Νέα

Nancy A - Sormi - 120 pictures - 5184px (26 Jun, 2017)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gspank
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gspank

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
30
Πόντοι
1

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Τώρα την βρήκατε την Ουκρανή;

Μονόπετρο και γάμο...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Συν του ότι, απ' ότι ξέρω έχει ξεφύγει, προς το παρόν, από τον γλίτσα (Πιερ Γούντμαν) και δεν έχει κάνει ακόμα σεξ με μαύρο...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Και μία φωτογραφιούλα:

file.php

OP
OP
G

gspank

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
30
Πόντοι
1
Συν του ότι, απ' ότι ξέρω έχει ξεφύγει, προς το παρόν, από τον γλίτσα (Πιερ Γούντμαν) και δεν έχει κάνει ακόμα σεξ με μαύρο...

Είναι μονογαμική! Πάει μόνο με τον άντρα της τον Martin! Τη ρωτήσανε στο twitter εάν θέλει να πάει με υπάνθρωπους σκυλάραπες και αυτή απάντησε όχι και την είπανε ρατσίστρια και αυτή απάντησε απολογητικά, λόγω της τυραννία της μαρξιστικής μπασταρδοποίησης που επικρατεί, ότι "δεν είναι ρατσισμός απλά πηγαίνω μόνο με τον άντρα μου", σε σπαστά αγγλικά. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα το tweet της αυτό (μπορεί να το διέγραψε γιατί φοβήθηκε το υπάνθρωπο κρατικιστικό σύστημα και τα όργανα καταστολής της ελεύθερης σκέψης· μπορεί να την αναγόρευαν no1 συνεχιστή του Χίτλερ επειδή δεν ήθελε να το δώσει σε μπαμπουίνους). Αυτό είναι η πουστροδημοκρατία και ο μπάσταρδος κρατικισμός! Διώκεσαι αν δεν θέλεις να σε γαμάνε οι σκυλάραπες, διώκεσαι ως σύγχρονη μάγισσα, δηλαδή ρατσιστής, αν θέλεις τα παιδιά σου να σου μοιάζουν! θάνατος σε όλους τους δημόσιους υπάνθρωπους και τις ΜΚΟ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom