Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.601
Δεν ήθελε ρε συ, ήθελε να γαμει πάνω κάτω. Τωρα κενέ εδώ κι ένα χρόνο πάω και με μικρούς λεμε και 25
Ελεναρα ποτέ να σε πάρω τηλ για ραντεβού?Δεν ήθελε ρε συ, ήθελε να γαμει πάνω κάτω. Τωρα κενέ εδώ κι ένα χρόνο πάω και με μικρούς λεμε και 25
αμαν μη λες τετοια το γλυψιμο και να ερθει η γυναικα ειναι το αγαπημενο μου ,εγω παντως θα το εκανα , αν ειναι οντως να τελειωσεις , 45 λεπτα ,ειναι οκ για εμενα..και με ευχαριστηση , αλλα για σεξ να κρατησω τοση ωρα ε ναι δεν ειναι νορμαλ , συνηθως στη μια ωρα ,δυσκολο για δευτερη φορα ,αφου το προγραμμα μου εχει πρωτα ντουζ μαζι και παιχνιδια με το σαπουνι και το νερο , μετα ερωτικο σκουπισμα , το κορυφαιο,το γλυφομουνι , 69 κλπ , ε που να μεινει στη μια ωρα μετα για κυριως σεξ ...ναι ρε παιδιά, αλλά μεις τί φταίμε για τα ψυχολογικά του καθένα? εντάξει κάπου λίγο όμως, κι εγώ δεν χύνω εύκολα, αλλά δεν βάζω τον άλλον 45 λεπτά να με γλύφει, αν πλήρωνα και πάλι δεν θα τον έβαζα να γλύφει 45 λεπτα να χύσω, θα έκανα κανονικό σεξ.... είμαι κλειτορίδα γω, και δυσκολεύομαι, χιχι....
οχι καλη μου εγω το αντιθετο αν δεν γλυψω δεν καταφερω τη γυναικα να φωναζει δεν αντεχω αλλο,κλπ, ,δεν μπορω ,να συνεχισω ,δεν γινεται ψυχρα ,για αυτο και δεν παω καθολου ευκολα με επαγγελματιαεδώ που τα λέμε κανένας αρχίδας από παλιά που μου άρεσε πολύ δεν με έγλυφε ή δεν έπαιζε κλειτορίδα, μόνο να γαμάνε θέλανε, τέτοιος μαλακομαγνήτης ήμουν, αλλά τώρα δεν θέλω κανένα, είναι ανέραστη χιχι
εχεια δικιο ποτε δεν πηρα τιποτα.Ειχα λοιπον μια κολπικη μαρμαριγη παροδικη, πο περσε τωρα εδω και καιρο ,απο ενα εντονο κρυωμα απο το ροχαλητο ,που μονο ενα ελαχιστο βηχα που και που ειχε ως συμπτωμα .Ε αν επερνα τοτε κανα χαπι τετιοιυ τυπου ,υπαρχει ακομη και η πιθανοτητα νε πηγαινα στα θυμαρακια ,τελι,α εκανα επεμβαση διορθωσα το διαφραγμα και τελος και το ροχαλητο .Τωρα επειδη παντα γυμναζομουν αφου ημου και στην εθνικη καποτε ,κατω των 16-18, και γυμναζομαι παντα καθημερινα ,οταν εχω σχεση ειμαι στις 2 φορες την ημερα ,αλλα παντα πιοτικο σεξ , ε τα κολοχαπια τι να τα κανω δηλαδη να κανω 4 φορες ε οχι ...Και για να σας προλάβω 30 χρόνια δούλευα στην φαρμακοβιομηχανίες ξέρω...
Συμφωνώ 100% μαζί σου αλλά δεν έπεται ότι η χρήση των χαπιών είναι μόνο γι'αυτό το λόγο που ανέφερες. Κάποιοι τα παίρνουν ανεξαρτήτως ηλικίας για να μην έχουν καθυστέρηση μεταξύ 1ου και 2ου γύρου που εκεί θέλει κάποιο χρόνο της τάξεως των 15 - 20 λεπτών για να ξαναβρεί κάποιος τη στύση του και θέλει να την έχει ανεπηρέαστηΓια να πηδάς στα 50 επί 3/4 της ώρας σαν τρυπάνι και να μη χύνεις, και να το επαναλαμβάνεις στη συνέχεια για δεύτερη φορά καπάκι, είτε είσαι η τεράστια εξαίρεση των πάντων είτε έχεις χαπακωθεί. Όπως μου είχε πει μία κοπέλα του χώρου πριν χρόνια, όταν ο άλλος έχει πάρει χάπια το καταλαβαίνει από το ότι δεν χύνει με τίποτα.
Προσωπικά στα 50 πλέον μπορώ να χύσω δύο φορές στην ώρα, δύσκολα όμως θα πηδήξω δύο φορές στην ώρα. Στην τελική, με μία κοπέλα πάω για τη δική μου απόλαυση, όχι για να το παίξω μέγας εραστής σε εκείνη ούτε για να τη βασανίσω. Στην τελική, το να χύνω 2 φορές χωρίς ''βοήθεια'' το θεωρώ πιο μεγάλη ικανοποίηση για μένα από το να πηδάω 45 λεπτά χωρίς να χύνω λόγω των χαπιών. Αλλά όλα αυτά είναι θέμα στάσης ζωής καθενός.
... γυνή και θάλασσα!!Γεια σας παιδιά η θάλασσα είναι υπέροχη πολύ ζέστη! Ζεστό νερό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
…
Γεια σου τούμπανο μωρό πολύ καύλα το υλικό σου. Απ'ότι περιηγήθηκα στο νήμα σου είδα ότι είσαι πολύ φιλόζωη και πολύ ενεργή στο συγκεκριμένο κομμάτι. Πολλά μπράβο σου είσαι άξια συγχαρητηρίωνΓεια σας παιδιά η θάλασσα είναι υπέροχη πολύ ζέστη! Ζεστό νερό
…
Τι ρώγα είναι αυτή! Πετροκέρασο!Γεια σας παιδιά η θάλασσα είναι υπέροχη πολύ ζέστη! Ζεστό νερό
…
Αγάπη τι ώρα καλούμε για να κλείσουμε;;Γεια σας παιδιά η θάλασσα είναι υπέροχη πολύ ζέστη! Ζεστό νερό
…
Να πας να γαμηθειςΓεια σου τούμπανο μωρό πολύ καύλα το υλικό σου. Απ'ότι περιηγήθηκα στο νήμα σου είδα ότι είσαι πολύ φιλόζωη και πολύ ενεργή στο συγκεκριμένο κομμάτι. Πολλά μπράβο σου είσαι άξια συγχαρητηρίων
Κλασικη Ελενα,ακομα και σε θετικα σχολια τους στελνει να παν να γαμηθουνεΝα πας να γαμηθεις
Καλημέρααα! Ρε σεις το έγραψα γι' αλλού, έκανα λάθος χθες βράδυ, έστελνα αλλού μηνύματα και κατά λάθος το έγραψα αυτό εδώ, αλλά πήγαινε γι αλλού.Να πας να γαμηθεις
εισαι παραλια?Καλημέρααα! Ρε σεις το έγραψα γι' αλλού, έκανα λάθος χθες βράδυ, έστελνα αλλού μηνύματα και κατά λάθος το έγραψα αυτό εδώ, αλλά πήγαινε γι αλλού.
Αγνοείστε το δεν είναι για τον άνθρωπο που έγραψε αυτό! σόρρυ! εντωμεταξύ το έσβησα μετά μόλις το είδα, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν σβήστηκε!
Αφού αναγνώρισες το λάθος σου συγχωρεμένη. Απλά πρόσεχε λίγο ρε μανάρι το περιεχόμενο των μηνυμάτων σου που σου γράφουν μη μας παίρνουν τα σκάγια άδικα κι εμάςΚαλημέρααα! Ρε σεις το έγραψα γι' αλλού, έκανα λάθος χθες βράδυ, έστελνα αλλού μηνύματα και κατά λάθος το έγραψα αυτό εδώ, αλλά πήγαινε γι αλλού.
Αγνοείστε το δεν είναι για τον άνθρωπο που έγραψε αυτό! σόρρυ! εντωμεταξύ το έσβησα μετά μόλις το είδα, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν σβήστηκε!
Έλα ντε. Σαν το γείτονά σου που του λες καλημέρα και σε στέλνει στο γεροδιάολοΚλασικη Ελενα,ακομα και σε θετικα σχολια τους στελνει να παν να γαμηθουνε
Ρε Έλενα αν κ δεν εβρισες εμένα εγώ δεν το πείρα καθόλου στραβά. Νόμιζα πως είσαι απλά ο εαυτός σου. Για να καταλήξω εμένα κ κάνα πουστριλικι να μου ρίξεις θα με καβλωσεις.Καλημέρααα! Ρε σεις το έγραψα γι' αλλού, έκανα λάθος χθες βράδυ, έστελνα αλλού μηνύματα και κατά λάθος το έγραψα αυτό εδώ, αλλά πήγαινε γι αλλού.
Οι σκληροι μυστες του μπου,περνανε πρωτα απο πουστριλικια Ελενας. Εγω ειμαι στο διδακτορικο διπλωμα πλεονΈλα ντε. Σαν το γείτονά σου που του λες καλημέρα και σε στέλνει στο γεροδιάολο