Νέα

Μύκονος Μπλούζ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
λοιπόν, διάβασα το νέο, ομονυμο βιβλίο της Νάσιουτζικ. Μονοκόματα, σε 3-4 ωρες στον αστέρα (έριξα και 5 κατουρήματα στο ενδιάμεσο)

Τα ίδια που λέμε και εδω. Πωλήτριες/Κομμώτριες/Βίζιτες πού πιάσαν τον αντρα με το χρήμα. Καναν παιδιά, έχουν υπηρέτριες, και το μονο που τους δένει με τον συζυγο ειναι η αδιαφορία του ενός για τον άλλο. Γαμιούνται με όποιον βρούν. Και συζηταν μεταξύ τους. Οι (πρώην) φτωχες, το απολαμβάνουν καλύτερα. Οι πλούσιες, πλήτουν. Και σπονσοράρουν αποτυχημένους καλυτέχνες, λαικάτζες και μάγκες. Τύπικαλ. Κόκα και γαμήσι.

Πάντως, ενα τετοιο βιβλίο θα μπορούσα να τα γραψω και εγω (με την προυπόθεση οτι καποιος θα διόρθωνε τα ορθογραφικα, χαχαχα).

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
λοιπόν, διάβασα το νέο, ομονυμο βιβλίο της Νάσιουτζικ. Μονοκόματα, σε 3-4 ωρες στον αστέρα (έριξα και 5 κατουρήματα στο ενδιάμεσο)

Πάντως, ενα τετοιο βιβλίο θα μπορούσα να τα γραψω και εγω (με την προυπόθεση οτι καποιος θα διόρθωνε τα ορθογραφικα, χαχαχα).

Όπως το ομώνυμο για παράδειγμα!

Επί της ουσίας! Είναι τόσο βαρετός αυτός ο κόσμος που πραγματικά σε θαυμάζω που κάθησες και διάβασες το βιβλίο.

Σκηνή έξω από το Central στην πλατεία Τετάρτη βράδυ. Περιμένω να μου φέρουν το αυτοκίνητο στο παρακείμενο πάρκιν. Μαζί μου περιμένει και κοπέλλα ΒΠ με την φίλη της την Μερσεντές κουπέ (παντελής έλλειψη αισθητικής στο αυτοκίνητο). Οπότε από το Central βγαίνει στέλεχος κουστουμαρισμένο και της λέες που πας. Φεύγω του λέει και δεν σου μιλάω. Κ λέει αυτός στον φίλο σου φεύγει. Όχι ρε συ λέει ο φίλος και έρχεται κι αυτός. Οπότε έχουμε το σκηνικό τις δύο γκόμενες μέσα στο αυτοκίντηο και τους δύο μαλάκες να τις παρακαλάνε να μην φύγουν και χαλάσει η βραδιά.

Bloody boring, if you ask me!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.900
Πόντοι
12.056
Και πως δεν σε εχω δει στο Central εγω??? :rolleyes: :rolleyes:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Και πως δεν σε εχω δει στο Central εγω??? :rolleyes: :rolleyes:

Στο παρακείμενο πάρκιν ήμουν εγώ. Αλλού είναι τα στέκια μου στην πλατεία!! Τώρα που το ξέρω ότι είσαι εκεί θα βγάζω την πινακίδα STUDIAN όταν περνάω απ'έξω!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.900
Πόντοι
12.056
Αμα δεις κανενα χαγιαμπουσα απ εξω μαυρο ασημι συνηθως παρασκευη βραδυ να ξερεις οτι ειναι ο αλτεκ μεσα...
Ελα να πιουμε ενα τζακ παρεα...!!!!! :grin: :grin:

Επισκέπτης
Στο CENTRAL παω μονο μεσημερι..με φιλο δικηγορο με παρακέιμενο γραφείο οπου τον συμβουλευομαι για corporate issues. Με τον δε ιδιοκτητη του ειμαστε κολλητοί φιλοι και νότιοι, σαφως...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.900
Πόντοι
12.056
Τοτε πας και στο island ραβεν... :dancing:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μικρός ο κόσμος και μια παρέα είμαστε όλοι αλλά δεν το ξέρουμε. Χαιρετισμούς στον Π!!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.900
Πόντοι
12.056
Εχω να παω απο προπερυσι...ελπιζω φετος να ξανααρχισω τις επισκεψεις...
Αν βρισκω νταντα για το βραδυ  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Στο CENTRAL παω μονο μεσημερι..
Σωστα.....++++....αλλα πολυ σοβαροφανεια τελευταια....

Τοτε πας και στο island
αμα δν ειχε κατι ξεπεσμενους μεσα....καλυτερα θα ηταν...απορω πως τους μαζευει ακομα...ιδιες φατσες...ιδιες γκριματσες..καιρο τωρα....

Αντε...γιατι αργησαμε.....καλο βραδυ...κ καλη συνεχεια...Τοπο στα νιατα κυριοι....
:):):):):):):):):)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.900
Πόντοι
12.056
Κατι σε ρωσοποντια ψαχνω...με οικονομικες τιμες... :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν θέλετε να θαυμάσετε την απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας της μεγάλης φυλής των στελεχοειδών πηγαίντε στο Big Apple...

Όσο για το βιβλίο, μου αρκεί που διάβασα την περίληψη...Η λογοτεχνική εκδοχή των lifestyle εντύπων. Ευχαριστώ , δε θα πάρω. ʼλλωστε αντιμετωπίζω και τέτοια αρπαχτικά στην καθημερινή μου ζωή, επιβεβαιώνοντας το ρητό: "Πίσω από μια μεγάλη πουτάνα κρύβεται ένας ακόμη μεγαλύτερος μουνοείλωτας μαλάκας."

Και ρε φίλε Ρέιβεν, ακόμη και για παραλία υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα βιβλία. Και σε τελική ας έπαιζες ρακέτες!

Επισκέπτης
Αν θέλετε να θαυμάσετε την απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας της μεγάλης φυλής των στελεχοειδών πηγαίντε στο Big Apple...

Όσο για το βιβλίο, μου αρκεί που διάβασα την περίληψη...Η λογοτεχνική εκδοχή των lifestyle εντύπων. Ευχαριστώ , δε θα πάρω. ʼλλωστε αντιμετωπίζω και τέτοια αρπαχτικά στην καθημερινή μου ζωή, επιβεβαιώνοντας το ρητό: "Πίσω από μια μεγάλη πουτάνα κρύβεται ένας ακόμη μεγαλύτερος μουνοείλωτας μαλάκας."

Και ρε φίλε Ρέιβεν, ακόμη και για παραλία υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα βιβλία. Και σε τελική ας έπαιζες ρακέτες!

bre συναδελφε...αποτελείς την αποθεώση τη γενικότητας...αοσμο, αχρωμο και αγευστο...οχι μονο εδω, γενικότερα...για κανε κατι...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ʼλλωστε αντιμετωπίζω και τέτοια αρπαχτικά στην καθημερινή μου ζωή, επιβεβαιώνοντας το ρητό: "Πίσω από μια μεγάλη πουτάνα κρύβεται ένας ακόμη μεγαλύτερος μουνοείλωτας μαλάκας."

Εγκυρότατο το ρητό!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Μπερδευτηκα το big Apple ειναι μαγαζι ή εννοεις την Νεα Υορκη?

Στο Central τι περιμενες να δεις το κυρ Νασο τον νταλικιερη να σου πει ιστοριες για Γερμανία?

Ποια ειναι η Νασιουτζικ? Το κτήμα τι το έχει????

Με ενα Αρλεκιν ξεχνιεμαι ή μαμιεμαι??

ΥΓ Ολοι στους Αστερες στα Central στα Guzel και στα island πατε και μετα κατοιγορειτε τα ΒΠ!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom