Νέα

Νέο PENTHOUSE με δώρο το «δαχτυλίδι»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν έβαλα το θέμα σε σωστό μέρος. Αν όχι παρακαλώ οι mods διορθώστε με.

Πήρα το νέο Penthouse και είχε δώρο αυτό το sex ring που έχω δει νομίζω ένα θέμα γιαυτό.
Δεν το δοκίμασα ακόμα. Αν όλα πανε καλά το βράδυ με το μωρό μου.
Θα σας πω αν λεει τίποτα αύριο αλλά και μαλακία να είναι σιγά 4.5 ευρώ έδωσα και μου έμεινε το περιοδικό που δεν είναι και άσχημο.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Πήρα το νέο Penthouse και είχε δώρο αυτό το sex ring

Το "δαχτυλίδη" είναι από σιλικόνη, φοριέται γύρω απο τον πούτσο κι είναι ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ! Εχει ενα μικρο διακοπτακι που το ενεργοποιεί για περίπου μισή ώρα και δονείται έτσι όπως τρίβεται πάνω στο μουνάκι της γκόμενας καθώς γαμάτε...
Προσωπικά ΔΕΝ τρελλάθηκα όταν το είχα δοκιμάσει... αλλά ξέρω κοπέλες που το χρησιμοποιούν βάζοντάς το γύρω από τα δάχτυλά τους καθώς χαϊδεύονται... ή χώνοντάς το ΜΕΣΑ στο μουνάκι τους σαν μικρό δονητή...

OP
OP
R

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Λοιπόν αδέρφια το δοκίμασα το πράμα. Όπως το φανταζόμουνα ήταν δηλαδή είχε την πλάκα του και φάνηκε να το απολαμβάνει η γκόμενα μου. Από εκεί και πέρα δεν είναι και κάτι που δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό αλλά αμα ξανατύχει δεν θα με χαλούσε. Η κοπέλα μου είπε πως πρεπει να βρει το σωστό σημείο για να κάνει δουλειά και δεν νομίζω ότι θα την χαλούσε να το ξαναβάλουμε στο σεξ.
Το καλό είναι πως αντίθετα με αυτό της durex αυτό που είχε το περιοδικό κρατάει 40 λεπτά οπότε έμεινε και λίγη μπαταρία για να παίξει μόνη της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom