Σε ποιο σύμπαν?
Άντε πάλι...
Το κράτος είμαστε εμείς.
Και αυτοί που το λειτουργούν (γιατί μάλλον αυτούς υπονοείς) εμείς είμαστε ... ανθρώπινη εφεύρεση είναι, δεν το βρήκαμε κάτω από καμιά πέτρα ... και οι "άμεσοι" λειτουργοί του -πέρα του ότι ΕΣΥ τους ψήφισες και συνεχίζεις να τους ψηφίζεις- πολίτες είναι σαν εσένα, την ίδια παιδεία έχουν ... ή μάλλον καλύτερη αλλά βολεύονται με την "αγραμματωσιά" σου και σε δουλέυουν συνεχώς όπως και εσύ ή κάνεις ή νομίζεις ότι κάνεις...
Δλδ. σε μια πολυκατοικία τον προυπολογισμό της ή το τι εργασίες κλπ. θα κάνουνε, η πολυκατοικία ή ..."ο κοινόχρηστος"
τους κάνει????!!!
Αμάν πια στο 2010 είμαστε, τόσο πολιτικά αμόρφωτοι κάποιοι ... για πράγματα που ακόμα και τα νήπια στις πολιτισμένες χώρες γνωρίζουν...
η γνωστή μαλακισμένη φιλοσοφία.
το έχω ξαναρωτήσει.
αφού εσείς ως θυμόσοφοι (εννοώ μαζί σου και τους υπόλοιπους που μας ζαλίζουν τα αρχίδια με την ίδια λογική) θεωρείτε πως φταίνε οι πολίτες (η γνωστή μαλακία του οτι ο λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουνε), πες μου εσύ που θεωρείς πως αυτοί οι ηγέτες είναι λάθος πώς να τους διώξουμε.
Γιατί προσωπικά δεν νομίζω πως είναι αυτοί που μας αξίζουνε αλλά αυτοί που μας έχουνε κατσικωθεί στο σβέρκο και επειδή πια είμαστε ένα "δημοκρατικά ευνομούμενο" κράτος, δεν παίρνουμε τα κουμπούρια να τους καθαρίσουμε όλους.
Και δεν μιλάω κομματικά, για μένα όλοι αυτοί είναι σαπάκια που ζούνε σε βάρος μας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.
Αλλά ό,τι και να κάνω εγώ δεν έχει σημασία αν είναι μέσα στο δημοκρατικό πλαίσιο. Είτε ρίξω μαύρο, είτε άσπρο, είτε ψηφίσω μεγαλο κόμμα είτε μικρό είτε ανύπαρκτο, τις ίδιες μαλακισμένες φάτσες θα βλέπω κάθε φορά.
"δημοκρατική" λύση εγώ δεν βλέπω στη γαμοχώρα που ζούμε.
Οπότε ή αποδέχεσαι τον πούτσο που σου ρίχνουνε είτε είναι πράσινος είτε είναι μπλε (το ίδιο είναι άλλωστε) είτε παίρνεις των ομματιών σου.
Πριν από μισό χρόνο είχα πει πως σε 4 χρόνια θα ψάχνουνε όλοι να φύγουνε από την Ελλάδα
Βλέπω το χρονικό πειθώριο που είχα πει να μειώνεται.