Νέα

Να γαμήσω τη νταντά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aetos56
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑ Γ@ΜΗΣΩ ΤΗ ΝΤΑΝΤΑ?

• ΟΧΙ

Ψήφοι: 107 44,8%
  • ΝΑΙ

Ψήφοι: 132 55,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    239
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Καλημέρα σύντροφοι!
Εδώ και λίγο καιρό έχουμε πάρει μία νταντά για το παιδί  :babycry: επειδή δουλεύουμε και οι δύο. (Γύρω στα 45, μέτρια εμφάνιση, ολοστρόγγυλο ωραίο κωλαράκι, καλό βυζί, παντρεμένη με παιδιά).
Η σύζυγος φεύγει πρώτη από το σπίτι για τη δουλειά της...
Τη προηγούμενη εβδομάδα ενώ ήμουν στη τουαλέτα γυμνός  :walkingpenis:, πήγε να μπει η νταντά χωρίς να χτυπήσει τη πόρτα... Μισοάνοιξε τη πόρτα της είπα ότι είμαι μέσα, είπε συγνώμη και την έκλεισε. Δεν ξέρω αν με είδε, σίγουρα όμως αν κοίταξε τον μεγάλο καθρέπτη που έχουμε στο μπάνιο με είδε!
Περίμενα ότι θα το ανέφερε στη γυναίκα μου ως περιστατικό, σε φάση "συγνώμη" κτλ, δεν είπε τίποτα όμως... Γεγονός το οποίο κράτησα στο μυαλό μου!
Σήμερα το πρωί λοιπόν, βγαίνω από τη τουαλέτα και πάω στη κρεβατοκάμαρα μου να ντυθώ, ανοίγει διάπλατα τη πόρτα χωρίς να χτυπήσει και με βρίσκει με το εσώρουχο. Δεν κλείνει αμέσως τη πόρτα να φύγει και μου λέει κοιτάζοντας με ότι νόμιζε ότι ξύπνησε το παιδί και ήρθε.
Έκλεισε τη πόρτα και έφυγε, χωρίς πονηρές ματιές ή υπονοούμενα.
Μετά πήγα και έφαγα πρωινό στη κουζίνα και μιλούσαμε σαν να μην τρέχει τίποτα.
Είμαι εγώ πονηρός και σκέφτομαι ότι τη τρώει ο κώλος της ή παρεξηγώ εύκολα τη κατάσταση;

Απλά θα σου υπενθυμίσω ότι ο Σβαρτζενέγκερ, διάλυσε το γάμου του γαμώντας την νταντά

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.216
Πόντοι
20.686
Μουναρα δεν ειναι για να πω πως τρελαθηκες.Αφου δεν ειναι αξιζει ναχεις μια ωρολογιακη βομβα μες το σπιτι σου?

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Τα περιστατικά που γράφεις δεν αποδεικνύει ότι σε γουστάρει....
Νομίζω περισσότερο θες να σε γουστάρει....

Ακόμα και να σε γουστάρει όμως είναι μεγάλο ρίσκο(μέσα στο σπίτι σου) και μικρό κέρδος (45αρα μέτρια παντρεμένη με παιδιά)...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τα περιστατικά που γράφεις δεν αποδεικνύει ότι σε γουστάρει....
Νομίζω περισσότερο θες να σε γουστάρει....
Έτσι ακριβώς.
Διπλοτσέκαρέ το πριν πετάξεις τη μαλαπέρδα εξω για να μη βρεθείς προ οδυνηρής εκπλήξεως.
Αν θέλει θα στο δείξει.
Αν είσαι σταρ του Χολυγουντ με τεράστια τσέπη αντιμετωπίζεις τα προβλήματα που σου είπαν οι τύποι παραπάνω. Αν δεν είσαι δεν τρέχει τίποτα.
Για κάθε μία νταντά που γαμήθηκε με το Σβαρτσενέγκερ, τον Άφλεκ και το Λο και το μάθαν όλοι, υπάρχουν εκατοντάδες που γαμήθηκαν με το Μήτρο, το Λιάκο και τον Κωνσταντή και δεν έμαθε κανένας ποτέ τίποτα.
Αλλά συνειδητοποιείς ότι ο γάμος σου δεν είναι παρά μια ληγμένη σύμβαση, υποθέτω.....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε φίλε, δεν έχεις μερικά 50ρικα για πέταμα να κάνεις μερικές στουντιοβόλτες ;
Κάνε τις βόλτες ...

μαζευτείτε και σε κανένα επαγγελματικό χώρο φίλου, που να μην πατάει γυναίκα,
να κάτσετε 3-5-8 ώρες να πιείτε 7-8 μπουκάλια ουίσκι και να φάτε 5-6 κιλά φυστίκια αιγίνης.

Θα στανιάρετε όλοι.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Καλα ,με τοσες και τοσες μασατζουδες ,μιλφοπουτανες , τι να την κανεις τη νταντα. Περιπτωση παγιδευματος κι εκβιασμου μου βρωμαει αν δεν ειναι φαντασια σου

Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
142
Πόντοι
0
Μπορεί να είναι στην κοσμάρα της και να τα κάνει από αφηρημάδα ή απροσεξία.
Μπορεί απλά να είναι αδιάκριτη, να μην έχει μάθει να χτυπάει πόρτες.
Μπορεί να το έχει σύστημα για να εκβιάσει μεταγενέστερα.
Μπορεί να γουστάρει όντως να τον φάει.

Ότι από τα παραπάνω και αν ισχύει, εσύ όχι μπορεί αλλά ΘΑ κλείσεις το σπίτι σου αν κάνεις κίνηση.
Γιατί για κάθε μια από τις περιπτώσεις, η γυναικα σου θα το μάθει και θα γίνετε μπίλιες.
Δεν αξίζει.

Ακόμα και στο "θετικό" σενάριο όπου τα κάνει επίτηδες επειδή σε γουστάρει, και προχωρήσεις, κάποια στιγμή θα σταματήσεις ή θα σταματήσει να γουστάρει.
Την επόμενη μέρα τη σκέφτηκες?
Θα ζεις με το άγχος πότε θα τα ξεράσει στη γυναίκα σου μιας και την ξέρει.
Ξεκόλλα και πάνε ρίξε μια παχιά σε ένα από τα 100άδες εκδιδόμενα που κυκλοφορούν εκεί έξω και φύγε.
Ένας πολύ σοφός μπήχτης - δάσκαλος της ζωής μεγάλος πουτανιάρης μου είχε πει κάποτε:
Τις πουτάνες δεν της πληρώνεις για να τις γαμήσεις.
Τις πληρώνεις για να φύγουν αφού τις γαμήσεις.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Να ήταν και τσοντάρα τούμπανο , πάει στο διάολο.
Αλλά λέει ότι είναι τάπα σούλα της λάσπης.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.106
Πόντοι
2.606
Συνήθως όταν κάποιος ρωτάει εδώ μέσα (στο μπου δλδ...) να κάνω αυτό ή να κάνω το άλλο, ρωτάει έχοντας σχεδόν αποφασίσει να το κάνει και θέλει μια τελευταία γνώμη αφού αυτή (την γνώμη) δε μπορεί να την έχει από κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεται.
Αν ρωτούσε κάποιον κολλητό του, που τον νοιάζεται..., φυσικά και θα απαντούσε ο κολλητός ότι λένε εδώ μέσα αρκετοί ακόμη, να μην το κάνει δλδ.
Ο ίδιος όμως αδιαφορεί για την γνώμη του κολλητού και θέλει μια απρόσωπη γνώμη, που θα συμφωνεί με αυτό που έχει στο μυαλό του φυσικά...

Τέλος πάντων, ο νηματοθέτης να ξέρει ότι εδώ στο μπου υπάρχουν αρκετοί δικηγόροι που θα μπορούσαν να αναλάβουν την υπόθεσή του μετά από λίγο καιρό!
Δλδ, αυτοί κλέφτες θα γίνουν? :coffee: :coffee:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.749
Πόντοι
3.656
Καλημέρα σύντροφοι!

Εδώ και λίγο καιρό έχουμε πάρει μία νταντά για το παιδί  :babycry: επειδή δουλεύουμε και οι δύο. (Γύρω στα 45, μέτρια εμφάνιση, ολοστρόγγυλο ωραίο κωλαράκι, καλό βυζί, παντρεμένη με παιδιά).

Η σύζυγος φεύγει πρώτη από το σπίτι για τη δουλειά της...

Τη προηγούμενη εβδομάδα ενώ ήμουν στη τουαλέτα γυμνός  :walkingpenis:, πήγε να μπει η νταντά χωρίς να χτυπήσει τη πόρτα... Μισοάνοιξε τη πόρτα της είπα ότι είμαι μέσα, είπε συγνώμη και την έκλεισε. Δεν ξέρω αν με είδε, σίγουρα όμως αν κοίταξε τον μεγάλο καθρέπτη που έχουμε στο μπάνιο με είδε!

Περίμενα ότι θα το ανέφερε στη γυναίκα μου ως περιστατικό, σε φάση "συγνώμη" κτλ, δεν είπε τίποτα όμως... Γεγονός το οποίο κράτησα στο μυαλό μου!

Σήμερα το πρωί λοιπόν, βγαίνω από τη τουαλέτα και πάω στη κρεβατοκάμαρα μου να ντυθώ, ανοίγει διάπλατα τη πόρτα χωρίς να χτυπήσει και με βρίσκει με το εσώρουχο. Δεν κλείνει αμέσως τη πόρτα να φύγει και μου λέει κοιτάζοντας με ότι νόμιζε ότι ξύπνησε το παιδί και ήρθε.

Έκλεισε τη πόρτα και έφυγε, χωρίς πονηρές ματιές ή υπονοούμενα.

Μετά πήγα και έφαγα πρωινό στη κουζίνα και μιλούσαμε σαν να μην τρέχει τίποτα.

Είμαι εγώ πονηρός και σκέφτομαι ότι τη τρώει ο κώλος της ή παρεξηγώ εύκολα τη κατάσταση;

τυπε γαμα τη νταντα και αμα εχει και τιποτα αλλες φιλες ντανταδες γαμας τις και αυτες
    :S :S :S   

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.749
Πόντοι
3.656
συγγνωμη αλλα αυτο δε θα επρεπε να ειναι κυριακατικο θεμα;ολοι οι ειδικοι ειναι στην εργασια τους.

τυπε εχεις δικιο εγω δουλευω πολυ σκληρα    :S :S :S

How+do+i+homeless+no+description+needed_a3f4a8_4276979.jpg

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Πετα το εργαλειο εξω να δεις αν το λιγουρευεται και ορμα,αλλιως κατσε στ αυγα σου

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΤΑΝΤΑ!Όσο και αν ακούγεται παράλογο υπάρχει περίπτωση αρκετά μεγάλη να την γαμήσεις και να σε τρέχει μετά...Όχι μόνο βάζεις κίνδυνο στον γάμο σου που εχεις και παιδί αλλά συν της άλλης ο γάμος αυτός μπορεί να καταστραφεί και να βλέπεις το παιδί σου το ΣΚ.. Δεν νομίζω ότι το θες και δεν νομίζω η συγκεκριμένη γυναίκα να αξίζει τον κόπο. ΕΊΤΕ είναι λόγω διαφοράς ήθους είτε επειδή είναι κουτοπόνηρη δεν αξίζει καν τον κόπο. Βρες άλλη και γάμα (σε οίκο ή όχι) με ασφάλεια και χωρίς ντράβαλα αν αυτό ψάχνεις... ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ...
Την καλημέρα μου
Ορθότατος

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.265
Πόντοι
5.595
..πολλες τσοντες βλεπεις!!! :jerking:
Στην πραγματικη ζωη... ειναι αλλιως...!!! :afro:

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.194
Πόντοι
17.576
Για εμένα μην κάνεις τίποτα...όλα τα μουνια ίδια είναι ... Αυτές που τα φοράνε αλλάζουν...θες να ξενογαμισεις;;; Οι πουτανες είναι έτοιμες και σε περιμένουν... Με 10 έως όσο αντέχεις έχεις το καλύτερο μουνι και για όσο θες χωρίς ρίσκα για δυσάρεστες συνέπειες που θα μετανιώνεις για μια ζωή... Κάτσε στα αυγά σου και θυμήσου ότι τέτοιο ρίσκο δεν αξίζει να το πάρεις για καμιά γυναίκα....

pwe401rg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
493
Πόντοι
301
Για εμένα μην κάνεις τίποτα...όλα τα μουνια ίδια είναι ... Αυτές που τα φοράνε αλλάζουν...θες να ξενογαμισεις;;; Οι πουτανες είναι έτοιμες και σε περιμένουν... Με 10 έως όσο αντέχεις έχεις το καλύτερο μουνι και για όσο θες χωρίς ρίσκα για δυσάρεστες συνέπειες που θα μετανιώνεις για μια ζωή... Κάτσε στα αυγά σου και θυμήσου ότι τέτοιο ρίσκο δεν αξίζει να το πάρεις για καμιά γυναίκα....

Σωστός ο φίλος.....

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
ΠΑΓΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: ΠΟΤΕ όταν παντρευόμαστε ΔΕΝ γαμάμε γκόμενες, ΜΟΝΟ πουτάνες! Η θυμωμένη γκόμενα ΑΝ θυμώσει δύναται να σου ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! Αξίζει για ένα πούτσο?

σωστά μιλάς συναγωνιστή

θα ήταν μεγάλη μαλακια από τον μικρομπαμπα.

Να προσθέσω, ούτε υπαλλήλους μουναρες γαμαμε....

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.745
Πόντοι
41.813
τυπε νηματοθετη συριζα εισαι?
πρωτο εβαλες το οχι στο δημοψηφισμα που κανεις.
θες να μας μπερδεψεις να ψηφισουμε λαθος? :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom