Νέα

Να κλειδώνουν αυτόματα τα πολιτικά/θρησκευτικά θέματα στο forum;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα powerline75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θεωρείτε οτι θα ήταν καλύτερο να κλειδώνουν αυτόματα τα πολιτικά/θρη

• Ναι!

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Οχι!

Ψήφοι: 5 55,6%
  • Ναι, εκτός και αν θίγουν σοβαρά θέματα της επικαιρότητας.

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Δεν ξέρω/ Δεν απαντώ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μιας και οι ψηφοφορίες έχουν γίνει της μόδας τελευταία, ας κάνουμε μία για το καλό του site. Βλέποντας το χάος που έχει επικρατήσει τελευταία με τα πολιτικά και θρησκευτικά θέματα, με το site να τείνει να ονομαστεί απο bourdela.com σε politiko_kafeneio.com ας δούμε τι πραγματικά θέλουμε όλοι (και όλες rouli και mounitsa και Bite_Me) να έχουμε στο site.

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Εγώ δεν ξέρω τι να πω....
Βέβαια έτσι όπως πάει το πράγμα στο site έχουν ανοίξει πολλές ενότητες περί πολιτικού θρησκευτικού αθλητικού περιεχομένου.Μην ξεχνάμε όμως ότι αυτά τα θέματα είναι από την καθημερινή ζωή μας και είναι πράγματα που μας απασχολούν.
Βέβαια άλλη είναι η νοοτροπία του site αλλά.........
Εγώ νομίζω ότι πρέπει να κλειδώσουν.
Ευχαριστώ πολύ και καλή σας μέρα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ εμένα δεν με ενδιαφέρουν κ με αφήνουν παγερά αδιάφορο τα περί πουτάνων,κωλ-γκερλ,city tours, κ.λ.π., κ.λ.π.,οπότε δεν τα διαβάζω.Κ ποιος σας είπε ότι τα θέματα που λέτε ότι πρέπει να κλειδώνονται είναι ενάντια στην θεματολογιά του φόρουμ;Κοιτάχτε τι λένε στην 1η σελίδα οι ιθύνοντες του site σχετικά με αυτό κ την φύση του:''Μέσα σε αυτές τις σελίδες θα βρείτε πληροφορίες για τα κόκκινα σπιτάκια τις χώρας, για αγοραίο έρωτα, city tours, call girls, σεξουαλικά θέματα, και γενικώς οτιδήποτε αντρικής φύσεως.''

''Γενικώς ,οτιδήποτε αντρικής φύσεως.'' Σας απαντάνε οι υπεύθυνοι του site

OP
OP
P

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Τι παει να πει
Ναι, εκτός και αν θίγουν σοβαρά θέματα της επικαιρότητας.
Ποιος θα το κρινει ? Να απο που θα ξεκηνισουν νεοι καβγαδες.
Το θέμα για το χτύπημα στην πρεσβεία των ΗΠΑ, τη στιγμή που βγήκε, έθιξε ένα σοβαρό θέμα της επικαιρότητας. Το αν π.χ. είναι ή οχι Αριστερός ή δεξιός ο Τάδε ή ο Δείνα, δεν θίγει.
Κ εμένα δεν με ενδιαφέρουν κ με αφήνουν παγερά αδιάφορο τα περί πουτάνων,κωλ-γκερλ,city tours, κ.λ.π., κ.λ.π.,οπότε δεν τα διαβάζω.Κ ποιος σας είπε ότι τα θέματα που λέτε ότι πρέπει να κλειδώνονται είναι ενάντια στην θεματολογιά του φόρουμ;Κοιτάχτε τι λένε στην 1η σελίδα οι ιθύνοντες του site σχετικά με αυτό κ την φύση του:''Μέσα σε αυτές τις σελίδες θα βρείτε πληροφορίες για τα κόκκινα σπιτάκια τις χώρας, για αγοραίο έρωτα, city tours, call girls, σεξουαλικά θέματα, και γενικώς οτιδήποτε αντρικής φύσεως.''

''Γενικώς ,οτιδήποτε αντρικής φύσεως.'' Σας απαντάνε οι υπεύθυνοι του site

Και αυτό σωστό είναι, πλήν όμως το γεγονός οτι το έχουμε κάνει μπουρδέλο ελαφρώς το forum, είναι επίσης γεγονός.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Από την άλλη ρε μάγκες,άσε να έχει κ άλλα θέματα πέρανα πό τον αγοραίο έρωτα.Για πιο ενδιαφέρον κ ποικιλία.Δεν θα κατάνταγε βαρετό να είχε μόνο για πουτάνες;έτσι πιστεύω.

OP
OP
P

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Από την άλλη ρε μάγκες,άσε να έχει κ άλλα θέματα πέρανα πό τον αγοραίο έρωτα.Για πιο ενδιαφέρον κ ποικιλία.Δεν θα κατάνταγε βαρετό να είχε μόνο για πουτάνες;έτσι πιστεύω.

Dark, με παρεξήγησες. Δεν έχω πρόβλημα με τα άλλα θέματα, άλλωστε συμετέχω σε αυτά. Αυτο που μου την έχει δώσει είναι οτι εδώ και λίγο καιρό, το forum ξεσκίζεται στην κυριολεξία απο θέματα τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα μόνο τους καυγάδες Αριστερών-Δεξιών, ʼθεων-Πιστών, Βασιλικών-Δημοκρατικών και ούτω καθ'εξής. Απο τη στιγμή που δεν μπορούν να βάλουν μυαλό όλοι αυτοί που είναι έτοιμοι για καυγά με το παραμικρό, δεν βλέπω άλλη πρακτική λύση.

Επισκέπτης
καλες οι πουτανες αλλα δεν μπορεις  να ασχολεισε ολη την ωρα με αυτες.θελει να μιλαμε και για αλλα πραγματα

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Dark, με παρεξήγησες. Δεν έχω πρόβλημα με τα άλλα θέματα, άλλωστε συμετέχω σε αυτά. Αυτο που μου την έχει δώσει είναι οτι εδώ και λίγο καιρό, το forum ξεσκίζεται στην κυριολεξία απο θέματα τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα μόνο τους καυγάδες Αριστερών-Δεξιών, ʼθεων-Πιστών, Βασιλικών-Δημοκρατικών και ούτω καθ'εξής. Απο τη στιγμή που δεν μπορούν να βάλουν μυαλό όλοι αυτοί που είναι έτοιμοι για καυγά με το παραμικρό, δεν βλέπω άλλη πρακτική λύση.

Φίλε powerline, και εγω έχω εκφράσει πολλές φορές την δυσαρέσκεια μου για όλα αυτά τα άσχετα θέματα. Προσωπικά δεν με ενοχλούν τα θέματα θρησκευτικού ή πολιτικού περιεχομένου, (έχω άλλωστε συμμετάσχει) μόνο με ενοχλεί όταν γίνονται πεδίο αντιπαράθεσης και ύβρεων...
Όντως το σάιτ πρέπει να έχει ποικιλία θεμάτων που μας ενδιαφέρουν, όπως όμως έγραψα και σε άλλο θρεντ.
Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι  ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ, με αποτέλεσμα το σάιτ να γεμίζει με άσχετα εως ηλίθια θρεντ (κυρίως απο 1-2 χρήστες γίνεται αυτό), με ενίοτε αρρωστημένο εως ηλίθιο περιέχομενο, τα οποία μονίμως καταλήγουν είτε σε πεδίο μάχης, είτε σε πεδίο στο οποίο όλοι μας λέμε μαλακίες (ακριβώς για να μην γίνει πεδίο μάχης...).
Δεν πιστεύω όμως ότι το κλέιδωμα των θρεντ είναι λύση...
Και έχει δίκιο ο dark που λέει ότι με περιεχόμενο μόνο για πουτάνες, το σάιτ θα ήταν βαρετό.
Έχω καταλήξει ότι η μόνη λύση είναι η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ.
Τότε και μόνο τότε, όλοι αυτοί θα βαρεθούν και θα τα παρατήσουν...

OP
OP
P

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε powerline, και εγω έχω εκφράσει πολλές φορές την δυσαρέσκεια μου για όλα αυτά τα άσχετα θέματα. Προσωπικά δεν με ενοχλούν τα θέματα θρησκευτικού ή πολιτικού περιεχομένου, (έχω άλλωστε συμμετάσχει) μόνο με ενοχλεί όταν γίνονται πεδίο αντιπαράθεσης και ύβρεων...
Όντως το σάιτ πρέπει να έχει ποικιλία θεμάτων που μας ενδιαφέρουν, όπως όμως έγραψα και σε άλλο θρεντ.
Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι  ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ, με αποτέλεσμα το σάιτ να γεμίζει με άσχετα εως ηλίθια θρεντ (κυρίως απο 1-2 χρήστες γίνεται αυτό), με ενίοτε αρρωστημένο εως ηλίθιο περιέχομενο, τα οποία μονίμως καταλήγουν είτε σε πεδίο μάχης, είτε σε πεδίο στο οποίο όλοι μας λέμε μαλακίες (ακριβώς για να μην γίνει πεδίο μάχης...).
Δεν πιστεύω όμως ότι το κλέιδωμα των θρεντ είναι λύση...
Έχω καταλήξει ότι η μόνη λύση είναι η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ.
Τότε και μόνο τότε, όλοι αυτοί θα βαρεθούν και θα τα παρατήσουν...

Πολύ σωστό και λογικό. ʼν όμως μιλάμε για άτομα που το IQ τους ίσως είναι ελαφρώς κατώτερο της αμοιβάδας, η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά, ενίοτε και τα πόδια! Πιθανότατα να διαφωνούσα και εγώ αν έκανε κάποιος άλλος μια ίδια πρόταση, αλλά όταν δεν καταλαβαίνουν αλλιώς;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία το έχουμε ψιλογαμήσει με τα μη μπουρδέλων θέματα,συμπεριλαμβανομένου κ εμού να έχω συμμετάσχει σε αυτόν τον υδροκεφαλισμό.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Μάγκες η μόνη λύση είναι...ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΩ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΘΡΕΝΤ (και καταλαβαίνετε εσεις τι σημαίνει αυτό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  )
με ποντίκια , πτώματα, έντομα, σκατά κ.α.), γιατί μόνο όταν μπεις βλέπεις το περιεχόμενο, απο τον τίτλο δεν φαίνεται πάντα,
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.
ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ, ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ....ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ !
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ !

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Μάγκες η μόνη λύση είναι...ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΩ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΘΡΕΝΤ (και καταλαβαίνετε εσεις τι σημαίνει αυτό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  )
με ποντίκια , πτώματα, έντομα, σκατά κ.α.), γιατί μόνο όταν μπεις βλέπεις το περιεχόμενο, απο τον τίτλο δεν φαίνεται πάντα,
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.
ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ, ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ....ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ !
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ !
ναι αδιαφορια

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
δε φταινε τα θεματα,φιλε.αυτο που φταιει ειναι 2-3 ατομα που το μονο που θελουν ειναι να βριζουν και να προσβαλλουν.το σαϊτ ειχε παντα και γενικη συζητηση και θα συνεχισει να εχει.

OP
OP
P

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
δε φταινε τα θεματα,φιλε.αυτο που φταιει ειναι 2-3 ατομα που το μονο που θελουν ειναι να βριζουν και να προσβαλλουν.το σαϊτ ειχε παντα και γενικη συζητηση και θα συνεχισει να εχει.

Αρχηγέ μου, λέμε ακριβώς τα ίδια πράγματα, απλά με διαφορετική διατύπωση!

Επισκέπτης
Είμαι της άποψης ότι το ΚΑΘΕ thread θα πρέπει να κλειδώνει από την στιγμή που τα μέλη παρεκτρέπονται, αρχίζουν τις προσωπικές αντιπαραθέσεις, αλλάζουν θέμα, βρίζονται, κτλ.

Και μην μου πείτε ότι δεν είναι δημοκρατικό γιατί μπορούν να συνεχίσουν μέσω pm όσο θέλουν. Είναι ελεύθεροι μέχρι εκεί που αρχίζει η δικιά μου ελευθερία που έχω το δικαίωμα να μην βλέπω μαλακίες και να ψάχνω όλο το forum για να βρω το θέμα που με ενδιαφέρει. Αυτή την στιγμή που γράφω αυτό το post, η λίστα με τα threads αριστερά έχει 8 θέματα (από τα 20) σχετικά με την θεματολογία του site και 12 τα οποία είναι οπαδικά ή άσχετα και έχουν καταλήξει ΟΛΑ σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Στο κάτω κάτω, αν θέλουν να βριστούν, ας ανταλλάξουν MSN να το κάνουν με την ησυχία τους και να μας αφήσουν κι εμάς στη δική μας..

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Παιδιά γειά,

είμαι ένας απο αυτούς που έχουν έρθει σε αντιπαράθεση ( έστω κα πολιτική ). Σίγουρα δεν ωφελεί και κουράζει. Sorry.
Δεν μπορώ όμως να ανεχτώ άτομα που για τους δικούς τους λόγους προσπαθούν να πλασάρουν την πολιτική τους ιδεολογία με το έτσι θέλω, και όταν λαμβάνουν αντίθετες απόψεις ή κάτι που δεν τους κολλά αρχίζουν με περίσσια ευκολία να χαρακτηρίζουν ή και να υβρίζουν. ΗΜΑΡΤΟΝ.
Και το κερασάκι στην τούρτα είναι να έχουν το θράσος να ανοίγουν έξτρα θρέντ και να ζητάνε δικαίωση απο τους μοντς.
ΕΛΕΟΣ.
Δύο τινά συμβαίνουν: είτε είναι διανοητικά καθυστερημένοι είτε λόγω της κύριας θεματολογίας του site, μας θεωρούν μ.......
και προσπαθούν να πιθηκίζουν ( τελικά βέβαια αυτοεξευτελίζονται, αλλά η ανωνυμία τους καλύπτει ) την όποια ιδεολογία τους.
Απ' την άλλη σκέφτομαι, ίσως όντως οι άνθρωποι αυτοί την βρίσκουν με το να εξευτελίζονται και η πολιτική τους ιδεολογία είναι απλώς μια προκάλυψη.

Όσον αφορά το κλείδωμα αυτών είμαι κατά, γιατί για νάμαι ειλικρινής δεν ασχολούμαι με το άθλημα ( αγοραίος έρωτας ) γενικά. ( φυσικά και έχω εμπειρίες απ' το άθλημα το οποίο έχει εκτός των άλλων και το χαβαλέ του ).Επίσης δεν ασχολούμαι και με τα αθλητικά. Σίγουρα δεν είμαι ο μόνος. Αν αρχίσουμε με κλειδώματα στο τέλος το site θα κλείσει τελείως.

Αυτά για την ώρα. :) :) :) :)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Προσωπικά με λυπεί το γεγονός ότι όποιο θέμα ανοίγει εδώ και καιρό που έχει σχέση με Πολιτικά, Θρησκείες, Ιδεολογίες και γενικά προσωπικές τοποθετήσεις πάνω στα πιστεύω του καθένα, καταλήγει όντως ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Δεν μιλάω σαν Mod αυτή τη στιγμή αλλά σαν ένας απλός χρήστης. Δεν μπορούμε να σεβαστούμε τις απόψεις, προτιμήσεις, πεποιθήσεις του καθένα εδώ μέσα όσο διαφορετικές και αν είναι αυτές? Είμαστε όλοι τόσο σίγουροι ότι ΜΟΝΟ εμείς έχουμε δίκιο και οι άλλοι που γράφουν, απλά τους φράφουμε? Συγκεκριμένος χρήστης πριν από λίγο παρατηρήθηκε να είναι πιο ήρεμος και να μην προκαλεί. Όπως ήταν φυσικό με έγραψε στα αρχίδια του και τον μπάναρα. Το αποτέλεσμα? Να στείλει ΡΜ λέγοντας με φλώρο και ότι μου γαμεί και τη μάνα.........................Είναι πολύ εύκολο πίσω από ένα PC να είσαι μεγάλος τσαμπουκάς και να υποστηρίζεις τα δικά σου πιστεύω αγνοώντας τους υπόλοιπους............Τεσπά, αυτά από μένα προς το παρόν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom