Νέα

Νέο παιχνίδι The Boob Fairy

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VavavOOm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VavavOOm

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
BoobFairy1.jpg

Γεια σας! Φτιάχνω ένα παιχνίδι flash στη σελίδα Προς το παρόν μπαίνουνε ξένοι εδώ και 3 βδομάδες που τρέχει (Απρίλιος-Μάιος 13).
Κάθε μέρα φτιάχνω κι από κάτι καινούριο ή διορθώνω προηγούμενα λαθάκια...
Αν έχετε όρεξη ρίξτε μια ματιά και αφήστε τα σχόλιά σας.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Το αλλο παιχνιδακι της σελίδας εχει πλάκα,συνέχισε ετσι.Το boob fairy φορτώνει συνέχεια και ξανα και ξανα και ξανα χωρις να ξεκιναει ποτέ.Βελτίωσε το και οταν θα μπορεί να ανοιξει ξαναενημέρωσε

OP
OP
VavavOOm

VavavOOm

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Χεχεχε το άλλο παιχνίδι προορίζεται για Android για κινητά, το δουλεύω κι αυτό παράλληλα, κούτσα-κούτσα...
Αυτό που λες που φορτώνει συνέχεια, μου το'χουν πει και κανα δυο άλλοι, δεν ξέρω τι παίζει, κανά θέμα με το flash -player, ή o browser, αλλά σε μένα παίζει καλά και σε Firefox, και σε Explorer και σε Safari σε 2 διαφορετικά pc και σε 1 mac. Δε μπορώ να καταλάβω τι διάλο γίνεται. Αν κάνεις μια ανανέωση...;

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Είναι θέμα browser τελικά,ο explorer οπως παντα ειναι για τον πουτσο,με firefox παιζει κανονικά.Ο σκοπος του παιχνιδιού ποιος ειναι;Αν ειχε και ήχο θα ηταν 10 φορές καλύτερο,καλη προσπάθεια παντως

OP
OP
VavavOOm

VavavOOm

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Χθες το μελέτησα λίγο το θέμα με τον Explorer και κατέληξα κι εγώ σ' αυτό το συμπέρασμα...
Που λες, το παιχνίδι δεν έχει ακόμα κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, σου δίνει κάποιες δυνατότητες και κάνεις ότι γουστάρεις μέχρι να βαρεθείς. Κάθε μέρα, πάντως, προσθέτω το κατιτίς μου.
Όσο για τον ήχο, εγώ δε θα ήθελα να παίζω τέτοιο παιχνίδι με ήχο γιατί κάποια στιγμή θα ακουστεί και θα γινόμουν ρόμπα, αλλά τελικά μου φαίνεται θα πρέπει να βάλω.
Σ' ευχαριστώ, πάντως! Έχω βάλει σκοπό να κουφάνω τους ξένους γιατί το παίζουν ιστορία, κάποια στιγμή θα το πετύχω, πού θα πάει...

OP
OP
VavavOOm

VavavOOm

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
5000a.jpg

Το παιχνίδι έφτασε τις πρώτες 5.000 επισκέψεις!
Ευχαριστώ για τη βοήθεια, πατρίδα!
Άντε γμτ, πάει για τις 10.000 τώρα.
Στα προσεχώς: σεξ με φανταρίνα!

OP
OP
VavavOOm

VavavOOm

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
VavavOOmSoccerArcanoid.jpg

Έριξα κι ένα mini-game ποδοσφαιράκι μέσα στο αρχικό παιχνίδι ()
Μόλις βάλεις όλες τις γυναίκες της πίστας να κάνουν σεξ με τους Σάτυρους, 6/6 δηλαδή, κερδίζεις 500 νομίσματα και έχεις την ευκαιρία να παίξεις το VavavOOm Soccer Arcanoid!
Εδώ χειρίζεσαι το ποδοσφαιριστάκι με τα βελάκια και προσπαθείς να μη χτυπήσει η μπάλα το έδαφος μέχρι να σπάσεις όλα τα κουτάκια, σαν το Arcanoid που παίζαμε το 1800. Και κερδίζεις νομίσματα, φαγητά, bunus κι αρχίδια μύδια...
Το 'χα φτιάξει πολύ παλιά και είπα να το χρησιμοποιήσω κάπου, επιτέλους...

Cookie.jpg

Α, έφτιαξα και τη φανταρίνα που έλεγα στο προηγούμενο post. Βρίσκεται στην αγορά (Market) στο μαγαζί με τις Παγίδες.

OP
OP
VavavOOm

VavavOOm

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
[flash=760,580]]

Α, παίζει κι εδώ κατευθείαν! Αυτό εδώ είναι το αρχικό παιχνίδι, ουδεμία σχέση με το Boob Fairy...
Είπα να μη βάλω χρώμα στη στολή του παίχτη, γιατί προβλέπω να σφαζόμαστε χεχεχε...

OP
OP
VavavOOm

VavavOOm

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
SexMachine1a.png

Να και το πρώτο μου παιχνίδι Android, δωρεάν (με διαφημίσεις, βεβαίως βεβαίως...).
Το Google Play έχει γίνει πιο αυστηρό με τις adult εφαρμογές τώρα τελευταία και μας έχει σπάσει τα @@, γι αυτό έβγαλα μια πιο "light" έκδοση του παιχνιδιού.
Μια πιο βρώμικη εκδοχή υπάρχει σε ένα άλλο app store, το MIKANDI.
Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, εγώ τώρα έμαθα το mikandi.com που έχει αποκλειστικά τσοντοεφαρμογές κι έχει μέσα τα κέρατά του, και δωρεάν και επί πληρωμή! Ωραία πράγματα...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
SexMachine1a.png

Να και το πρώτο μου παιχνίδι Android, δωρεάν (με διαφημίσεις, βεβαίως βεβαίως...).
Το Google Play έχει γίνει πιο αυστηρό με τις adult εφαρμογές τώρα τελευταία και μας έχει σπάσει τα @@, γι αυτό έβγαλα μια πιο "light" έκδοση του παιχνιδιού.
Μια πιο βρώμικη εκδοχή υπάρχει σε ένα άλλο app store, το MIKANDI.
Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, εγώ τώρα έμαθα το mikandi.com που έχει αποκλειστικά τσοντοεφαρμογές κι έχει μέσα τα κέρατά του, και δωρεάν και επί πληρωμή! Ωραία πράγματα...
Ωραίο βυζοapp. Αλλά τύπε γιατί η εφαρμογή απαιτεί άδεια πρόσβασης στις τηλεφωνικές κλήσεις;  :think:

OP
OP
VavavOOm

VavavOOm

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το ζητάει η εταιρεία που δίνει τις διαφημίσεις.

Permissions.png

Ζητάει 2-3 άδειες, αλλά δεν παίζει τίποτα το ύποπτο. Πρόκειται για γνωστή εταιρεία (Leadbolt.com) και αξιόπιστη. Το μόνο κακό θα ήταν αν έβαζα κρυφές ειδοποιήσεις (έχουν και γαμώ τα λεφτά, αλλά δεν το θεωρώ τίμιο και δεν το κάνω...)
Θα κάνω μια δοκιμή σε κανά δυο μέρες που θα κάνω update να το ανεβάσω χωρίς αυτές τις άδειες, να δω αν θα λειτουργούν οι διαφημίσεις κανονικά.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
14K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom