Περιπτερας
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2019
- Like
- 164
- Πόντοι
- 1
Όντας φίλος τον peter van norden από παλιά , ονομάζομαι Δημήτρης με έχουν μπερδέψει με πολλά γνωστά μέλη μου έρχονται διαφορα πμ αλλά σπάω πλάκα και ειδικά με τον διαχειριστή της σελίδας που σίγουρα αυτός λέει σε διάφορα μέλη ότι είμαι ο τάδε επειδή ίσως έχουν μια φιλική σχέση..Δεν πειράζει κύριε διαχειριστή ..Να ξέρετε έχετε πέσει έξω Αλλα πριν φάω κάνα Μπαν ομολογώ θέλω να πέσω ηρωικά ...Και να με θυμάστε σαν η αρχή της επανάστασς..Λοιπόν η κατάσταση στον αγοραίο έρωτα ειναθ ανυπόφορη...Μέτριες έως άσχημες ιερόδουλες ,βλαχαρες τσατσαδες με ελάχιστη παιδεία κ μωρφοση ,κουτοπονηρες ιερόδουλες,μαυριδερες που μας της πλασάρουν για λατινες ,που ένας θεός ξέρει από πού είναι κλπ κλπ..ο φίλος και συναγωνιστης βαν νορδεν είναι η αρχή της επανάστασης..Η επαναστατική συμπεριφορά των μπουρδελιαριδων έπιασε τόπο..Η επανάσταση όμως έχει αδυναμίες,όπως ότι δεν έχουμε κεφαλή,ηγέτη,και άλλος δεν θα μπορούσε να είναι εκτός του πορνομεταναστη ενός πετυχημένου 45 εισοδηματια ,που ζει το όνειρο ,και όχι το ψεύτικο αμερικανικό όνειρο που μας πλασάρουν για 10ετιες..Ο πορνομεταναστης δεν θέλει να έρθει Ελλάδα ποια και ένας λόγος που ερχόταν ήταν η όμορφες πόρνες που είχαμε κάποτε .. Επανάσταση διάρκειας, Παρακαλώ μην απαντήσετε έως ότου ανεβάσω τα αιτήματα του σκληρού πυρήνα των μπουρδελιαριδων κατά την διάρκεια αυτού του ιερού θρεντ μπορείτε να ποσταρετε ότι αίτημα θέλετε...