Νέα

να λεμε σε κοπελες οτι παμε σε οικους ανοχης?? η ειναι taboo??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ιδία αντίληψη εχω επι του θεματος και δεν αφορά μονο ενα προσωπο.
Σε καλυψα?

όπως το βλέπω εγώ , το θέμα της ικανοποίησης είναι μια διελκινστίδα μεταξύ του εαυτού σου και του άλλου
ένας εγωιστής πόρνος ,αυτό που σκέφτεται πρωτίστως ,είναι να ικανοποιήσει τον εαυτό του
και με τον καιρό αυξάνονται οι τρόποι για να το πετύχει αυτό , αδιαφορώντας για την ικανοποίηση του άλλου
(κυνικό αλλά αυτή είναι η αλήθεια)

απο την άλλη μεριά ένας πιρφόρος αυτό που κάνει είναι να ικανοποιήσει τον άλλο (άλλη)
πολλές φορές φτάνοντας σε εξευτελιστικά γι'αυτόν επίπεδα (και δεν εννοώ μόνο στο σεξουαλικό κομμάτι
αλλά γενικότερα στη συμπεριφορά του)

ελπίζω να σε κάλυψα και γώ, με όλο το σεβασμό φυσικά...

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Α!

Στην πουτανοκαριέρα μου, έχω βρεί και πουτάνες σπασαρχίδικες !

Μιά φορά μιά μου ΄χε πεί, "κοίτα μην πάρεις καμιά άλλη όσο γαμάς εμένα" !!!!!!!

Δηλαδή ήθελε να γαμάω αυτην και μόνο αυτήν ! Τρελλενννεουάουαααα γενικώς με το θήλυ !!!!!!!

Respect. Για το ανεπίδεκτες καλώς, αρκεί να μην είναι και ανεπήδηχτες!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Κανονικό στα Ελληνικά, είναι το σύμφωνο με τους κανόνες !

Οι κανόνες της πουτανιάς είναι αυτοί και της οσίας Κάρλας οι άλλοι ,....!

Στα δύο άκρα λοιπόν, που βάζουμε το κανονικό ;;;; στη μέση ;;;;;

στη μετριότητα ;;; στα ίδια μέτρια άχρωμα, βολικά μικροαστικά επίπεδα ;;;;

Αν έτσι βολεύει ,....βάλτε τα όπου σας βολέυει !

Οσο για τα περί ικανοποίησης, όσο πρέπει να την ικανοποιήσω την ¨κανονική¨", άλλο τόσο πρέπει να με ικανοποιήσει και αυτή,....

Ξέρει ; Μπορεί ;  Κατά κανόνα ΟΧΙ !!!
Στο σεξ πρεπει να καθοδηγει ο αντρας και για να θελει μια γυναικα να σε ικανοποιησει θα πρεπει πρωτα να το εχεις κανει εσυ κ δεν ειναι εγωιστικο αυτό που λέω, αλλα αυτονόητο.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Στο σεξ πρεπει να καθοδηγει ο αντρας και για να θελει μια γυναικα να σε ικανοποιησει θα πρεπει πρωτα να το εχεις κανει εσυ κ δεν ειναι εγωιστικο αυτό που λέω, αλλα αυτονόητο.

είσαι προφανώς, φεμινίστρια !  

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
όπως το βλέπω εγώ , το θέμα της ικανοποίησης είναι μια διελκινστίδα μεταξύ του εαυτού σου και του άλλου
ένας εγωιστής πόρνος ,αυτό που σκέφτεται πρωτίστως ,είναι να ικανοποιήσει τον εαυτό του
και με τον καιρό αυξάνονται οι τρόποι για να το πετύχει αυτό , αδιαφορώντας για την ικανοποίηση του άλλου
(κυνικό αλλά αυτή είναι η αλήθεια)

απο την άλλη μεριά ένας πιρφόρος αυτό που κάνει είναι να ικανοποιήσει τον άλλο (άλλη)
πολλές φορές φτάνοντας σε εξευτελιστικά γι'αυτόν επίπεδα (και δεν εννοώ μόνο στο σεξουαλικό κομμάτι
αλλά γενικότερα στη συμπεριφορά του)

ελπίζω να σε κάλυψα και γώ, με όλο το σεβασμό φυσικά...
Σε καθε περιπτωση για να μη χαθουμε στη μεταφραση αυτο που εχει σημασια ειναι η θεληση να ικανοποιησεις τον αλλο, είτε το πετυχεις, είτε όχι. Εξάλλου ό,τι δίνεις παιρνεις  ;)

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1

Έχεις ένα δίκιο. Όμως από την άλλη, υπάρχουν πολλές που είναι αχάριστες, ή απλώς δεν εκτιμούν φιλότιμες προσπάθειες και καλή θέληση, καθόλου. Όμως να είσαι σίγουρη πως εδώ υπάρχει ισότητα. Όσες γυναίκες, τάνες ή μή, μπορεί να κάνουν αγγαρεία ή ξεπέτα, άλλοι τόσοι άντρες αντίστοιχοι υπάρχουν, που κάνουν ακριβώς αυτό. Τα νούμερα είναι ισορροπημένα.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
τι εννοεί άραγε ο τσιμπούκιος?
να μη φέρει άλλη ταυτόχρονα ενώ γαμάει τη μία ?
δλδ δεν ήθελε παρτούζες η τύπισσα?  :think:

Οχι ρε συ ! Οσο καιρό θα εργάζεται και αφού κάνουμε ωραία γαμήσια, να μην ψωνίσω αλλού !!!!! Ντοοοοοιιιιινγγκ !

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ειναι η θεληση να ικανοποιησεις τον αλλο,
η οποία είναι αντιστρόφως ανάλογη με τη θέληση να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου

Οχι ρε συ ! Οσο καιρό θα εργάζεται και αφού κάνουμε ωραία γαμήσια, να μην ψωνίσω αλλού !!!!! Ντοοοοοιιιιινγγκ !

πουτανοζήλειες  :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
βλέπω με καταλαβαίνεις σε βάθος,..... !

Τεσπα ! Είμαι πειραχτήρι, αλλά δεν σε πειράζω άλλο ! Πες ελεύθερα ότι θέλεις !
Σορυ ειναι η πρωτη εμπειρια μαζι σου, οποτε θελω χρονο προσαρμογής και εξοικείωσης  :grin:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

Stories

Νέο!