Νέα

NBA 2K για (PC, XBOX, PS3 & PS2)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ΝΒΑ 2Κ9

Είπα και εγώ να ανοίξω ένα thread φόρο τιμής για αυτό το κορυφαίο αθλητικό παιχνίδι. Σε ένα άθλημα περίπλοκο όπως το μπάσκετ, έχουν καταφέρει να αναπαραστήσουν ρεαλιστικότατα όλα τα είδη των κινήσεων μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια (πχ κάθε παίχτης έχει το δικό του σουτ, το δικό του στυλ ντρίπλας μέχρι και βολές!!!). Τα γραφικά είναι εξαιρετικά και οι δυνατότητες παιχνιδιών πολλές (friendly games, season mode, all-star games, 3pt contest, dunk contest, pick -up games και πολλά άλλα). Ηχητικά εφέ απίστευτα και χειρισμός πολύπλοκος αλλά λογικότατος.
Επειδή δεν είμαι πολύ καλός στη μορφοποίηση με εικόνες κλπ. θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ παραθέτοντας πληροφορίες.

Αν βαριέστε που μάλλον ισχύει, δείτε απλά τα βιντεάκια.

Αν μπορεί κάποιος postάρει links για κατέβασμα σε PC θα του ήμουν υπόχρεος.

Σχετικά με το παιχνίδι

Βιντεάκια

NBA 2K9 Official Trailer

[youtube=425,350]5V1BCWdlLYA[/youtube]

NBA 2K9 Trailer

[youtube=425,350]fI5_jTjC2Mc[/youtube]

ΝΒΑ 2Κ9 Teaser : Part 1

[youtube=425,350]p7XGY9ptCkA[/youtube]

NBA 2K9 Teaser : Part 2

[youtube=425,350]CyVMvnVwHdg&feature=related[/youtube]

NBA 2K9 Teaser : Part 3

[youtube=425,350]ODRKoTcITHU&feature=related[/youtube]

NBA 2K9 Teaser : Part 4

[youtube=425,350]D7OdIO126Og&feature=related[/youtube]

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
δεν έχει βγει ακόμα σε pc .

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και οταν βγει...θα έχει κάτι απαιτήσεις....η δική μου η μπακατέλα (δύο ετών λαπτοπ) δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα...σνιφ, κλαψ, σμπαρακουακ...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Το ΝΒΑ λαιβ 2009 δεν θα κυκλοφορησει για PC . Δεν ξερω γιατι. Κριμα γιατι η εκδοση για τα PS,XBOX εχει 24 εθνικες ομαδες. Το 2Κ τι ομαδες εχει;

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Το ΝΒΑ λαιβ 2009 δεν θα κυκλοφορησει για PC . Δεν ξερω γιατι. Κριμα γιατι η εκδοση για τα PS,XBOX εχει 24 εθνικες ομαδες. Το 2Κ τι ομαδες εχει;
Δυστυχώς δεν έχει εθνικές διότι τα δικαιώματά τους τα έχει η ΕΑ που έχει το ΝΒΑ Live. Έχει μόνο τις ομάδες του ΝΒΑ.
Πάντως η τεράστια διαφορά του με το Live είναι στο gameplay. Σαν να λέγαμε παλαιότερα PES με FIFA και ακόμα περισσότερο. Πραγματικά simulation game.
Επίσης είναι και το 2ο παιχνίδι μετά το φετινό FIFA που θα έχει Living Rosters. Αυτό σημαίνει ότι τα rosters θα αναβαθμίζονται μέσω Internet κατά τη διάρκεια της χρονιάς και οι παίχτες θα αναβαθμολογούνται σύμφωνα με την πραγματική τους απόδοση στο πρωτάθλημα. Επίσης θα προσθέτονται οι χαρακτηριστικές τους κινήσεις αλλά και θα αναπροσαρμόζονται τα tendencies (feature του παιχνιδιού για το στυλ παιχνιδιού/φιλοσοφία των παιχτών και των προπονητών π.χ. πόσο σκληρά παίζουν άμυνα, πόσο στηρίζονται στο τρίποντο, πόσο συχνά χρησιμοποιούν το pick 'n roll κλπ.)

Πάρτε άλλο ένα τρελό βιντεάκι

NBA 2K9 Official Trailer 2

[youtube=425,350]TKOnfnXjcAY[/youtube]

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Το ΝΒΑ λαιβ εχει και πατς με την Ευρωλιγκα . Μιλαμε Η πωρωση ! Και το λεω εγω που δεν πολυασχολουμαι με μπασκετ!  :rockon:

guz4you

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
αν ειναι να ειναι οπως το 2008 (που ήταν σαφως χειροτερο απο το 2007) καλυτερα να μη βγει
παντως, αλλη μια φορα εχει γινει αυτο (2002) αν δεν απατωμαι και την επομενη χρονια ηταν σαφως καλυτερο

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δυστυχώς δεν έχει εθνικές διότι τα δικαιώματά τους τα έχει η ΕΑ που έχει το ΝΒΑ Live. Έχει μόνο τις ομάδες του ΝΒΑ.
Πάντως η τεράστια διαφορά του με το Live είναι στο gameplay. Σαν να λέγαμε παλαιότερα PES με FIFA και ακόμα περισσότερο. Πραγματικά simulation game.
Επίσης είναι και το 2ο παιχνίδι μετά το φετινό FIFA που θα έχει Living Rosters. Αυτό σημαίνει ότι τα rosters θα αναβαθμίζονται μέσω Internet κατά τη διάρκεια της χρονιάς και οι παίχτες θα αναβαθμολογούνται σύμφωνα με την πραγματική τους απόδοση στο πρωτάθλημα. Επίσης θα προσθέτονται οι χαρακτηριστικές τους κινήσεις αλλά και θα αναπροσαρμόζονται τα tendencies (feature του παιχνιδιού για το στυλ παιχνιδιού/φιλοσοφία των παιχτών και των προπονητών π.χ. πόσο σκληρά παίζουν άμυνα, πόσο στηρίζονται στο τρίποντο, πόσο συχνά χρησιμοποιούν το pick 'n roll κλπ.)

Πάρτε άλλο ένα τρελό βιντεάκι

NBA 2K9 Official Trailer 2

[youtube=425,350]TKOnfnXjcAY[/youtube]

μια αφελής ερώτηση...γιατί τα παιχίδια δεν μπορούν να τα κάνουνν όπως τα εκλπηκτικά τρέιλερ ή τα εισαγωγικά κομμάτια πριν το παιχνίδι?...θυμάμαι το εισαγωγικό σε ένα προηγούμενο ΦΙΦΑ με τον Ροναλντίνιο να κάνει προθέρμανση,ήταν εκπληκτικό,αλλά το παιχνίδι φυσικά καμία σχέση

Επισκέπτης
μια αφελής ερώτηση...γιατί τα παιχίδια δεν μπορούν να τα κάνουνν όπως τα εκλπηκτικά τρέιλερ ή τα εισαγωγικά κομμάτια πριν το παιχνίδι?...θυμάμαι το εισαγωγικό σε ένα προηγούμενο ΦΙΦΑ με τον Ροναλντίνιο να κάνει προθέρμανση,ήταν εκπληκτικό,αλλά το παιχνίδι φυσικά καμία σχέση

Για να παρουσιαστεί αυτό που βλέπεις σε video,σε real time...ο υπολογιστής που θα πρεπε να έχεις θα κόστιζε γύρω στα 3-4 χιλιάρικα....κ πάλι δεν θα πετύχαινες τα ιδια frames....
Έτσι...για να υπάρχει μεγαλύτερο κοινό....τα παιχνίδια κόβονται κ ράβονται στα μέτρα ενός μέσου χρήστη....

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
palermo, πάρε μία γεύση.
Εγώ το έχω στο PS3 με HDMI σύνδεση και είναι πάρα πολύ καλό. Το ίδιο ισχύει και για XBOX.
Στο PS2 είναι μεγάλη μούφα ενώ για PC δεν ξέρω.

Lakers @ Celtics

[youtube=425,350]brQ7gqVOO2g&feature=related[/youtube]

Spurs @ Rockets

[youtube=425,350]AO4OdN-5QnI&feature=related[/youtube]

Hornets @ Bulls

[youtube=425,350]WzWAmrWjyMY&feature=related[/youtube]

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εγώ πάντως στο 2Κ8 είχα κάνει ένα κολπάκι,κατέβασα λίγο την ταχύτητα του παιχνιδιού,υπήρχε τέτοια επιλογή και έτσι έγινε πιο ρεαλιστικό,πιο ευρωπαικό...γιατί αν προσέξετε πολλές φορές οι παίκτες κινούνται πολύ νευρικά,σαν να τους χτυπάει ρεύμα...

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
εγώ πάντως στο 2Κ8 είχα κάνει ένα κολπάκι,κατέβασα λίγο την ταχύτητα του παιχνιδιού,υπήρχε τέτοια επιλογή και έτσι έγινε πιο ρεαλιστικό,πιο ευρωπαικό...γιατί αν προσέξετε πολλές φορές οι παίκτες κινούνται πολύ νευρικά,σαν να τους χτυπάει ρεύμα...
Έχεις δίκαιο. Θέλει "πείραγμα" στα sliders όπως game speed, dunks in traffic etc.
Στο 2Κ9 μπορείς να τους κατεβάσεις μέσα από το παιχνίδι όπως και τα roster updates.

Επισκέπτης
εχω ps2 k θελω να το παρω.Γιατι γραψατε οτι ειναι μουφα λογο γραφικων η εχει κ διαφορετικο gameplay?κ το nhl της 2k λενε ειναι γαματο

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
εχω ps2 k θελω να το παρω.Γιατι γραψατε οτι ειναι μουφα λογο γραφικων η εχει κ διαφορετικο gameplay?κ το nhl της 2k λενε ειναι γαματο
Δυστυχώς στο PS2 δεν αξίζει. Τα γραφικά είναι χειρότερα & το gameplay τελείως διαφορετικό.
Για NHL, της 2Κ είναι πολύ καλό αλλά της ΕΑ πιστεύω πως είναι καλύτερο. Αν είναι για PS2 νοικιασέ τα και δες μόνος σου.

Επισκέπτης
Δυστυχώς στο PS2 δεν αξίζει. Τα γραφικά είναι χειρότερα & το gameplay τελείως διαφορετικό.
Για NHL, της 2Κ είναι πολύ καλό αλλά της ΕΑ πιστεύω πως είναι καλύτερο. Αν είναι για PS2 νοικιασέ τα και δες μόνος σου.

thx file εχω τσιπακι κ αν παιρνω πολλα παιχνιδια μου τα δινει ακομα πιο φτηνες τις κοπιες κ παθαινω επιληψια μπροστα απο το playstation :tooth:

θα παρω της ea που εχει κ τις ομαδες της ευρολιγκας :rockon:

Επισκέπτης
ειχα πεταχτει σημερα πλαισιο να παρω κατι ηχεια κ τα τσεκαρα το xbox360 ps3 k φυσικα το nba2k Υπαρχει κ μια προσφορα για xbox360 με 6 παιχνιδια γυρω στα 160 γιουρα.Θα κανω ενα τηλ σε κατι παλικαρια που τσιπαρουν κονσολες κ θα ενημερωσω για τιμες κ τα σχετικα.Παντως επαναλαμβανω για να εκμεταλευτεις το 360 θελεις καλη πλασμα τηλεοραση :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom