ΝΒΑ 2Κ9
Είπα και εγώ να ανοίξω ένα thread φόρο τιμής για αυτό το κορυφαίο αθλητικό παιχνίδι. Σε ένα άθλημα περίπλοκο όπως το μπάσκετ, έχουν καταφέρει να αναπαραστήσουν ρεαλιστικότατα όλα τα είδη των κινήσεων μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια (πχ κάθε παίχτης έχει το δικό του σουτ, το δικό του στυλ ντρίπλας μέχρι και βολές!!!). Τα γραφικά είναι εξαιρετικά και οι δυνατότητες παιχνιδιών πολλές (friendly games, season mode, all-star games, 3pt contest, dunk contest, pick -up games και πολλά άλλα). Ηχητικά εφέ απίστευτα και χειρισμός πολύπλοκος αλλά λογικότατος.
Επειδή δεν είμαι πολύ καλός στη μορφοποίηση με εικόνες κλπ. θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ παραθέτοντας πληροφορίες.
Αν βαριέστε που μάλλον ισχύει, δείτε απλά τα βιντεάκια.
Αν μπορεί κάποιος postάρει links για κατέβασμα σε PC θα του ήμουν υπόχρεος.
Σχετικά με το παιχνίδι
Βιντεάκια
NBA 2K9 Official Trailer
[youtube=425,350]5V1BCWdlLYA[/youtube]
NBA 2K9 Trailer
[youtube=425,350]fI5_jTjC2Mc[/youtube]
ΝΒΑ 2Κ9 Teaser : Part 1
[youtube=425,350]p7XGY9ptCkA[/youtube]
NBA 2K9 Teaser : Part 2
[youtube=425,350]CyVMvnVwHdg&feature=related[/youtube]
NBA 2K9 Teaser : Part 3
[youtube=425,350]ODRKoTcITHU&feature=related[/youtube]
NBA 2K9 Teaser : Part 4
[youtube=425,350]D7OdIO126Og&feature=related[/youtube]
Είπα και εγώ να ανοίξω ένα thread φόρο τιμής για αυτό το κορυφαίο αθλητικό παιχνίδι. Σε ένα άθλημα περίπλοκο όπως το μπάσκετ, έχουν καταφέρει να αναπαραστήσουν ρεαλιστικότατα όλα τα είδη των κινήσεων μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια (πχ κάθε παίχτης έχει το δικό του σουτ, το δικό του στυλ ντρίπλας μέχρι και βολές!!!). Τα γραφικά είναι εξαιρετικά και οι δυνατότητες παιχνιδιών πολλές (friendly games, season mode, all-star games, 3pt contest, dunk contest, pick -up games και πολλά άλλα). Ηχητικά εφέ απίστευτα και χειρισμός πολύπλοκος αλλά λογικότατος.
Επειδή δεν είμαι πολύ καλός στη μορφοποίηση με εικόνες κλπ. θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ παραθέτοντας πληροφορίες.
Αν βαριέστε που μάλλον ισχύει, δείτε απλά τα βιντεάκια.
Αν μπορεί κάποιος postάρει links για κατέβασμα σε PC θα του ήμουν υπόχρεος.
Σχετικά με το παιχνίδι
Βιντεάκια
NBA 2K9 Official Trailer
[youtube=425,350]5V1BCWdlLYA[/youtube]
NBA 2K9 Trailer
[youtube=425,350]fI5_jTjC2Mc[/youtube]
ΝΒΑ 2Κ9 Teaser : Part 1
[youtube=425,350]p7XGY9ptCkA[/youtube]
NBA 2K9 Teaser : Part 2
[youtube=425,350]CyVMvnVwHdg&feature=related[/youtube]
NBA 2K9 Teaser : Part 3
[youtube=425,350]ODRKoTcITHU&feature=related[/youtube]