OK!η μαλακία δεν κλωνοποιείται.
Κληρονομείται.
Τελικά κληρονόμος και όχι κλώνος ... αλλά μην ξανακάνεις κωλοτούμπα όπως σε πολλά άλλα ε?
OK!η μαλακία δεν κλωνοποιείται.
Κληρονομείται.
ρε πούστρες όλες μαζί σαν τα σαλιγκάρια βγαίνετε για γαμωμάνες;OK!
Τελικά κληρονόμος και όχι κλώνος ... αλλά μην ξανακάνεις κωλοτούμπα όπως σε πολλά άλλα ε?
αει γαμησου ρε κουμπαρε!ρε πούστρες όλες μαζί σαν τα σαλιγκάρια βγαίνετε για γαμωμάνες;
Σε ποιο σύμπαν?Αυτοί που με περισπούδαστο ύφος παριστάνουν τους μέντορες διαχειριζόμενοι την δοτή εξουσία,
που τους έχει εμπιστευθεί ο ξένος αφέντης !!!!!!
Άντε πάλι...Χρήση δραστικών μεθόδων είσπραξης οφειλών, όπως κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων, αντί της πληρωμής με δόσεις και ειδικών ρυθμίσεων, για τους οφειλέτες που έχουν την ικανότητα να πληρώσουν.......
Για να δούμε τότενες ποιοι άμεσα και ποιοι έμμεσα ενδιαφερόμενοι θα βγουν.
και θα ξαναμιλήσουν γιά φοροεπιδρομή!!!!!!!
Βέβαια όμως πρώτα πρέπη το κράτος νά ξεκινηση ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!!!!
Για το πρώτο συμφωνώ ... αλλά σε αυτούς που βλάπτουν (π.χ. καταστρέφουν την δημόσια περιουσία) το κράτος ανήκουν και ας πούμε οι φίλοι σου οι αναρχικοί, οπότε να δημοσιεύονται και τα δικά τους ονόματα...Τα ποσά που διακινούν είναι τεράστια και κατά συνέπεια τεράστια είναι και τα ποσά από τους φόρους που δεν αποδίδονται.
Βλέποντας να μην γίνεται τίποτα για το θέμα αυτό ούτε από την προηγούμενη κυβέρνηση αλλά ούτε και από τη σημερινή, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τα μεγάλα ψάρια του λαθρεμπορίου έχουν συνάψει στενές σχέσεις με την εξουσία.
Για αυτό το λόγο λοιπών, άν δω να δημοσιέυσουν σαν φοροφυγά το όνομα κάποιου επιχειρηματία, μικρού ή μεγάλου, από αυτούς που πλήγονται από το λαθρεμπόριο, εγώ θα του πώ ένα μεγάλο μπράβο!
Αφού το κράτος δεν μπορεί να τον προστατεύσει από τους λαθρέμπορους που στήνονται έξω από το μαγαζί του, ε, τότε καλά κάνει και φοροδιαφέυγει.......
Σέ κάλυψα άγαπητέ ???? :-* :-* :-* :-* :-*
1)Παλιοφασίστα θα βγαίνω ότι ώρα γουστάρω...ρε πούστρες όλες μαζί σαν τα σαλιγκάρια βγαίνετε για γαμωμάνες;
αει γαμησου ρε κουμπαρε!
1)Παλιοφασίστα θα βγαίνω ότι ώρα γουστάρω...
2)Εσύ όταν κάνεις το ίδιο είναι εντάξει?
3)Το φόρουμ δεν είναι δικό σου...
... το ότι μισείς τα σωθικά σου, δεν σου δίνει το άλλοθι για το κρεσέντο μαλακίας και μηδενικής εποικοδομητικής συμμετοχής στο οποίο επιδίδεσαι ... αχ αυτά τα άτιμα τα παιδικά χρόνια τι σου κάνουνε...
Οι απαντήσεις σου είναι χαρακτηριστικές του τι είσαι...1. και γω θα σε γαμάω μόλις σκαει το κωλαράκι παγανιά.
2. ναι
3. δεν το ξέρεις.
...
στα παιδικά μου χρόνια έκανα πολλά αλλά δε γαμιόμουνα με συγγενείς α βαθμού.
δε θα το συνηθίσεις ποτέ το ξέρω ότι είναι δύσκολο.
είσαι το πουτανάκι μου;Οι απαντήσεις σου είναι χαρακτηριστικές του τι είσαι...
ελα ρε στεφανακο...πως εισαι;σε καταλαβα απο την φωνη....είσαι το πουτανάκι μου;
πες μου είσαι;
ελα ρε στεφανακο...πως εισαι;σε καταλαβα απο την φωνη....
μετα απο 100 χρονια λειτουργιας του δημοσιου τομεα σε καθεστως πληρους ατιμωρησιας,το μονο που επιτυγχανεις με τετοιου ειδους αποφασεις ειναι τα εντελως αναποδα απο αυτα που προσδοκας..ετσι σκληρο γαμησι σε ολους τους δημοσιους υπαλληλους(παρασιτα) και κυριως σε κατηγοριες οπως οι εφοριακοι που τα "παιρνουνε" χοντρα! (στην περιπτωση σας δε ισχυει το ψωμι του καθενος ειναι ιερο) γιατι δεν ειναι ψωμι ειναι παντεσπανι και το χειροτερο! το βγαζετε χωρις καθολου μοχθο!
παπαρια μαντολες..Άμα δε τους αρέσει, να παραιτηθούν, να φύγουν και να αλλάξουν δουλειά. Απλό είναι.
δεν γινεται να διαμορφωσουν νεους κανονες στο παιγνιο ερασιτεχνες φλουφληδες ..
παπαρια μαντολες..
σε ειχα για εξυπνο παλληκαρι,μην μου χαλας το ονειρο..
ετσι οπως εχει διαμορφωθει η κατασταση,μια ειναι η λυση..
ΚΡΕΜΑΛΕΣ..
δυο οι δρομοι γι΄αυτο..
1..χουντα βαρεως τυπου..
2..εφοδος στα χειμερινα ανακτορα..
διαλεχτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Υ.Γ η διαχειρηση του μετα,ειναι αλλο καπελλο..
Υ.Γ1 επειδη τιποτε απο τα παραπανω δεν προκειται να γινει,ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
εσυ στα κωλοδαχτυλα..ενώ επαγγελματίες μπαχαλάκηδες μπορούν