Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε, παίζει εμπάθεια για ότι σχετίζεται με τους Νικς από τον Μαγουλά.
Τώρα για τον Rich είπε ότι αν είχε ακόμα την κοιλίτσα, θα έπρεπε ο Deng να κάνει γύρο για να τον περάσει. :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως γουστάρω που το ΣΚΑΪ πήρε και το ΝΒΑ, έγινε πολύ μπασκετικό κανάλι. :rockon:
εδω εχω αρχισει να τους αντιπαθω εγω ρε τυπε
χασαμε και τον μαλακομαρμπουρυ να κοροιδευουμε λιγο

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
εδω εχω αρχισει να τους αντιπαθω εγω ρε τυπε
χασαμε και τον μαλακομαρμπουρυ να κοροιδευουμε λιγο

Ρε δεν σταματάει αυτός σου λέω. :2funny: :2funny: :2funny:
Ειλικρινά δε θυμάμαι άλλον αθλητή που να έχει τρελαθεί τόσο.
Μετά από τις μαλακίες που έχει πει για την πρώην ομάδα του, πήγε τις προάλλες στο Madison Square Garden. Με το που έκατσε, έβγαλε κάμερα για να καταγράψει το πως θα τον πετάξουν έξω αφού είχε κάτσει σε λάθος θέση (γίνεται ticket control μετά από κάθε παράπονο θεατή και όποιος αρχίζει τις ιστορίες, δρόμο). Τι σκατά σκέφτεται αυτός ο τύπος, δε μπορώ να καταλάβω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε δεν σταματάει αυτός σου λέω. :2funny: :2funny: :2funny:
Ειλικρινά δε θυμάμαι άλλον αθλητή που να έχει τρελαθεί τόσο.
Μετά από τις μαλακίες που έχει πει για την πρώην ομάδα του, πήγε τις προάλλες στο Madison Square Garden. Με το που έκατσε, έβγαλε κάμερα για να καταγράψει το πως θα τον πετάξουν έξω αφού είχε κάτσει σε λάθος θέση (γίνεται ticket control μετά από κάθε παράπονο θεατή και όποιος αρχίζει τις ιστορίες, δρόμο). Τι σκατά σκέφτεται αυτός ο τύπος, δε μπορώ να καταλάβω.
ειναι μεγαλος τρομπας :2funny:

Συνημμένα

• stephon_marbury-arton21072-240x240.jpg
    stephon_marbury-arton21072-240x240.jpg
    32,9 KB · Εμφανίσεις: 26

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ειναι μεγαλος τρομπας :2funny:

Τεράστιος. :2funny:
Για πες τύπε αφού και φέτος η Νέα Υόρκη δεν είναι για μεγάλα πράγματα, ποιά άλλη ομάδα υποστηρίζεις?
Το πας βάση συμπάθειας για κανα παίχτη ή έχεις και καμια 2η ούτως ή άλλως?
Πέρυσι έψηνες Denver αν θυμάμαι καλά. :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τεράστιος. :2funny:
Για πες τύπε αφού και φέτος η Νέα Υόρκη δεν είναι για μεγάλα πράγματα, ποιά άλλη ομάδα υποστηρίζεις?
Το πας βάση συμπάθειας για κανα παίχτη ή έχεις και καμια 2η ούτως ή άλλως?
Πέρυσι έψηνες Denver αν θυμάμαι καλά. :think:
τυπε αν συμπαθω κανα παιχτη μονο
οι νικς ειναι για τα μπαζα οπως εδω και χρονια δηλαδη
τωρα εχω καταβασει το nba 2k10 και ακομα και εκει δυσκολα νικας με τους νικς :2funny: :2funny:
ρε τι παθαμε :2funny:
ειναι πολλοι τυποι σε πολλες ομαδες που γουσταρω,πχ αρτεστ,μπεν γουαλας,ρ.λιουις,μπιλαπς

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τωρα εχω καταβασει το nba 2k10 και ακομα και εκει δυσκολα νικας με τους νικς :2funny: :2funny:
ειναι πολλοι τυποι σε πολλες ομαδες που γουσταρω,πχ αρτεστ,μπεν γουαλας,ρ.λιουις,μπιλαπς

Τύπε, τι είπαν πριν από λίγο και δεν το έπιασα καλά? Λέγανε κάτι σχετικά με "στον Alpha Digital έγινε για μια περίοδο και μακάρι το ενδιαφέρον για το μπάσκετ ανέβει όπως παλιά..." και κάτι άλλα αλλά δεν άκουσα. Μιλούσαν για συχνότερες μεταδόσεις ή λέγανε τις πίπες τους?

Εγώ πάω πολύ τον Wade και μου αρέσει το one man show οπότε το Miami έχει γίνει η 2η συμπάθειά μου. Επίσης μου αρέσει πολύ το Denver & το Dallas. Το 2k10 το έχω στο ps3 και όντως οι Knicks είναι ψιλοφόλα. Βέβαια ο Gallo έχει 95 3pt και τα βάζει από παντού (όπως και στην πραγματικότητα που δεν το περίμενα) αλλά από ψηλούς, ο Lee είναι μόνος του. Έχεις βρει μήπως και κανα patch για Euroleague? Στο pc βγάζουν κάτι καλά απ' ότι έχω ακούσει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε, τι είπαν πριν από λίγο και δεν το έπιασα καλά? Λέγανε κάτι σχετικά με "στον Alpha Digital έγινε για μια περίοδο και μακάρι το ενδιαφέρον για το μπάσκετ ανέβει όπως παλιά..." και κάτι άλλα αλλά δεν άκουσα. Μιλούσαν για συχνότερες μεταδόσεις ή λέγανε τις πίπες τους?

Εγώ πάω πολύ τον Wade και μου αρέσει το one man show οπότε το Miami έχει γίνει η 2η συμπάθειά μου. Επίσης μου αρέσει πολύ το Denver & το Dallas. Το 2k10 το έχω στο ps3 και όντως οι Knicks είναι ψιλοφόλα. Βέβαια ο Gallo έχει 95 3pt και τα βάζει από παντού (όπως και στην πραγματικότητα που δεν το περίμενα) αλλά από ψηλούς, ο Lee είναι μόνος του. Έχεις βρει μήπως και κανα patch για Euroleague? Στο pc βγάζουν κάτι καλά απ' ότι έχω ακούσει.
ειπαν οτι δεν μπορουν να παρουν αλλα παιχνιδια γιατι κοστιζουν,και οτι θα ανεβει το παιχνιδι στην ιστοσελιδα του σκαι μεχρι την τριτη για το δει οποιος θελει αποκει,
εψαξα και εγω για πατς αλλα τιποτα ακομα,ειναι νωρις,θα βγαλουν λογικα,τους γαμησε ο γουειντ στην τελευταια φαση :rockon:

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1

Washington και ξερό ψωμί κουφάλες !!! Εκτός από την ομάδα της πρωτεύουσας μ αρέσουν οι μάτζικ ( Χαουαρντ , Νελσον , Κάρτερ ) και απο τη Δύση οι ανερχόμενοι Γκρίζλιεις   :rockon: :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ειπαν οτι δεν μπορουν να παρουν αλλα παιχνιδια γιατι κοστιζουν,και οτι θα ανεβει το παιχνιδι στην ιστοσελιδα του σκαι μεχρι την τριτη για το δει οποιος θελει αποκει,
εψαξα και εγω για πατς αλλα τιποτα ακομα,ειναι νωρις,θα βγαλουν λογικα,τους γαμησε ο γουειντ στην τελευταια φαση :rockon:

ωραίος :rockon:

Washington και ξερό ψωμί κουφάλες !!! Εκτός από την ομάδα της πρωτεύουσας μ αρέσουν οι μάτζικ ( Χαουαρντ , Νελσον , Κάρτερ ) και απο τη Δύση οι ανερχόμενοι Γκρίζλιεις   :rockon: :rockon:

Τύπε, και οι μάγοι είστε συμπαθητικοί αλλά πέρυσι δεν βλεπόσασταν γιατί χάνατε συνέχεια. Φέτος λογικά θα κάνετε δυνατή χρονιά και σας βλέπω για 5-6ους στην ανατολή. Το Ορλάντο το συμπάθησα πέρυσι με τη Βοστώνη και το Κλίβελαντ αλλά μου τη δίνει λίγο το γεγονός ότι παίζουν σαν βιντεπαιχνίδι, όλο τρίποντα ή καρφώματα και ζαλίζομαι από ένα σημείο και μετά. :2funny:
Το Μέμφις είναι ερωτηματικό γιατί φέτος θα χρειάζονται 2-3 μπάλες για να παίξουν οπότε μαλλον θα τσακωθούν στην πορεία και κάποιος θα γίνει ανταλλαγή.

Καλό το πρώτο ματς σήμερα, ο Deng έχει γυρίσει δυνατός και γουστάρω Arroyo & πορτορικάνικη φάση στη Florida. :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πηγαινε περαμα να τον δεις  :2funny:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Να καταθέσω κι εγώ την γνώμη μου για τα όσα έχω δει ως τώρα.Δεν είμαι πια τόσο φανατικός όπως εσείς παληκάρια αλλά κρατάω επαφή κι ενημερώνομαι καθημερινά.Απο αυτά που εχω δει ως τώρα πάντως και ξέροντας οτι είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα μπορώ να πω οτι θα έχουμε αρκετέ αλλαγές στην κορυφή.Πρόβλεψη για ημιτελικούς-τελικούς περιφερειών δεν μπορούμε να κάνουμε φυσικά απο τώρα γιατί παίζουν πολύ και οι τραυματισμοί.Θυμηθείτε με.Ο Κάρτερ ήδη βγήκε εκτός και περιμένω και συνέχεια απο αυτόν.Γενικά δεν βλέπω φέτος καλούς Μάγους.Κάποια στιγμή θα βγει εκτός και ο Σακίλ.Γενικά οι Καβς θα φάνε τα μούτρα τους φέτος.Η ουάσινγκτον αν μείνουν όλοι υγιείς μέχρι τέλος θα φτάσει ψηλά και μου αρέσει πολύ και Ατλάντα.Καλό σύνολο και ψυχωμένα παιδιά.Το Μαιάμι είναι η αδυναμία μου λόγω Γουειντ αλλά δεν βλέπω να κάνουν το κάτι παραπάνω και φέτος.Χρειάζονται έναν καλό άσο κι έναν καλό σέντερ.Καλή ομάδα έχει φτιάξει και το Σικάγο.Αν μείνουν υγιείς οι Σέλτικς,μάλλον είναι φαβορί για τελικούς πάντως.Απο δύση σίγουρα οι Λέικερς έχουν τον πρώτο λόγο.Απο εκεί και πέρα μου αρέσει πολύ το Ντένβερ(κι απο πέρσι ακόμα).Αν αντέξει ο Μπίλαπς και συνεχίσει με την ιδια αποφασιστικότητα ο Αντονι θα φτάσουν πολύ ψηλά και φέτος.Βελτιωμένο το Ντάλας αλλά δεν θα κάνει υπέρβαση γιατί ο Κιντ έπρεπε να έχει σταματήσει το μπάσκετ απο πρόπερσι και σέντερ της προκοπής δεν υπάρχει.Και τους Σπερς δεν τους πολυπιστεύω φέτος.Γενικά στην δύση είναι λιγάκι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.Στην Ανατολή προβλέπεται σφαγή φέτος!!Ιδωμεν.Εδω θα είμαστε και θα τα λέμε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να καταθέσω κι εγώ την γνώμη μου για τα όσα έχω δει ως τώρα.Δεν είμαι πια τόσο φανατικός όπως εσείς παληκάρια αλλά κρατάω επαφή κι ενημερώνομαι καθημερινά.Απο αυτά που εχω δει ως τώρα πάντως και ξέροντας οτι είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα μπορώ να πω οτι θα έχουμε αρκετέ αλλαγές στην κορυφή.Πρόβλεψη για ημιτελικούς-τελικούς περιφερειών δεν μπορούμε να κάνουμε φυσικά απο τώρα γιατί παίζουν πολύ και οι τραυματισμοί.Θυμηθείτε με.Ο Κάρτερ ήδη βγήκε εκτός και περιμένω και συνέχεια απο αυτόν.Γενικά δεν βλέπω φέτος καλούς Μάγους.Κάποια στιγμή θα βγει εκτός και ο [glow=red,2,300]Σακίλ[/glow].Γενικά οι Καβς θα φάνε τα μούτρα τους φέτος.Η ουάσινγκτον αν μείνουν όλοι υγιείς μέχρι τέλος θα φτάσει ψηλά και μου αρέσει πολύ και Ατλάντα.Καλό σύνολο και ψυχωμένα παιδιά.Το Μαιάμι είναι η αδυναμία μου λόγω Γουειντ αλλά δεν βλέπω να κάνουν το κάτι παραπάνω και φέτος.Χρειάζονται έναν καλό άσο κι έναν καλό σέντερ.Καλή ομάδα έχει φτιάξει και το Σικάγο.Αν μείνουν υγιείς οι Σέλτικς,μάλλον είναι φαβορί για τελικούς πάντως.Απο δύση σίγουρα οι Λέικερς έχουν τον πρώτο λόγο.Απο εκεί και πέρα μου αρέσει πολύ το Ντένβερ(κι απο πέρσι ακόμα).Αν αντέξει ο Μπίλαπς και συνεχίσει με την ιδια αποφασιστικότητα ο Αντονι θα φτάσουν πολύ ψηλά και φέτος.Βελτιωμένο το Ντάλας αλλά δεν θα κάνει υπέρβαση γιατί ο Κιντ έπρεπε να έχει σταματήσει το μπάσκετ απο πρόπερσι και σέντερ της προκοπής δεν υπάρχει.Και τους Σπερς δεν τους πολυπιστεύω φέτος.Γενικά στην δύση είναι λιγάκι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.Στην Ανατολή προβλέπεται σφαγή φέτος!!Ιδωμεν.Εδω θα είμαστε και θα τα λέμε.
δεν μασαει ο μπουλντοζας ρε τυπε :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συνοπτικά τα αποτελέσματα

L.A. Clippers - Minnesota Timberwolves 93-90
Sacramento Kings - Memphis Grizzlies 127-116 OT
Utah Jazz - Houston Rockets 96-113
New York Knicks - New Orleans Hornets 117-111  :rockon:
Charlotte Bobcats - New Jersey Nets 79-68
Οι βαθμολογίες σε Ανατολή και Δύση

Atlantic Division

Boston 4-0
Philadelphia 2-1
Toronto 1-2
New York 1-3
New Jersey 0-4

Central Division

Cleveland 2-2
Milwaukee 1-1
Chicago 1-2
Detroit 1-2
Indiana 0-2

Southeast Division

Miami 3-0
Orlando 3-0
Atlanta 2-1
Washington 2-1
Charlotte 2-2
Northwest Division

Denver 3-0
Oklahoma 2-1
Portland 2-2 
Utah 1-2
Minnesota 1-3

Pacific Division

Phoenix 3-0
L.A. Lakers 2-1
Sacramento 1-3
L.A. Clippers 1-4
Golden State 0-2

Southwest Division

Houston 3-1
San Antonio 2-1
Dallas 2-1
Memphis 1-3
New Orleans 1-3

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www2.pictures.gi.zimbio.com/Washington+Wizards+v+Cleveland+Cavaliers+Game+Oi_CTHLZkg0l.jpg[/img[/URL]]

Άρχισε πριν λίγο και προηγούνται οι πρωτευουσιάνοι. :headbang3:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Portland Blazers - Atlanta Hawks 91-97
Dallas Mavericks - Utah Jazz 96-85
Oklahoma City Thunder - L.A. Lakers 98-110 OT
Chicago Bulls - Milwaukee Bucks 83-81
Miami Heat - Phoenix Suns 96-104
Detroit Pistons - Orlando Magic 85-80
Cleveland Cavaliers - Washington Wizards 102-90
Indiana Pacers - Denver Nuggets 93-111
Philadelphia 76ers - Boston Celtics 74-105

Ωραία ματς τα Wizards @ Cavaliers, Jazz @ Mavericks, Lakers @ Thunder.
Στο πρώτο, οι πρωτευουσιάνοι μπήκαν δυνατά αλλά από το ημίχρονο, αργά και σταθερά οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή. Το τεράστιο σερί της βραδιάς έγινε στην 4η περίοδο του Γιούτα-Ντάλλας όπου ο Γερμανός σεληνιάστηκε και πέτυχε 29 :o πόντους στην 4η περίοδο και πήραν το ματς. Μεγάλη έκπληξη η φετινή Οκλαχόμα που εκτός από το ωραίο μπάσκετ που παίζει, δείχνει ότι οι πιτσιρικάδες της έχουν ανέβει ένα επίπεδο και θα δυσκολέψουν αρκετές ομάδες. Όλοι ξέραμε τους Ντουράντ & Γουέστμπρουκ αλλά οι Σεφολόζα & Γκριν έχουν γίνει άλλοι παίχτες.

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οι Πίστονς νίκη επί του Ορλάντο χωρίς Πρινς και Χάμιλτον!! :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Να καταθέσω κι εγώ την γνώμη μου για τα όσα έχω δει ως τώρα.Δεν είμαι πια τόσο φανατικός όπως εσείς παληκάρια αλλά κρατάω επαφή κι ενημερώνομαι καθημερινά.Απο αυτά που εχω δει ως τώρα πάντως και ξέροντας οτι είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα μπορώ να πω οτι θα έχουμε αρκετέ αλλαγές στην κορυφή.Πρόβλεψη για ημιτελικούς-τελικούς περιφερειών δεν μπορούμε να κάνουμε φυσικά απο τώρα γιατί παίζουν πολύ και οι τραυματισμοί.Θυμηθείτε με.Ο Κάρτερ ήδη βγήκε εκτός και περιμένω και συνέχεια απο αυτόν.Γενικά δεν βλέπω φέτος καλούς Μάγους.Κάποια στιγμή θα βγει εκτός και ο Σακίλ.Γενικά οι Καβς θα φάνε τα μούτρα τους φέτος.Η ουάσινγκτον αν μείνουν όλοι υγιείς μέχρι τέλος θα φτάσει ψηλά και μου αρέσει πολύ και Ατλάντα.Καλό σύνολο και ψυχωμένα παιδιά.Το Μαιάμι είναι η αδυναμία μου λόγω Γουειντ αλλά δεν βλέπω να κάνουν το κάτι παραπάνω και φέτος.Χρειάζονται έναν καλό άσο κι έναν καλό σέντερ.Καλή ομάδα έχει φτιάξει και το Σικάγο.Αν μείνουν υγιείς οι Σέλτικς,μάλλον είναι φαβορί για τελικούς πάντως.Απο δύση σίγουρα οι Λέικερς έχουν τον πρώτο λόγο.Απο εκεί και πέρα μου αρέσει πολύ το Ντένβερ(κι απο πέρσι ακόμα).Αν αντέξει ο Μπίλαπς και συνεχίσει με την ιδια αποφασιστικότητα ο Αντονι θα φτάσουν πολύ ψηλά και φέτος.Βελτιωμένο το Ντάλας αλλά δεν θα κάνει υπέρβαση γιατί ο Κιντ έπρεπε να έχει σταματήσει το μπάσκετ απο πρόπερσι και σέντερ της προκοπής δεν υπάρχει.Και τους Σπερς δεν τους πολυπιστεύω φέτος.Γενικά στην δύση είναι λιγάκι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.Στην Ανατολή προβλέπεται σφαγή φέτος!!Ιδωμεν.Εδω θα είμαστε και θα τα λέμε.

Πολύ σωστή η ανάλυση σου και συμφωνώ σε όλα εκτός από το Ντάλλας. Τους έχω δει σε 3 παιχνίδια μέχρι στιγμής και πιστεύω ότι έχουν όλα τα φόντα να προχωρήσουν βαθιά στην postseason. Ο Kidd σε καμία περίπτωση δεν είναι ο παιχταράς του πρώτου μισού της δεκαετίας αλλά φαίνεται ότι έχει καταλάβει τέλεια τον ρόλο του και βοηθάει ουσιαστικά όποτε του ζητείται. Οι αριθμοί του είναι συνήθως 10+/5+/5+ και αμυντικά δεν δυσκολέυεται από κανέναν PG εκτός των Parker, Rondo, Harris (και γενικά όλων των κοντών & γρήγορων). Όντως ο Damprier δεν είναι κάνας ψηλός της προκοπής αλλά τουλάχιστον προσφέρει στο rebounding και δεν τραβάει προσπάθειες όπως κάνουν άλλα 5αρια εξίσου κακά αλλά πολύ περισσότερο εγωιστικά. Σε όλες τις άλλες θέσεις είναι πλήρεις, έχουν πάγκο και μην ξεχνάμε ότι παίζουν χωρίς τον Josh Howard από την αρχή της σεζόν. Αυτή την στιγμή τους βλέπω για 4ους στη δυτική περιφέρεια πίσω από LA, San Antonio & Denver.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Οι Πίστονς νίκη επί του Ορλάντο χωρίς Πρινς και Χάμιλτον!! :rockon:

Τύπε το χάζεψα λίγο αυτό το ματς αλλά δεν το είδα πολύ γιατί νόμιζα ότι το Ντιτρόιτ δεν είχε ελπίδα. Ειδικά σε μία φάση τους πέτυχα με ένα ευρωπαϊκό σχήμα 3ων guards (Bynum/Stuckey/Gordon) και σκέφτηκα ότι δεν αξίζει να το δω γιατί θα γίνει τσόντα. Τελικά αυτοί βάλανε συνολικά καμια 60αρια πόντους και ο Dwight απέναντι σε Wallace/Kwame Brown/Wilcox έβαλε μόλις 8.
Δεν γίνονται κάθε μέρα αυτά αλλά σίγουρα ήταν μεγάλη νίκη. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom