεις τα παράνομα αγκάπωτα στις τσάρκες σου! ;)
Θα γίνεις διπλοκαποτάκιας δηλαδής; Με εκπλήσεις! :o :o :oΟλα τα αγκαποτα με γκαποταν !
Τριπλογκαπ κ μια στα μπαλακιανΘα γίνεις διπλοκαποτάκιας δηλαδής; Με εκπλήσεις! :o :o :o
O tempora o mores!!! :o :o :oΤριπλογκαπ κ μια στα μπαλακιαν
Τι ινε αφτο γαλλικα?O tempora o mores!!! :o :o :o
γιατί μιλάς έτσι ρε βλάκα giasou;;;;;; ηλίθιε....γιατιί δέν του γίνεται παρατηρηση απο admin??Παρακαλώ πολύ να σεβαστεί τους κανόνες και να γράφει σωστά.Κατάντησε αηδία ο χαμένος!!!!
Βρισκεσαι στο μαγικο Μπου τελεια κομ. Δεν μπηκες στο foroum του κοσμοπολιταν. Εδω τα μελη δεν ειναι διαλεγμενα αλλα διαλεχτα. Ο καθενας εκφραζεται οπως του αρεσει εφοσον σεβεται. Ο Γεια σου ειναι ενας ανθρωπος με ειδικο τροπο εκφρασης και γραφης. Ειναι ενα τιμημενο μελος οπου πιστευω οτι ετσι μιλαει και στο δρομο. Πρεπει να τον σεβαστουμε οπως μας σεβεται!!!
τυπε αν γραφει σωστα ποιος ο λογος υπαρξης του εδω μεσα;γιατί μιλάς έτσι ρε βλάκα giasou;;;;;; ηλίθιε....γιατιί δέν του γίνεται παρατηρηση απο admin??Παρακαλώ πολύ να σεβαστεί τους κανόνες και να γράφει σωστά.Κατάντησε αηδία ο χαμένος!!!!
Τι ινε αφτο γαλλικα?
Αν εννοείς, ότι τον γνωρίζεις, και είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, τότε έχεις δίκαιο.
Αν όχι όμως, τότε μιλάμε για attention whore troll.
Κανέναν σεβασμό δεν μπορεί να εμπνέει, υπ'αυτές τις συνθήκες.-
Να παίρνεις πίπες μονο με καποτα...
Μιλας εκ πιρας ε ?ισε πανεμπιρος!Να παίρνεις πίπες μονο με καποτα...
όχι παικταρά μου... και σε έχω για μορφωμένο...Τι ινε αφτο γαλλικα?
μεσα απο το διασιμο σαιτ πορδελα τελια κομόχι παικταρά μου... και σε έχω για μορφωμένο...
Είναι μία φράση του Κικέρωνα, από το 4ο βιβλίο της δεύτερης ομιλίας του εναντίον του Verre (κεφάλαιο 25) και από την πρώτη ομιλία του εναντίον του Κατιλίνα. μεταφράζεται επί λέξει ως "Ω καιροί, ω ήθη".