Νέα

Νέα μέτρα - φοροεπιδρομή...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που σκέφτεστε να ξοδέψετε τον 14ο μισθό ??? (όσοι βεβαίως θα πάρετε...)

• Στην Πιστωτική Κάρτα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σε Δάνειο

• Στα Τέλη Κυκλοφορίας

• Σε άλλες "ανελαστικές" δαπάνες (πχ ασφάλιστρα κλπ)

• Σε CG/CT

• Σε δώρα...

• Σε κάποιο ταξίδι λόγω εορτών

• Πουθενά, αποταμιεύω!

• Εορτοδάνειο θα πάρω για να την βγάλω...

• Ποιός ήρθε ???

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αν μου πει κάποιος πως τα συγκεκριμένα μέτρα χτυπάνε αυτούς που έχουν λεφτά, εγώ θα του βγάλω το καπέλο.

1. Αυτός που έχει λεφτά αν τον ρωτήσεις πόσο κάνει η βενζίνη το λίτρο δεν ξέρει. Και μετά την αύξηση πάλι δεν θα ξέρει.
2. Αν τον ρωτήσεις πόσο κάνουν τα πούρα που καπνίζει δεν θα ξέρει, γιατί ποτέ δεν τα έχει αγοράσει μόνος του.
3. Το αυτοκίνητο είναι με χρονομίσθωση οπότε....στα...
4. Το πάρκινκ το πετρέλαιο και η ασφάλεια που πληρώνει για το σκάφος του κάθε χρόνο είναι 4-5 βασικοί μισθοί κατ ελάχιστον. (αν του πείς για τον φόρο θα σε περάσει και για μαλάκα)
5. Ημιυπαίθριους δεν έχουν οι βίλες.
6. Ακουώ απο τώρα να σχολιάζει τον φόρο στα κινητά.."Ρε σι Κορασόν (η υπηρέτρια), τι είναι αυτά τα καρτοκινητά που σας βάζουν να πληρώνετε πάλι? Εγώ πάντος αύξηση δεν σου δίνω να το ξέρεις"

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θα μας πιουν το αιμα ρεεεεεεεεεε

Συνημμένα

• Mitsotakis_Dracula.jpg
    Mitsotakis_Dracula.jpg
    31 KB · Εμφανίσεις: 27

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
κατα τα αλλα ο καταλιλοτερος την παραμονη των εκλογων δεν ηξερε εαν θα βαλει και αλλους φορους , το εμαθε σημερα απο τον χαιδεμενο παιδι των βιομηχανων παπαθανασιου ,
καλα θα ειναι την επομενη φορα που θα πιασετε τους ελληνες μαλακες και θα ξανακυβερνισετε ψυφιστε κανενα ΑΝΤΡΑ .....................

ΚΑΙ βεβαια τωρα μπαινουμε σε βαθεια υφεση , αφου ρουφανε το αιμα των φτωχων , και απο τους πλουσιους ρουφανε τα παπαριατους ??????????????????????

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Πάρτε τα όλα, μην αφήσετε τίποτα
πάρτε τα σώβρακα τα φανελάκια μου
πάρτε το τζιπ και τα σκαφάκια μου
πάρτε τα ούζα μου, τα μεζεδάκια μου
πάρτε τα ένσημα και τα ρολόγια μου
πάρτε ότι θέλετε ότι γουστάρετε
μα μη μου λέτε οτι εσεις ξέρετε
πως έχω ανάγκη για να με σώσετε
και τέλος τέλος άν δεν μπορέσετε
πάρτε τ αρχίδια μου, μπας και χορτάσετε

ευχαριστώ ,...(υπόκλιση ευγενική)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ΤΣΙΠΡΑΣ ............. ΑΔΟΝΗΣ ................. θελεις και αλλους...

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
και να μην τον εχουν πιαση αγκαλιτσα με αλλο αγορακι ?????????? 1997 ......

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
θελεις να βαλω και φωτο ........... γιατι με λενε Τσεκου ..........?????????????

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.442
Πόντοι
42.697
όπως διάβασα σήμερα στις εφημερίδες οι εξής χώρες επιβάλουν φόρο (τέλη) στα κινητά τηλ με συμβόλαιο:
Τανζανια
Ουγκάντα
Ζάμπια
Μπαγκλαντες
Τυνησία
Ιράν
Ιορδανία
Τουρκία
Αλβανία
και η ΕΛΛΑΔΑ!
:rockon:
...βγάλτε τα συμπεράσματα σας...
ανήκωμεν στην χαβούζα της Ευρώπης...
απο λάθος η γεωγραφική μας θέση είναι στα Βαλκάνια.
Πιο πολύ θα μας τάιριαζε να είμαστε γέιτονες της Ζαμπίας και της Ουγκάντας...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
49
Like
983
Πόντοι
6.755
Εχουμε και εμεις ευθυνη στην καθε συνεδριαση της Ελληνικης βουλης οταν συμβαινουν διαφορα το εκαστωτε κυβερνων κομμα λεει με ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Νέα Φοροεπιδρομή! : Και δεν θα είναι η τελευταία...... υπάρχει και συνέχεια μετά τον Σεπτέμβριο. Ανασκουμπωθείτε!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.613
Πόντοι
22.785
Εχουμε και εμεις ευθυνη στην καθε συνεδριαση της Ελληνικης βουλης οταν συμβαινουν διαφορα το εκαστωτε κυβερνων κομμα λεει με ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
Βασικά δεν υπάρχει λύση σε συλλογικό επίπεδο.
Η νεοελληνική κοινωνία είναι ηθικά, ιδεολογικά, κοινωνικά και οικονομικά χρεοκοπημένη πέρα από κάθε σημείο επιστροφής.
όταν εκδιωχθούμε εκ των πραγμάτων από το ευρώ, το χρέος θα πάει στο 200%, η μεσαία τάξη θα γίνει σκόνη και θα γίνουμε κολομβία. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Η συναίνεση της νεοελληνικής κομματοκρατίας φτάνει στις λογικές της συνέπειες.......... Η όποια φασιστική εκτροπή απλά θα φέρει άλλο ένα χαμένο πόλεμο και η κυρίαρχη αφήγηση θα διαλυθεί στις επιμέρους της βαρβαρότητες. :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
η μόνη λογική λύση σε ατομικό επίπεδο είναι η άμεση μετανάστευση.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Νέα Φοροεπιδρομή! : Και δεν θα είναι η τελευταία...... υπάρχει και συνέχεια μετά τον Σεπτέμβριο. Ανασκουμπωθείτε!!!

Ο πορνοπροϋπολογισμός μου πάντως δεν πρόκειται να μεταβληθεί , προς το παρόν τουλάχιστον...    :dancing:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.613
Πόντοι
22.785

Αυτά που ζούμε είναι μερικά από τα αποτελέσματα των επιλογών του παρελθόντος.
Σε αυτό συνετέλεσαν πολλοί επιχειρηματίες  πολιτικοί και απλοί πολίτες οι οποίοι συνειδητά ή ασυνείδητα γαλούχησαν ένα κράμα νοοτροπιών και το οποίο διαχεόμενο στην υπόλοιπη κοινωνία άρχισε να την αποσαθρώνει. :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
Κάτι η απληστία κάτι η λαγνεία και ο άμετρος ηδονισμός  κάτι η έλλειψη ουσιαστικής παιδείας κάτι η απουσία της ντροπής (λόγω της απομάκρυνσης από το Θεό) κάτι η ανυπαρξία εθνικού οράματος και πολιτικών δράσης (από πολιτικούς)
κάτι το διεθνές σύστημα όλα εχουνε τήν εύθύνη................ :lheel:

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Αν μου πει κάποιος πως τα συγκεκριμένα μέτρα χτυπάνε αυτούς που έχουν λεφτά, εγώ θα του βγάλω το καπέλο.

1. Αυτός που έχει λεφτά αν τον ρωτήσεις πόσο κάνει η βενζίνη το λίτρο δεν ξέρει. Και μετά την αύξηση πάλι δεν θα ξέρει.
2. Αν τον ρωτήσεις πόσο κάνουν τα πούρα που καπνίζει δεν θα ξέρει, γιατί ποτέ δεν τα έχει αγοράσει μόνος του.
3. Το αυτοκίνητο είναι με χρονομίσθωση οπότε....στα...
4. Το πάρκινκ το πετρέλαιο και η ασφάλεια που πληρώνει για το σκάφος του κάθε χρόνο είναι 4-5 βασικοί μισθοί κατ ελάχιστον. (αν του πείς για τον φόρο θα σε περάσει και για μαλάκα)
5. Ημιυπαίθριους δεν έχουν οι βίλες.
6. Ακουώ απο τώρα να σχολιάζει τον φόρο στα κινητά.."Ρε σι Κορασόν (η υπηρέτρια), τι είναι αυτά τα καρτοκινητά που σας βάζουν να πληρώνετε πάλι? Εγώ πάντος αύξηση δεν σου δίνω να το ξέρεις"

ΣΑΦΩΣ και τα συγκεκριμενα μετρα δεν "χτυπανε" το κεφαλαιο αλλα ΟΛΑ τα επιχειρηματα σου ειναι για γελια, κατα την γνωμη μου παντα.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
αμαν ποια με αυτες τις φραστικες επιθεσεις κατα της κυβερνησης ημαρτον ποια , τι σας ζητησε ρε γαιδουργια τι σας ζητησε , να βοηθισετε τον σφοδρα δοκιμαζωμενο βιομηχανο - εφοπληστη - μεγαλοτραπεζιτη , σε αυτη την κριση που πλητη την πατριδα μας , εαν δεν βοηθειση ο εργατης ο συνταξουχος , ο υπαλλιλος , ο ανεργος ποιος θα τους βοηθιση ..........................
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΑ για παντα δημοκρατεια

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ο πορνοπροϋπολογισμός μου πάντως δεν πρόκειται να μεταβληθεί , προς το παρόν τουλάχιστον...    :dancing:
Πράγματι ! Και γω δεν γίνεται να τον αλλάξω λόγω απώλειας της γυναίκας μέσα στο καλοκαίρι, ούτως ειπείν πρέπει να εκταμιεύσω για ct επειγόντως    :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom