Νέα

Naked Girls Reading !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Όποιος θεωρεί τη λογοτεχνία βαρετή, ίσως αναθεωρήσει. Το σόου "Naked Girls Reading", δίνει τις κατάλληλες απαντήσεις σε όσους αποφεύγουν το διάβασμα
Αν βαριέσαι το διάβασμα, υπάρχει ένα ανατρεπτικό σόου, που θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη!  Γυναίκες διαβάζουν βιβλία στο κοινό εντελώς γυμνές.
Ο τίτλος του σόου είναι "Naked Girls Reading" και μπορείς να το απολαύσεις σε πόλεις όπως το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, η Μελβούρνη, το Λος Άντζελες, το Cape Town, το Σικάγο και το Austin.

Σε κάποια από τα σχόλια διάβασα και για τον "Μέγα Ανατολικό" του Εμπειρίκου.
Δεν το γνώριζα αλλά μου μπήκε η περιέργεια...
Λέτε να πάρω καμιά κυρία να μου το διαβάζει??? :grin:

pipinoskistis

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
17.736
Πόντοι
6.141
Να καθιερωθεί και στους οίκους ανοχής. Τι καλύτερο για να μη φεύγουν οι βιαστικοί πελάτες, να υπάρχει στο σαλόνι μια γυμνή καλλίγραμμη υπηρεσία, η οποία θα διαβάζει λογοτεχνία υψηλού επιπέδου.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
θεωριτικη πουτανολογια θα διδασκουν; :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως δεν ξέρω κατά πόσο ο άλλος θα μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του,όταν θα έχει μπροστά του μια γυμνή γυναίκα... :grin:  Ειδικά αν είναι και εμφανίσιμη και έχει ωραία φωνή,τότε τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα... :grin:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Να καθιερωθεί και στους οίκους ανοχής. Τι καλύτερο για να μη φεύγουν οι βιαστικοί πελάτες, να υπάρχει στο σαλόνι μια γυμνή καλλίγραμμη υπηρεσία, η οποία θα διαβάζει λογοτεχνία υψηλού επιπέδου.
Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα... :grin:  Έτσι θα μιλάμε για γ@μήσι καλλιτεχνικού και υψηλού επιπέδου... :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom