Αυτή η Nancy A μου φαίνεται ότι είναι το πιο όμορφο μουνί που έχω δει. Άρια μάτια, άρια χείλη, άριο σώμα και άρια ξανθά μαλλιά. Ο Χίτλερ μπορεί να πέθανε και να τον θάβουν οι εξουσιαστές μας, αλλά ο κόσμος ακόμα θαυμάζει την Άρια Φυλή! 14/88
Είναι μονογαμική! Πάει μόνο με τον άντρα της τον Martin! Τη ρωτήσανε στο twitter εάν θέλει να πάει με υπάνθρωπους σκυλάραπες και αυτή απάντησε όχι και την είπανε ρατσίστρια και αυτή απάντησε απολογητικά, λόγω της τυραννία της μαρξιστικής μπασταρδοποίησης που επικρατεί, ότι "δεν είναι ρατσισμός απλά πηγαίνω μόνο με τον άντρα μου", σε σπαστά αγγλικά. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα το tweet της αυτό (μπορεί να το διέγραψε γιατί φοβήθηκε το υπάνθρωπο κρατικιστικό σύστημα και τα όργανα καταστολής της ελεύθερης σκέψης· μπορεί να την αναγόρευαν no1 συνεχιστή του Χίτλερ επειδή δεν ήθελε να το δώσει σε μπαμπουίνους). Αυτό είναι η πουστροδημοκρατία και ο μπάσταρδος κρατικισμός! Διώκεσαι αν δεν θέλεις να σε γαμάνε οι σκυλάραπες, διώκεσαι ως σύγχρονη μάγισσα, δηλαδή ρατσιστής, αν θέλεις τα παιδιά σου να σου μοιάζουν! θάνατος σε όλους τους δημόσιους υπάνθρωπους και τις ΜΚΟ!