Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τα αποτελέσματα:31-10-09

CHARLOTTE - NEW YORK 102-100
PHILADELPHIA - MILWAUKEE 99-86
ATLANTA - WASHINGTON 100-89
BOSTON - CHICAGO 118-90
DETROIT - OKLAHOMA 83-91
INDIANA - MIAMI 83-96
MEMPHIS - TORONTO 115-107
MINNESOTA - CLEVELAND 87-104
NEW JERSEY - ORLANDO 85-95
NEW ORLEANS - SACRAMENTO 97-92
UTAH - LA CLIPPERS 111-98
PHOENIX - GOLDEN STATE 123-101
LA LAKERS - DALLAS 80-94

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Την πρώτη τους ήττα υπέστησαν οι πρωταθλητές Los Angeles Lakers. Το Dallas πέρασε με 94-80 από τον «Staples Center» με τον Nowitzki να σημειώνει 21 πόντους και να παίρνει 10 ριμπάουντ. Για την ομάδα του Jackson o Βryant τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους, αλλά μόλις 6/19 προσπάθειες εντός παιδιάς.

Τύπε, από εκείνο το ματς όλα τα λεφτά ήταν αυτή η φάση:

Impressive Putback by Shannon Brown

[youtube=640,385]mNebLz7q2cE[/youtube]

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τέλος, ανακοινώθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη φετινή σεζόν τα οποία κατέληξαν σε ΣΚΑΪ & Nova. Η Nova θα δείχνει 2 ματς τη βδομάδα (Παρασκευή & Σάββατο) και το ΣΚΑΪ αναλαμβάνει τα κυριακάτικα βράδια (που πάντοτε τα ματς αρχίζουν νωρίς) & καθημερινά θα έχει μια μικρή ενημερωτική εκπομπή & daily highlights.

Πρεμιέρα απόψε στις 00:00 με εκτεταμένα στιγμιότυπα του Μαgic @ Raptors και στη 01:00 live το Bulls @ Heat.

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Τέλος, ανακοινώθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη φετινή σεζόν τα οποία κατέληξαν σε ΣΚΑΪ & Nova. Η Nova θα δείχνει 2 ματς τη βδομάδα (Παρασκευή & Σάββατο) και το ΣΚΑΪ αναλαμβάνει τα κυριακάτικα βράδια (που πάντοτε τα ματς αρχίζουν νωρίς) & καθημερινά θα έχει μια μικρή ενημερωτική εκπομπή & daily highlights.

Πρεμιέρα απόψε στις 00:00 με εκτεταμένα στιγμιότυπα του Μαgic @ Raptors και στη 01:00 live το Bulls @ Heat.

Τύπε μου αγόρασα το ΝΒΑ Broadband league pass . Μηνιαία συνδρομή μόνο 20 Ε. τα πάντα όλα λέμε και όλα τα ματς και δυνατότητα να παρακολουθήσεις μέχρι 15 ματς που έχασες !!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τύπε μου αγόρασα το ΝΒΑ Broadband league pass . Μηνιαία συνδρομή μόνο 20 Ε. τα πάντα όλα λέμε και όλα τα ματς και δυνατότητα να παρακολουθήσεις μέχρι 15 ματς που έχασες !!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon:

Τύπε μου και εγώ πήρα το ΗD για όλη τη regular season μιας και έμεινα ικανοποιημένος πέρυσι με τα playoffs που το πρωτοδοκίμασα. Ο λόγος που δεν έκλεισα τα playoffs από τώρα είναι επειδή το HD πακέτο δεν είναι HD αλλά απλά widescreen & με κάπως καλύτερη εικόνα. Ελπίζω μέχρι τότε να το αναβαθμίσουν και να το φτάσουν στο επίπεδο των league passes του baseball & του football.
Επίσης θέλω να τσεκάρω αν θα μας κάνει blackouts μιας και πέρυσι δεν μπορούσες να δεις τα ματς που εκείνη τη στιγμή μεταδίδονταν ζωντανά από το κανάλι της χώρας σου που έχει τα δικαιώματα (άρα παίζει να είναι κλειδωμένο το αποψινό Bulls @ Heat). Κατά τ'άλλα είναι απόλαυση.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πως το αγοραζεις αυτο τυπε? :think:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Τσέκαρε εδώ τύπε: Υπάρχουν 2 πακέτα: το premium (πάνω) & το απλό (κάτω).
Πάτα πάνω στον Kobe-Johnson δεξιά που λέει "watch demo" για να τσέκαρεις πως είναι (κάτι σαν trial).
Αφού σου φορτώσει τους περσινούς τελικούς, δοκίμασε και τα classic games κάτω στην σελίδα για να δεις πόσο γρήγορα αλλάζεις από video σε video, πως είναι η εικόνα κλπ.

Ότι απορίες έχεις, ρώτα. :rockon:

εχει παντου τυπε.
και νομιζω το εχει και το καρφουρ, μαζι με μια τηλεοραση το δινει δωρο αυτο.

:2funny:

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1

Βασικά πας στο site του NBA ( ) και πάνω δεξιά κάνεις κλικ στην επιλογή που λέει League pass . Κάνεις register , διαλέγεις συνδρομή ( μηνιαία / ετήσια , με η χωρίς playoffs , HD ή standard)  και μετά επιλέγεις τρόπο πληρωμής ( πιστωτική ή  Pay pal ) . Οι μεταδόσεις των αγώνων είναι ζωντανές .

ΥΣ. 1) Η μηνιαία συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα και σε περίπτωση που θες να διακόψεις πρέπει να τους στήλεις mail .

ΥΣ. 2) Η διαφορά ώρας είναι σκότωμα για όσους εργάζονται πρωί .

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Επίσης θέλω να τσεκάρω αν θα μας κάνει blackouts μιας και πέρυσι δεν μπορούσες να δεις τα ματς που εκείνη τη στιγμή μεταδίδονταν ζωντανά από το κανάλι της χώρας σου που έχει τα δικαιώματα (άρα παίζει να είναι κλειδωμένο το αποψινό Bulls @ Heat). Κατά τ'άλλα είναι απόλαυση.

Αυτό με χάλασε μιας και δεν κατάλαβα τι είναι το blackout . Γιαυτό πήρα την μηνιαία . Χθες έλιωσα  στον καναπέ με ΝΒΑ ( την ομαδάρα να κάνει πάρτι με τους Nets και άλλα ματς αργότερα ) δεν άντεξα και στις 5 το πρωί πήγα για ύπνο . Ξύπνησα στις 12 .. αρρώστια λέμε...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
έλα δεν θέλω μαλακίες για την ομαδάρα και τον agent zero .... Φέτος θα πάρουμε  σκαλπ ...

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

:2funny: :2funny: :2funny:

Μέχρι τώρα τα πάτε πολύ καλά.
Να σου πω την αλήθεια, δεν περίμενα να κερδίζατε μέσα στο Dallas και περιμένω να δω τι θα κάνετε την Τρίτη για να έχω καλύτερη εικόνα για το τι μπορείτε φέτος.

lebron.jpg

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:

Μέχρι τώρα τα πάτε πολύ καλά.
Να σου πω την αλήθεια, δεν περίμενα να κερδίζατε μέσα στο Dallas και περιμένω να δω τι θα κάνετε την Τρίτη για να έχω καλύτερη εικόνα για το τι μπορείτε φέτος.

lebron.jpg

Κοίτα , λείπουν 2 βασικοί και μάλλον δεν θα έχουν επιστρέψει πριν από το ματς της τρίτης . Τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί η ομάδα δεν έχει ποιοτικό σέντερ ( o Mcgee είναι πολύ ελαφρύς και ο Haywood δεν είναι σταθερός . ) και δεν ξέρω ποιος θα μαρκάρει τον Χοντρομπαλά και την Βασίλισσα ....

1) περιμένω εναγωνίως την δυναμική επανεμφάνιση του μέλους Jimyeee ( κάπως έτσι αν θυμάμαι καλά , γνωστού και ως " ο ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΣ " ) όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα .  :dancing: :dancing: :dancing:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Έλα ρε ΣΚΑΪ. :rockon:

papaflik πάνω σε αυτά που λες, εγώ το βλέπω ντέρμπι. Ξέρω ότι λείπει ο Jamison που βοηθά πολύ στο σκοράρισμα αλλά στην άμυνα είναι τραγικός. Από την άλλη ο Oberto που είναι κουφάλα σαν τον Varejao, θα πάρει κερδίσει πολλά charging fouls με το flopping του και θα μειώσει τις διεισδύσεις & το low post σκοράρισμά τους. Για Shaq & Z δεν έχετε απαντήσεις αλλά από την άλλη κουράζονται εύκολα και μέχρι στιγμής ο πρώτος δείχνει ότι δεν έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα. Εκεί που υπερτερείτε είναι στα guards όπου επιθετικά είναι καλύτερα και αμυντικά μπορεί να μην το έχουν αλλά ρίχνουν ένα κεφάλι στους άλλους οπότε θα τους δυσκολέψουν όσο να 'ναι. Τέλος, είναι και το γεγονός ότι εσείς βάζετε πολλούς πόντους ενώ οι Cavs δείχνουν να "έχουν" ομάδες που δεν είναι τόσο παραγωγικές. Έτσι όπως το κόβω, James-Shaq-Z-Varejao θα βάλουν καμια 60αρα συνολικά αλλά δεν νομίζω να πάρουν έστω 40 από τους υπόλοιπους περιφερειακούς τους.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ακουσες το σχολιο για τον quentin richardson?
εχασε ενα σουτ,και λεει πριν λιγο καιρο ηταν καλος σουτερ αλλα τωρα τοχει χασει
και κανει ο αλλος,γενικα οποιος περναει απτους νικς κατι χανει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε ακουσες το σχολιο για τον quentin richardson?
εχασε ενα σουτ,και λεει πριν λιγο καιρο ηταν καλος σουτερ αλλα τωρα τοχει χασει
και κανει ο αλλος,γενικα οποιος περναει απτους νικς κατι χανει

Τύπε, παίζει εμπάθεια για ότι σχετίζεται με τους Νικς από τον Μαγουλά.
Τώρα για τον Rich είπε ότι αν είχε ακόμα την κοιλίτσα, θα έπρεπε ο Deng να κάνει γύρο για να τον περάσει. :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως γουστάρω που το ΣΚΑΪ πήρε και το ΝΒΑ, έγινε πολύ μπασκετικό κανάλι. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom