Νέα

Μύθοι και αλήθειες. Τι δεν πιστεύω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iaswnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Είμαι ανυχτόμυαλος τύπος.
Ας πούμε λοιπόν οτι απο τη μυθολογία πιστέω τη σκύλα και τη χάρυβδη (εξαλλου έχω δυο γνωστές μου που πληρούν τισ προδιαγραφές), πιστεύω τον κύκλωπα (στην ελλάδα η νέα μόδα είναι τα τελευταία 20 χρόνια είναι στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει) και ακόμα και στις σειρήνες.

ΟΜΩΣ
να πιστέψω οτι 20 χρόνια περίμενε πιστή μια γυναίκα τον άντρα της και μάλιστα αφού της είχε αφήσει και προίκα και λεφτά αλλά
και οτι ο αντρας της ήθελε να γυρίσει πίσω σε αυτή ύστερα απο 20 χρόνια χωρίς να σκέφτεται οτι θα ναι σταφιδιασμένη

ε όχι ρε παιδια δε το πιστεύω.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ας πούμε λοιπόν οτι απο τη μυθολογία πιστέω τη σκύλα και τη χάρυβδη (εξαλλου έχω δυο γνωστές μου που πληρούν τισ προδιαγραφές), πιστεύω τον κύκλωπα (στην ελλάδα η νέα μόδα είναι τα τελευταία 20 χρόνια είναι στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει) και ακόμα και στις σειρήνες.

ΟΜΩΣ
να πιστέψω οτι 20 χρόνια περίμενε πιστή μια γυναίκα τον άντρα της και μάλιστα αφού της είχε αφήσει και προίκα και λεφτά αλλά
και οτι ο αντρας της ήθελε να γυρίσει πίσω σε αυτή ύστερα απο 20 χρόνια χωρίς να σκέφτεται οτι θα ναι σταφιδιασμένη

δε μου λες αγαπητε.......ποσο καιρο εχεις να παρεις το φραπεδακι σου?

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16

ΟΜΩΣ

Τι θες να πεις οτι εκανε παρτουζες δηλαδη?

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1

ΟΜΩΣ

Μαλλον δεν επιασα το innuendo σου αλλα ΟΚ οπως το παρει κανεις. Παντως ολα αυτα που λες fiction ειναι και οχι αληθειες, so you can choose what to believe.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
14
Πόντοι
16
Που έγιναν αυτά τα πράματα;

sigma

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Που έγιναν αυτά τα πράματα;

Στη λάμψη στο προχθεσινό θα έγιναν που το έχασα.....

Και φώναζα στη μάνα μου να το γράψει... αλλά καθάριζε κολοκυθάκια λέει και τα χέρια της ήταν λερωμενα....

πάλι το καλό έχασα...

Orsalia

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κάποιος εβλεπε Star χτες το  βράδυ :Ρ

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96
ΟΜΩΣ

μαλλον αναφεροταν τοτε στην Πηνελόπη. Ουτε ο Βαρναλης  το πιστεψε για αυτο εγραψε το "ημερολογιο της Πηνελόπης" .

Αυτο γενικα γενικα θα μπορουσε να ηταν ωραιο θεμα.

Εγω για παραδειγμα δεν πιστευω οτι τις φωτιες της βάζουν καποιοι επίτηδες. Ειτε καποιο καινε χορτα κα τους φευγει η φωτια ή βραχυκυλωματα της ΔΕΗ ειναι. Τιγκα ειναι τα δαση απο σκουπιδια, γκαζακια και συναφη ευφλεκτα!!!!!!!!

ΥΓ ειπα να ανασυρω κανα παλιό θεμα σκεφτηκα στην αρχη το "η αγαμια στις μερες μας" αλλα προτιμησα αυτ'ο

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
vasmav μου αρέσει το avatar σου..διοτι απο κωλο καμμια δεν πεθανε φιλε.ευγε!

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΟΜΩΣ

Χαιρομαι που μου δινεται η ευκαιρια να ξεκαθαρισω κατι,εστω και χιλιαδες χρονια μετα.
Οταν γυρισε ο ετσι που λες,ο σκυλος του λεει περιμενε να τον δει και μετα πεθανε.
Α)Ειναι ο πρωτος σκυλος που εζησε τουλαχιστον 25 χρονια μιας και τον περιμενε μια 20αρα χρονια και υποθετω οτι δεν ηταν κουταβι οταν ο πολυμηχανος σαλπαρισε ή σαλταρισε.
Β)Τείνω να πιστευω λοιπόν οτι ναι μεν ο σκυλος πεθανε αλλα οχι απο γηρατεια.Απ τα γελια πεθανε οταν ειδε τον πολυταξιδεμενο που στο μεταξυ ειχε γινει πολυκερατας.
Κατι σαν πολυμιξερ...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.270
Πόντοι
22.785
:rose: :rose:
ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ
ΑΠΟ ΒΑΣΩ ΔΕΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ
Στην Ελληνική Μυθολογία φίλες και φίλοι Μυθολόγοι, το παγώνι πιστεύεται ότι ξεπήδησε από το αίμα του του τερατόμορφου γίγαντα με τα εκατό μάτια Άργου του Πανόπτη. Όταν ο Δίας ερωτεύτηκε την Ιώ, νύμφη και ιέρεια της Ήρας στο Άργος, τη μεταμόρφωσε σε αγελάδα για να την κρύψει από την Ήρα. Η Ήρα υποπτεύθηκε την απιστία του Δία και έβαλε τον γίγαντα Άργο τον Πανόπτη με τα εκατό μάτια να φυλάει την Ιώ. Ο Άργος, έδεσε την Ιώ σε ένα δέντρο ελιάς στη Νεμέα, αλλά ο Δίας κάλεσε τον Ερμή να την ελευθερώσει από τον γίγαντα. Ο Ερμής, μεταμφιεσμένος σε βοσκό, σκότωσε τον Άργο αποκοιμίζοντάς τον, αφού έπαιξε όλη μέρα μουσική με τον γλωττιδοφόρο του (αυλό με γλωσσίδες). Η Ήρα, για να τιμήσει τον Άργο, διατήρησε για πάντα τα εκατό του μάτια τοποθετώντας τα στην ουρά των παγωνιών, των ιερών της πουλιών, τα οποία μάλιστα οδηγούν το άρμα της στον ουρανό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom