maγκακια μου, τουτι εδο χαμο δεν ηταν παληα και με αλλο ονομα
ι ηδια δεν ηνε αυτη εδο?
απλα ψαχνο κρητικες και δε θιμαμαι παλιο ονομα
Την τίμησα πρόσφατα και την συστήνω με κάποιους αστερίσκους. Θηλυκή, ευχάριστη, τρομέρο σώμα, ωραίο πρόσωπο, θηλυκότατη. Αγγλικά μέτρια, αλλά αρκετά για να υπάρξει μία στοιχειώδης συνεννόηση. Δεν κάθεται με το ρολοϊ και φαίνεται να γουστάρει αυτό που κάνει. Μόριο πραγματικά μεγάλο, το οποίο ήταν καθ' όλη την διάρκεια καυλωμένο. Δηλώνει ενεργοπαθητική και δεν θα σου χαλάσει χατήρι σε τίποτα. Ξεκινήσαμε με γλωσσόφιλα, με ξέντυσε και μου πήρε τον πούτσο μου στο στόμα μέχρι που τον έκανε τούμπανο. Την έστησα στα τέσσερα και την κάρφωσα, έχει στενό κώλο και στήνεται ωραία. Σε αντίθεση με άλλες, με προέτρεπε να μην χύσω γιατί ήθελε να το παρατείνει. Πήρα το μισάρωρο, αλλά πρέπει να κάθησα πολύ παραπάνω. Δυστυχώς δεν άντεξα πολύ γιατί η όλη φάση με είχε φέρει στα όρια μου. Τέλειωσα σε ιεραποστολικό αφού έβγαλα την καπότα και την περιέλουσα με ένα συντριβάνι σπέρματος. Μετά σχεδόν με παρακαλούσε να με πηδήξει, και παρ' ότι της είπα οκ, δεν ήταν τεχνικά δυνατόν γιατί ο κώλος σου πρέπει να είναι βαρέλι για να χωρέσει τέτοιο πράγμα. Ισως γουστάρει περισσότερο να είναι ενεργητική, και μου είπε ότι οι περισσότεροι γιαυτό πηγαίνουν, αλλά και εγώ δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ανικανοποίητος. Ισως από τις καλύτερες περιπτώσεις από άποψη εμφάνισης και συμμετοχής, αλλά όποιος πάει για να γαμηθεί να μην πει ότι δεν τον προειδοποίησα.
Ενδιαφέρουσα περίπτωση. Θα εξεταστεί οσονούπω......Την τίμησα πρόσφατα και την συστήνω με κάποιους αστερίσκους. Θηλυκή, ευχάριστη, τρομέρο σώμα, ωραίο πρόσωπο, θηλυκότατη. Αγγλικά μέτρια, αλλά αρκετά για να υπάρξει μία στοιχειώδης συνεννόηση. Δεν κάθεται με το ρολοϊ και φαίνεται να γουστάρει αυτό που κάνει. Μόριο πραγματικά μεγάλο, το οποίο ήταν καθ' όλη την διάρκεια καυλωμένο. Δηλώνει ενεργοπαθητική και δεν θα σου χαλάσει χατήρι σε τίποτα. Ξεκινήσαμε με γλωσσόφιλα, με ξέντυσε και μου πήρε τον πούτσο μου στο στόμα μέχρι που τον έκανε τούμπανο. Την έστησα στα τέσσερα και την κάρφωσα, έχει στενό κώλο και στήνεται ωραία. Σε αντίθεση με άλλες, με προέτρεπε να μην χύσω γιατί ήθελε να το παρατείνει. Πήρα το μισάρωρο, αλλά πρέπει να κάθησα πολύ παραπάνω. Δυστυχώς δεν άντεξα πολύ γιατί η όλη φάση με είχε φέρει στα όρια μου. Τέλειωσα σε ιεραποστολικό αφού έβγαλα την καπότα και την περιέλουσα με ένα συντριβάνι σπέρματος. Μετά σχεδόν με παρακαλούσε να με πηδήξει, και παρ' ότι της είπα οκ, δεν ήταν τεχνικά δυνατόν γιατί ο κώλος σου πρέπει να είναι βαρέλι για να χωρέσει τέτοιο πράγμα. Ισως γουστάρει περισσότερο να είναι ενεργητική, και μου είπε ότι οι περισσότεροι γιαυτό πηγαίνουν, αλλά και εγώ δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ανικανοποίητος. Ισως από τις καλύτερες περιπτώσεις από άποψη εμφάνισης και συμμετοχής, αλλά όποιος πάει για να γαμηθεί να μην πει ότι δεν τον προειδοποίησα.
Την τίμησα πρόσφατα και την συστήνω με κάποιους αστερίσκους. Θηλυκή, ευχάριστη, τρομέρο σώμα, ωραίο πρόσωπο, θηλυκότατη. Αγγλικά μέτρια, αλλά αρκετά για να υπάρξει μία στοιχειώδης συνεννόηση. Δεν κάθεται με το ρολοϊ και φαίνεται να γουστάρει αυτό που κάνει. Μόριο πραγματικά μεγάλο, το οποίο ήταν καθ' όλη την διάρκεια καυλωμένο. Δηλώνει ενεργοπαθητική και δεν θα σου χαλάσει χατήρι σε τίποτα. Ξεκινήσαμε με γλωσσόφιλα, με ξέντυσε και μου πήρε τον πούτσο μου στο στόμα μέχρι που τον έκανε τούμπανο. Την έστησα στα τέσσερα και την κάρφωσα, έχει στενό κώλο και στήνεται ωραία. Σε αντίθεση με άλλες, με προέτρεπε να μην χύσω γιατί ήθελε να το παρατείνει. Πήρα το μισάρωρο, αλλά πρέπει να κάθησα πολύ παραπάνω. Δυστυχώς δεν άντεξα πολύ γιατί η όλη φάση με είχε φέρει στα όρια μου. Τέλειωσα σε ιεραποστολικό αφού έβγαλα την καπότα και την περιέλουσα με ένα συντριβάνι σπέρματος. Μετά σχεδόν με παρακαλούσε να με πηδήξει, και παρ' ότι της είπα οκ, δεν ήταν τεχνικά δυνατόν γιατί ο κώλος σου πρέπει να είναι βαρέλι για να χωρέσει τέτοιο πράγμα. Ισως γουστάρει περισσότερο να είναι ενεργητική, και μου είπε ότι οι περισσότεροι γιαυτό πηγαίνουν, αλλά και εγώ δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ανικανοποίητος. Ισως από τις καλύτερες περιπτώσεις από άποψη εμφάνισης και συμμετοχής, αλλά όποιος πάει για να γαμηθεί να μην πει ότι δεν τον προειδοποίησα.
εχουμε πληροφοριεσ για αυτην Gisele Bittencourt
Δοκιμή έγινε πριν λίγο.Θετικα συμπεράσματα. Θα ακολουθήσει κριτική μόλις βρω χρόνο. Θα κάτσει πολύ καιρό γιατί της αρέσει εδώ. Προφανώς θα έχει και δουλειά.εχουμε πληροφοριεσ για αυτην Gisele Bittencourt
τι τουμπανο ειναι αυτο;την εχει παρει κανεις?
Φαντασου να ρθει κ η ποσοτικη χαλαρωση.....καιρό είχα να δω τόσες ξένες μαζί...ήρθε η ανάπτυξη;;;;