Νέα

Νέα Ίμια???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MUAY THAI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 305
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μάγκες αρχίζει και χοντραίνει επικίνδυνα το παιχνίδι με την ΑΟΖ. Οι τουρκομογγόλοι τα έχουν βρει σκουρα με τους Εβραίους και αρχίζουν και κάνουν τσαλιμάκια σε δικά μας χωρικά ύδατα, Σύμφωνα με πολυ καλές πληροφορίες ο στρατός στον Έβρο είναι σε συναγερμό και όλο το στράτευμα είναι σε πληρότητα και σε επιφυλακή.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
αντε και περιμενω πως και πως να γαμησω μερικους οθωμανοκωλους
ευτυχως ανανεωσα την αδεια κυνηγιου, θα μπορω να πυροβολω ζωα ελευθερα!

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τα νέα 'Ίμια' θα είναι στη Νήσο Ρω

OP
OP
MUAY THAI

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Πως επαναλαμβάνεται η Ιστορία είναι τρομερό. Και πάλι Τζέφρι και Πάγκαλος σε επιτελικές θέσεις

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
τίποτα δε θα γίνει..
απλά θα πάρουν μεγαλύτερα ανταλλάγματα οι αμερικανοί προκειμένου να <<προστατέυσουν>> τα κυπριωτάκια..
όσοι ονειρεύεστε πολέμους ,μάθετε ό,τι η πραγματικότητα διαφέρει από τα Call of duty κτλ..μείνετε λοιπόν στα simulations ..

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τίποτα δε θα γίνει..
απλά θα πάρουν μεγαλύτερα ανταλλάγματα οι αμερικανοί προκειμένου να <<προστατέυσουν>> τα κυπριωτάκια..
όσοι ονειρεύεστε πολέμους ,μάθετε ό,τι η πραγματικότητα διαφέρει από τα Call of duty κτλ..μείνετε λοιπόν στα simulations ..
πες τα ρε μαγκαιβερ, αυτα τους λεω κ εγω, αλλα ποιος τον ακουει τον τσακ...

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
21
Πόντοι
1
Μηπως την Ελλαδα την συμφερει ενας πολεμος μπας και βγει απο την κριση?? Μηπως καποιοι το εξεταζουν και αυτο σαν λυση????

OP
OP
MUAY THAI

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
τίποτα δε θα γίνει..
Μάγκα κανείς δεν ονειρεύεται πόλεμο και όποιος το κάνει είναι μουρλός. Αλλά δε πρέπει να αφήνουμε τα μεμέτια να κάνουν οτι γουστάρουν. ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουμε τζέφρι που ο ερντογαν μπροστάου είναι πιο Έλληνας

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
να δω μερικούς από εδω μέσα να αφήνουν το πληκτρολόγιο και να πιάνουν το όπλο...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Που το ξέρεις man έχεις κανει καστελόριζο? :think:
εχω κανει μηχανικο στη ροδο
αντε περιμενω πως και πως να γινει επιστρατευση να ξαναπαμε, αλλα οχι ακομα, μετα τα χριστουγεννα που ξεκινανε τα τσαρτερ απο σκανδιναβια

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
αντε περιμενω πως και πως να γινει επιστρατευση να ξαναπαμε, αλλα οχι ακομα, μετα τα χριστουγεννα που ξεκινανε τα τσαρτερ απο σκανδιναβια
πότε είσουν ροδο; εχω κανει 541

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε ποτε ησουνα ροδο?ορφανιδου ψωνιζες?πηδηξες καμια σουηδεζα ροδο?αληθεια πες ομως οχι μουφα... ;) ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
π΄ντως κάποιος εδώ μέσα το είχε αναφέρει σε ένα από τα πολιτικά θρεντ πως θα έπρεπε να περιμένουμε επεισόδιο και μάλιστα χοντρό με τους Τούρκους εντός ολίγου...

βαριέμαι όμως να ψάξω να βρω ποιος ήταν και πού το είπε...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
πότε είσουν ροδο; εχω κανει 541
δε μιλαω με βυσματα
χαχα καλο ε
δεν αποκαλυπτω πληροφοριες :p
μην ασχολειστε με μαλακιες, αμα ειναι να γινει πολεμος, δε θα μας προειδοποιησει καποιος.

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΔΑΝ ΜΕΓΙΣΤΗΣ 311 λελέ.Πές μου ότι ήσουνα στα παιδιά του μηχανικού που είχανε δουλέψει για την προβλήτα..Τι σειρά ήσουν??

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
αααααααααααα ξεχασαμε αμεσως τον πολεμο και θυμηθηκαμε διακοπες και σουηδεζες εεεεεεεε??????????

κουφαλεςςςςςςςςςςςςςςς
ημουν ροδο, εφτιαξα προβλητα, αλλα δε λεω αλλα.. σορρυ

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αααααααααααα ξεχασαμε αμεσως τον πολεμο και θυμηθηκαμε διακοπες και σουηδεζες εεεεεεεε??????????

κουφαλεςςςςςςςςςςςςςςς
ημουν ροδο, εφτιαξα προβλητα, αλλα δε λεω αλλα.. σορρυ
τυπε κατι σε ρωτησα πριν.οχι σχετικα με προβλητες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom