You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 215K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
καταπληκτικο!!!!!!!!!!!!
ματσαρα for the ages, ολοκληρη η σειρα το ιδιο!!!!!!!!!
ενας κουτσος CP3 οδηγησε τους Κλιπερς στην μεγαλυτερη προκριση της ιστοριας τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κριμα που μια απο τις δυο ομαδες επρεπε να αποκλειστει... οπως εγραψε καποιος στο τουιτερ λιγο πριν τη ληξη, απο τις 7 που εχουν περασει, οι 6 δεν ειναι καλυτερες απο τον χαμενο του ζευγαριου, οποιος κι αν ηταν αυτος...
οσοι δεν το ειδατε, να το κανετε αν το πετυχετε πουθενα μαγνητοσκοπημενο... και οσοι το ειδανε ειμαι σιγουρος οτι το ξαναβλεπουν ανετα...
μιλαμε για ματσαρα!!!!
μια τεραστια δυναμη να προσπαθει να ξεπερασει ενα ανυπερβλητο εμποδιο... και κανενας να μην κανει πισω ουτε χιλιοστο!!!
ρισκαρω την προβλεψη οτι κανενα αλλο ζευγαρι απο εδω και κατω δεν προκειται να μας προσφερει τετοια σειρα, ουτε καν οι τελικοι...
ενας κουτσος CP3 οδηγησε τους Κλιπερς στην μεγαλυτερη προκριση της ιστοριας τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κριμα που μια απο τις δυο ομαδες επρεπε να αποκλειστει... οπως εγραψε καποιος στο τουιτερ λιγο πριν τη ληξη, απο τις 7 που εχουν περασει, οι 6 δεν ειναι καλυτερες απο τον χαμενο του ζευγαριου, οποιος κι αν ηταν αυτος...
οσοι δεν το ειδατε, να το κανετε αν το πετυχετε πουθενα μαγνητοσκοπημενο... και οσοι το ειδανε ειμαι σιγουρος οτι το ξαναβλεπουν ανετα...
μιλαμε για ματσαρα!!!!
μια τεραστια δυναμη να προσπαθει να ξεπερασει ενα ανυπερβλητο εμποδιο... και κανενας να μην κανει πισω ουτε χιλιοστο!!!
ρισκαρω την προβλεψη οτι κανενα αλλο ζευγαρι απο εδω και κατω δεν προκειται να μας προσφερει τετοια σειρα, ουτε καν οι τελικοι...
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
Το ειδα χθες 6 παρα τελειωσε
μας σκισανε με αυτες τις ωρες
αντε καιρος ηταν να τελειωνουμε με αυτην την αντιεμπορικη ομαδα τους σπερς
σημερα δειχνει 10 30 στο οτε γουοριος-γκριζλις δεν θα εχει και μεγαλο ενδιαφερον αυτη η σειρα υπαρχει ξεκαθαρο φαβορι
ποιοι κλιπερς..μεχρι εδω ηταν αυτοι και να γινει το θαυμα και περασουν το χιουστον μετα ερχονται οι γουοριορς
υ.γ. κανενα αμερικανο οπαδο εχουνε οι κλιπερς?
οσες φορες εκανε πλανα στην εξεδρα κατα 90% κινεζοι ητανε
αλλοι μαντσεστερ γιουναιτετ μας προεκυψε που στο γηπεδο βρισκεις αγγλο οπαδο με το κυαλι..ολο ινδοι και κινεζοι και εκει
μας σκισανε με αυτες τις ωρες
αντε καιρος ηταν να τελειωνουμε με αυτην την αντιεμπορικη ομαδα τους σπερς
σημερα δειχνει 10 30 στο οτε γουοριος-γκριζλις δεν θα εχει και μεγαλο ενδιαφερον αυτη η σειρα υπαρχει ξεκαθαρο φαβορι
ποιοι κλιπερς..μεχρι εδω ηταν αυτοι και να γινει το θαυμα και περασουν το χιουστον μετα ερχονται οι γουοριορς
υ.γ. κανενα αμερικανο οπαδο εχουνε οι κλιπερς?
οσες φορες εκανε πλανα στην εξεδρα κατα 90% κινεζοι ητανε
αλλοι μαντσεστερ γιουναιτετ μας προεκυψε που στο γηπεδο βρισκεις αγγλο οπαδο με το κυαλι..ολο ινδοι και κινεζοι και εκει
καταπληκτικο!!!!!!!!!!!!
μιλαμε για ματσαρα!!!!
Πολύ σωστός. Βλέπω πάααααααρα πολλά χρόνια ΝΒΑ και μπάσκετ γενικότερα. Αυτή εδώ ήταν μια από τις καλύτερες σειρές αγώνων ever!!!!! Σχεδόν όλα τα ματς να κρίνονται στις λεπτομέρειες και να μπορούν να κερδηθούν κι από τις δύο πλευρές. Μακάρι να δούμε κάτι ανάλογο και στη συνέχεια αλλά κι εγώ δεν το νομίζω. Πως να ξεπεραστεί αυτή η σειρά? Πάντως δεν βλέπω τους Κλίπερς να πηγαίνουν περισσότερο, όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά φέτος είχαν πιο στενό ρόστερ ούτως ή άλλως και τώρα έχουν και τραυματισμούς. Συν το γεγονός ότι νομίζω πως αυτή η σειρά τους στράγγιξε σωματικά και ψυχικά. Από την άλλη βέβαια, είναι λογικό να σκεφτεί κάποιος ότι αφού πέρασαν αυτούς τους Σπερς, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Όντως, αν ήταν πλήρεις θα το έλεγα κι εγώ γιατί μετά τις πολλές φιλοδοξίες και τις κατραπακιές των τελευταίων 2-3 χρόνων, φέτος παρουσιάστηκαν πιο σοβαροί. Όχι ότι δεν έκαναν τις γνωστές αυτοκτονίες λόγω απειρίας και τα σκαμπανεβάσματα βέβαια και πάλι......
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ωραιο ντοπαρισμα τους εκαναν. ;)αν ο Κρις Πολ ειναι εστω και στο 60%, θα περασουνε τους Ροκετς και θα αποκλειστουνε απο τους Γυοριορς...
παντως αυριο λογικα δεν θα παξει
το χαρτι που μοιραστηκε στους παιχτες πριν αρχισει η σειρα!!
Φοβερο 7ο παιχνιδι και μεγαλη προκριση για τους Κλιπερς! Κριμα πραγματικα που επαιξαν αυτες οι 2 ομαδες μαζι στο πρωτο γυρο. Προσωπικα τους συμπαθω πολυ τους Κλιπερς και κυριως γιατι εχω ιδιαιτερη εκτιμηση στο Κρις Πολ αλλα πιστευω οτι δεν εχουν ελπιδα εναντια στους Γουοριορς(με τη προυποθεση οτι περασουν τους Ροκετς). Επισης δεν εχουν βαθος παγκου κατι που πιστευω θα τους στοιχισει στη συνεχεια.
Στην Ανατολη τα πραγματα εχουν γινει αμφιροπα. Οι Χοκς απο το πρωτο γυρο δειχνουν πεσμενοι. Οι Καβαλιρς εχασαν Λοβ και για τα 2 πρωτα παιχνιδια Σμιθ.
Νομιζω δεν υπαρχει χωρος για προγνωστικα.
Τελος αν διαλεγα θα ελεγα Κλιπερς, Γκολντεν Στειτ, Καβαλιρς και ΓΟυιζαρντς.
Υ.Γ. Οι Μαβερικς μου σχεδον σκουπιστικαν οποτε απο δω και περα Κλιπερς!(Μεχρι να αποκλειστουν και αυτοι οποτε να βρω αλλη ομαδα να υποστηριξω...Οσο για την ομαδα της καρδιας Λεικερς ουτε πλει οφ δε μπηκαμε...
Στην Ανατολη τα πραγματα εχουν γινει αμφιροπα. Οι Χοκς απο το πρωτο γυρο δειχνουν πεσμενοι. Οι Καβαλιρς εχασαν Λοβ και για τα 2 πρωτα παιχνιδια Σμιθ.
Υ.Γ. Οι Μαβερικς μου σχεδον σκουπιστικαν οποτε απο δω και περα Κλιπερς!(Μεχρι να αποκλειστουν και αυτοι οποτε να βρω αλλη ομαδα να υποστηριξω...Οσο για την ομαδα της καρδιας Λεικερς ουτε πλει οφ δε μπηκαμε...
και θα αργησετε πολυ..........Φοβερο 7ο παιχνιδι και μεγαλη προκριση για τους Κλιπερς! Κριμα πραγματικα που επαιξαν αυτες οι 2 ομαδες μαζι στο πρωτο γυρο. Προσωπικα τους συμπαθω πολυ τους Κλιπερς και κυριως γιατι εχω ιδιαιτερη εκτιμηση στο Κρις Πολ αλλα πιστευω οτι δεν εχουν ελπιδα εναντια στους Γουοριορς(με τη προυποθεση οτι περασουν τους Ροκετς). Επισης δεν εχουν βαθος παγκου κατι που πιστευω θα τους στοιχισει στη συνεχεια.
madrilenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γουριορς δείχνουν ότι τελικά το έχουν. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με καβσλιερς μάλλον αυτοί με μπουλς θα είναι στους τελικούς. Ο λεμπρον σήμερα το πούλησε το μάτς, πολύ κακος στη επίθεση.
Το περιεργο6ειναι ότι οι μπουλς είχαν πολύ περιορισμένο ροτεισον, ο μιροτιτς δεν έπαιξε καθόλου
Το περιεργο6ειναι ότι οι μπουλς είχαν πολύ περιορισμένο ροτεισον, ο μιροτιτς δεν έπαιξε καθόλου
hercules11
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Γουριορς δείχνουν ότι τελικά το έχουν. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με καβσλιερς μάλλον αυτοί με μπουλς θα είναι στους τελικούς. Ο λεμπρον σήμερα το πούλησε το μάτς, πολύ κακος στη επίθεση.
Και εγώ τους γουόριος έχω πλέον σαν φαβορί. όσο για τους μπουλς σήμερα τρομερή εμφάνιση από ροουζ και γκασολ, ενώ για το ροτεισιον στα play off ετσι γίνεται η πρώτη πεντάδα μπορεί να βγάλει και 40λεπτο. Ο λεμπρον εδώ και καιρό φαίνεται ξενερομένος και παίζει όσο χρειάζεται, σήμερα ήθελε πολύ περισσότερο. Εχουν και πολλές απουσίες.
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
παρακολουθω τον CP3 απο παιδι, θελω να το φορεσει το γαμημενο το δαχτυλιδι!
φετος δεν νομιζω, αλλα η ομαδα χρειαζεται μονο εναν παιχτη για να γινει το 1ο φαβορι...
εναν απο αυτους τους δυο, οι οποιοι συμπτωματικα ειναι restricted free agents φετος...
φετος δεν νομιζω, αλλα η ομαδα χρειαζεται μονο εναν παιχτη για να γινει το 1ο φαβορι...
εναν απο αυτους τους δυο, οι οποιοι συμπτωματικα ειναι restricted free agents φετος...
Συνημμένα
δεν εχουν χωρο sto salary cup για αυτους τους 2 παιχτες φιλε. Εδωσαν τον Νταντλευ στο Μιλγουοκι γιατι ηταν πανω απο το οριο . Ο Ριβερς τον ηθελε σαν λυση απο τον παγκο να ξεκουραζει τον Barnes αλλα δεν ηθελαν να ξεπερασουν το οριο.
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
σωστα ειναι αυτα που λετε, αλλα μην ξεχνατε οτι υπογραφηκε νεο τηλεοπτικο συμβολαιο μαμουθ το οποιο θα ισχυσει απο το 2016 και αναμενεται να εκτιναξει το σαλαρι καπ!
οποτε οι Κλιπερς θα βρεθουνε πανω απο το οριο για εναν μονο χρονο... ο Ballmer εδωσε 2 δις περυσι για να τους αγορασει... δεν νομιζω να τσιγκουνευτει 4-5 μυρια φορο πολυτελειας προκειμενου να ενισχυσει τοσο πολυ την ομαδα...
εγω στη θεση του θα τα εχωνα!
οποτε οι Κλιπερς θα βρεθουνε πανω απο το οριο για εναν μονο χρονο... ο Ballmer εδωσε 2 δις περυσι για να τους αγορασει... δεν νομιζω να τσιγκουνευτει 4-5 μυρια φορο πολυτελειας προκειμενου να ενισχυσει τοσο πολυ την ομαδα...
εγω στη θεση του θα τα εχωνα!
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
ρεπο σημερα και μεχρι στιγμης ειχαμε σπασιματα εδρας και στα τεσσερα ζευγαρια...
τους Γουοριορς δεν τους βλεπω καλα... κανανε μια ηττα και τα βαψανε μαυρα λες και χαθηκε ο κοσμος! αντιδρασεις που δειχνουν απειρια διαχειρισης καταστασεων... ενα μικρο μπετ το εριξα στους Γκριζλις με 4.80 να περασουνε...
οι Γουιζαρντς πολυ ατυχοι με τον τραυματισμο του Γουολ... φανηκε να τους εχουν τους Χωκς...
οι Κλιπερς εχουν σαφες προβαδισμα αν γυρισει ο Κρις Πολ και ειναι καλα... παντως χθες τους σφυριξαν πολυ κοντρα οι γκριζοι...
Καβς-Μπουλς πανε για 7 ματς...
τους Γουοριορς δεν τους βλεπω καλα... κανανε μια ηττα και τα βαψανε μαυρα λες και χαθηκε ο κοσμος! αντιδρασεις που δειχνουν απειρια διαχειρισης καταστασεων... ενα μικρο μπετ το εριξα στους Γκριζλις με 4.80 να περασουνε...
οι Γουιζαρντς πολυ ατυχοι με τον τραυματισμο του Γουολ... φανηκε να τους εχουν τους Χωκς...
οι Κλιπερς εχουν σαφες προβαδισμα αν γυρισει ο Κρις Πολ και ειναι καλα... παντως χθες τους σφυριξαν πολυ κοντρα οι γκριζοι...
Καβς-Μπουλς πανε για 7 ματς...
Οι Καβς πέρασαν τελικούς Ανατολής, χωρίς Λοβ, τον Ιρβινγκ έξω από το πρώτο 12λεπτο και τον Λεμπρόν σε μέτρια βραδιά επιθετικά γιατί και πάλι έκανε όλο το παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Παρόλα αυτά κέρδισαν αρκετά εύκολα τους Μπουλς οι οποίοι να πω την αλήθεια με ψιλοαπογοήτευσαν από την άποψη της μαχητικότητας και του πάθους. Έδειξαν σημάδια ομάδας χωρίς χαρακτήρα.
Από την άλλη έχουμε τους Κλίπερς οι οποίοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Η πιο απρόβλεπτη ομάδα του κόσμου. Μπορεί να πάνε στο Χιούστον και να κερδίσουν με 20 πόντους και μετά να χάσουν 4-0 στον επόμενο γύρο ή να χάσουν με 20 πόντους από τους Ρόκετς και να αποκλειστούν. Και μπορεί να πάρουν και το πρωτάθλημα......... Εδώ κι αν μιλάμε για αυτοκτονική ομάδα. Δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση τέτοιο στραπάτσο στην έδρα σου με +19 σε κάποια φάση στα τέλη του 3ου 12λέπτου. Έκατσα και το είδα το ματς. Δεν ξέρω τι να προβλέψω με αυτή την ομάδα. Πάνω που πάει να μας πείσει ότι απέβαλλε τα κόμπλεξ του παρελθόντος, ξανά μανά τα ίδια. Αξιέπαινοι και οι Ρόκετς βέβαια που χωρίς τον Χάρντεν παίζουν πιο ωραίο μπάσκετ, πιο ορθόδοξο και ομαδικό. Μεγάλη η ευθύνη του Ρίβερς κατά την γνώμη μου.
Από την άλλη έχουμε τους Κλίπερς οι οποίοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Η πιο απρόβλεπτη ομάδα του κόσμου. Μπορεί να πάνε στο Χιούστον και να κερδίσουν με 20 πόντους και μετά να χάσουν 4-0 στον επόμενο γύρο ή να χάσουν με 20 πόντους από τους Ρόκετς και να αποκλειστούν. Και μπορεί να πάρουν και το πρωτάθλημα......... Εδώ κι αν μιλάμε για αυτοκτονική ομάδα. Δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση τέτοιο στραπάτσο στην έδρα σου με +19 σε κάποια φάση στα τέλη του 3ου 12λέπτου. Έκατσα και το είδα το ματς. Δεν ξέρω τι να προβλέψω με αυτή την ομάδα. Πάνω που πάει να μας πείσει ότι απέβαλλε τα κόμπλεξ του παρελθόντος, ξανά μανά τα ίδια. Αξιέπαινοι και οι Ρόκετς βέβαια που χωρίς τον Χάρντεν παίζουν πιο ωραίο μπάσκετ, πιο ορθόδοξο και ομαδικό. Μεγάλη η ευθύνη του Ρίβερς κατά την γνώμη μου.
captain mortimer 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ο τραυματισμος του λοβ ισως τους βγει σε καλο γτ φετος ειναι πολυ κακος. ουτε πολλα ριμπαουντ ουτε ποντους πολλους βαζει αν εξαιρεσουμε ορισμενα παιχνιδια. επισης εχει παρει περισσοτερο χρονο συμμετοχης ο τομπσον που ειναι απο τους καλυτερους ριμπαουντερ στι λιγκα και ο σουμπερτ ο οποιος χαραμιζοταν στους νικς και το δειχνει στ playoff με αρκετα καλα στατιστικα.. οσο για τους κλιπερς αν παιζουν μονο ο μπλεικ ο cp3 δε θ περασουν τους ροκετς. θελουν καλυτερους ρεντικ κ κροφορντ... υγ. χθες φοβεροι οι μπρουερ και σμιθ ειδικα οταν βγηκε ο μουσιας
Οι Κλιππερς φιλε μου παιζουν με 6 παιχτες. Δεν εχουν αλλους. Πρεπει να παιζουν 90% ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥς και πανω απο 40 λεπτα σε καθε ματς για να νικησουν. Και να σκεφτουμε οτι στις 2 σειρες εχουν παιξει απο 7 ματς. Για μενα και να περασουν τους Ροκετς θεωρω οτι θα σκουπιστουν ειτε απο το Γκολντεν στειτ ειτε απο το Κλιβελαντ. Τωρα οι Ροκετς σταματησαν να παιζουν το γρηγορο μπασκετ που επαιζαν στα 4 πρωτα ματς και αναλωνονταν σε σκοπιμα φαουλ στον Τζορνταν. Μολις ετρεξαν και γυριζαν γρηγορα τη μπαλα συνηλθαν και εφεραν τουμπα τη σειρα. Το Γκολντεν Στειτ πιστεψε οτι μονο με τα τριποντα θα επαιρναν τη σειρα με το Μεμφις. Εφαγαν 2 σφαλιαρες αποφασισαν να παιξουν αμυνα και γυρισαν τη σειρα. Οσο για το Σικαγο φανηκε κατωτερο του αναμενομενου. Πολυ περιορισμενη επιθετικα ομαδα. Κολλαει στην επιθεση πολλη ωρα και τα χανουν μετα. Ισως φταιει και ο προπονητης σε αυτο.Το Κλιβελαντ λερναια υδρα. Μπραβο. Δεν τους το ειχα.