Νέα

Νέες προβολές ταινιών (trailer)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agios69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 573
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Η Claudia Schiffer έγινε κούκλα Barbie!

:blowup::fuck1::assshake::erection: :assshake:

:rose: Η Claudia Schiffer :smitten: έγινε φέτος 50 χρόνων και η αμερικανική πολυεθνική εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών Mattel για να την τιμήσει σχεδίασε μία Bardie στην οποία έδωσε τη μορφή της.

Η κούκλα του μοντέλου, μάλιστα, αναβιώνει δυο iconic looks: την εμφάνιση της με το μπλε φόρεμα Versace με το οποίο έκανε πασαρέλα στην επίδειξη της συλλογής AW 1994 και την εμφάνισή της της με μαύρο φόρεμα Balmain, με το οποίο φωτογραφήθηκε για τη καμπάνια του οίκου το 2016.

Συνημμένα

• K3SIF.jpg
    K3SIF.jpg
    87,1 KB · Εμφανίσεις: 75
  • KLSIF428179.jpg
    KLSIF428179.jpg
    50,8 KB · Εμφανίσεις: 79
  • K2SIF.jpg
    K2SIF.jpg
    90,7 KB · Εμφανίσεις: 75

yma

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2006
Like
133
Πόντοι
1
Αυτό είναι trailer ταινίας; :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204567

Επισκέπτης
E Ρ Γ Α Ρ Α...

Ανυπομονώ να κυκλοφορήσει σε DVD ώστε να το αγοράσω για την συλλογή μου

Αν και δεν φτάνει το αξεπέραστο " η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν ", το γεγονός ότι το "1917 " γυρίστηκε σαν μονοπλάνο άξιζε τα Οscar κινηματογράφησης και οπτικών εφέ.

Tainiakias75

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Αν και δεν φτάνει το αξεπέραστο " η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν ", το γεγονός ότι το "1917 " γυρίστηκε σαν μονοπλάνο άξιζε τα Οscar κινηματογράφησης και οπτικών εφέ.

Συμφωνώ 1000%

Δυστυχώς όμως πλέον τα όσκαρ δεν δίνονται αντικειμενικά, αλλά με το όπως φυσάει ο άνεμος... (Pollitically correct ταινίες και έτσι), οπότε για μένα αυτά αποτελούν ένα ακόμα στημένο πανηγύρι...

Tainiakias75

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Like
24
Πόντοι
0
έχω νετφλιξ και μπορώ να πω ότι συμφωνώ 1000%...
και από τις σειρές ελάχιστες αξίζουν.
το κακό είναι ότι η ευκολία σε σχέση με το να δεις μια ταινία στο home cinema που διαθπέτεις (ειδικά όταν ο ελέυθερος χρόνος σου είναι ελάχιστος), σκοτώνει ακριβώς αυτό, δλδ το σινεμά, τον καλό κινηματογράφο...
Εγώ είχα πάρει πιο παλιά τον δωρεάν δοκιμαστικό μήνα που έδινε (όχι ότι και τώρα όποιος θέλει μπορεί να το έχει συνέχεια σχεδόν τσάμπα), αλλά διαπίστωσα ότι είναι τίγκα στις σειρές (που δεν βλέπω γιατί με κουράζουν) και στις πολύ παλιές ταινίες που σχεδόν όσες άξιζαν τις είχα ήδη στη συλλογή μου, οπότε σταμάτησα να το βλέπω σχεδόν από τις πρώτες 5-6 μέρες...

Η τελευταία σου πρόταση, είναι δυστυχώς η πικρή αλήθεια που έχει κάνει κακό όχι μόνο στον κινηματογράφο γενικά, αλλά και σε όσους ασχολούνται με αυτόν. Για τα μόνα "πρόσωπα" που δεν λυπάμαι, είναι για τις Ελληνικές λαμογιοεταρίες διανομής, που νόμιζαν ότι είχαν πιάσει τον πάπα από τα αρχίδια και χρέωναν μια περιουσία για έναν απλό δισκάκι που πολλές φορές τα Ελληνικής κατασκευής (ειδικά της Α.V.E.) ήταν κατευθείαν για τα σκουπίδια. Τώρα όμως που έχουν κλείσει όλα (ή σχεδόν όλα) τα βίντεο κλαμπ, ας πάρουν τα DVD/Bluray και ας τα βάλουν στον κώλο τους, γιατί μυαλό δεν έβαλαν και εξακολουθούν να χρεώνουν τις ίδιες τιμές τάχα μου επειδή είναι rental και όχι sell trough...

Τελευταία τροποποίηση:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Μεγάλωσα με αυτό, βγαίνει αύριο, το περιμένω πως και πως, κάποτε ευχόμουν να μπορώ να κάνω ότι αυτοί (η μάνα μου δεν μ έγραφε πολεμικές τέχνες, μου μαθε γαλλικά και αρμόνιο :jerking2:) τώρα τους βλέπω και εκτός του ότι δεν μπορώ να κλάνω φωτιές ή να φτύνω πάγο, πολεμάω καλύτερα από αυτόυς!

Tainiakias75

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Μεγάλωσα με αυτό, βγαίνει αύριο, το περιμένω πως και πως, κάποτε ευχόμουν να μπορώ να κάνω ότι αυτοί (η μάνα μου δεν μ έγραφε πολεμικές τέχνες, μου μαθε γαλλικά και αρμόνιο :jerking2:) τώρα τους βλέπω και εκτός του ότι δεν μπορώ να κλάνω φωτιές ή να φτύνω πάγο, πολεμάω καλύτερα από αυτόυς!

Αρκεί να μην είναι σαν το Mortal Kombat (1995) του Paul W.S. Anderson, που παίζει να είναι από τους ελάχιστους σκηνοθέτες που δεν έχουν ούτε μια αξιόλογη ταινία στο ενεργητικό τους.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Αρκεί να μην είναι σαν το Mortal Kombat του Paul W.S. Anderson (1995), που παίζει να είναι από τους ελάχιστους σκηνοθέτες που δεν έχουν ούτε μια αξιόλογη ταινία στο ενεργητικό τους.
αν δεις το trailer φαίνεται πολύ προσεγμένο! Καλά λογω νοσταλγίας και η Εφη Θώδη να παιζε εγώ θα το βλεπα :):buck2:

Tainiakias75

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Like
24
Πόντοι
0
αν δεις το trailer φαίνεται πολύ προσεγμένο! Καλά λογω νοσταλγίας και η Εφη Θώδη να παιζε εγώ θα το βλεπα :):buck2:

Συμφωνώ, αλλά δυστυχώς πολλές φορές το trailer είναι πλέον καλύτερο από την ταινία :P

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Από τις απειροελάχιστες ταινίες που αξίζουν από αυτό το υπερτιμημένο netflix.
Υπερτιμημένο στα 16€ για 4κ ποιότητα;;
Έχουμε χάσει την έννοια των λέξεων ίσως;
Για αυτό που προσφέρει, απόλυτα δίκαια η τιμή.
Στην τελική μοιράσου το κόστος με 2-3 φίλους και τέλος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όντως το περιμένω και εγώ.
Πολύ δυνατές σκηνές στο τρέιλερ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom