Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.593
Ναι 300 με προκαταβολη τα 150 για να έρθω για ραντεβου ου τελευταίασ στιγμή300€ για ραντεβού τελευταίας στιγμής; Την Μπελούτσι θα πηδήξουμε; Για σύνελθε..
Ναι 300 με προκαταβολη τα 150 για να έρθω για ραντεβου ου τελευταίασ στιγμή300€ για ραντεβού τελευταίας στιγμής; Την Μπελούτσι θα πηδήξουμε; Για σύνελθε..
Ναι περιμενε,στο δρομο ειναι,ερχονται με τα 300 στα χερια να τα δωσουν σε'σενα.Ναι 300 με προκαταβολη τα 150 για να έρθω για ραντεβου ου τελευταίασ στιγμή
ΑΣ τα δωσουν όπου θέλουν, όταν θα έρθουν, εγώ θέλω τόσα, αλλιώς ας πάνε αλλού που θέλουν να τα δωσουνΝαι περιμενε,στο δρομο ειναι,ερχονται με τα 300 στα χερια να τα δωσουν σε'σενα.
Πήγαινε δες στη γωνία να δεις αν έρχομαι...Ναι 300 με προκαταβολη τα 150 για να έρθω για ραντεβου ου τελευταίασ στιγμή
Αυτά που λέγαμε παλιά, τα λες τώρα, συ μωρη λουλαΠήγαινε δες στη γωνία να δεις αν έρχομαι...
Μωρή Λούλα αν θες να κοστολογείς έτσι την συνάντηση,δηλ. όσο αργότερα καλεί κάποιος και θέλει ραντεβού στο πιτς φυτίλι, χρέωσέ τον όσο γουστάρεις,για να είσαι όμως δίκαιη,πρέπει όταν κάποιος κλείνει ραντεβού 2-3 μέρες πριν, πρέπει να είναι τζάμπα.Κατάλαβες Λούλα;;Αυτά που λέγαμε παλιά, τα λες τώρα, συ μωρη λουλα
Τι λες τώρα?Μωρή Λούλα αν θες να κοστολογείς έτσι την συνάντηση,δηλ. όσο αργότερα καλεί κάποιος και θέλει ραντεβού στο πιτς φυτίλι, χρέωσέ τον όσο γουστάρεις,για να είσαι όμως δίκαιη,πρέπει όταν κάποιος κλείνει ραντεβού 2-3 μέρες πριν, πρέπει να είναι τζάμπα.Κατάλαβες Λούλα;;
μπορει να φοβαται τελευται στιγμη κι καπου μακρυα ....επισησ ειναι τελευταια στιγμη το κοστολογει οσο θελει εκεινη σαν κατι που ειναι 24ωρο ανοιχτο κι σε χτυπαει στο κεφαλι αυτο το ξερεις οτι κι δουλεια να κανεις στην πιατσα. εαν δεν θες δεν τα πληρωνεις απλα δεν χρειαζεται να βριζετε τοσο κατι που δεν συμφωνειται . γενικα χαλαρωστε ολοι/εσ ειστε σε σαιτ που θελετε να περνατε καλα ρε παιδια.Μωρή Λούλα αν θες να κοστολογείς έτσι την συνάντηση,δηλ. όσο αργότερα καλεί κάποιος και θέλει ραντεβού στο πιτς φυτίλι, χρέωσέ τον όσο γουστάρεις,για να είσαι όμως δίκαιη,πρέπει όταν κάποιος κλείνει ραντεβού 2-3 μέρες πριν, πρέπει να είναι τζάμπα.Κατάλαβες Λούλα;;
Τα είπες όλα όπως πρέπει και είναι. Σ ευχαριστώ πολυμπορει να φοβαται τελευται στιγμη κι καπου μακρυα ....επισησ ειναι τελευταια στιγμη το κοστολογει οσο θελει εκεινη σαν κατι που ειναι 24ωρο ανοιχτο κι σε χτυπαει στο κεφαλι αυτο το ξερεις οτι κι δουλεια να κανεις στην πιατσα. εαν δεν θες δεν τα πληρωνεις απλα δεν χρειαζεται να βριζετε τοσο κατι που δεν συμφωνειται . γενικα χαλαρωστε ολοι/εσ ειστε σε σαιτ που θελετε να περνατε καλα ρε παιδια.
αν καλέσω πολύ νωρίς τότε έχω μεγάλη έκπτωση;Ακούστε, όταν κάποιος, καλεί 21. 00, 22.00 το βράδυ και θέλει ραντεβου της τελευταίας στιγμής στις 00.00 πχ , θα, είναι 300 ευρώ γενικά όταν καλει. Αυτό εννοώ. Θα βάζει προκαταβολα 150 εουροσ paypal, paysafe κλπ αλλιώς δεν μπορώ να πάω στο κάθενα... Επίσης, μόνο ΑΦΌΤΟΥ ΜΙΛΉΣΟΥΜΕ στο τηλέφωνο θα αγοράζετε paysafe. Ν ακούω που θα πάω, αν θέλω να πάω... Μη με φέρνετε προ τετελεσμενων
αν καλέσω πολύ νωρίς τότε έχω μεγάλη έκπτωση;
Αν καλέσεις έγκαιρα η τιμή είναι 90 για 1 ώρα, 2 φορέςαν καλέσω πολύ νωρίς τότε έχω μεγάλη έκπτωση;
Α ρε κορμαραΜπάνια, βουτιές, αραλίκι, φαΐ, γαλανά νερά, ουαου, καυτός ήλιος, τουρίστες που κοιτούν χαμένα. ωραίαπράγματα, μακάρι το καλοκαίρι να ταν όλο τον χρονο