life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
το χω ξαναπεί , αν χαθεί το χιούμορ, χάθηκαν όλα !
Ειπεs την μεγαλυτερη αληθεια!!!!!!!!!!!!!!Respect + 100000000000000000000000000000000000000 %
το χω ξαναπεί , αν χαθεί το χιούμορ, χάθηκαν όλα !
οπως?ψυφιστε κανενα ΑΝΤΡΑ .....................
και να μην τον εχουν πιαση αγκαλιτσα με αλλο αγορακι ?????????? 1997 ......
Βασικά δεν υπάρχει λύση σε συλλογικό επίπεδο.Εχουμε και εμεις ευθυνη στην καθε συνεδριαση της Ελληνικης βουλης οταν συμβαινουν διαφορα το εκαστωτε κυβερνων κομμα λεει με ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
Aπέλαση!η μόνη λογική λύση σε ατομικό επίπεδο είναι η άμεση μετανάστευση.
Νέα Φοροεπιδρομή! : Και δεν θα είναι η τελευταία...... υπάρχει και συνέχεια μετά τον Σεπτέμβριο. Ανασκουμπωθείτε!!!
Aπέλαση!
Αν μου πει κάποιος πως τα συγκεκριμένα μέτρα χτυπάνε αυτούς που έχουν λεφτά, εγώ θα του βγάλω το καπέλο.
1. Αυτός που έχει λεφτά αν τον ρωτήσεις πόσο κάνει η βενζίνη το λίτρο δεν ξέρει. Και μετά την αύξηση πάλι δεν θα ξέρει.
2. Αν τον ρωτήσεις πόσο κάνουν τα πούρα που καπνίζει δεν θα ξέρει, γιατί ποτέ δεν τα έχει αγοράσει μόνος του.
3. Το αυτοκίνητο είναι με χρονομίσθωση οπότε....στα...
4. Το πάρκινκ το πετρέλαιο και η ασφάλεια που πληρώνει για το σκάφος του κάθε χρόνο είναι 4-5 βασικοί μισθοί κατ ελάχιστον. (αν του πείς για τον φόρο θα σε περάσει και για μαλάκα)
5. Ημιυπαίθριους δεν έχουν οι βίλες.
6. Ακουώ απο τώρα να σχολιάζει τον φόρο στα κινητά.."Ρε σι Κορασόν (η υπηρέτρια), τι είναι αυτά τα καρτοκινητά που σας βάζουν να πληρώνετε πάλι? Εγώ πάντος αύξηση δεν σου δίνω να το ξέρεις"
Πράγματι ! Και γω δεν γίνεται να τον αλλάξω λόγω απώλειας της γυναίκας μέσα στο καλοκαίρι, ούτως ειπείν πρέπει να εκταμιεύσω για ct επειγόντωςΟ πορνοπροϋπολογισμός μου πάντως δεν πρόκειται να μεταβληθεί , προς το παρόν τουλάχιστον...