Νέα

N97 Το κινητό θαύμα τις Nokia

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ανακοίνωσε (και σε έξι μήνες θα διαθέσει στην αγορά) η Nokia το νέο NSeries κινητό της τηλέφωνο, το N97! Μπορεί το N97 θα έχει ηλικία μόλις μίας ημέρας, ωστόσο έχει ήδη καταφέρει να μπει στο πάνθεο των κινητών τηλέφωνο μόνο και μόνο εξαιτίας των χαρακτηριστικών του. Ωστόσο, ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά τους.

Το N97 τρέχει λειτουργικό S60v5 και πρόκειται για το πρώτο NSeries κινητό με Touscreen (3,5″ - ανάλυση 360×480). Βέβαια, δεν λείπει και το QUERTY πληκτρολόγιο για αυτούς που συχαίνονται τις δαχτυλιές και προτιμούν ακόμα μεγαλύτερη ευκολία (βλέπε φωτογραφίες και βίντεο παρακάτω).

Η stand-by screen (η οθόνη που φαίνεται όταν δεν κάνετε τίποτα στο τηλέφωνό σας) είναι πλήρως widgetized, κοινώς μπορείτε να την κάνετε όπως εσείς θέλετε (π.χ. να σας λέει τον καιρό, το χρηματιστήριο, τις ειδήσεις, ότι ότι ότι θέλετε)! Ενώ, η γενικότερη φιλοσοφία του κινητού είναι στημένη πάνω στο Internet.

Η φωτογραφική μηχανή που έχει ενσωματωμένη απαθανατίζει σκηνές στα 5 Megapixel ενώ τα 32GB ενσωματωμένης μνήμης (επεκτάσιμη ως τα 48GB με κάρτα μνήμης των 16GB) σας εγγυάται ότι δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς αποθηκευτικό χώρο (μάλλον).

Ας δούμε τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου πιο αναλυτικά:

Software:

Τρέχει λογισμικό S60v5, όπως και τα υπόλοιπα κινητά με οθόνη αφής, ωστόσο η έκδοσή του θα είναι πιο κοντά στα NSeries κινητά, οπότε θα έχει σημαντικές αλλαγές από το 5800.
Η αρχική οθόνη μπορεί να τροποποιηθεί με widget σύμφωνα με τις ορέξεις του χρήστη.
QWERTY πληκτρολόγιο και κανονικό και αφής (διαλέξτε όποιο σας βολεύει). Αν δεν σας βολεύει κανένα, δοκιμάστε την επιλογή για χειρόγραφη εισαγωγή κειμένου.
Υποστήριξη διάφορων υπηρεσιών Internet, όπως RSS feed, Flash, WRT και άλλα.
Υποστήριξη Social Location (So-Lo). Αυτό είναι μία υπηρεσία που επιτρέπει να ενημερώνεις φίλους και υπηρεσίες για την ακριβή σου τοποθεσία.
N-Gage Compatible
Hardware:

Διαστάσει 117,2 x 55,3 x 15,9 mm
Βάρος 150 γραμμάρια
Slide πληκτρολόγιο (βλέπε φωτογραφία παρακάτω) και οθόνη αφής
Στην μπροστά πλευρά της συσκευής υπάρχουν 3 κουμπιά (send, end, home). Στα αριστερά υπάρχει μία ασφάλεια για το slide και μία microUSB θύρα. Από επάνω υπάρχει το κουμπί on/off και η θύρα για 3,5mm ακουστικά, ενώ στα δεξιά υπάρχουν τα κουμπιά για την ένταση και την φωτογραφική μηχανή.
Η οθόνη έχει μέγεθος 3,5 ίντσες και ανάλυση 350 x 640 με υποστήριξη 16 εκατομμυρίων χρωμάτων.
Haptix feedback για την οθόνη αφής.
5 Megapixel φωτογραφική μηχανή, με φακό Carl Zeiss και dual LED flash.
Ενσωματωμένο GPS και μαγνητόμετρο (κάτι σαν πυξίδα).
3.5 mm audio jack και TV-out
microUSB jack (USB 2.0 HiSpeed). Δυνατότητα φόρτισης μέσω USB!
32GB εσωτερική μνήμη
microSD card slot με υποστήριξη SDHC cards ως 16GB
WiFi, 3.5G (tri-band HSDPA - 900, 1900 and 2100 Mhz), quad-band GSM και Bluetooth connectivity
1500 mAh battery
Στυλό για την οθόνη αφής (όχι πάνω στην συσκευή, αλλά διατίθεται στο πακέτο)
Το Ν97 θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2009 σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Nokia. Για να πάρετε μία γεύση παραπάνω, δείτε τις εικόνες και το βίντεο που ακολουθούν
nokia_n97_lead.jpg

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
καλα ακουγεται, αλλα δεν νομιζω να πιασει. Κ τα αλλα 2 που ειχε βγαλει η ΝΟΚΙΑ δεν πιασανε τελικα.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
και ποσο παει το μαλλι ? κανα 800 ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ισως ειναι το επομενο μου τηλεφωνο.γιατι το samsung D600  που εχω παλιωσε πια.

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλά δουλεύουνε?? Εγώ είχα παλιά ένα blackberry κ καλά έμπαινε ιντερνετ κ.α. τζίφος. Να ΄χουμε να λέμε μόνο. Όποτε έπρεπε να το χρησιμοποιήσω για σερφ μου έβγαζε το λάδι... Τα εμαιλ τα έπαιρνε κανονικά, αλλά όχι οτι έγραφες word documents και τέτοια... στην θεωρία μόνο. Και ένα φτηνό ερικσον που έχω και αυτό κ καλα μπαίνει ιντερνετ και τέτοια. Δεν χρειάζεται να χαρακτηρίσω.... μας δουλεύουν κανονικά.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εγω πάντως έχω το Ε71 και ειμαι πολύ ευχαριστημένο αγόρι. Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει καμμία απο τις λειτουργίες του επειδή δεν ξέρω να το σετάρω και βαριέμαι και να διαβάσω το μανουάλι. Το καλό είναι ότι το Ε71 έχει αυτο το πληκτρολόγιο το περίεργο και στέλνω μηνύματα γρηγορα.

Γενικά αυτά τα πολύπλοκα υπερ-κινητά δεν κάνουν για μένα. Το πιο βολικό κινητό που έχω είναι ένα νοκια 6300 που δεν το αλλάζω με τίποτις

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
€ 550 είναι πολύ λίγα γι' αυτό το τούμπανο. Αν ισχύει πάντως, θα είναι άξιος αντικαταστάτης για το P1i μου (και το πρώτο Nokia στα 10 χρόνια που χρησιμοποιώ κινητό!).

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Για αυτό έβγαλε αυτό το μοντέλο ,μιας και το N958G και N96 αποτύχανε .

στο τραϊλερ καλο φενεται. Αυτο για να πιασει ομως, γιατι δεν ειναι μονο κινητο αλλα κ μικρο pc που εχεις προσβαση στο ιντερνετ, πρεπει να σου το πουλησουνε με κανενα πακετο κινητης τηλ που να μπορεις να σερφαρεις ή απο modem με bluetooth ή κηριως απο το κινητο!

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
To Ν958G απετυχε? :'( Και το εχω δυο βδομαδες μονο  :headbang:
Και εγώ είχα το N95 8G ,χαλια φωτογραφίες έβγαζε , δεν ξέρω το γιατί.Πριν κάνα δυο μήνες βγήκε το N96 το πείρα και αυτό ,να πω την αλήθεια δεν έχω τρελαθεί κι όλας με το κινητό αυτό ,μπορώ να πω ότι τώρα που έρχεται το Η97 έχω ξενερώσει :headbang:

Επισκέπτης
εγω εχω το Ν73 και ειμαι υπερ ευχαριστημενος μαλιστα το πηρα πριν καταργηθει 130 ευρω και βαση τιμης και το τι προσφερει το κανουν κινητα απο 500 ευρω και πανω.

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εγω εχω το Ν73 και ειμαι υπερ ευχαριστημενος μαλιστα το πηρα πριν καταργηθει 130 ευρω και βαση τιμης και το τι προσφερει το κανουν κινητα απο 500 ευρω και πανω.
Καλο είναι είναι να σ αρέσει σε μεγάλο διάστημα ένα κινητό που παίρνεις , όμως με τα τρελα μοντέλα νου βγάζουν συνεχεια ,πετυχαίνουν να μας τα περνούν κανονικά και να ξενερώνουμε με αυτά που έχουμε .μαλακια μας βεβαια...
b136146.jpg

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Με διαφορα το αγαπημενο μου απο αυτα που ειχα το Νοκια,δεν θυμαμαι ονομασια,το λεγομενο κι ως δακρυ!Απιστευτο κινητο πηγα και το εδωσα ο μαλακας  :headbang:
Απο το Ν80 που ειχα πριν το Ν95 δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
εγω εχω παθει πλακα με το ι φονε !!! αλλα ειναι πολυ ακριβο για εμενα ...υπαρχει και κριση ... και αστα να πανε  !!!

Επισκέπτης
Καλο είναι είναι να σ αρέσει σε μεγάλο διάστημα ένα κινητό που παίρνεις , όμως με τα τρελα μοντέλα νου βγάζουν συνεχεια ,πετυχαίνουν να μας τα περνούν κανονικά και να ξενερώνουμε με αυτά που έχουμε .μαλακια μας βεβαια...
b136146.jpg
οταν το πηρα το μοντελο ηταν υπο καταργηση οταν ρωτησα καποιον που γνωριζε απο κινητα μπου ειπε παρτο με κλειστα ματια.θα μπορουσα να παω σε Ν95 η κατι αλλο αλλα οταν τα εκανα συγριση σε καταστημα οι δυνατοτητες τουΝ73 ηταν πολυ καλυτερες απο κινητα που ειχαν κυκλοφορησει τοτε οπως Ν82 η κατι ερικσον η σαμσουνγκ και η διαφορα σε τιμη ηταν σχεδον διπλα και τριπλα.

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Έχω ένα N95 8G ελάχιστa το έχω χρησιμοποίση ούτε ένα μηνα , μόλις το είχα πάρει βγήκε το N96 και το άλλαξα .Ποσο πωλούνται τα N95 8G μεταχειρισμένα ,και που τα πουλάνε ξέρει κάποιος κάνα κατάστημα  :think:

Επισκέπτης
Έχω ένα N95 8G ελάχιστa το έχω χρησιμοποίση ούτε ένα μηνα , μόλις το είχα πάρει βγήκε το N96 και το άλλαξα .Ποσο πωλούνται τα N95 8G μεταχειρισμένα ,και που τα πουλάνε ξέρει κάποιος κάνα κατάστημα  :think:

Kaizer στην Μάρνης, Buy & Sell πλατεία βάθης

εγώ θέλω να πάρω το Nokia Ε71 αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό, ας μας πει κάποιος που το έχει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom