Νέα

Νέα εποχή στον ΔΟΛ -Νέος ιδιοκτήτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
την συγνωμη του Αδωνη στους Εβραιους πως την σχολιαζεις φιλε μπαροκ?

Δεν έχω άποψη. Αν πρόκειται περι κωλοτούμπας για κάποιο λόγο, φαουλ, αλλα τον Άδωνη όσο τον παρακολουθώ στη Βουλή και σε τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις δεν τον έχω για χαζό. Ζυγίζει τι λέει, είναι διαβασμένος και ετοιμόλογος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Πήρε για εφημερίδα; ή μήπως ξεχνάς που δεν του έδωσαν με τις άδειες;  η διαπλοκή τελείωσε για αυτό έχουν σκυλιασει οι κλέφτες

Ρε, τι είναι αυτά που γράφεις, είσαι με τα καλά σου; Ο Καλογρίτσας δεν πήρε δάνεια επι Τσίπρα; Δεν εμπλέκεται σε υποθέσεις φοροδιαφυγής; Ο τσίπρας δεν έστειλε εκείνο το κλόουν το Μουλόπουλο να κάνει ντιλια για το ΔΟΛ;

Ρε έχετε πάρει χαμπάρι οτι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να στήσουν διαπλοκή χειρότερη από τα τελευταία 40 χρόνια αλλα και γι αυτό ακόμα είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ και μονίμως τους πιάνουν στα πράσσα;;

Επισκέπτης
Και το video club που δουλευα ως το 2013 εκλεισε. Κι εγω και το πρωην αφεντικο μου γιναμε μεταναστες (Γερμανια-Σουηδια). Ποιος νοιαστηκε για αυτο ? Εμεις τα χρεη μας οσο μπορουμε τα πληρωνουμε, αυτοι οι καριοληδες γιατι να μην πληρωσουν ?
Στον πουτσο μου αν κλεισουν τα κωλοκαναλα, αυτοι που τα ειχαν κατι αλλο θα βρουν να κανουν για να τα κονομανε, αλιμονο στους μικρους, ελ. επαγ. αγροτες, εργατες κτλ.

Παντως καποιοι που ειχαν παρει χαμπαρι νωρις τι παιζει βολευτηκαν στην κυβερνηση (Τερενς Κουικ) ή θα βολευτουν στο μελλον (Τ. Στεφανιδου).

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.390
Πόντοι
786
ναι,δίνει αυξησεις στους δυ του δημοτικου και κόβει απ αυτους που εχουν πτυχια ,σου λέει οι κάφροι με εχουν αναγκη ενω οι σπουδαγμένοι θα συμφωνουν με την αξιολόγηση του μητσοτάκη,σωστη η κινηση του πασοκομπολτσεβικου
το αντίθετο ισχύει και στα δύο, στην προσωπική μου εμπειρία (αυξήσεις και αξιολόγιση), οι ΠΕ πήραν αύξηση, οι ΔΕ ευνοήθηκαν στην αξιολόγιση του μητσοτάκη, διότι τους αξιολόγησαν οι κομματικοί φίλοι τους.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
το αντίθετο ισχύει και στα δύο, στην προσωπική μου εμπειρία (αυξήσεις και αξιολόγιση), οι ΠΕ πήραν αύξηση, οι ΔΕ ευνοήθηκαν στην αξιολόγιση του μητσοτάκη, διότι τους αξιολόγησαν οι κομματικοί φίλοι τους.
"Χαμένοι της υπόθεσης είναι όσοι έχουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ και ειδικά όσοι έχουν πολυετή υπηρεσία.
Αντίθετα, κερδισμένοι είναι οι υπάλληλοι υποχρεωτικής ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι θα δουν αυξήσεις στον μισθό τους έως και 20 ευρώ τον μήνα."

Τύπε για το Βερναδακη μιλάμε  :2funny: :2funny:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δεν έχω άποψη. Αν πρόκειται περι κωλοτούμπας για κάποιο λόγο, φαουλ, αλλα τον Άδωνη όσο τον παρακολουθώ στη Βουλή και σε τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις δεν τον έχω για χαζό. Ζυγίζει τι λέει, είναι διαβασμένος και ετοιμόλογος.

Προσαρμόζεται στα δεδομένα της ΝΔ το παιδί.
Χωρίς τσιμπούκια στο Σιωνισμό , δεν στέκεσαι σε αυτό το κόμμα.
Μην ξεχνάμε που ήταν ο προδότης και αλήτης
όταν πήρε την απόφαση να κλείσει τη ΧΑ στη φυλακή.
Χωρίς κατηγορία , δεν χρειαζόταν.

Όταν τα αφεντικά στη ΝΥ διατάζουν τα πουτανάκια,
οι αρχες δικαίου και ο νόμος γίνονται μασούρι
και μπαίνουν στον κώλο ... των ... πουτανακίων !!!!!!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
:2funny: :2funny:

αδόκιμη η γενική αυτή αλλά με έκανε και γέλασα!

:grin:

Είναι ... ποιητική αδεία !!!!!!!!

Συνταγές για φασόλια ρε θα μας βρεις ;
Πέραν των κλασσικών ελληνικών με καρότα.
Κάτι διαφορερετικό για άσπρα φασόλια !!!!!!!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τον τελευταίο καιρό τρώω για πρωτείνη φακές με συνοδεία αντζούγια παστή.

Τα φασόλια κάποιους (όχι εμένα) τους φέρνουν αέρια.

Επιπλέον τα φασόλια θέλουν αποβραδίς μούλιασμα, μπορεί να μην βράζουν, είναι labor intensive φαγητό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τον τελευταίο καιρό τρώω για πρωτείνη φακές με συνοδεία αντζούγια παστή.

Τα φασόλια κάποιους (όχι εμένα) τους φέρνουν αέρια.

Επιπλέον τα φασόλια θέλουν αποβραδίς μούλιασμα, μπορεί να μην βράζουν, είναι labor intensive φαγητό.
Ελεος με αυτες τις αγγλικούρες, προφανως εννοεις "μπελαλίδικο".
Ακου "labor intensive" η φασολαδα... :headbang:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
εεε οχι και εντάσεως εργασίας η φασολάδα ρε παίκτη μου ... που να φτιάξεις και τζιγεροσαρμά τι θα λες

όποιο φαγητό πρέπει να κάθεσαι πάνω από την κατσαρόλα να το βλέπεις είναι εντάσεως εργασίας. όπως το γαμάτο κοκκινιστό που έκανα σήμερα, ήθελε συχνά εξτρά νεράκι για να μην σου κολλήσει/καεί.

αλλιώς φούρνος και fire and forget.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
όποιο φαγητό πρέπει να κάθεσαι πάνω από την κατσαρόλα να το βλέπεις είναι εντάσεως εργασίας. όπως το γαμάτο κοκκινιστό που έκανα σήμερα, ήθελε συχνά εξτρά νεράκι για να μην σου κολλήσει/καεί.

αλλιώς φούρνος και fire and forget.

Γνωστά τα περί βρεξίματος ...

απλά θέλω ποικιλία συνταγών !
Στην ελλάδα μόνο την κλασική μαλακία τούτη βρίσκεις ...

θέλω κάτι άλλο με φασόλια !!!!!!
ΟΧΙ ΚΑΡΟΤΑ !!!!!!!

Με άσπρα φασόλια , αλλά όχι την κλασική συνταγή !

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Τύπε ψάξε  για  το  βιβλίο "Η εθνική φασουλάδα και η ομελέτα" του Ηλία Πετρόπουλου.

Παίζει γύρω στο 5ευρω σε βιβλιοπωλεία ή τζαμπέ σε ηλεκτρονική μορφή στο ίντερνετ.

Εκεί θα βρεις τις σωστές/κλασσικές συνταγές για φασόλια και αυγά και όχι τις γκουρμέ-μαλακίες που παίζουν στην TV.

Το είχε σπουδάσει το θέμα ο ανάρχας που τρώνε τις στάχτες του τα αρούρια των παρισινών  υπονόμων.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Απο Δευτερα αλλα ποια Δευτέρα δεν λετε??? :cheesy: :cheesy:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Ζωντανός ο ΔΟΛ με δικαστική απόφαση
Του Παναγιώτη Στάθη

Ζωντανός παραμένει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία παραμένει "ανοιχτός", δηλαδή μη δεσμευμένος, ένας τραπεζικός λογαριασμός ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη ρευστότητα για να αγοράζεται χαρτί και να λαμβάνουν κάποια χρήματα οι εργαζόμενοι.

Η σημασία της απόφασης είναι μεγάλη διότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να παραμείνουν εν ζωή οι εφημερίδες του ομίλου, ΤΑ ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ. Η συζήτηση σήμερα έγινε παρουσία πολλών εργαζομένων στο Τμήμα Εκούσιας Μονομελούς και αφορούσε την αίτηση που έχουν καταθέσει τέσσερις τράπεζες (Αlpha, Εθνική, Eurobank και Πειραιώς) κατά του ΔΟΛ ζητώντας να τεθεί η επιχείρηση σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, με βάση τον "νόμο Δένδια". Οι τράπεζες ζήτησαν  την άρση της πρόσφατης προσωρινής διαταγής  με βάση την οποία αποδεσμεύτηκε ένας συγκεκριμένος λογαριασμός, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα λειτουργικά έξοδα  για τη λειτουργία του Οργανισμού.

Διατήρηση
Η πρόεδρος του  δικαστηρίου όμως διατήρησε σε ισχύ την προσωρινή διαταγή μέχρι την έκδοση της δικής της απόφασης, γεγονός που σημαίνει ότι μέχρι την ημέρα που θα δημοσιευθεί η απόφαση επί της αίτησης για την ειδική διαχείριση, ο  λογαριασμός  θα παραμένει ενεργός για την κάλυψη των εξόδων λειτουργίας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από αυτή την δικαστική εξέλιξη, οι εργαζόμενοι παρέμεναν απλήρωτοι για 7 μήνες."Αυτός ο λογαριασμός  είναι η πνοή της επιχείρησης που λειτουργεί ", τόνισε χαρακτηριστικά ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ΔΟΛ, Νϊκος Πιμπλής.
Ο  πρώην πρόεδρος του ΔΣΑ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, ο οποίος εκπροσώπησε του εργαζομένους του ΔΟΛ, επισήμανε προς το δικαστήριο ότι  "βασικός άξονας του νόμου Δένδια  είναι να μην υποστεί ζημία και να μην μειωθεί η αξία της επιχείρησης. "Γι' αυτό είναι αναγκαίο να μείνουν ανοιχτές οι εφημερίδες", ενώ το ίδιο υποστήριξαν και οι δικηγόροι των Σωματείων .

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Στο κενό έπεσε σήμερα η επιδίωξη των Τραπεζών και άλλων κύκλων να κλείσουν πάλι "Το Βήμα", "Τα Νέα", τα περιοδικά, τις ιστοσελίδες και το "ΒΗΜΑ FM", αναφέρει η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της.
Όπως σημειώνει:
"Το Δικαστήριο, που εξετάζει το αίτημα των Τραπεζών για εγκατάσταση ειδικού εκκαθαριστή στο ΔΟΛ, αποδέχθηκε το αίτημα των εργαζομένων της ΕΣΗΕΑ και των άλλων Ενώσεων (ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, ΕΤΕΡ) για συνέχιση της έκδοσης των ιστορικών εφημερίδων, των περιοδικών, της λειτουργίας των ιστοσελίδων και του ραδιοφωνικού σταθμού, αλλά με προϋπόθεση την ταυτόχρονη καταβολή της μισθοδοσίας των συναδέλφων.

Με την απόφαση αυτή υποστηρίζεται το δίκαιο των αιτημάτων των εργαζομένων στο ΔΟΛ, που επί μήνες κρατούν, με δική τους απόφαση απλήρωτοι για επτάμιση μήνες, ανοιχτές τις εφημερίδες και τα υπόλοιπα Μέσα του Ομίλου.
Ταυτόχρονα, όμως, με τη σημερινή απόφαση η Πρόεδρος του Δικαστηρίου διαφυλάττει την πολυφωνία, για τις δημοσιογραφικές κατακτήσεις και τα δικαιώματα των δημοσιογράφων.

Πηγή:Capital.gr

:shit: :shit: :shit:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like