Νέα

νεο κανονι εσκασε στην αγορα . λουκετο στον ομιλο Nutriart- Κατσέλης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Βγήκε η δικαστική απόφαση πτώχευσης για την εταιρεία Nutriart- Κατσέλης

- Χάνουν άμεσα τη δουλειά τους 500  εργαζόμενοι.
- Η οικονομική κρίση και η διακοπή χρηματοδότησης από τις τράπεζες είναι οι κυριότερες αιτίες για το λουκέτο στην εταιρεία που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο

Η ιστορία της ΝUTRIART

H εταιρεία Nutriart δημιουργήθηκε το 2008, από τη ένωση των εταιρειών ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΒΕΕ, ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΑΒΕΕ και ΕΛΒΙΠΕΤ ΑΕ, εταιρείες που κατείχαν ηγετική θέση στον χώρο τους και μεγάλη ιστορία στην ελληνική αγορά με σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου της αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής, της κατεψυγμένης ζύμης και των τελικών καταναλωτών, με προϊοντική γκάμα που ξεκινάει από τις α’ ύλες και καταλήγει στα τελικά προϊόντα.

H Nutriart εγκαινίασε μια νέα εποχή για τα τρία ιστορικά brand names (ΚΑΤΣΕΛΗΣ, ΑΛΛΑΤΙΝΗ, PLAZA), με στόχο την ποιοτική ικανοποίηση των πελατών της, καταναλωτών και επαγγελματιών, και βέβαια, την ανάπτυξη σε όλες τις αγορές δραστηριοποίησής της.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εταιρεία που βλέπει ότι επί τρία συνεχη χρόνια ο κύκλος εργασιών πέφτει και οι λειτουργικές δαπάνες είναι μεγαλύτερες από αυτόν και δεν κάνει τίποτε γιαυτό (μείωση κόστους) είναι χαμένη...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Αν ανοίξουν οι ίδιες στα Σκόπια, στη Βουλγαρία ή στην Αλβανία δε νομίζω να αποτελέσει έκπληξη......

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
εταιρεία που βλέπει ότι επί τρία συνεχη χρόνια ο κύκλος εργασιών πέφτει και οι λειτουργικές δαπάνες είναι μεγαλύτερες από αυτόν και δεν κάνει τίποτε γιαυτό (μείωση κόστους) είναι χαμένη...

μπορεί να το επιζητούσε το λουκέτο για άλλους λόγους..

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ποτέ δε μου άρεσε το ψωμί του Κατσέλη.

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
200
Πόντοι
6
Αναμενομενο για οποιον ηταν στον χωρο το κλεισημο της εταιριας μιας κ παντου ακουγαμε παραπονα απο κακκοπληρωτες μεχρι κ οτ δεν σηκωνουν ποτε τα τηλεφωνα..κριμα!!!

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
κριμα για το ονομα ο κυρ κατσελης απο ενα φουρνο στον αγιο θωμα ξεκινησε
εκανε μια εταιρεια μεγαθηρειο
και τελικα ο δαυιδ τη βουλιαξε
μεγα σκανδαλο που ειναι  μπερδεμενες τραπεζες αλλα και υπαλληλοι.....

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Τον Νιπλ γιατί δεν τον έχουν πάει ακόμα μέσα ρε γμτ; :birdman:

Δηλαδή εντάξει πήγε ο Άκης,θα πάει τώρα ο Κατσέλης,αυτή η πουτάνα ο Νιπλ θα μείνει έξω; :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.711
Πόντοι
12.756
Τον Νιπλ γιατί δεν τον έχουν πάει ακόμα μέσα ρε γμτ; :birdman:

Δηλαδή εντάξει πήγε ο Άκης,θα πάει τώρα ο Κατσέλης,αυτή η πουτάνα ο Νιπλ θα μείνει έξω; :birdman:

Καποιος πρεπει να μεινει εξω να σου γαμαει την ζωη  :zfuck: :zfuck: :zfuck: στην περιπτωση σου αυτος ειμαι εγω  :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Καποιος πρεπει να μεινει εξω να σου γαμαει την ζωη  :zfuck: :zfuck: :zfuck: στην περιπτωση σου αυτος ειμαι εγω  :birdman:
Θα έρθει και η σειρά σου,πιστεύω στον Αντώνη!!!!! :birdman:

URL]]

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ετσι ειναι . αλλο να αντιπροσωπευεις ειδη που πουλανε απο μονας τους οπως η coca cola και αλλο να μπαινεις σε εναν κλαδο με τεραστιο ανταγωνισμο οπως το ψωμι.

Απορω πως πηγε και εμπλεξε ο Δαυιδ με τετοια ψιλικα με μικρο ποσοστο κερδους.  Ο Κατσελης εκανε την καλυτερη οταν του πουλησε αλλα περιμενα να ξανααγορασει την εταιρεια του σε πολυ καλυτερη τιμη φυσικα.

Ρε συ Μπιλο, οι  πλειοψηφια των πρωτων υλων της Νουτριαρτ πληρωνονται πριν την παραδοση στις εγκαταστασεις, τι κακοπληρωτες λες ? κακοπληρωτες ηταν κυριως οι πελατες της, τα σουπερ μαρκετ κτλπ . Οντως ηταν αναμενομενο γιατι χρωστουσαν, κριμα για τον κοσμο  

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.711
Πόντοι
12.756
Ετσι ειναι . αλλο να αντιπροσωπευεις ειδη που πουλανε απο μονας τους οπως η coca cola και αλλο να μπαινεις σε εναν κλαδο με τεραστιο ανταγωνισμο οπως το ψωμι.

Απορω πως πηγε και εμπλεξε ο Δαυιδ με τετοια ψιλικα με μικρο ποσοστο κερδους.  Ο Κατσελης εκανε την καλυτερη οταν του πουλησε αλλα περιμενα να ξανααγορασει την εταιρεια του σε πολυ καλυτερη τιμη φυσικα.

Ρε συ Μπιλο, οι  πλειοψηφια των πρωτων υλων της Νουτριαρτ πληρωνονται πριν την παραδοση στις εγκαταστασεις, τι κακοπληρωτες λες ? κακοπληρωτες ηταν κυριως οι πελατες της, τα σουπερ μαρκετ κτλπ . Οντως ηταν αναμενομενο γιατι χρωστουσαν, κριμα για τον κοσμο  

Καθολου κριμα για τον κοσμο , ειχαμε πει σε αλλο θεμα για τους τυπους που ειχαν κλεισει το εργοστασιο και ειχαμε τοποθετηθει αρκετοι απο εμας , η δικη μου τοποθέτηση ηταν οτι θα παρουν τα αρχιδια μου , οπως και τα πηραν μια χαρα ...ειχαν γινει αναλυτικες τοποθετησεις...

Θελανε να κανουν τις μαγκιες τους , ας φανε τωρα απο την μαγκια τους που περισσεύει ...Σκληρη η απαντηση αλλα αυτη ειναι ...Το λουκετο δεν το γλυτωναν , μπορουσαν να ειχαν φυγει με λιγοτερη χασουρα η και καθολου , αλλα επαιξαν και εχασαν ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom