Νέα

Μυαλό κουκούτσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.150
Πόντοι
3.346
Δίκιο έχεις αλλά αυτή η θεία δεν μπορείς να φανταστείς τι μουνι είναι. Χαζόμουνο!
Τι μουνι τυπε 45 χρονων που αμα βγαλει τα ρουχα ολα κρεμονται. :confused:
πες απλα οτι ειναι καλη για την ηλικια της.

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Λοιπόν θα σας πω πως την προσσεγγισα. Με τα ζώδια.... Τι ακούει; Άντζελα....

Λοιπόν εμένα δεν θα με πείραζαν και πολύ όλα αυτά, αλλά μου την δίνει η γυναικεία κουτοπονηρια και ηλιθιοτητα

Υπάρχουν αμορφωτες αλλά καλοψυχες και θετικές εμένα μου την δίνει όμως να έχεις ένα άτομο να θεωρει μέγιστη τραγουδίστρια της Ελλάδας την Άντζελα κάι ολη την ώρα να κατηγορεί τον άντρα της που την ταιζει και την ποτίζει.

Τελευταία τροποποίηση:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.150
Πόντοι
3.346
Οι θειες μας προσσεγγιζουν..δεν παμε εμεις σε αυτες.

• Like
Αντιδράσεις: Termin
OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Λοιπόν θα σας πω πως την προσσεγγισα. Με τα ζώδια.... Τι ακούει; Άντζελα....

Λοιπόν εμένα δεν θα με πείραζαν και πολύ όλα αυτά, αλλά μου την δίνει η γυναικεία κουτοπονηρια και ηλιθιοτητα

Υπάρχουν αμορφωτες αλλά καλοψυχες και θετικές εμένα μου την δίνει όμως να έχεις ένα άτομο να θεωρει μέγιστη τραγουδίστρια της Ελλάδας την Άντζελα κάι ολη την ώρα να κατηγορεί τον άντρα της που την ταιζει και την ποτίζει.
Ετσι ειναι . Οι ποιο πολλες το κανουν και την βρισκουν . Γουσταρουν να τους ταπεινωνουν γιατι τους εχουν βαρεθει τους θεωρουν μαλακες .
Οι ποιο πολλες γουσταρουν να γαμιουνται και να ξερουν οτι ο αντρας τους ειναι μαλακς και τον απατανε αυτο τις αναβει τρελα .
Γιατι ετσι θεωρουν οτι εχουν καποιο καλυτερο απο τον μαλακα που οι ιδιες επελεξαν γιατι θελανε την σιγουρια .
φαυλος κυκλος δηλαδη .

• Like
OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Να σας γράψω να γελάσετε φάσεις.
Στο αμάξι βράδυ είχε φορέσει και παντελόνι η αναθεματισμένη να μη μπορω να περάσω χέρι απο πουθενά και να τριβόμαστε,,, πετάω εγώ ένα "ραγίζει απόψε η καρδιά¨ μπας και με το συναίσθημα ξεκουμπώσει κανένα κουμπί.

-Τι "ραγίζει απόψε η καρδιά" τι μαλακίες λες; μου λέει
- Παπάζογλου βρε το τραγούδι;;;;
- Τι Παπάζογλου τι είναι αυτός;
Κεραμίδα ξεκάβλωσα λες και με χτύπησε ρεύμα

και μου έρχεται στο μυαλό φάση με άλλη γκόμενα προς εικσαετίας που δουλεύαμε μαζί, και της είπα "τρέχαμε σαν τον Βέγγο σήμερα"
- Ποιος είναι ο Βέγγος;
Και τότε διαπίστωσα ότι δεν ήταν Ελλεηνιδα αλλά ελεοαλβανίδα..... αυτά τα ψυχικά τραύματα μένουν και εκδηλώνονται αργότερα........

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τυπε με 3 ερωτησεις καταλαβαινεις αμεσως το νοητικο επιπεδο της γυναικας:

- Τι ζωδιο εισαι;

- Ταιριαζουν τα ζωδια μας;

- Τι ωροσκοπος εισαι;
δεν εχω γνωρίσει γυναικα στη ζωη μου που να μη μου εχει κανει αυτές τις ερωτήσεις ..(πανεπιστημιούχες και μη)

• Like

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
δεν εχω γνωρίσει γυναικα στη ζωη μου που να μη μου εχει κανει αυτές τις ερωτήσεις ..(πανεπιστημιούχες και μη)
γιαυτο μαθαινεις απο ζωδια ταρω και ολα αυτα για να εχεις να τους πεις αυτο που θελουν να ακουσουν

• Like

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Το χειρότερο για μένα είναι οτι θα θέλει να επιβάλλεται και να χειραγωγεί την κατάσταση αυτά στον άντρα της και σπίτι της .

Ας πάρει αυτό που της προσφέρεις δηλαδή 5-10 καλά γαμήσια και μην ψάχνει να καπελώνει

Για μένα στα αρχίδια σου παρ το πολύ χαλαρά σαν να έχεις 300.000.000 στην τράπεζα μην ζορίζεσαι με τέτοιες και ειδικά αν είναι και αρχή!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
γιαυτο μαθαινεις απο ζωδια ταρω και ολα αυτα για να εχεις να τους πεις αυτο που θελουν να ακουσουν
ντεκαβλέ ειναι για εναν αντρα να πιάνει κουβέντες για ζωδια...ελπίζω να μην το κανεις :tooth:

• Like

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ντεκαβλέ ειναι για εναν αντρα να πιάνει κουβέντες για ζωδια...ελπίζω να μην το κανεις :tooth:
πας καλα με τετοια τις ψηνεις τετοια τους λεω. Τετοια θελουνε. Ξερεις οι ποιο πολλες γκομενες γουσταρουν τα μυστηρια τις συμπτωσεις . Για καποιο λογο γινονται ολα αυτα ηταν γραφτο να βρθουμε εκει και να γνωρισουμε και τετοιες μαλακιες . πεθαινουν με κατι τετοια .
Και πλεον τα εχω μαθει τοσο καλα που τις κοβω απο μακρυα τι και πως . Δεν πεφτω παντα μεσα αλλα μην ξεχνας οτι τετοια θελουν οι γκομενες .

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
πας καλα με τετοια τις ψηνεις τετοια τους λεω. Τετοια θελουνε. Ξερεις οι ποιο πολλες γκομενες γουσταρουν τα μυστηρια τις συμπτωσεις . Για καποιο λογο γινονται ολα αυτα ηταν γραφτο να βρθουμε εκει και να γνωρισουμε και τετοιες μαλακιες . πεθαινουν με κατι τετοια .
Και πλεον τα εχω μαθει τοσο καλα που τις κοβω απο μακρυα τι και πως . Δεν πεφτω παντα μεσα αλλα μην ξεχνας οτι τετοια θελουν οι γκομενες .
ξέρω γω τι να πω..αμα πιανει

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Ψοφάνε για παπατζα

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Ρε φίλε στο μυαλό τους είσαι;

Ξέρεις τι μου λέει ακριβώς;

ΓΙα κάποιον λόγο ήρθες εσύ τώρα στην ζωή μου σε αυτή την φάση που περνάω.
Εγώ ήμουν σε άλλη φάση και εσύ με ξεμυάλισες.
Και το είχα διαβάσει ότι θα συμβεί κάτι συνταρακτικό αλλά εγω δεν το περίμενα.
Και τώρα που είμαι ευαίσθητη ήταν τυχερό να βρεθούμε αν ήταν σε άλλη φάση ούτε που θα σε κοίταγα!!!!!

Πετάω και εγώ κάτι τέτοια
ήταν γραφτό να βρεθούμε
το παιζω και σιγανοπαπαδιά ότι το ήθελε ο Χριστός και η Παναγία
και με την επίκληση αυτών ξεκουμπώνει το σουτιέν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω φιλε λεω παντα την αληθεια...τους λεω κανονικά τοξότης δηλ που συνήθως ακουω γκρίνια...ωχχ και θα εισαι γκομενιάρης,ωχ και θα εισαι γκομενιάρης...ναι τους λεω κανονικα δε μασάω

• Like

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ρε φίλε στο μυαλό τους είσαι;

Ξέρεις τι μου λέει ακριβώς;

ΓΙα κάποιον λόγο ήρθες εσύ τώρα στην ζωή μου σε αυτή την φάση που περνάω.
Εγώ ήμουν σε άλλη φάση και εσύ με ξεμυάλισες.
Και το είχα διαβάσει ότι θα συμβεί κάτι συνταρακτικό αλλά εγω δεν το περίμενα.
Και τώρα που είμαι ευαίσθητη ήταν τυχερό να βρεθούμε αν ήταν σε άλλη φάση ούτε που θα σε κοίταγα!!!!!
Ετσι ειναι ειναι τυπε . τετοια θελει αμα θες να την σκισεις απο παντου να τα πινει ολα μεχρι σταγονα τετοια πες τις . Ηταν γραφτο να βρεθουμε για να σου δειξω τι γινειται κτλ κτλ κτλ ..
Προσεχε μην τον παρατησει και την φορτωθεις την πουτανα εσυ . Εχε την στην πριζα .

• Like
OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Ετσι ειναι ειναι τυπε . τετοια θελει αμα θες να την σκισεις απο παντου να τα πινει ολα μεχρι σταγονα τετοια πες τις . Ηταν γραφτο να βρεθουμε για να σου δειξω τι γινειται κτλ κτλ κτλ ..
Προσεχε μην τον παρατησει και την φορτωθεις την πουτανα εσυ . Εχε την στην πριζα .
Παρατάει η πουτάνα δημόσιο υπάλληλο; Ποτέ

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.883
Πόντοι
6.236
Πάντως αυτό που θεωρείται ότι όλοι εδώ μέσα είμαστε διδάκτορες (τουλάχιστον) και σχολιάζονται όσες είναι μπετόστοκοι εμένα με ξεπερνάει :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom