Νέα

Νεαρός άνδρας ασκούσε βία δημόσια σε κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.731
Πόντοι
7.095
Πρώτη χρόνια COVID παίχτηκε σκηνικό με παληκαρά από ανατολικό μπλοκ να ρίχνει καντήλια και ψιλές σε μια κοπέλα στον δρόμο και όπως λένε πολλοί εδώ έβλεπα από απόσταση.
Κάλεσα την αστυνομία και την ώρα που μίλαγα την έχει στη μέση του δρόμου και την σέρνει από το μαλλί, τρελάθηκα, πετάω το κινητό ενώ μίλαγα με το 100 και λέω θα τον γαμισω.
Αφού παίχτηκαν κάτι ψιλες πήγε να φύγει βάζοντας με το ζόρι την κοπέλα στο αμάξι και ακολούθησε παρακολούθηση
(Τύπου Καταδιωξη) από απόσταση για λίγα μέτρα ώσπου έσκασε σε χρόνο ντε τε ΟΠΚΕ με Νavara και στην θέα του ντουλάπα μπάτσου ο μάγκας έγινε αρνάκι.
Δεν ξέρω τι έγινε γιατί μόλις έδωσα τις πρώτες βοήθειες στην κοπέλα και το τηλέφωνο μου στους μπάτσους αποχώρησα.
Δεν ξέρω εάν είχα τύχη η όχι αλλά νιώθω πολύ καλά έτσι που έπραξα σε απάντηση όσων λένε το αντίθετο.

ΥΓ τουλάχιστον μέχρι την 5-6σελιδα που ακολούθησα το νήμα συμφωνώ απόλυτα με τον @John 100 αν και στο παρελθόν πρέπει να έχουμε μανουριασει εδώ μέσα.

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.791
Πόντοι
9.297
Αυτο ειναι θεμα απο τα καλα μας ΜΜΕ. καλε μου φιλε οπου θελουν να μας πασαρουν αυτα που θελουν...:hi:
Nαι αλλά κι εγώ τι χρωστάω να αλλάζω κανάλι έχοντας αναγουλιασει από την επέλαση της woke ατζέντας;

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.680
Πόντοι
4.696
ΥΓ τουλάχιστον μέχρι την 5-6σελιδα που ακολούθησα το νήμα συμφωνώ απόλυτα με τον @John 100 αν και στο παρελθόν πρέπει να έχουμε μανουριασει εδώ μέσα.
τα μανουριάσματα είναι η πεμπτουσία του μπου...:grin:
εδώ πάντως συμφωνούμε

• Like
Αντιδράσεις: noblue

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.903
Πόντοι
3.506
Nαι αλλά κι εγώ τι χρωστάω να αλλάζω κανάλι έχοντας αναγουλιασει από την επέλαση της woke ατζέντας;
Δυστυχος η ευτυχως καλε μου φιλε αυτη ειναι η πολιτικη τους να μας εχουν υπο το καθεστως της τρομοκρατιας..:hi:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.791
Πόντοι
9.297
Δυστυχος η ευτυχως καλε μου φιλε αυτη ειναι η πολιτικη τους να μας εχουν υπο το καθεστως της τρομοκρατιας..:hi:
Ευτυχως που βγήκε στο Αμέρικα ο δικός μας άνθρωπος,ο λάτρης του Αν.Μπλοκ,ο Τραμπ και θα κάνει γεωτρήσεις σε κάθε woke κωλαρακι.

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
5
Like
450
Πόντοι
21
Πρώτη χρόνια COVID παίχτηκε σκηνικό με παληκαρά από ανατολικό μπλοκ να ρίχνει καντήλια και ψιλές σε μια κοπέλα στον δρόμο και όπως λένε πολλοί εδώ έβλεπα από απόσταση.
Κάλεσα την αστυνομία και την ώρα που μίλαγα την έχει στη μέση του δρόμου και την σέρνει από το μαλλί, τρελάθηκα, πετάω το κινητό ενώ μίλαγα με το 100 και λέω θα τον γαμισω.
Αφού παίχτηκαν κάτι ψιλες πήγε να φύγει βάζοντας με το ζόρι την κοπέλα στο αμάξι και ακολούθησε παρακολούθηση
(Τύπου Καταδιωξη) από απόσταση για λίγα μέτρα ώσπου έσκασε σε χρόνο ντε τε ΟΠΚΕ με Νavara και στην θέα του ντουλάπα μπάτσου ο μάγκας έγινε αρνάκι.
Δεν ξέρω τι έγινε γιατί μόλις έδωσα τις πρώτες βοήθειες στην κοπέλα και το τηλέφωνο μου στους μπάτσους αποχώρησα.
Δεν ξέρω εάν είχα τύχη η όχι αλλά νιώθω πολύ καλά έτσι που έπραξα σε απάντηση όσων λένε το αντίθετο.

Να σε ρωτήσω τυπε,αν βάλουμε αυτός ο άντρας να βαραγε έναν άλλον Άντρα αδύναμο θα επεμβαινες?
Αν έκλεβε ενα τσογλανακι ένα περίπτερο θα επεμβαίνες και εκεί?

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
5
Like
450
Πόντοι
21
Αυτό φίλε θα ήταν καλύτερο να αντιδρουσαμε σε άλλα και άλλα ζητήματα πιο κρισιμα

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.903
Πόντοι
3.506
Να σε ρωτήσω τυπε,αν βάλουμε αυτός ο άντρας να βαραγε έναν άλλον Άντρα αδύναμο θα επεμβαινες?
ΝΑΙΙΙΙ...Εγω καλε μου φιλε το εχω κανει ...Δεν ξερω εσυ τι θα εκανες???:hi:

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.903
Πόντοι
3.506

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.791
Πόντοι
9.297
1743497466935.jpeg

images
The-Last-Man-1981-15.jpg

:coffee:
Xωρις χαππυ εντ στην πραγματική ζωή πολλών φίλων μας.......

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.731
Πόντοι
7.095
Μεταξύ δύο ανδρών ή αντίστοιχα δύο γυναικών θα ήμουνα θεατής αρκεί να μην ξεφύγει η κατάσταση.
Εκεί λογικά θα προσπαθήσω να το τελειώσουν.
Αλλά στη φάση που αναφέρεται θα έπαιρνα θέση, το θεωρώ καθήκον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom