Νέα

Νέο ξυράφι της Gillette!!Fusion Proglide

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Το έχετε ακουστα αυτό;;

Γνωστός μου είπε ότι είναι τέλειο πολύ καλύτερο και από Fusion αλλά ρε παιδιά μας έχει ξεβρακώσει η καργιόλα η Gillette!!!Έχουμε καταντήσει να δίνουμε 1 μισθό στο ξύρισμα!!Κάτι ξέρει ο γέρος μου που μια ζωή διπλή λεπίδα τα μιας χρήσεως..

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μηπως πρεπει να δεις τη λυση της ξυριστικης?

OP
OP
F

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6

Ιδέα δεν έχω από ξυριστικές μηχανές.Είμαι μπερδεμένος.Άλλοι λένε ότι πονάνε,άλλοι ότι ερεθίζουν,άλλοι μου λένε ότι πρέπει να αντικαθιστας τις κεφαλές και κοστίσουν ακριβά...

Αν ξέρεις εσύ επι του θέματος ενημέρωσέ με

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ιδέα δεν έχω από ξυριστικές μηχανές.Είμαι μπερδεμένος.Άλλοι λένε ότι πονάνε,άλλοι ότι ερεθίζουν,άλλοι μου λένε ότι πρέπει να αντικαθιστας τις κεφαλές και κοστίσουν ακριβά...

Αν ξέρεις εσύ επι του θέματος ενημέρωσέ με

Οχι αρχηγε μου!
Λαθος σε εχουν πληροφορησει.

Οι ξυριστικες δεν πονανε!
Το αντιθετο μαλιστα!
Φαντασου μια αισθηση σαν να σου ξυριζει τις φαβοριτες ο κουρεας με το μηχανακι!
Και ειδικα οι μηχανες με τις 3 κεφαλες απλα δεν νιωθεις τιποτα!

Για τους ερεθισμους που λες δεν ουτε λογος.
Εxtra απο αυτο μαζι μπορεις να βαζεις και ενυδατικη λοσιον ΜΠΑΣ ΚΑΙ εχεις ευαισθητο δερματακι!

Τις κεφαλες οντως πρεπει να τις αντικαθιστας ανα ενα εξαμηνο με ενα χρονο,
αλλα αν τα βαλεις κατω θα δεις οτι σε συμφερει περισσοτερο!
Και ενταξι! Του πουστη! Δεν κοστιζουν και μια περιουσια!

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
καμια προταση για καμια καλη ξυριστικη,?
ξυριζουν καλα? κανουν βαθυ ξυρισμα?

mitsos73

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καμια προταση για καμια καλη ξυριστικη,?
ξυριζουν καλα? κανουν βαθυ ξυρισμα?

Θα σου πρότεινα τις καλύτερες δύο εναλλακτικές:

1. Αν προτιμάς 3 στρογγυλές κεφαλές, πάρε Philips
www.philips.gr/c/mens-shaving/11887/cat/]http://www.philips.gr/c/mens-shaving/11887/cat/[/url]

2. Αν προτιμάς την ευθεία (ίσως από συνήθεια από τα ξυραφάκια), πάρε Braun
www.braun.com/global/male-grooming/shavers.html]http://www.braun.com/global/male-grooming/shavers.html[/url]

Προσωπικά έχω συνηθίσει τις στρογγυλές και τώρα πια ούτε με ευθεία ούτε με ξυραφάκι μπορώ να ξυριστώ.

Και ναι, ξυρίζουν καλά και κάνουν πολύ βαθύ ξύρισμα, αν αυτό επιθυμείς.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
επειδη ενδιαφερομαι επι του θέματος...
καποτε ειχα ακουσει οτι οι μηχανες αυτες προκαλουν θηλακιτιδα (λογω του τροπου με τον οποιο ξυριζουν-συνηθως περιστρεφόμενες κεφαλες).ισχυει αυτο ή ειναι μαλακιες??
ειδικα στον λαιμο που ειναι πιο ευαισθητη περιοχη,προκαλει ερεθισμο??
μονο οσοι κατεχουν τα μηχανακια του διαβολου να απαντησουν. :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
επειδη ενδιαφερομαι επι του θέματος...
καποτε ειχα ακουσει οτι οι μηχανες αυτες προκαλουν θηλακιτιδα (λογω του τροπου με τον οποιο ξυριζουν-συνηθως περιστρεφόμενες κεφαλες).ισχυει αυτο ή ειναι μαλακιες??
ειδικα στον λαιμο που ειναι πιο ευαισθητη περιοχη,προκαλει ερεθισμο??
μονο οσοι κατεχουν τα μηχανακια του διαβολου να απαντησουν. :grin:

Εμενα προσωπικα με βολευει κουρευτικη!
Τα παιρνει καλα και αφηνει και μισο χιλιοστο την τριχα να μην μου προκαλει ερεθισμους!

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040
Κράτα την παλιά σου Gilette και περίμενε να πέσει η τιμή της καινούριας! Τι θα πάθεις αν την πάρεις ύστερα από κανά εξάμηνο; Δεν θα είναι και τόσο καλύτερη! Και αν δεν βαριέσαι τη διαδικασία, πάρε ένα καλό πινέλο ξυρίσματος και μια καλή κρέμα. Η χειρότερη κρέμα ξυρίσματος ξυρίζει όπως ο καλύτερος αφρός, τόσο μεγάλη είναι η διαφορά.

(προσωπικά αφρό χρησιμοποιώ γιατί βαριέμαι, λέω όμως τι είναι το καλύτερο).

Υ.Γ.: όσες φορές χρησιμοποίησα ηλεκτρική, είτε τύπου Philips είτε τύπου Braun, δεν έπαθα τίποτα, όμως ένα καλό after shave είναι απαραίτητο ύστερα από το ξύρισμα με αυτές. Και παρόλο που έχουν βελτιωθεί, δεν νομίζω ότι ξυρίζουν το ίδιο με ένα καλό ξυραφάκι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
παπάρια μάντολες... ακόμα και στο ξύρισμα σαν γυναικούλες κάνετε νέα προιόντα χωρίς ερεθισμούς και κολοκύθια τούμπανα.

αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ ξυραφάκια astor μαζί με την κλασσική μηχανή και είμαι υπερευχαριστημένος.
shave_collection_1_head.jpg

επόμενο στάδιο θα είναι αυτό.
URL]]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
παπάρια μάντολες... ακόμα και στο ξύρισμα σαν γυναικούλες κάνετε νέα προιόντα χωρίς ερεθισμούς και κολοκύθια τούμπανα.

αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ ξυραφάκια astor μαζί με την κλασσική μηχανή και είμαι υπερευχαριστημένος.

http://[URL unfurl="true"]www.straightrazorplace.com/forums/attachments/shave-day/39074d1268053208-sotd-sun-mar-07th-sat-mar-13h-sotd-3-8-10.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Kαι μετά αυτό

[img]http://[URL unfurl="true"]www.funatico.com/media/pics/nikolaivaluevshaving669.jpg[/img[/URL]]

Επισκέπτης

http://[URL unfurl="true"]www.straightrazorplace.com/forums/attachments/shave-day/39074d1268053208-sotd-sun-mar-07th-sat-mar-13h-sotd-3-8-10.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Καλά σε λέω παππού.......

[QUOTE="LION7, post: 2531817"]

Kαι μετά αυτό

[img]http://[URL unfurl="true"]www.funatico.com/media/pics/nikolaivaluevshaving669.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Εσένα σε έχω ικανό,να έχεις τέτοια τρίχα :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Άντε πηδήξου ρε μαλάκα...που είμαι εγώ αγριόφατσα....

Έβαλες και το 7 στο νικ σου........άλλος βάζει 7,άλλος 13,άλλος 21......γαμώ το φούτμπολ σας :uglystupid:
εσύ πως και δεν έβαλες έναν αριθμό στον νικ σου, αφού είσαι μεγάλο νούμερο.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

παπάρια μάντολες.  :2funny:

είμαι gilettakias χρόνια και πάντα έβρισκα το ένα ξυραφάκι της καλύτερο από το προηγούμενο από ΟΛΕΣ τις μεριές. Kαλύτερο ξύρισμα, καλύτερο για το δέρμα, καλύτερο design .. το τέλειο προϊόν, υπόδειγμα εξέλιξης μέσα από R&D και μαρκετινγκ.

...μέχρι τη τελευταία μαλακία που έβγαλε το fusion ..  :jerking:  :jerking:

που και χειρότερο ξύρισμα κάνει από το Mach3 και στομώνει κάθε τοσο και θέλει άλλαγμα στη βδομάδα!  :tickedoff:

Οπότε ... back to Mach3  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom