Νέα

Νεαρή απογραφέας παρολίγον θύμα βιασμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.684
Πόντοι
4.546

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ε καλά και πως μπορεί να αποδείξει η γκόμενά αν έγινε κάτι? Γιατί με αυτή τη λογική μπορεί και ο άλλος να πει ότι αυτή τους την έπεσε και επειδή της έριξε χιλοπιτα έκανε η γκόμενά ψεύτικη καταγγελία για να τον εκδικιθει??

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.458
Πόντοι
6.256

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εμείς γιατί να μην έχουμε κάνα πιπιναλι να μας κάνει απογραφή? Να γδυθω από τη μέση και πάνω γιατί κάνει ζέστη να κλειδώσω και να της βγάλω ένα καφέ να τη κοιτάω στα μάτια με πονιρο τρόπο να ρχισω να τη χαϊδεύω πρώτα χέρια ομους πλατουλα με πονιρα χαμόγελα μετά παρακάτω μεσουλα ποδαράκια.. Εμένα μια χοντρή και ένας γιαλακιας μου ήρθανε για απογραφη??

OP
OP
msakis

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.684
Πόντοι
4.546
Καλά πάω στοίχημα θα τον αναλάβει κι αυτόν ο Κούγιας και θα υποστηρίξει πως ο πελάτης του ΔΕΝ είχε ως απώτερο σκοπό τον βιασμό αλλά να δοκιμάσει εάν είναι αδιάβροχο το κραγιόν της τύπισσας στις πίπες....
:confused: :confused::confused::confused::confused:

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
459
Πόντοι
21

*Ποιό μέλος του σάι είναι πάλι αυτός;;;;; ?
Ρε φιλε ντροπη σου να ανεβαζεις τετοιο αρθρο με τετοιο τιτλο.
"Νεαρή απογραφέας παρολίγον θύμα βιασμού". Αληθεια? Τοτε να πω και εγω msakis βιαστης της αληθειας... Ντροπη σου πραγματικα. Εσυ κ οι πουτανες στην ψυχη

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Ενα μαντηλάκι της ζήτησε.
Κι αυτή τόκανε θέμα..

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Πριν κλεισει η πλατφορμα ηλεκτρονικης απογραφης αυτην πηγε σε σπιτι ?Επισης ειπανε οτι δε θα γινουν επισκεψεις σε σπιτια λογω covid. αλλα θα απογραφουν τηλεφωνικα. :confused::confused::confused:

giphy.gif

DirkDiggggler

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2018
Like
848
Πόντοι
81
Πριν κλεισει η πλατφορμα ηλεκτρονικης απογραφης αυτην πηγε σε σπιτι ?Επισης ειπανε οτι δε θα γινουν επισκεψεις σε σπιτια λογω covid. αλλα θα απογραφουν τηλεφωνικα. :confused::confused::confused:

giphy.gif
Επειδ΄ή είμαι και εγώ απογραφέας, ήδη μας έχουν πει αν θέλουμε να ξεκινήσουμε να κάνουμε οι ίδιοι απογραφές και επίσης παίζουν επισκέψεις σε σπίτια, ακόμα και για να δώσεις απλά κωδικό αυτοαπογραφές

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
910
Πόντοι
86
αν δεν παρέμβει η νομοθετική εξουσία στην Ελλάδα θα δημιουργηθεί μεγαλο χάος λίαν συντόμως. Κάποτε έλεγαν ´Καλύτερα δέκα ένοχοι εκτός φυλακής παρά ένας αθώος μέσα´
Η αντίστροφη της αποδειξης στα σεξουαλικα αδικήματα εχει συνεπεια αρκετούς αθώους στην φυλακή. Έχουμε καταντήσει κάθε μέρα να έχουμε καταγγελίες η πλειονότητα των οποίων υπαρχουν αποδειξεις ότι είναι ψευτικες

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.424
Πόντοι
7.046
αν δεν παρέμβει η νομοθετική εξουσία στην Ελλάδα θα δημιουργηθεί μεγαλο χάος λίαν συντόμως. Κάποτε έλεγαν ´Καλύτερα δέκα ένοχοι εκτός φυλακής παρά ένας αθώος μέσα´
Η αντίστροφη της αποδειξης στα σεξουαλικα αδικήματα εχει συνεπεια αρκετούς αθώους στην φυλακή. Έχουμε καταντήσει κάθε μέρα να έχουμε καταγγελίες η πλειονότητα των οποίων υπαρχουν αποδειξεις ότι είναι ψευτικες
Πρόταση: Πρέπει όλοι μας να φέρουμε κάμερες καταγραφής, σαν τους αστυνομικούς των ΗΠΑ. Τα πάντα σε βίντεο, για την ασφάλεια μας.

Πλάκα πλάκα, δεν βλέπω άλλον τρόπο να σταματήσουν τέτοιου είδους καταγγελίες.

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
926
Πόντοι
81
Και το χειρότερο, όσες πιάνονται να έχουν καταγγείλει ψευδώς, δεν τις πειράζει κανείς. Τσάμπα είναι, άρα γιατί να μην το κάνουν. Ας γίνει αυτεπάγγελτη η δίωξη και ας τρώνε δέκα χρονάκια οι καργιολες και μετά θα δούμε ποιές θα καταγγέλλουν τι.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

giphy.gif

Λαθος φιλε, ακομα κ για τις ηλ. απογρ. γινανε επισκεψεις, πχ σε περιπτωσεις λαθων. κ σε εμενα ηρθαν

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.076
Πόντοι
4.180

giphy.gif
δεν ισχυει το περι τηλεφωνικα

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.076
Πόντοι
4.180
Ρε φιλε ντροπη σου να ανεβαζεις τετοιο αρθρο με τετοιο τιτλο.
"Νεαρή απογραφέας παρολίγον θύμα βιασμού". Αληθεια? Τοτε να πω και εγω msakis βιαστης της αληθειας... Ντροπη σου πραγματικα. Εσυ κ οι πουτανες στην ψυχη
καταλαβες τι εγραψες? γιατι κανεις αλλος δεν καταλαβε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμείς γιατί να μην έχουμε κάνα πιπιναλι να μας κάνει απογραφή? Να γδυθω από τη μέση και πάνω γιατί κάνει ζέστη να κλειδώσω και να της βγάλω ένα καφέ να τη κοιτάω στα μάτια με πονιρο τρόπο να ρχισω να τη χαϊδεύω πρώτα χέρια ομους πλατουλα με πονιρα χαμόγελα μετά παρακάτω μεσουλα ποδαράκια.. Εμένα μια χοντρή και ένας γιαλακιας μου ήρθανε για απογραφη??
ενας ερχεται για απογραφη οχι ζευγαρια

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.454
Πόντοι
966
Επειδ΄ή είμαι και εγώ απογραφέας, ήδη μας έχουν πει αν θέλουμε να ξεκινήσουμε να κάνουμε οι ίδιοι απογραφές και επίσης παίζουν επισκέψεις σε σπίτια, ακόμα και για να δώσεις απλά κωδικό αυτοαπογραφές

καλα γαμησια φιλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom