Νέα

NBA αγώνες στο pc

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Γεια σας συντροφοι.. Help if you can! εχω φαει σκαλωμα με το NBA αλλα ουτε nova εχω ουτε λεφτα να αγορασω και πσαχνω εμμεσες λυσεις...
Ξερει κανεις αν μπορεις να κατεβασεις απο καπου αγωνες του NBA? και να τους δεις εστω μαγνητοσκοπημενους που λεμε.. ή εστω να δεις καποια εκτεταμενα στιγμιοτυπα.
Η βασικη μου απορια λοιπον ειναι υπαρχει site που μπορεις να κατεβασεις εναν αγωνα...

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
εισαι τυχερος! ειμαι τρελος με nba , εχω nova , αλλα δειχνουν 2-3 ματς την εβδομαδα και δε χορταινω! η λυση ειναι εδω....ειναι ρωσικο νομιζω site με torrents ΟΛΑ τα ματς του NBA. εγω κατεβαζω συνεχεια βλεπω ενα την ημερα τουλαχιστον και εχω και καβα για τα ΣΚ. ελπιζω να βοηθησα.

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
hey man εισαι καταπληκτικος τελεια καυλα τι να πω.. σα να γαμησα 5 πουτανες ταυτοχρονα!!
thanks man...!

stantif

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
για να βοηθησω και εγω με τη σειρα μου...
μπορεισ να δεις λιωε αγωνες στο pc μεσω ιντερνετ  και εντελως free αρκει να εχεις αξιοπρεπη συνδεση...
το λοιπον η διευθυνση που κατεωαζεις καποια προγραμματακια για ιντερνετ tv και τα link που σε παραμπεμπουν στον εκαστωτε αγωνα ειναι στο εξης link ειναι βαρυ οσον αφορα το bandwidth σε μενα με 768 κολλαει
Απο κει και περα ειναι να μπορεσεις να βρεις ποια καναλια μεταδιδουν το εκαστωτε παιχνιδι (φαινεται στο παραπανω link) και να πας στο αντιστοιχο και να ψαξεις αν υπαρχει διαθεσιμο καναλι free.
Προσωπικα εβλεπα προχθες στο CCTV-5 κινεζικο καναλι που μετεδιδε rockets ελεω Yao Ming
ποιοτητα πολυ καλη και μηδεν κολληματα

stantif

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
SOrry εννουσα live αγωνες και οχι "λιωε αγωνες"

Stories

Νέο!