thivaios pit
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2015
- Like
- 187
- Πόντοι
- 1
Περί ορέξεως.............
μια χαρα κολλητος γινομαι και εγω παντωςΗ να παρω κανενα κολλητο να την ξεσκισουμε
Κατ' αρχάς στο σεξ δεν υπάρχουν αναστολές και ο καθένας τη βρίσκει όπως του αρέσει, με όποιον και με όσους του αρέσει. Βασική προϋπόθεση ότι γίνεται να γίνεται με την ομόφωνη συγκατάθεση όσων συμμετέχουν.
Πάμε παρακάτω. Με το να βλέπεις να σου πηδάνε τη γυναίκα (επαναλαμβάνω γυναίκα, όχι γκόμενα, φίλη κλπ) με τη θέλησή σου και τη θέλησή της χάνεις κάθε ίχνος αυτοεκτίμησης και είναι η χειρότερη μορφή ξεφτίλας που μπορεί να σου τύχει αφού παραδέχεσαι ότι εσύ δεν είσαι σε θέση να την ικανοποιήσεις σεξουαλικά και επίσης η γυναίκα σου σε έχει γραμμένο στα απόκρυφά της και σίγουρα θα λέει στις φίλες της για τον μαλάκα (στην κυριολεξία) που έχει στο σπίτι και της φέρνει γκόμενους να πηδιέται.
Όταν αποφασίσεις να παντρευτείς μια γυναίκα το κάνεις γιατί έχεις καταλήξει ότι ικανοποιεί όλες ή έστω τις περισσότερες απαιτήσεις που έχεις από ένα σύντροφο και επειδή θέλεις να κάνεις παιδιά. Προφανώς το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα. Όταν φτάσεις σε σημείο να σκέφτεσαι να βάλεις τρίτους, τέταρτους κλπ στο κρεβάτι με τον έναν ή άλλον τρόπο καλύτερα να χωρίζεις και να κάνει ο καθένας τη ζωή του όπως γουστάρει. Ειδικά αν υπάρχουν και παιδιά στο γάμο...
ξεχασες να γραψεις οτι αυτο ειναι η γνωμη σου
Φίλε μου στην πρώτη παράγραφο γράφω ξεκάθαρα ότι σέβομαι τις προτιμήσεις καθενός για το πως και με ποιόν - ποιούς θα μοιραστεί το κρεβάτι του.
Από εκεί και πέρα είναι αυτονόητο ότι γράφω τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο θέμα...
[/qu
απαντησες σαν να ειναι το μονο που ισχυει
ξεκινα το τι θες να πεις χρησιμοποιοντας και τις αναλογες εκφρασεις στην τελικη αν δεν σου αρεσει η κουβεντα φυγε
το βιτσιο που εχετε ορισμενοι να γραφετε σε θρεντ που δεν σας αρεσει η φαση και να θελετε να επιβληθει και η γνωμη σας ειναι παροιμοιωδεις
με αυτα και με αυτα γινονται ολες οι υποθεσεις σουπα
απαντησες σαν να ειναι το μονο που ισχυει
ξεκινα το τι θες να πεις χρησιμοποιοντας και τις αναλογες εκφρασεις στην τελικη αν δεν σου αρεσει η κουβεντα φυγε
το βιτσιο που εχετε ορισμενοι να γραφετε σε θρεντ που δεν σας αρεσει η φαση και να θελετε να επιβληθει και η γνωμη σας ειναι παροιμοιωδεις
με αυτα και με αυτα γινονται ολες οι υποθεσεις σουπα
Το παρόν είναι ένα ανοιχτό forum και φιλοξενεί όλες τις απόψεις έχοντας ορισμένους κανόνες.
Στους κανόνες αυτούς δεν αναγράφεται πουθενά ότι για να συμμετέχεις σε ένα θέμα θα πρέπει να συμφωνείς απαραίτητα με αυτό. Εκτός αν μου έχει ξεφύγει κάτι οπότε ενημέρωσε με σχετικά.
Μέχρι τότε προσωπικά θεωρώ σαν βίτσιο κάποιος να αρνείται να ακούσει αντίθετη από αυτόν άποψη διώχνοντας τον από ένα θέμα....
αρχισαμε παλι τα ιδια και τα ιδια
για εμενα βιτσιο να ακουω την γνωμη σου για εσενα οχι συγχαρητηρια
Εγω παντως ρε παληκαρια ψαχνω εναν τυπο να καταφερει να την ψησει να πηδηχτουν (πολυ δυσκολο να το καταφερει) να την βγαλει 2 φωτο και να την χωρισω
τυπε αμα θες να σε χωρισει η γυναικα σου υπαρχει και πιο ευκολη λυση που δεν θα σου κοστισει και τιποτα.να το παιξεις δροσερος για λιγο
το καλο τοπουσταριπαλληκαρι ξερει κι αλλο μονοπατι τυπε
Φίλε μου δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε αυτήν την (αντι)παράθεση στην παράθεση.
Είναι κατανοητό ότι σου αρέσει να μοιράζεσαι την γυναίκα σου και είναι απόλυτα σεβαστό από τη μεριά μου.
Σου εύχομαι ειλικρινά και χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας να περνάς καλά κάνοντας αυτό που σου αρέσει!
[/
ειπα πουθενα αυτο το πραγμα????
το google εισαι και τα ξερεις ολα????
γιατι δεν αποδεχεσαι τα θελω του αλλου και προασπαθεις να φτιαξεις εφανταστες απαντησεις????
κατα τον ιδιο τροπο θα μπορουσα να σου πω οτι και εσενα σου αρεσει να το πνιγεις το κουνελι
να ξερουμε και τι λεμε
χαλαμε την κουβεντα που γινεται εδω και πολυ καιρο ειλικρινα εισαι η δευτερη περιπτωση ανθρωπου εδω μεσα αλλα μαλλον δεν αξιζουν ουτε τα 2 λεπτα για να γραψεις το μηνυμα