Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 373K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 454 32,1%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 690 48,8%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 270 19,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.414

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.958
Πόντοι
3.886
Σίγουρα η Πωλίνα απο Καλύμνου 48, η Αλιόνα απο Δ18, η Καίτη απο Δ18 υπόγειο, όλες απο το Δ27. Γενικά οι πιο πολλές, αν όχι όλες, μια χαρά στο φοράνε το δάχτυλο ή και κανένα στραπόν αν θέλεις.
Διδυμου 27 ήξερα μόνο η Βικτώρια...Τ κάνουν και οι άλλες;

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Καλά οι περισσότερες το κάνουν, παιδια. Ξερω Σίγουρα θεία Αλιόνα, Βικτώρια, Κατερίνα Δ18 Υπόγειο, σίγουρα η Πωλίνα στο Καλύμνου 48, η θεία Νάντια στο Μαγνησίας και πάει λέγοντας. Εμένα όλες αυτές μου το έχουν βάλει χωρίς να το ζητήσω, αλλά και φυσικά δεν με χάλασε. Αλλά όπου και να το εχω ζητήσω δεν έχουν πρόβλημα. Στην τελικη καβλώνεις περισσότερο και χύεις ευκολότερα, άρα όλα κομπλέ. Και όχι μνο σε μπουρδέλα, αλλά και βιζιτόνια. Ιζαμπέλα, Νάντια, Νεράιδα, Αμελί, Αριάγνη, Μάγια κτλ...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.042
Πόντοι
206
τι να μου κανει εμενα το δαχτυλο?πρωτα ξεκινησα απο αυτο μετά πηγα σε δονητές και τον τελευταιο καιρό ψαχνω να γαμηθω με πουτσαράδες αρρενωπους.Ειναι η φυσικη εξελιξη των πραγματων αυτή.Αλλα επειδη μερικοι λενε αηδίες να τονίσω οτι νιωθω και ειμαι ανδρακλας με τα όλα μου

banofi

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
186
Πόντοι
1
τι να μου κανει εμενα το δαχτυλο?πρωτα ξεκινησα απο αυτο μετά πηγα σε δονητές και τον τελευταιο καιρό ψαχνω να γαμηθω με πουτσαράδες αρρενωπους.Ειναι η φυσικη εξελιξη των πραγματων αυτή.Αλλα επειδη μερικοι λενε αηδίες να τονίσω οτι νιωθω και ειμαι ανδρακλας με τα όλα μου
Παρόμοια ξεκινήσαμε όλοι μας φίλε. Είτε από τις σχέσεις μας είτε μόνοι μας και τώρα συνεχίζουμε δυνατά!

Μκακ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
995
Πόντοι
200
Παρόμοια ξεκινήσαμε όλοι μας φίλε. Είτε από τις σχέσεις μας είτε μόνοι μας και τώρα συνεχίζουμε δυνατά!
Δηλαδή μετά από δάχτυλο που σου βάζει η σχέση σου η γυναίκα σου μετά η εξέλιξη είναι να ζητάς και πουτσο από άντρα;

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.277
Πόντοι
206
Δηλαδή μετά από δάχτυλο που σου βάζει η σχέση σου η γυναίκα σου μετά η εξέλιξη είναι να ζητάς και πουτσο από άντρα;
Όχι man καμία σχέση. ο φίλος γούσταρε από την αρχή πουτσα απλά ξεκίνησε από δάχτυλο για να δικαιλογηθει στον εαυτό του. Άλλο το δάκτυλο και να σου βάζουν δονητή, άλλο να γουστάρεις άντρες.

Μκακ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
995
Πόντοι
200
Όχι man καμία σχέση. ο φίλος γούσταρε από την αρχή πουτσα απλά ξεκίνησε από δάχτυλο για να δικαιλογηθει στον εαυτό του. Άλλο το δάκτυλο και να σου βάζουν δονητή, άλλο να γουστάρεις άντρες.
Εγώ ξεκίνησα από δάχτυλο τώρα θέλω και δονητη. Προς το παρών μέχρι εκεί..και καμιά φορά σκέφτομαι και με τρανς να δοκιμάσω με άντρα όχι

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.954
Πόντοι
3.506
καμιά φορά σκέφτομαι και με τρανς να δοκιμάσω με άντρα όχι
Κομβικό σημείο αυτό. Είναι μεγαλύτερη η απόσταση αναμεσα σε πλαστικό και κρέας, απ'οτι σε σε τραβελι και μουστάκια.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.888
Πόντοι
1.446
Τύπε θα δανειστώ στίχους του μεγάλου εθνικού σταρ Ανδρέα Ευαγγελοπούλου που λέει " Όλοι κραζουνε τους γκέι αλλά τρων όλοι μιλφει"
Αισχρός σκατόπουστας, κακός και καθυστερημένος, για πολύ ξύλο... Η ντροπή των πούστηδων είναι αυτός ο καθυστερημένος... Το ΑΚΟΕ έπρεπε να τον διαγράψει...

Τελευταία τροποποίηση:

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.862
Πόντοι
441
Εγώ ξεκίνησα από δάχτυλο τώρα θέλω και δονητη. Προς το παρών μέχρι εκεί..και καμιά φορά σκέφτομαι και με τρανς να δοκιμάσω με άντρα όχι
είναι η τριχα φίλε αν είναι ο άλλος ξυρισμένος παντου όμως είναι απόλαυση,αν είναι μες την τρίχα δεν ...

Μκακ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
995
Πόντοι
200
είναι η τριχα φίλε αν είναι ο άλλος ξυρισμένος παντου όμως είναι απόλαυση,αν είναι μες την τρίχα δεν ...
Εγώ τα κάνω κερί γτ μέσα στην τρίχα δεν λέει ξενερώνει και η δικιά μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom